Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Τον Πορτογάλο, αύριο με την παρουσίαση, να τον βγάλουμε φωτό μπροστά στα τρία κύπελλα.
Θεωρώ πως δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ τέτοιες ενέργειες.Miles έγραψε:Τον Πορτογάλο, αύριο με την παρουσίαση, να τον βγάλουμε φωτό μπροστά στα τρία κύπελλα.
- Dark Knight
Ωραίος παίκτης ο Νορβηγός. Σύγχρονο οκτάρι. Τολμώ να πω ότι φέρνει περίπου σε Κρόος των φτωχών (καλά μην βαράτε!)
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ειναι το ακριβως αντιθετο του Τειλορ που θα παρει 20 χαρτια σε 3 χρονιαcellophan έγραψε:Αυτός ο Max Meyer πως κατάφερε να χάσει 20 χαρτιά market value σε τρία χρόνια ρε παιδιά. Σκότωσε κανέναν σε ζωντανή μετάδοση και περιμένει δικάσιμο; Είναι αναστήσιμος ή απλά νηστίσιμος πλέον?
- abc_o_ karpouzas
μπροστα στις κουπες και να σηκωσει και τα δακτυλα...οσες ειναι οι κουπες..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν έχουμε κανένα κλεμμένο για να τον βάλουμε
αχαχαχαχααχ
-
Dimg4
Μίσιτς μου θυμίζει πάρα πολυbersekeros έγραψε:Αφού δεν βάζει κανένας βιντεάκι, θα βάλω εγώ.
[youtube]7xtXdNlFlG0[/youtube]
- bersekeros
Εγώ είπα για το δίδυμο Αλλά πρέπει να δεις και παλιότερα τι είχα γράψει για τον μιχαι...οτι θα είναι η έκπληξη δηλαδή...Απλά μέχρι να τον εμπιστευτεί ο λουτσος θα ξεκινήσει με το γνωστό δίδυμο πιστεύωstravostomis έγραψε:για κάποιον που έγραψε ότι θα παίζουμε με Βαρέλα και Κρέσπο αρκετές σελίδες πίσω:
ο βασικός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Μιχάι ο οποίος θα πάρει και μεγάλη μεταγραφή σε γερμανική ομάδα αν όλα πάνε καλά. Μιλάμε για καταπληκτικό παίκτη που αν σταθεί τυχερός θα αφήσει ιστορία.
- Σουριναμέζος
"Ευγνωμοσύνη για όλους όσους ήρθαν στη ζωή μου στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Οι επιλογές μου βασίζονται σε αξίες που έμαθα νωρίς, η αποπληρωμή της αγάπης όσων με αγκάλιασαν στα δύσκολα είναι ανεκτίμητη"
Έγραψε ο Ζαμπα στο ινσταγκραμ κάνοντας tag την Βάσκο ντα Γκάμα. Προσωπικά πίστευα ότι ο Λουτσεσκου και θα κατάφερνε να τον ψήσει και θα μπορούσε να τον αναστήσει. Δυστυχώς φαίνεται καμμένο χαρτί
Έγραψε ο Ζαμπα στο ινσταγκραμ κάνοντας tag την Βάσκο ντα Γκάμα. Προσωπικά πίστευα ότι ο Λουτσεσκου και θα κατάφερνε να τον ψήσει και θα μπορούσε να τον αναστήσει. Δυστυχώς φαίνεται καμμένο χαρτί
Μακάρι αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορούμε να φέρουμε αυτόν τον παίκτη στην Τούμπα... ειδικά μετά τις εμφανίσεις που έκανε φέτος στην ΕυρώπηMinority4 έγραψε:Το sport24 ενδιαφέρον για Νορβηγό χαφ :
https://www.transfermarkt.com/fredrik-a ... ler/223367
Πολυ καλος και ισαξιος του ο Μπεργκ της Μποντο Γκλιμτ (η πως την λενε τελως παντων).