Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από panpangr77 »

Έχει χάρη να έχουν τελειώσει οι βασικές μεταγραφές μας και οι ανανεώσεις μέχρι 20 Ιουνιου και να περιμένουμε να δούμε αν θα προκριθούμε στο CHL για να πάμε για κερασάκι.
Δεν ξέρω αν μείνει ο Κουλιε και ο Ντέλιας θα βγάλουμε πολλά γούστα.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

1. Η ΠΑΕ έβγαλε συντονισμένα για το χαφ κ σύμφωνα με αυτά πού λέει ο τύπος (:lol:), τον ακούω πολύ αισιόδοξο για τον Μεντι Καμαρά.. Συν τής άλλης για Καμαρά βγήκε από χθές το βράδυ

Επίσης έχουν βγεί πολλά άρθρα στο 24 για τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΟ Καμαρά ο οποίος με προετοιμασία καί ΡΑΣΒΑΝΕ θά πρεσσαρει σαν ΑΤΙ, αφού είναι τό καθαρό BOX TO BOX στο ρόλο πού θέλει για το άλλο χαφ τού..

2. Τό ρεπορτάζ είναι πρώτου κλείσει ο Μειτε. Για τόν όποιο έλεγα ότι θά κλείσει 100 % από τόν Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά..

Με κεντρο Μειτε - Καμαρά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ομάδα θά έχουμε.. Καί οι 2 Γάλλοι Αφρικανοί, ο ένας από Ακτή Ελεφαντοστού κ ο άλλος από Γουινέα..

WE ARE PAOK ..

[youtube]BIbcfbHlZio[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος James Moriarty την Δευ 03 Ιουν 2024, 11:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Από γάβρους ακούω ότι ο Καμαρά είναι κάτι σαν τον Λούκας Πέρεθ σε χαρακτήρα στο πολύ χειρότερο.
Νόμισε ότι τον παρακολουθεί η Μπάγερ η Ντόρτμουντ και η μισή Πρέμιερ και ο γάβρος του έφραζε τον δρόμο, τον στείλανε δανεικό στη Ρόμα να ησυχάσει πριν δύο χρόνια όπου οι Ιταλοί τον βάλανε συνολικά σε 15 παιχνίδια δεν ενεργοποίησαν ποτέ την οψιόν αγοράς και μετά έλεγε ότι του έφερε εμπόδια ο γάβρος, στο καπάκι είπε ανοιχτά σε συνέντευξη κάτι για τη Νοτ. Φόρεστ του Μαρινάκη και έκτοτε δεν έχει ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, μέχρι που κατάλαβε ότι πάει για ψηλά ο γάβρος στο κόνφερενς και άρχισε να τα γυρνάει μπας και παίξει αλλά ο Μεντιλίμπαρ δε σηκώνει πολλά πολλά από τέτοιους..
Τα λέω μην τα βρούμε μπροστά μας, έχει και αλλού ποιοτικά χαφ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι λένε οι ίδιοι γαύροι για τις ληστείες σε σπίτια ποδοσφαιριστών τους, έμαθες;
xristos_skg

Δημοσίευση από xristos_skg »

Καλησπέρα παιδιά,είναι το πρώτο μου ποστ οποτε χαιρετώ όλα τα μέλη του φορουμ.Σχετικα με τις μεταγραφές πιστεύω πως η ομάδα θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και θα διεκδικήσει τις 2 όποτε χρειαζόμαστε ενίσχυση,τωρα αν γίνει νωρίς για να προλάβουμε και τα προκριματικά του champions league ακομα καλύτερα!ενα κέντρο Meite και Camara πιστεύω είναι από τα καλύτερα που θα μπορούσαμε να έχουμε αν και θα προτιμούσα και ένα χάφ με τα στοιχεία του oliveira να έχει μεγαλύτερη έμφαση στην ηρεμία του παιχνιδιού και όχι τόσο στην δύναμη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ο γαύρος ήθελε να τον ανανεώσει για να πάει στη Νότιγχαμ. Μόλις έκανε τη συνέντευξη (νομίζω σε Γαλλικό μέσο) εντελώς τυχαία άρχισε να μην παίζει.
Προφανώς δεν είναι Ζέεντορφ, αλλά στα δικά μου μάτια είναι από τα ποιοτικότερα χαφ (από άποψη ταχυδύναμης) που έχουμε δει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Απο αυτα που εχω δει με τα ματακια μου, ο Μαντι ειναι ο ορισμος του box to box χαφ τα τελυταια χρονια στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παιδιά να δεχτώ μια λογική κριτική για τα + και τα - του παίκτη Καμαρά.

Αλλά να χαρείτε, μην απαράγετε τις θεωρίες των γαύρων. Δεν έχετε βαρεθεί τόσα χρόνια να τους βλέπετε να κάνουν το άσπρο, μαύρο;

Είναι προφανές οτι ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική και τακτική στο εμπόριο παικτών που κάνει εδώ και 20 χρόνια ο συγκεκριμένος σύλλογος, έχει συγκεκριμένες συνεργασίες και στόχους. Εξίσου προφανές είναι οτι παίχτηκε κάποιο παιχνίδι με το συμβόλαιο του παίκτη, δεν συμφώνησε σε όσα τον παρότρυναν, και χάλασε η συνεργασία τους.
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Πολύ καλός παίχτης ο Καμαρά. Ακόμα και στη Roma που πήγε χωρίς να έχει χρόνο να προσαρμοστεί, έπαιξε και όσο τον είδα ήταν πολύ καλός. Μαζί με τον Meite θα είμαστε πολύ δυνατοί με έναν Λουτσέσκου ευτυχισμένο.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Αν κλεισει ο Καμαρα και ισως με μια ακομα προσθηκη πιο επιθετικογενη χαφ(Χαρτελ-Μισιτς-Μιραντσουκ) και ενος φορ τοπ επιπεδου, εχουμε κλεισει ουσιαστικα τις μεταγραφες με τρομερη αναβαθμιση.

Μετα σε πρωτο πλανο θα πρεπει να μπουν οι αποχωρησεις.

Αργοτερα, μετα τα πρωτα ευρωπαικα λογικα θα γινει η κινηση και για αριστερο εξτρεμ-χαφ.

Η πιο κομβικη κινηση ωστοσο ειναι το φορ.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

@pisakaipoupoula Καμία σχέση. Αρχικα όντως τον έβλεπαν ομαδαρες και δεν τον έδινε ο γαυροσ γιατι ζητούσε παρα πολλά για να τον δώσει και δεν ήταν γιατί το παίζει ντίβα. Έχουν γραφτεί για αυτόν Ρομα, Λεστερ, Νιούκαστλ, Λυών, Μαρσειγ. Εν τέλη πήγε στην Ρομα, 21 παιχνίδια έκανε και όχι 15.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Box to box μέσος ο Καμαρά. Δεν έχω άποψη για τον χαρακτήρα του, αλλά και δεν ασπάζομαι τα λεγόμενα των γαύρων. Αν γίνει η μεταγραφή πιστεύω ότι με τον Λουτσέσκου δεν θα έχει θέματα.
Σε άλλα, αν ο Λιάβας είναι δεξί μπακ ή δεξί μπακ-χαφ, νομίζω ότι περισσεύει η προσθήκη του. Αν φύγει ο Τσιγγάρας επειδή όπως λέγεται θέλει να παίζει περισσότερο, θέλουμε μέσο γηγενή για να είμαστε ΟΚ, τί να τον κάνουμε κι άλλο δεξιό μπακ;
Ο Θυμιάνης τελικά σαν τί έρχεται, προσθήκη στην άμυνα-κεντρικός αμυντικός (συμπλήρωμα του Κεντζιόρα) ή σαν μέσος;
Πέραν αυτών και του φορ φυσικά, θέλουμε και αριστερό εξτρέμ, δεν μπορεί να ξαναγίνει βιονικός ο Τάισον. Αλλά προέχει να κλείσουν οι εσωτερικές εκκρεμότητες (Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης), με την ευχή να μην φύγει κανένας. Επίσης εκκαθάριση και πωλήσεις αυτών που πλέον δεν μπορούν να είναι στην ομάδα, με πρώτη προτεραιότητα την πώληση του Εκόνγκ.
Χθες είδα δήλωση του Schwab στην οποία έλεγε ότι θα έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ. Αμφίσημη η δήλωση, μήπως φεύγει;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Επειδη εχουμε κριτηριο απο μονοι μας, δε χρειαζομαστε τα λεγομενα των γαυρων. Με Μειτε αποκτουμε το πιο συγχρονο κεντρο που ειχαμε ποτε.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο Παντελής Διαμαντοπούλους λεει πως του δίνουμε 1,5 τον χρόνο για 3 χρόνια και αυτός ζητάει 2. Αλλά πιστεύει ότι θα κλείσει λέε. Πάντως από ότι φαίνεται δίνουμε σοβαρά λεφτά, 1.5 μυριο συμβόλαιο για χαφ είναι πολύ καλά
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

1. Αυτό που λέτε για τον χάρτες προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Από αυτά που έχω δει ειναι πολύ καλός επιθετικά, αλλά σε ένα πρωτάθλημα με πάρα πολλούς χώρους τους οποίους δεν θα βρει στην Ελλάδα, ενώ δεν τον έχω δει και αμυντικά τι κάνει. Όλα αυτά δεν έχουν σημασία αν τον πάρουμε ως 10 κάτι που χλωμό το βλέπω.
2. Υπάρχουν καλές περιπτώσεις "κοντών" φορ, πχ
Elia (young boys)
Jutgla(brugge)
Ganago(nantes)
Mama balde(Troyes)
Με συμβόλαια που μπορεί να στηρίξει ο ΠΑΟΚ. Βέβαια οι δύο πρώτοι νομίζω παίζουν σε ομάδες που είναι σε ομίλους και σε πλέι-οφ του τσουλου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”