Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Ρε πουστη σε φορ-ουμ είμαστε έναν φορ δεν μπορούμε μάθουμε όλη μέρα
- Shivaspace
https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/298410
αυτό το γομαράκι από το αγρίνιο ? πάλι όμως τον έχω δεί έναν αγώνα.. το πολύ
αυτό το γομαράκι από το αγρίνιο ? πάλι όμως τον έχω δεί έναν αγώνα.. το πολύ

Mε Λεφσκι ανετοιμο, 10λεπτα, βασικο στη Β (1 ματς?) βιντεακια προπονησεων. Δεν γεμισε το δικο μου ματι, εστω με το λιγο που τον ειδα. Το ανυσηχητικο ειναι οτι δεν εδειξε κ στη χωρα του μεχρι τα 22.Dimg4 έγραψε:Γιατι ειδαμε αυτον?
Θα ειναι μαγκια μας αν τον φτιάξουμε εμεις. Αλλα θελει χρονια.
- loukas karadimos
Εγώ θα πω το μακαρι μου για έναν παίχτη που θέλω σε κάθε μεταγραφική περίοδο αλλά δεν πρόκειται ποτέ να έρθει και πέρασε από το χαρτί.
Εζεκιελ Πόνσε
Ιδανικό δίδυμο με Ολι πέρα από το πόσο παιχτουρα ειναι
Εζεκιελ Πόνσε
Ιδανικό δίδυμο με Ολι πέρα από το πόσο παιχτουρα ειναι
- V-olakiotis
Το καλοκαίρι τον αγόρασε η Έλτσε 4 χαρτιά δαυτον...
Χλωμό...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Χλωμό...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δανεικός με οψιον 4εκ .. μια χαρά ..
Για την αισθητική του φόρουμ, δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
Για την αισθητική του φόρουμ, δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
-
- Επικοινωνία:
Αυτόν τον λιγουρευομαι καιρό. Τέλεια ηλικία,συμμετοχικός φορ και θέλει να φύγει από την ομάδα του.Ιδανικος για να κλείναμε με τις μεταγραφές Ιανουαρίου.Το κακό είναι πως είναι το πρώτο βιολί της Φορτουνα που πάει για άνοδο. Σήμερα έβαλε 2 γκολακιαWeWillRockYou έγραψε:Εμένα πάντως, μια περίπτωση που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι αυτή:
https://www.transfermarkt.com/dawid-kow ... ler/208167
Διεθνής Πολωνός, 25 χρονών, παίζει και στα άκρα, 1,86 ύψος. Σε 19 συμμετοχές φέτος, 7 γκολ-7 ασσίστ.
Παίζει στη Β Γερμανίας, στην Φορτούνα από όπου πήραμε τον Νάρει. Προηγούμενες ομάδες η Σαμπντόρια και η Λεχ Πόζναν. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.
Δύσκολο να ανέβει αλλά το πρόβλημα είναι ότι ελπίζει ακόμη οπότε και ενδιαφέρον να υπήρχε αυτό θα πήγαινε από το καλοκαίρι.
Εγώ ποντάρω σε κάποιον δανεικό για να μπαλωθεί το πράγμα.
Εγώ ποντάρω σε κάποιον δανεικό για να μπαλωθεί το πράγμα.
Θα τον στρωσει η ρουμανικη αλεπου, αλλους κι αλλους εστρωσε σε αυτον θα κολλησει? Αρκει να ξεκολλησει απο τον Μπισεσβαρ επιτελουςmbison έγραψε:Mε Λεφσκι ανετοιμο, 10λεπτα, βασικο στη Β (1 ματς?) βιντεακια προπονησεων. Δεν γεμισε το δικο μου ματι, εστω με το λιγο που τον ειδα. Το ανυσηχητικο ειναι οτι δεν εδειξε κ στη χωρα του μεχρι τα 22.Dimg4 έγραψε:Γιατι ειδαμε αυτον?
Θα ειναι μαγκια μας αν τον φτιάξουμε εμεις. Αλλα θελει χρονια.
Ο Κριστιανο δεν εχει στοχους πλεον εκει, φερτον Ιβααααν κοιμασαιιιι
Τωρα που ο Λουτσε βρηκε την φορμουλα και φορμαριστηκαν οι παικτες και η ομαδα ειναι στο φορτε της θεωρω πως η διοικηση πρεπει να φορτωσει την επιθεση με ενα φορ. Εμεις εδω στο φορουμ εχουμε κανα ΧΑΦιε σε φορμα να μαθει εαν ειναι η διοικηση ειναι φορτωμενη και θελει να φορτσαρει στις μεταγραφες η θα γινουμε παλι φορτικοι και θα μας την φορεσουν παλι και θα μας παρουν με κανα φορειο στις 31 του Γεναρη?
Τόσο καλός ο πολωνος φορ;;;renegade έγραψε:Πάντως θα ήταν ευχής έργο να ζευγαρώσουν οι πολωνοί
Αρρώστια είναι ο Πολωνός σε αυτό το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=lXfKTiviBCA
Βέβαια φαίνεται και μαλακούκος (μη με ρωτήσετε γιατί - είμαι πολύ της φυσιογνωμίας), που γενικά το τημ τους αποφεύγει αλλά κακά τα ψέματα, αυτή η θέση την κωλοπαιδίαση την έχει στην προδιαγραφή της. Μην κοιτάτε που εμείς τα τελευταία χρόνια παίρνουμε παπαδοπάιδια (Άκπομ, Σβι, Ολιβέιρα). Ο τελευταίος τσόγλανος που είχαμε μπροστά μεγαλούργησε (Πρίγιο). Ο πρωτελευταίος έβγαινε και έπινε λίγο παραπάνω.
Με τα χίλια για τον Dawid, μακάρι.
Βέβαια φαίνεται και μαλακούκος (μη με ρωτήσετε γιατί - είμαι πολύ της φυσιογνωμίας), που γενικά το τημ τους αποφεύγει αλλά κακά τα ψέματα, αυτή η θέση την κωλοπαιδίαση την έχει στην προδιαγραφή της. Μην κοιτάτε που εμείς τα τελευταία χρόνια παίρνουμε παπαδοπάιδια (Άκπομ, Σβι, Ολιβέιρα). Ο τελευταίος τσόγλανος που είχαμε μπροστά μεγαλούργησε (Πρίγιο). Ο πρωτελευταίος έβγαινε και έπινε λίγο παραπάνω.
Με τα χίλια για τον Dawid, μακάρι.