Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από V-olakiotis »

bersekeros έγραψε:Ρε σεις τι γίνεται εδώ;

Θα προσπαθούν να περνάνε ως θέσφατα την προπαγάνδα των ντεμέκ αντικειμενικών πεθαμένων βάζελων;

Ποιοί μωρέ δικαιούνται διά να ομιλούν;

Τα ορφανά του καπετάνιου με τα κουμπούρια ;

Ποιοί; Οι πολυμετοχικοί του Σπάθα;

Ποιοί;

Αυτοί που τους φτιάχνουν τσάμπα γήπεδο και τους δίνουν χαριστικά τηλεοπτικά συμβόλαια, λόγω υπηρεσίας της κυβερνητικής προπαγάνδας από το κανάλι του γάβρου μεγαλομετόχου τους;

Ρε άντε από κει.

Αντικειμενικοί και τα @@ μου.

Κομπλεξικοί όλοι τους με το μεγάλο ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη ευκαιρία χύνουν δηλητήριο για τον ΠΑΟΚ, αντί να κοιτάνε τα χάλια τους.

Άκου λέει έγραψε ο Βέργής.

Στα @@ μας τι έγραψε ο Βέργής.

Ποιός είναι ρε μεγάλε ο Βέργής, που έχει κι άποψη για τον ΠΑΟΚ;

Ένας βάζελος της πλάκας δημοσιογραφίσκος είναι, τον οποίο ούτε θα έπρεπε να γνωρίζουμε υπό φυσιολογικές συνθήκες, εάν δεν ανήκε στην ομάδα του sdna.

Καμία αξία δεν έχει για εμάς η άποψη τουτονών των άμπαλων χαβουζαίων.

Ας κοιτάξει την πεθαμένη ομαδούλα του ο "κύριος" Βέργής και να μην πιάνει στο στόμα του το Μεγάλο ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Δεν με ενδιαφέρει καν η ουσία των όσων λέει.
Καλύτερα και αγνότερα, χωρίς υστεροβουλία, τα έχουν αναλύσει, εδώ μέσα, οι συμφορουμίτες του PAOKmania.
Εδώ περνάει ως θέσφατο και με αποφθέγματα περί ηλιθιότητας η προπαγάνδα των ακροδεξιών για λανθασμένη δήλωση του Ιβάν περί Κούλη...

Αντί να λένε ότι πρόβλεψε, μας κουνάνε και το δάχτυλο...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Τι γίνετε εδώ μέσα ρε εσείς;
Χαζεψατε...;;

Ο άλλος ο Γκουερινο με το 4 από πίσω αν κατάλαβα καλά λέει ότι εάν ο Ιβάν συνεχίσει έτσι καλύτερα να τα μαζεύει και να φύγει;

Προς τους διαχειριστές....

Ποιος σας είπε ρε ότι η.... πολυφωνία...σε έναν....όχλο... φέρνει αυτό που λέει και ο λουτσεσκου....μπαλανς και μενταλιτι.

Νομίζετε ότι τον ...όχλο...που διαχειρίζεται ο λουτσεσκου το πετυχενει αυτό με ελεύθερη ....πολυφωνία;;
Γραψε οτι τα λεει ο αντιγραφος μου μην μπερδευτουμε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Γκουερινο έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Τι γίνετε εδώ μέσα ρε εσείς;
Χαζεψατε...;;

Ο άλλος ο Γκουερινο με το 4 από πίσω αν κατάλαβα καλά λέει ότι εάν ο Ιβάν συνεχίσει έτσι καλύτερα να τα μαζεύει και να φύγει;

Προς τους διαχειριστές....

Ποιος σας είπε ρε ότι η.... πολυφωνία...σε έναν....όχλο... φέρνει αυτό που λέει και ο λουτσεσκου....μπαλανς και μενταλιτι.

Νομίζετε ότι τον ...όχλο...που διαχειρίζεται ο λουτσεσκου το πετυχενει αυτό με ελεύθερη ....πολυφωνία;;
Γραψε οτι τα λεει ο αντιγραφος μου μην μπερδευτουμε :lol: :lol: :lol:

εχουν γνωση οι φυλακες
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Εγώ θα πω ένα πράγμα μόνο:

Όποιος έβγαλε από τη ζωή του τον συνήγορο του διαβόλου έγινε ο ίδιος διάβολος.

Κοιτάξτε αντί να βλέπετε ποιος λέει κάτι, να βλέπετε τι λέει. Όσο και αν διαφωνείτε με κάτι, κάντε τα πάντα για να μπορεί να συνεχίσει να το λέει.

Η διαφωνία είναι σκέψη, η σκέψη είναι παλμός, ο παλμός είναι ζωή. Χωρίς διαφωνία είσαι νεκρός.
Ακόμα και ο στημένος είναι χρήσιμος, αν ξέρεις να τον αντιμετωπίσεις.

Δείτε λίγο γύρω σας τι έπαθαν αυτοί που επένδυσαν στην φίμωση και το αλληλοφάγωμα.

Ο νοών νοείτω.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, γιατί σε λίγο θα μας πουν ορισμένοι ότι ο ήλιος βγαίνει από την δύση. Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του αήτητου ντάμπλ έχει κάνει βήματα μπροστά ή πίσω;
Η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια είναι καλύτερη σε έμψυχο υλικό σε σχέση με αυτήν του ντάμπλ;
Οι προπονητές που ήρθαν, Φερέιρα, Γκαρσία, Λουτσέσκου είχαν την καλύτερη υποστήριξη από την διοίκηση;
Σήμερα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι από την ομάδα;
Πριν αρχίσουν ορισμένοι για βαλτούς κλπ, παράκληση, απαντήστε πρώτα στις 4 ερωτήσεις και μετά πείτε ότι άλλο θέλετε.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

stravostomis έγραψε:Εγώ θα πω ένα πράγμα μόνο:

Όποιος έβγαλε από τη ζωή του τον συνήγορο του διαβόλου έγινε ο ίδιος διάβολος.

Κοιτάξτε αντί να βλέπετε ποιος λέει κάτι, να βλέπετε τι λέει. Όσο και αν διαφωνείτε με κάτι, κάντε τα πάντα για να μπορεί να συνεχίσει να το λέει.

Η διαφωνία είναι σκέψη, η σκέψη είναι παλμός, ο παλμός είναι ζωή. Χωρίς διαφωνία είσαι νεκρός.
Ακόμα και ο στημένος είναι χρήσιμος, αν ξέρεις να τον αντιμετωπίσεις.

Δείτε λίγο γύρω σας τι έπαθαν αυτοί που επένδυσαν στην φίμωση και το αλληλοφάγωμα.

Ο νοών νοείτω.
Εσύ δεν είσαι στραβοστόμης, είσαι χρυσόστομος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnpet έγραψε:Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, γιατί σε λίγο θα μας πουν ορισμένοι ότι ο ήλιος βγαίνει από την δύση. Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του αήτητου ντάμπλ έχει κάνει βήματα μπροστά ή πίσω;
Η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια είναι καλύτερη σε έμψυχο υλικό σε σχέση με αυτήν του ντάμπλ;
Οι προπονητές που ήρθαν, Φερέιρα, Γκαρσία, Λουτσέσκου είχαν την καλύτερη υποστήριξη από την διοίκηση;
Σήμερα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι από την ομάδα;
Πριν αρχίσουν ορισμένοι για βαλτούς κλπ, παράκληση, απαντήστε πρώτα στις 4 ερωτήσεις και μετά πείτε ότι άλλο θέλετε.
Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του νταμπλ χτυπήθηκε από μια στημένη κατάσταση ότι έκλεψε μια ομάδα και ενώ ήταν πρώτος και διεκδικούσε κανονικά το πρωταθλημα αποσυντονιστηκε και έχασε το πρωταθλημα.

Την ίδια χρονιά αποκλείστηκε στον ημιτελικό με 2 γκολ πέτσινα.

Πολύ απλά θα μπορούσε να χτυπήσει επάξια το νταμπλ. Για να τα βάλουμε στη θέση τους τα πράγματα.

Την επόμενη χρονιά υπήρξε μια πολύ δύσκολη χρονιά, και λόγω ΦΦΠ, και λόγω αλλαγής προπονητή αλλά πάλι πήρες ένα ακόμα τίτλο.

Οι προπονητές δεν είχαν την ιδανική υποστήριξη.

Σήμερα η ομάδα είναι πιο ισορροπημένη σε θέμα μπάτζετ και ακόμα δεν ξέρουμε πως θα πάει η χρονιά.

Αν εσύ μπορείς να μας πεις πως θα πάει πες το μας να το παίξουμε και στοίχημα γιατί οι περισσότεροι βγάλατε πόρισμα για τη χρονιά πριν καν ξεκινήσει του στυλ λευκή πετσέτα κτλ.

Αυτά είναι πράγματα τα οποία τα λέει σχεδόν η πλειοψηφία του φόρουμ.

Το αν η ομάδα είναι καλύτερη σε έμψυχο υλικό δεν είναι. Αυτό δε λέει όμως και κάτι απαραίτητα γιατί κάποτε είχαμε 4 5 συμβόλαια του εκατομμυρίου που κάθονταν στην κερκίδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Πότε μια ομάδα γίνεται μεγάλη; Όταν βάζει συνέχεια νέους στόχους. Όταν ο κόσμος της, η διοίκηση της, οι παίκτες της είναι διαρκώς διψασμένοι. Όταν μετά το πρώτο πρωτάθλημα θες και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο κοκ. Όταν και μετά από 10 πρωταθλήματα δεν είσαι ικανοποιημένος και θέλεις κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, να φτάσεις στους 16, στους 8, στους 4 και γιατί όχι στον τελικό. Πλησιάζω τα 60 και όταν βλέπω τελικούς CHL λέω με τους φίλους μου, λέτε να προλάβουμε να δούμε ποτέ τον ΠΑΟΚ εκεί, δεν ξέρω μάλλον όχι. Εσείς που με κατηγορείτε, οι περισσότεροι είστε μάλλον μικρότεροι μου. Αν συνεχίσετε έτσι με αυτήν την νοοτροπία τότε κι εσείς δεν θα δείτε ποτέ τον ΠΑΟΚ εκεί, στον τελικό. Εγώ ασκώ κριτική ή ρίχνω χολή, όπως λένε κάποιοι γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί θέλω περισσότερα, γιατί δεν μου αρέσει να βρίσκω άλλοθι σε κατεστημένα, πολιτικούς κλπ., άλλωστε πάντα με πολεμούσαν. Γιατί ο δικός μου ΠΑΟΚ θέλω να κερδίζει τους πάντες και «κυνηγάω» τον Σαββίδη γιατί πιστεύω ότι ενώ μπορεί, έχει τραβήξει χειρόφρενο. Αν δεν μπορεί πάλι και έφτασε στα όρια του, ας το πει κανένας αληθινός Παοκτσής δεν θα τον κατηγορήσει. Σε όλους αυτούς που με κατηγορούν θα τους πω ότι «το μωρό για να το ταΐσει η μάνα, πρέπει να κλάψει».
Αν θέλετε λοιπόν να δείτε κάποτε την ομάδα μας σε έναν τελικό CHL, διεκδικήστε καλύτερη οργάνωση, καλύτερες μεταγραφές, καλύτερους προπονητές, καλύτερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να αφανιστεί.

Βλέπω τον ΠΑΟΚ πάνω από 3 δεκαετίες. Όταν άρχισα να πηγαίνω γήπεδο ήταν τα χρόνια της αποχής επί Βουλινού. 2 χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες με το ζόρι. Ο γαύρος να αλονίζει μέσα στο σπίτι μου. Οι χαρές μου μέχρι την έλευση του Σαββίδη ήταν 2 κύπελλα που για να τα πάρουμε η ομάδα σχεδόν καταστράφηκε οικονομικά (βλέπε κακοδιαχείριση Μπατμαν και οι Γουμενοπαγωνηδων) και οι ευρωπαικές νίκες-πυροτεχνήματα. Μετά υπήρξε η μεγάλη συλλογική προσπάθεια με μπροστάρη τον πρόεδρο της επο... Διαχερίστηκαν δεκάδες εκατομμύρια και δε κατάφεραν τίποτε εκτός από πρόσκαιρες χαρές. Ουσιαστικά όταν πήγαμε να μπούμε σφήνα το 2010 με εκείνη την ομαδάρα, δεν είχε τη δύναμη η τότε διοίκηση να μας προστατεύσει και μας έσκισαν οι Σπάθες. Το ΠΟΚ ούτε με έβλεπε. Με είχαν εκεί που έχουμε εμείς τον οαρης. Μετά ήρθε ένας άνθρωπος που έκανε τον ΠΑΟΚ οικονομικά ανεξάρτητο και έριξε πολύ χρήμα για να φτιάξει ομάδα. Έκανε πολλά λάθη, αλλά δε χρέωσε την ομάδα για αυτά. Τα πλήρωσε όλα και με χρήμα αλλά και με τις πράξεις του (βλέπε υπόθεση με το σιδερικό). Με έκανε ισότιμο συνομιλητή του ΠΟΚ (όλοι αναγκάζονται να μιλάμε για BIG-4) και με έκανε να βλέπω τους δύο από τους τρεις του ΠΟΚ αφ'υψηλού. Όταν του το επέτρεψε και η κοινωνικη-κυβερνητική συγκηρία μου έφερε ΑΗΤΤΗΤΟ πρωτάθλημα και νταμπλ. Με έκανε να πιστεύω (όχι να ονειρεύομαι) ότι κάθε χρόνο θα διεκδικώ πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτή η τεράστια οικονομική και επιχειρηματική προσωπικότητα που έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την αφάνεια δε νοείται να αντιμετωπίζεται σήμερα ως "αδιάφορος", "άμπαλος" και άλλα χαριτωμένα που γράφονται εδώ μέσα. Η ιστορία της ομάδας μου τα τελευταία 30 χρόνια είναι αυτή που περιγράφω. Όποιος δε βλέπει ότι η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ (όχι όταν σηκώναμε το νταμπλ) είναι έτη φωτός μπροστά από εκεί που βρισκόταν, εθελοτυφλεί. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιβάν για όλα αυτά που έχει κάνει απέναντι σε ένα διεφθαρμένο σύστημα που δεν άφηνε ούτε ψίχουλα στους υπόλοιπους και να του "συγχωρήσω" όποια λάθη έκανε. Λάθη δε κάνουν μόνο οι πεθαμένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Κυρ 05 Σεπ 2021, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Η ομάδα κάνει συνεχώς βήματα προόδου προς όλα τα επίπεδα και ορισμένοι δυστυχώς αυτό που τόσα χρόνια ονόμαζαν κριτική προς τον ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν ότι ήταν η κουρτίνα που έκρυβε την μίρλα και την μιζέρια τους .
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Οι στημένοι βλέπουν ή προσποιούνται ότι βλέπουν το δένδρο και όχι το δάσος.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που περιγράφτηκε με μεγάλη ακρίβεια από τον Guitarman
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 05 Σεπ 2021, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Guitarman έγραψε:Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να αφανιστεί.

Βλέπω τον ΠΑΟΚ πάνω από 3 δεκαετίες. Όταν άρχισα να πηγαίνω γήπεδο ήταν τα χρόνια της αποχής επί Βουλινού. 2 χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες με το ζόρι. Ο γαύρος να αλονίζει μέσα στο σπίτι μου. Οι χαρές μου μέχρι την έλευση του Σαββίδη ήταν 2 κύπελλα που για να τα πάρουμε η ομάδα σχεδόν καταστράφηκε οικονομικά (βλέπε κακοδιαχείριση Μπατμαν και οι Γουμενοπαγωνηδων) και οι ευρωπαικές νίκες-πυροτεχνήματα. Μετά υπήρξε η μεγάλη συλλογική προσπάθεια με μπροστάρη τον πρόεδρο της επο... Διαχερίστηκαν δεκάδες εκατομμύρια και δε κατάφεραν τίποτε εκτός από πρόσκαιρες χαρές. Ουσιαστικά όταν πήγαμε να μπούμε σφήνα το 2010 με εκείνη την ομαδάρα, δεν είχε τη δύναμη η τότε διοίκηση να μας προστατεύσει και μας έσκισαν οι Σπάθες. Το ΠΟΚ ούτε με έβλεπε. Με είχαν εκεί που έχουμε εμείς τον οαρης. Μετά ήρθε ένας άνθρωπος που έκανε τον ΠΑΟΚ οικονομικά ανεξάρτητο και έριξε πολύ χρήμα για να φτιάξει ομάδα. Έκανε πολλά λάθη, αλλά δε χρέωσε την ομάδα για αυτά. Τα πλήρωσε όλα και με χρήμα αλλά και με τις πράξεις του (βλέπε υπόθεση με το σιδερικό). Με έκανε ισότιμο συνομιλητή του ΠΟΚ (όλοι αναγκάζονται να μιλάμε για BIG-4) και με έκανε να βλέπω τους δύο από τους τρεις του ΠΟΚ αφ'υψηλού. Όταν του το επέτρεψε και η κοινωνικη-κυβερνητική συγκηρία μου έφερε ΑΗΤΤΗΤΟ πρωτάθλημα και νταμπλ. Με έκανε να πιστεύω (όχι να ονειρεύομαι) ότι κάθε χρόνο θα διεκδικώ πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτή η τεράστια οικονομική και επιχειρηματική προσωπικότητα που έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την αφάνεια δε νοείται να αντιμετωπίζεται σήμερα ως "αδιάφορος", "άμπαλος" και άλλα χαριτωμένα που γράφονται εδώ μέσα. Η ιστορία της ομάδας μου τα τελευταία 30 χρόνια είναι αυτή που περιγράφω. Όποιος δε βλέπει ότι η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ (όχι όταν σηκώναμε το νταμπλ) είναι έτη φωτός μπροστά από εκεί που βρισκόταν, εθελοτυφλεί. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιβάν για όλα αυτά που έχει κάνει απέναντι σε ένα διεφθαρμένο σύστημα που δεν άφηνε ούτε ψίχουλα στους υπόλοιπους και να του "συγχωρήσω" όποια λάθη έκανε. Λάθη δε κάνουν μόνο οι πεθαμένοι.
Αψογος. Αυτό που κάποιοι ( εμπαθείς; κακοπροαίρετοι; βαλτοι και στημένοι; που τους στεναχωρεί ότι πλέον δεν γίνονται καποιοι ΠΑΟΚ για τον λαο τους ΠΑΟΚ ; - το πιο ηπιο που μπορώ να σκεφτω ) ονομάζουν ως κριτική στον Ιβάν είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ξεχάσαμε πολύ γρήγορα και πολυ εύκολα που ήμασταν, που κοντέψαμε να καταντήσουμε και μας γλύτωσε ο ανθρωπος που με μια επιταγή έβαλε όσα λεφτά δεν εβαλε κανενας αλλο στην ομάδα μας και που είμαστε σήμερα.
Με συνεχείς χαρές που δεν είχαμε ζήσει ποτέ, με τίτλους, με ακαδημίες που κάθε πιτσιρικάς θέλει να παίξει σε αυτές, με μικρά παιδάκια που γίνονται παοκ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Guitarman έγραψε:Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να αφανιστεί.

παρακολουθω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 δυο φορες δακρυσα για τον ΠΑΟΚ οταν εγιναν τα επισοδεια με παρι γιατι καταλαβαινα οτι αρχιζε τοτε ενας ακομη μεγαλυτερος γολγοθας,εκλαψα απο λυπη......ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ .....αυτος ο ανθρωπος κανει λαθη φυσικα, αλλα αυτα που εχει κανει και θα κανει ειναι πραγματα πρωτογνωρα για μας ,τι να πω μας το χρωστουσε ο θεος ? ναι μας το χρωστουσε γιατι υποφεραμε πολυ σαν συλλογος και σαν οπαδοι.....να ειναι γερος και να μας παει ποιο ψηλα ακομη με τα λαθη που φυσικα θα κανει με την καλοπιστη κριτικη με αγαπη γιατι αυτο αξιζει ο γιγαντας Ιβαν.....,
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

++++++++++

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnpet έγραψε:Πότε μια ομάδα γίνεται μεγάλη; Όταν βάζει συνέχεια νέους στόχους. Όταν ο κόσμος της, η διοίκηση της, οι παίκτες της είναι διαρκώς διψασμένοι. Όταν μετά το πρώτο πρωτάθλημα θες και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο κοκ. Όταν και μετά από 10 πρωταθλήματα δεν είσαι ικανοποιημένος και θέλεις κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, να φτάσεις στους 16, στους 8, στους 4 και γιατί όχι στον τελικό. Πλησιάζω τα 60 και όταν βλέπω τελικούς CHL λέω με τους φίλους μου, λέτε να προλάβουμε να δούμε ποτέ τον ΠΑΟΚ εκεί, δεν ξέρω μάλλον όχι. Εσείς που με κατηγορείτε, οι περισσότεροι είστε μάλλον μικρότεροι μου. Αν συνεχίσετε έτσι με αυτήν την νοοτροπία τότε κι εσείς δεν θα δείτε ποτέ τον ΠΑΟΚ εκεί, στον τελικό. Εγώ ασκώ κριτική ή ρίχνω χολή, όπως λένε κάποιοι γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί θέλω περισσότερα, γιατί δεν μου αρέσει να βρίσκω άλλοθι σε κατεστημένα, πολιτικούς κλπ., άλλωστε πάντα με πολεμούσαν. Γιατί ο δικός μου ΠΑΟΚ θέλω να κερδίζει τους πάντες και «κυνηγάω» τον Σαββίδη γιατί πιστεύω ότι ενώ μπορεί, έχει τραβήξει χειρόφρενο. Αν δεν μπορεί πάλι και έφτασε στα όρια του, ας το πει κανένας αληθινός Παοκτσής δεν θα τον κατηγορήσει. Σε όλους αυτούς που με κατηγορούν θα τους πω ότι «το μωρό για να το ταΐσει η μάνα, πρέπει να κλάψει».
Αν θέλετε λοιπόν να δείτε κάποτε την ομάδα μας σε έναν τελικό CHL, διεκδικήστε καλύτερη οργάνωση, καλύτερες μεταγραφές, καλύτερους προπονητές, καλύτερο ΠΑΟΚ.
Η γενική νοοτροπία δεν είναι λάθος.
Αλλά όταν λες ότι δεν μπορώ να βλέπω άλλοθι όταν το 18 σε κάψανε όταν το 19-20 σε ξανακλεψανε δε σε καταλαβαίνω.

Λες πάντα γινότανε...

Γινότανε πάντα και ο ΠΑΟΚ είχε 5 τίτλους σε πόσα χρόνια ιστορίας. Και αν θέλανε να αφήσουν κανένα τιτλο να παιχτεί παίρναμε και εμείς τπτ.

Όταν είδαν ότι γίνεσαι ισχυρός ο πόλεμος εκτός ότι έγινε εναντίον του ΠΑΟΚ έγινε και εναντίον του ίδιου του Σαββίδη και της οικογένειας.

Μιλαμε για εξωπραγματικα πράγματα. Και επειδή ο Σαββίδης δεν είναι νοοτροπίας γαμω και δέρνω και δε θα πετάξει κανέναν σε χαντάκι ίσως τραβιέται πίσω.

Επίσης ο ρόλος μας σαν οπαδοί δεν είναι η γκρίνια αλλά η στήριξη!

Η κριτική έχει νόημα, δεν έχουν νόημα οι κραυγές χαμηλου επιπέδου που αντικατοπτριζουν το επίπεδο των ΜΜΕ της πόλης. Και δυστυχώς το επίπεδο της γκρίνιας είναι τέτοιο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”