Θα κάνει περισσότερες τελικές ανά ματς από τον ΣέρβοΠαλαιολόγος έγραψε:επομενως αποτυχημενη επιλογηObdulio έγραψε:Ο Μπονατίνι θα είναι μια ορθολογικότατη επιλογή:
β) Δεν έχει την εκτελεστική δεινότητα του Σέρβου και πιθανώς να έρθει λίγο σφιγμένος ψυχολογικά.
αν δεν μπορει να πλησιασει το ποσοστο γκολ τελικων του πριγιοβιτς,τοτε για ποια αντικατασταση μιλαμε;
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Εγώ βλέπω ένα μέτριο παίκτη, καλό για championship, που τον ξεπέρασε η ομάδα του μόλις ανέβηκε Premier, και ψάχνει να τον ξεφορτωθεί. Κάτι σαν τον Αραβιδη της κουλας δηλαδη.seaman έγραψε:Το videaki με τα χαρακτηριστικά του Bonatini από το Repress.gr δείχνει πραγματάκια
https://www.facebook.com/repress.gr/vid ... 928313582/
Δεν πολυψήνομαι
Αν είναι να φάμε τέτοιο παπά να μου λείπει. Και οι 2 που έχουμε είναι καλύτεροι, το ίδιο και ο Κουλούρης.
- buffalobill4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 10 Ιαν 2019, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απο τα λιγα που ειδα απο μπονατινι δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα μαλλον θα ελεγα μου προκαλει αδιαφορια ο συγκεκριμενος και για να το πω απλα ο μπεργκ δεν τον βλεπει καν και δεν με ενδιαφερει η ηλικια πρωταθλημα θελω νεο εχω ακπομ κουλουρη
μολις ειδα και το βιντεο του ολιβειρα .............παρτε τον χθες στο 2"08 βλεπεις την πασα και του κανεις τριετες
Για μένα η ομάδα θέλει 2 χαφ, και εξάρι και οχτάρι. Θα αλλάξει όλη η ομάδα όψη. Αλλά γενάρη δε τα κάνεις αυτά δυστυχώς, ειδικά ο Ράζβαν.
αστεια αναλυση δημοτικου απο το press .. πηραν ενα βιντεακι απο το ιντερνετ και βαλανε 5 σχολια που τα βλεπει κ 5χρονο.. ελεος..ασχετα με το αν ειναι καλος η οχι.. για μενα δεν ειναι τρομερος ,ισως γινει.. αλλα εχουμε ταλεντα κουλουρη ακπομ ,οποτε σηκωνει εναν 31-32 ετων παστελωτη... καλυτερα μπεργκ η νικολιτς
οσον αφορα τον ολιβειρα φαινεται καθαρο οκταρι ,ο λουτσε μας ελεγαν οτι δεν παιζει με καθαρο εξαρι αλλα ουσιαστικα με δυο οκταρια οποτε ταιριαζει σε αυτο που θελει
Κι εμενα φιλε μου αρεσε. Δειχνει πολυ καλος παικτης που εχει στοιχεια που λειπουν: καθετη πασα, μακρινες μπαλιες, μακρινα σουτ, υψος, τεχνικη. Δεν καταλαβα αν ειναι γρηγορος. Ουτε αν ειναι καλος αμυντικα, αν και σε καποιες φασεις δειχνει ωραια κοψιματα.donpablo έγραψε:μολις ειδα και το βιντεο του ολιβειρα .............παρτε τον χθες στο 2"08 βλεπεις την πασα και του κανεις τριετες
Καλα να σου φτιαξω και εγω βιντεο με Κλαους Αθανασιαδη και να τριβεις τα ματια σου. Γενικα τα βιντεο ειναι εικονικη πραγματικοτητα,μην τα εμπιστευεστε και πολυdonpablo έγραψε:μολις ειδα και το βιντεο του ολιβειρα .............παρτε τον χθες στο 2"08 βλεπεις την πασα και του κανεις τριετες
Για εμένα δεν χρειάζεσαι μεταγραφή επιθετικού τωρα, το πρωτάθλημα το παίρνεις ούτως η αλλως , μεταγραφές θα χρειαστείς το καλοκαίρι για να πας ομίλους τσάμπιονς λίγκ
Όταν είχε πάει ο Μπεργκ στον παναθηναϊκό είχα διαβάσει ένα αφιέρωμα στην καριέρα του. Έλεγε πως είχε πολύ καλή πορεία στην Γερμανία και ήταν βασικός στο Αμβούργο, όμως είχε παρουσιάσει κατάθλιψη και έπαιρνε ψυχοφαρμακα. Για αυτό κατέληξε στον παναθηναϊκό. Επίσης ότι είχε προταθεί σε εμάς αλλά τον αποριψαμε λόγω του ιατρικού ιστορικού με την κατάθλιψη.
δικιο εχεις αλλα καποια πραγματα φαινονται οσον αφορα τον κλαους η γνωμη μου ειναι ,σεντερ φορισον στατιστικα και τα στατιστικα του κλαους με εξαιρεση τον εναμιση τελευταιο του χρονοδεν τα ελεγες και ασχημα το αντιθετο αλλα το θεμα μας ειναι ο ολιβειρα και για μενα τουλαχιστον μου αρκει να δω τεχνικη και αντιληψη και αυτα αρκουν και βιντεακια τριαντα δευτερολεπτων για να δεις αν υπαρχουνAlastor έγραψε:Καλα να σου φτιαξω και εγω βιντεο με Κλαους Αθανασιαδη και να τριβεις τα ματια σου. Γενικα τα βιντεο ειναι εικονικη πραγματικοτητα,μην τα εμπιστευεστε και πολυdonpablo έγραψε:μολις ειδα και το βιντεο του ολιβειρα .............παρτε τον χθες στο 2"08 βλεπεις την πασα και του κανεις τριετες
- ΑποστόληςΑ