εγραψα χθες την αποψη μου οτι η σαλτσμπουργκ ειναι μια ακαδημια για τον πτσο ομαδα και αμα παει εκει ο ντελιας θα καταστραφει και το εκανες σβου,αμα εφτασεσ στην υπερτατη ξεφτιλα να σβηνεις και την αποψη πραγματικα δεν βγαζει νοημα μαγκα μου, τι να γραψει καποιος απο εδω και περα οταν ξερει οτι υπαρχει καποιος μοντ που απλα θα κανει σβου επειδη θελει να περναει την γραμμη του στο φορουμ?απλα δεν βγαζει νοημα πλεονΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Θα ήθελα να με πεις, με καλύτερο ύφος, ποια άποψη διέγραψα και τίνος.
Και να τεκμηριώσεις την αξιοσέβαστη άποψή σου περί γραμμής εμειτκού τύπου.
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Μπαρκαρούτσος
Το ότι έσβησα έναν καυγά στον οποίον συμμετείχες με λέξεις που δεν έχουν θέση εδώ, το παραβλέπεις.
Αυτό πώς συνιστά εμετικού τύπου γραμμή;
Επιμένεις ότι εγώ και το φόρουμ περνάμε κάποια γραμμή;

Αυτό πώς συνιστά εμετικού τύπου γραμμή;
Επιμένεις ότι εγώ και το φόρουμ περνάμε κάποια γραμμή;
VfB v2 έγραψε:Εχεις δίκιο. Ζητάω εγώ συγνώμη που έχω "ξεχάσει" τα ελληνικά και καταλαβένω άλλα. Πάμε παρακάτω.

ειναι ντροπη αυτο που γραφεις, εισαι μεγαλος ψευτης γτ δεν εχει καμια σχεση ο καυγας που προκαλεσε για ακομα μια φορα το ιδιο ατομο με το πρωτο μου μήνυμα που ηταν απλα μια αποψη οτι η σαλτσμπουργκ ειναι γτπ ομαδα ακαδημια και ο κωσταντελιας θα καταστραφει,μια απλη γαμημενη αποψη τιποτα περισσοτερο ... και την εκανεσ σβου επειδη περνας γραμμη, θελεις απλα να περναει αυτο που θελεις εσυ σαν αποψη στο φορουμ, δεν υπηρχε ουτε ενας λογος να γινει σβου το πρωτο μηνυμα....εισαι απαραδεκτος δεν σεβεσε τιποτα , σε οπαδικο φορουμ εισαι αν δεν το εχεις καταλαβει, και αυτο που καταλαβα ειναι οτι απλα ετσι περνας την ωρα σου, αραζεις εδω μεσα ολο το 24ωρο λογο αεργιας και περνας την ωρα ψαχνωντας μανουρες γραμμεσ σβου μπαν κτλ,απλα ντροπη,απλα να ξερεις δεν ειμαστε ολοι μαλακες να βαραμε προσοχη στις μαλακιες σου ,εχει ξεπερασει καθε οριο εδω και καιρο,μονο οταν σου ειπε ο αλλος για μηνυση εκλασες μεντες και εκανες την θεουσα
Καταλαβαινετε οτι αυτη η κινηση ειναι σαν να δινουμε 17.5 μυρια για παικτη;
Τα 17.5 αυτα θα μπρουσαν να ειναι στο ταμειο σου, κι εσυ λες τα δινω για τον παικτη.
Εχουμε κανει μεταγραφαρα 17.5 μυριων μαγκες.
Τα 17.5 αυτα θα μπρουσαν να ειναι στο ταμειο σου, κι εσυ λες τα δινω για τον παικτη.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε TAD για τα καλά σου λόγια, φυσικά και τα διαρκείας πρέπει να βγουν το συντομότερο δυνατόν. .tad έγραψε:Σε Νοιώθω αδερφέ … να περνάς καλάAndrew R έγραψε:Είμαι στην πατρίδα του Τεντογλου στα Γρεβενά κι ανεβάζω ένα ποσταρισμα για να απαντήσω στον φίλο τον Σουρινάμ και λίγο μετά βλέπω τις γνωστού τύπου απαντήσεις που τόσο με στεναχώρησαν τις τελευταίες μέρες. Κλείνω το τηλέφωνο κι στο καπάκι έρχεται το πρώτο άλμα στο 8.40. Αλλάζει η διάθεση σιγά σιγά η παρέα εδώ ανεβαίνει κι το Γρεβενιωτικο Ατι πετάει στο χρυσό. Σκέφτομαι παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα ότι ο τεράστιος ΙΒΑΝ έχει λειτουργήσει κι στο παρελθόν σαν το τελευταίο μεγάλο οχυρό. Είμαστε πολλά άτομα παρέα κι ένας βαζελος ξαφνικά με μια φάτσα γεμάτη έκπληξη- απόγνωση γυρίζει κι λέει στην παρέα κατά λέξη " ρε μαλΞες δεν τον πουλαει ο ΠΑΟΚ τον κωνσταντελια. Στο καπάκι 8.65 ο Μίλτος . Τελικά είναι πολύ ωραία εδώ πάνω στο ΒΟΥΝΟ!
Περηφάνια ρε μάγκες … πάμε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας με πολύ δουλειά κάθε μέρα …
-
VfB v2
Συγνώμη για να καταλάβω. Με παρακινείς να συνεχίσουμε να είμαστε οφ τόπικ και να κάνουμε το νήμα ρδελομπού ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:VfB v2 έγραψε:Εχεις δίκιο. Ζητάω εγώ συγνώμη που έχω "ξεχάσει" τα ελληνικά και καταλαβένω άλλα. Πάμε παρακάτω.
Μεγαλη απολαυση να διαβαζεις το σαλτσμπουργκ-μανια και να βλεπεις την ξενερα των Αυστριακων που δεν εγινε η μεταγραφη.
582 ποσταρισματα σε αποκλειστικο θεμα για τον Ντελια.
Θεωρουσαν οτι παραπανω απο 15 μυρια ηταν πολλα.Απο ενα σημειο και μετα ηταν σε φαση δωστε παραπανω και φερτε τον.Τοσο ειχαν ψηθει. Πανηγυριζαν οταν βγηκε πριν 2 μερες το βραδυ οτι "τελειωσε" το θεμα.
Θεωρουσαν οτι παραπανω απο 15 μυρια ηταν πολλα.Απο ενα σημειο και μετα ηταν σε φαση δωστε παραπανω και φερτε τον.Τοσο ειχαν ψηθει. Πανηγυριζαν οταν βγηκε πριν 2 μερες το βραδυ οτι "τελειωσε" το θεμα.
-
VfB v2
Ετσι είναι. Η ΠΑΟΚάρα μας μεγάλωσε πολύ και απότομαsic-4 έγραψε:Καταλαβαινετε οτι αυτη η κινηση ειναι σαν να δινουμε 17.5 μυρια για παικτη;
Εγώ είμαι αυτός που προκάλεσε καυγά; Με σένα; Για ακόμα μια φορά; Πότε ήταν οι άλλες;samatta έγραψε:ειναι ντροπη αυτο που γραφεις, εισαι μεγαλος ψευτης γτ δεν εχει καμια σχεση ο καυγας που προκαλεσε για ακομα μια φορα το ιδιο ατομο με το πρωτο μου μήνυμα που ηταν απλα μια αποψη οτι η σαλτσμπουργκ ειναι γτπ ομαδα ακαδημια και ο κωσταντελιας θα καταστραφει,μια απλη γαμημενη αποψη τιποτα περισσοτερο ... και την εκανεσ σβου επειδη περνας γραμμη, θελεις απλα να περναει αυτο που θελεις εσυ σαν αποψη στο φορουμ, δεν υπηρχε ουτε ενας λογος να γινει σβου το πρωτο μηνυμα....εισαι απαραδεκτος δεν σεβεσε τιποτα , σε οπαδικο φορουμ εισαι αν δεν το εχεις καταλαβει, και αυτο που καταλαβα ειναι οτι απλα ετσι περνας την ωρα σου, αραζεις εδω μεσα ολο το 24ωρο λογο αεργιας και περνας την ωρα ψαχνωντας μανουρες γραμμεσ σβου μπαν κτλ,απλα ντροπη,απλα να ξερεις δεν ειμαστε ολοι μαλακες να βαραμε προσοχη στις μαλακιες σου ,εχει ξεπερασει καθε οριο εδω και καιρο,μονο οταν σου ειπε ο αλλος για μηνυση εκλασες μεντες και εκανες την θεουσα
-
VfB v2
Επίσης βγήκαν και αρκετοί να λένε για ασέβειες και μαλακίες. Επρεπε ο ΠΑΟΚ ντε και καλά να πει το ναι επειδή η Αλατούπολη fc ξοδεψε ενέργεια και χρόνο επι ενάμιση μήνα για να τον πάρει κοψοχρονιά. Πονεμένοι.Azrael έγραψε:Μεγαλη απολαυση να διαβαζεις το σαλτσμπουργκ-μανια και να βλεπεις την ξενερα των Αυστριακων που δεν εγινε η μεταγραφη.
Ρε θα σταματήσετε να τρωγεστε;;;;;Τι μιζέρια είναι αυτή;;;Όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο και ασχολείστε με μαλακίες αντί να το χαρείτε, ημαρτον πια.
Παιδια εχει δικιο ο συμφορουμιτης.Σταματηστε να τρωγεστε.Βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας και απολαυστε μια απο τις καλυτερες περιοδους της ιστοριας μας.
οχι δεν εχει σχεση με εσενα, με εναν τζιλιοπουλο που 2 σελιδες πριν μου κανει επιθεση εκανε το ιδιο ακριβως και σε αλλον, και το σαινι ο μπαρκαρουτσος μου εκανε μπαν και σβου χωρις λογο, μιλαω για το πρωτο μου μηνυμα οχι μετα που με προκαλεσε ο αλλοςMiles έγραψε:Εγώ είμαι αυτός που προκάλεσε καυγά; Με σένα; Για ακόμα μια φορά; Πότε ήταν οι άλλες;samatta έγραψε:ειναι ντροπη αυτο που γραφεις, εισαι μεγαλος ψευτης γτ δεν εχει καμια σχεση ο καυγας που προκαλεσε για ακομα μια φορα το ιδιο ατομο με το πρωτο μου μήνυμα που ηταν απλα μια αποψη οτι η σαλτσμπουργκ ειναι γτπ ομαδα ακαδημια και ο κωσταντελιας θα καταστραφει,μια απλη γαμημενη αποψη τιποτα περισσοτερο ... και την εκανεσ σβου επειδη περνας γραμμη, θελεις απλα να περναει αυτο που θελεις εσυ σαν αποψη στο φορουμ, δεν υπηρχε ουτε ενας λογος να γινει σβου το πρωτο μηνυμα....εισαι απαραδεκτος δεν σεβεσε τιποτα , σε οπαδικο φορουμ εισαι αν δεν το εχεις καταλαβει, και αυτο που καταλαβα ειναι οτι απλα ετσι περνας την ωρα σου, αραζεις εδω μεσα ολο το 24ωρο λογο αεργιας και περνας την ωρα ψαχνωντας μανουρες γραμμεσ σβου μπαν κτλ,απλα ντροπη,απλα να ξερεις δεν ειμαστε ολοι μαλακες να βαραμε προσοχη στις μαλακιες σου ,εχει ξεπερασει καθε οριο εδω και καιρο,μονο οταν σου ειπε ο αλλος για μηνυση εκλασες μεντες και εκανες την θεουσα
- Shivaspace