Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα ελπίζω σήμερα να έχουμε καλά μεταγραφικα νεα ......ο ρεμπε τα παει πολυ καλα δημιουργειται νεα ομαδα τριετιας ,η ομαδα του νταμπλ έμεινε στην ιστορία κοιτάμε μπροστά .....
-
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι πηγαίνοντας στη Λίμνη Πλαστήρα θα εργαζόμουν τόσο πολύ. Από το πρωί ως τις 8 το βράδυ συνεχώς. Την Πέμπτη ως τις 9. Μετά πηγαίναμε για φαί και μετά στο ξενοδοχείο. Τηλεόραση δεν ειδα καθόλου όλη την εβδομάδα. Μόνη απαίτησή μου ήταν να δω τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη κι έτσι όταν οι άλλοι βγήκαν κατά τις 9 για να τσιμπήσουμε κάτι, εγώ δεν ακολούθησα. Έμεινα στο δωμάτιο και είδα τον αγώνα από το λαπ τοπ ιντερνετικά.
- theodorsalonika
καλημερα αδελφια!!!!παω να φαω γιατι απο το πρωι δουλεια γ@μηθηκε σημερα...
ευελπιστουμε σε ενα καλο σαββατοκυριακο με θετικες εκπληξεις!!!!
ευελπιστουμε σε ενα καλο σαββατοκυριακο με θετικες εκπληξεις!!!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Επειδή είμαι εντελώς άσχετος, θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει μια λογική τελική τιμή για επιδιόρθωση διαρροης σε εντός τοίχου σωλήνα...Μην με αρμεξει ο υδραυλικος 

- bersekeros
Εξαρτάται αν είναι εντοπισμένη η διαρροή και δεν έχεις πολλά σπασίματα και κολλήματα, πλακάκια και τα λοιπά (αν μιλάμε για μπάνιο).
100 ευρώ και πάνω θα έλεγα στην καλύτερη.
Αν έχει μπόλικα σκαψίματα και σπασίματα, ανεβαίνει το κοστούμι αρκετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 03 Οκτ 2020, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- bersekeros
Εντάξει η κοστολόγηση της παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο υψηλή πλέον.
Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας πολλά και λίγα.
Αν μπορείς ρώτα να σου συστήσουν κάποιον έμπιστο, οι φίλοι και γνωστοί σου.
Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας πολλά και λίγα.
Αν μπορείς ρώτα να σου συστήσουν κάποιον έμπιστο, οι φίλοι και γνωστοί σου.
- bersekeros
Επειδή έκανα πέρσι ολική ανακαίνιση του μπάνιου, που προηγουμένως είχε θέματα, έχω ιδίαν άποψη.
Έχουν πέσει πολύ οι τιμές. Ιδίως στα υλικά. Πιο πολύ την εργασία πληρώνεις. Αλλά είναι σε απόλυτα λογικά πλαίσια.
Έχουν πέσει πολύ οι τιμές. Ιδίως στα υλικά. Πιο πολύ την εργασία πληρώνεις. Αλλά είναι σε απόλυτα λογικά πλαίσια.
- bersekeros
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ου μπλέξεις με υδραυλικό και ηλεκτρολόγο! Σορρη Σέκερη
Των δε ηλεκτρολόγων η δουλειά είναι πολύ πιο στάνταρ και μπορείς να κανονίσεις και να συμφωνήσεις εκ των προτέρων στην αμοιβή.
Δεν έχεις πολλές εκπλήξεις με τους ηλεκτρολόγους.
Στο εξωτερικό στοιχίζουν χρυσάφι αυτές οι δουλειές.
Στο μπανιο ειναι.bersekeros έγραψε:Εξαρτάται αν είναι εντοπισμένη η διαρροή και δεν έχεις πολλά σπασίματα και κολλήματα, πλακάκια και τα λοιπά (αν μιλάμε για μπάνιο).
Άρα να υπολογιζω 150-200...Πακετο..
Ευχαριστώ!

- bersekeros
Παρακαλώ.
Καλά ξεμπερδέματα και εύχομαι να είναι εύκολα εντοπίσιμη και επιδιορθώσιμη η διαρροή, χωρίς πολλά σπασίματα/σκαψίματα.

Καλά ξεμπερδέματα και εύχομαι να είναι εύκολα εντοπίσιμη και επιδιορθώσιμη η διαρροή, χωρίς πολλά σπασίματα/σκαψίματα.
- bersekeros
Καλημέρα και καλή Κυριακή.
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε.
Πάμε γερά ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Δεν τα παρατάμε ποτέ.
[youtube]AkbilbyPtM8[/youtube]Θυμήσου αυτούς που έφυγαν
δεν έχεις τίποτα να χάσεις
οι νεκροί πεθαίνουν μόνο
όταν τους ξεχάσεις
4.10.1999
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε.
Πάμε γερά ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Δεν τα παρατάμε ποτέ.
-
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνει ένας βαθύς προβληματισμος. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε, που είμαστε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που κάνουμε πράγματα που αγαπάμε. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό τελικά. Να ζεις τη ζωή, να τη ρουφας, μεχρι το μεδούλι. Να μην μουχλιαζεις!! Αυτό έκαναν και τα 6 αετοπουλα. Ταξίδευαν, ακολουθούσαν το πάθος τους την ΠΑΟΚΑΡΑ, φώναζαν, γελούσαν, ζούσαν!!
Για αυτό ας αφήσουμε την μιρλα και την γκρίνια. Ας ζούμε κάθε ματς, ας χαιρόμαστε που εμείς είμαστε εδώ και βλέπουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ, και πανηγυρίζουμε νίκες...ακόμα και όταν κλαίμε στις ήττες. Ζούμε. Δεν μουχλιαζουμε.....
Αυτα από μένα....
Καλημέρα!!!!
Με τη νίκη σήμερα!!!
Για αυτό ας αφήσουμε την μιρλα και την γκρίνια. Ας ζούμε κάθε ματς, ας χαιρόμαστε που εμείς είμαστε εδώ και βλέπουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ, και πανηγυρίζουμε νίκες...ακόμα και όταν κλαίμε στις ήττες. Ζούμε. Δεν μουχλιαζουμε.....
Αυτα από μένα....
Καλημέρα!!!!
Με τη νίκη σήμερα!!!