Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
καλησπέρα σε όλους, είμαι από τις 6 το πρωί στους δρόμους, κάποιος μία σύνοψη στα νέα;
- pisakaipoupoula
εγώ νομίζω το ανάποδο γιατί ο Ουαρντα δεν είναι εξτρεμ, 8-10αρο είναι.joshua έγραψε:O Boly παντως που παιζει και στα ακρα θα μπορουσε να ενδιαφερει αν δεν ειχαμε αποκτησει και τον Ουαρντα.Πλεον ειμαστε γεματοι αριθμητικα στα εξτρεμ οποτε δεν βγαζει πολυ νοημα.Δινω παντως αρκετες πιθανοτητες να κινηθουμε και για δευτερο φορ και καποιες λιγες να εχουμε αποχωρηση εκπληξη απο την επιθεση.
Αν έρθει ο κοκκινοτρίχης θα ναι το μόνο καθαρό εξτρεμ μαζί με Μυστα και Τζάλμα, που ελπίζω τουλάχιστον απ το καλοκαίρι να μη λογίζεται για βασικός, αν όχι από τώρα
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω παντως ειμαι πολυ ενθουασμενος και με την κινηση ουρντα.
μπορει να περναει στα ψιλα γιατι δενερχεται απο καποιο ξενο πρωταθλημα και δεν ειναι αγνωστος αλλα πιστευω οτι θα αγαπηθει πολυ στην Τουμπα
μπορει να περναει στα ψιλα γιατι δενερχεται απο καποιο ξενο πρωταθλημα και δεν ειναι αγνωστος αλλα πιστευω οτι θα αγαπηθει πολυ στην Τουμπα
-
john4serres
Για τον Μπολί της Ανζί δεν ειμαι ψημενος, συμφωνα με το υλικο που παρακολουθησα.
- Kostas_Peraia4
Ακόμα ένα tweet για τον Warda
Στην ουσια λεει οτι υπεγραψε συμβολαιο 3,5 ετωνMedio Transfer
@MedioTransfer
#AGREEMENT : Amr Warda akan gabung #PAOK dari #Panetolikos dengan kontrak 3 musim setelah #AFCON
Μεγάλο πουλέν ο αιγύπτιος.
Συμφωνώ για 8-10 εκεί πρέπει να δουλευτεί και κατ'ανάγκη σαν εξτρέμ
Συμφωνώ για 8-10 εκεί πρέπει να δουλευτεί και κατ'ανάγκη σαν εξτρέμ
δεν είναι σοβαρό ακκάου. Το σοβαρό ήταν ο γκουρού ο αιγύφτιος το πρωίKostas_Peraia4 έγραψε:Ακόμα ένα tweet για τον Warda
Στην ουσια λεει οτι υπεγραψε συμβολαιο 3,5 ετωνMedio Transfer
@MedioTransfer
#AGREEMENT : Amr Warda akan gabung #PAOK dari #Panetolikos dengan kontrak 3 musim setelah #AFCON
κι άλλοι δεν είναι ψημένοιjohn4serres έγραψε:Για τον Μπολί της Ανζί δεν ειμαι ψημενος, συμφωνα με το υλικο που παρακολουθησα.
Ο μαύρος έρχεται πάντα τελευταίος....agios έγραψε:Ο Γιώργος δεν μίλησε ακόμα....
λες ε;agios έγραψε:Ο μαύρος έρχεται πάντα τελευταίος....agios έγραψε:Ο Γιώργος δεν μίλησε ακόμα....
φοβερο μηχανακι...αν θυμαμαι καλα καρφωσε και τη γκολαρα με τη ρεαλ στη βαρσοβια...Demir έγραψε:Το καλοκαιρι ας πάρουμε και τον ofoe ,το νο.8 της Λέγκια....παικταρα..
εγω λεω να παρουμε το σκαουτινγκ τιμ των πολωνων...μακαρι να φτασουμε και εμεις σε τετοια επιπεδα...
-
Ksenitemenos4
πειτε και σε εμας ρε παιδες για τι μιλατεpilotos έγραψε:λες ε;agios έγραψε:Ο μαύρος έρχεται πάντα τελευταίος....agios έγραψε:Ο Γιώργος δεν μίλησε ακόμα....
Και ΠΡΟΕΔΡΟ εχουμε και προπονητη εχουμε, και σκαουτινγκ εχουμε ,και παιχτες εχουμε πλεον ,ωρα να δουμε και το λαο που εχουμε αλλα δεν τον βλεπουμε......3000 ειμασταν με τον Αγιαξ της ηπειρου....