Euro 2016
- Kostas_Peraia4
- navigator11
Re: Euro 2016
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, νιώθω ευτυχής που κάθησε στον πάγκο μας αυτός ο πραγματικά σημαντικός προπονητής. Παντοτε η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα μου θυμίζει πως παίζει τρελή αμπαλίαση εκεί έξω και πως δε χρειάζεται να φέρουμε και βαρέως τις πίπες, που ακούγονται, λέγονται και γράφονται πέρα δώθε, περί ποδοσφαίρου!
Τα σέβη μου στον μεγαλύτερο προπονητή της τελευταίας 25ετίας τουλάχιστον αναφορικά με τα της ομαδάρας μας. Του αξίζει!!!
Τα σέβη μου στον μεγαλύτερο προπονητή της τελευταίας 25ετίας τουλάχιστον αναφορικά με τα της ομαδάρας μας. Του αξίζει!!!
- Μπαρκαρούτσος
Οι αλλοι τον κριστιανο επευφημουν..
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΟΕΟΕΟΕ
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΟΕΟΕΟΕ
Δν πειράζει, ο Ιβαν εφερε βοσκό!Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, νιώθω ευτυχής που κάθησε στον πάγκο μας αυτός ο πραγματικά σημαντικός προπονητής. Παντοτε η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα μου θυμίζει πως παίζει τρελή αμπαλίαση εκεί έξω και πως δε χρειάζεται να φέρουμε και βαρέως τις πίπες, που ακούγονται, λέγονται και γράφονται πέρα δώθε, περί ποδοσφαίρου!
Μεγάλος μάγκας. Μπράβο του. Κι αυτόν τον άνθρωπο η πουτάνα η επο τον έδιωξε.........
SM-G935F
SM-G935F
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
Ας ξαναμιλήσει κανεις για τον σημαντικότερο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ και από τους μεγαλύτερους που πέρασαν από τη χώρα.