Frank Arnesen
- painkiller4
Re: Frank Arnesen
Καποια τελειωμενα κωλογαυροσαιτ σε εχουν βγαλει τελειωμενο
Σιχαμενοι ΑΡΔ τετοιο πολεμο πουθενα αλλου
Σιχαμενοι ΑΡΔ τετοιο πολεμο πουθενα αλλου

- Sick Bastard
Όχι όλοι.pilotos έγραψε:Το θυμάμαι πολύ καλά τι είχε πει, κι ας λένε όλοι για δεύτερη θέση
SM-G920F
Ο Ιβάναρος είπε για 2η θέση και κύπελλο.
Όπως και να χει, καλημερούδια Φράνκιιιι, ξημερώνει άλλη μια υπέροχη μέρα στη Θεσσαλονίκη!
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ ότι τουλάχιστον οι θέσεις των stoppers και του επιθετικού χαφ θα έπρεπε, σε έναν σωστό σχεδιασμό, να είχαν καλυφθεί από το καλοκαίρι καθώς την προσθήκη των παικτών αυτών την θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ. Θα πρέπει όμως να αντιληφθούμε ότι ο ΦΑ δεν επιλέγει ο ίδιος τις θέσεις των παικτών που θα φέρει, αλλά ο Τούντορ. Ο ΦΑ επιλέγει τα πρόσωπα.pilotos έγραψε:Η ομάδα παίζει, χωρίς κεντρικούς αμυντικούς, δεξί μπακ.
Στην επίθεση έχουμε έναν που ναι μεν βάζει με την μια επαφή γκολ, αλλά τα υπόλοιπα 89':55" είναι άφαντος και εσείς θα πάρετε τερματοφύλακα.
Ωραίος προγραμματισμός. 20/1.
Για το δεκάρι δεν λέω τίποτα, έπρεπε να ήταν εδώ από 2/1....... Δώστε ευκαιρίες στον άνθρωπο μηδέν ή μισή θετική ενέργεια σε κάθε παιχνίδι.
SM-G920F
Είναι ξεκάθαρο Αποστόλη, ότι συζητάνε και πριν και μαζί αποφασίζουν τί χρειάζεται, τουλάχιστον αυτό δήλωσε. Εκτός κι αν βλέπουν το ποδόσφαιρο με άλλη λογική, την οποία εμείς δεν έχουμε καταλάβει.
SM-G920F
SM-G920F
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορεί ο ΦΑ να πει στον Τούντορα πόσα στόπερς θα έχει. Αν ο Τούντορ παίζει 3-5-2 θα χρειαστεί έξι στόπερς στο ρόστερ, αν παίζει 4-3-3 ή 4-4-2 θα χρειαστεί τέσσερα.
Ο Τούντορ λοιπόν επιλέγει τον τρόπο παιχνιδιού, κρίνει το υπάρχον ρόστερ και ζητάει από τον ΦΑ παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, ή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν ο Τούντορ πει ότι δεν θέλω στόπερ γιατί καλύπτομαι στη θέση αυτή από τον Σκόνδρα και τον Τζιόλη δεν θα του πάρει στόπερ ο ΦΑ.
Επαναλαμβάνω ότι από το καλοκαίρι θα έπρεπε να είχαμε πάρει στόπερ, πολύ περισσότερο μάλιστα γιατί τότε παίζαμε 3-5-2. Τα ίδια ισχύουν και για το 10ρι.
Ο Τούντορ λοιπόν επιλέγει τον τρόπο παιχνιδιού, κρίνει το υπάρχον ρόστερ και ζητάει από τον ΦΑ παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, ή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν ο Τούντορ πει ότι δεν θέλω στόπερ γιατί καλύπτομαι στη θέση αυτή από τον Σκόνδρα και τον Τζιόλη δεν θα του πάρει στόπερ ο ΦΑ.
Επαναλαμβάνω ότι από το καλοκαίρι θα έπρεπε να είχαμε πάρει στόπερ, πολύ περισσότερο μάλιστα γιατί τότε παίζαμε 3-5-2. Τα ίδια ισχύουν και για το 10ρι.
Ζήση γύρνα πίσω τα ξυνεις καλλίτερα είσαι και δικό μας παιδί ποιος Αρνεσεν τωρα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πτολεμαΐδα, 21/1 κι ακόμα δεν πήραμε.... Τερματοφύλακα, χαμένοι στην μετάφραση και στις... Συσκέψεις
Αυτήν είναι η μαύρη αλήθεια
SM-G920F
Αυτήν είναι η μαύρη αλήθεια
SM-G920F
Μπορεί να βάζει βέτο ο Νικόλας. ...10 μέρες ακόμη έχουμε αν κερδίσεις οικονομικά θα το τραβήξεις λίγο τα φράγκα άλλος τα βάζει
eorptol έγραψε:Ζήση γύρνα πίσω τα ξυνεις καλλίτερα είσαι και δικό μας παιδί ποιος Αρνεσεν τωρα
- kataramenos5
Αηδια καταντησαμε.Για μια ισοπαλια εγιναν ολα κ@λος.Αχρηστοι ολοι.Ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚgergeo4 έγραψε:ωρε ξυσιμο..1 μυριο κ καθισιο..αχ τι ωραιο πραγμα..