Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν πούμε οτι ξεχρεώνουμε, ποιο πιστεύετε θα είναι το πρώτο χρονικά και το κύριο όφελος για την ομάδα σε α) αγωνιστικό β) επιχειρηματικό γ) παρασκηνιακό επίπεδο;

ΥΓ. Κουβέντα θέλω να γίνει, ούτε τρολάρω ούτε ειρωνεύομαι ούτε τίποτε (επειδή βρίθει το φόρουμ από τέτοιου ύφους αναρτήσεις εδώ και καιρό πολλάκις και ποικιλοτρόπως).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν χρωστας σε τραπεζα ή δημοσιο θα καταλαβεις αμεσως το ποσο σημαντικο ειναι.

βασικα, ειναι το...βασικο βημα για να εχεις μια ομαδα που θα λειτουργει με αυταρκεια και ορθο προγραμματισμο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δεν αντιλέγω ούτε αμφισβητώ την πρωταρχική σημασία του να ξεχρεώσουμε.
Στην πράξη και επί του αγωνιστικού πως θα ωφελήσει;
Ιδέες και απόψεις θέλω να ακούσω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν μπορώ να ελπίζω και να απογοητεύομαι πάλι, έχω βρεθεί πάμπολλες φορές θεατής στο ίδιο έργο.
Αν λήξει θετικά το θέμα, ενημερώστε με.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο Ιβαν περιμένει να κλείσει το θέμα των χρεών για να προχωρήσει τα επόμενα, δηλαδή Προπονητικό και Γηπεδικό.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Απλα και ξαστερα.... Αν ξεχρεωσουμε θα ειναι η 1η μεγαλη επιτυχια απο τοτε που ηρθε ο Ιβαν....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αν ξεχρεώσουμε θα είναι σαν να πήραμε 3 πρωταθλήματα μαζί παιδιά,
θα είναι μαζί με τον Παντελάκη ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Απο την στιγμη που αδυνατει, για την ωρα, να προστατεψει την μεχρι στιγμης επενδυση του, αμφησβητω το αν ξεχρεωσει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Οκ, συμφωνούμε, θα είναι ο,τι πιο σημαντικό θα έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ μας και η πρώτη επιτυχία του Σαββίδη συν οτι θα δείχνει πολλά για το πως βλέπει τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα;

Πως θα επηρεάσει το αγωνιστικό πχ;

Θα σταματήσει ο χοντρός να στήνει μέχρι και τις καντίνες;

Θα απελευθερωθεί η ομάδα ή κεφάλαιά της για άλλους τομείς;

Ας πούμε παραδείγματα και επαναλαμβάνω: δεν τα ρωτάω αυτά για να καταλήξω σε ένα "so what" και να υποβαθμίσω τη σημασία ενδεχόμενης εξόφλησης.

Απλά θέλω να δω πως αντιλαμβάνεται ο καθένας εδώ τα οφέλη από μία τέτοια εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ας ξεχρεωσει κ ας κατεβασει του χρονου την κ12,ας ξεχρεωσει κ δεν με νοιαζει καν αν για προπονητη παρουμε τον Αλε τδ τον σιμπα κ υπευθυνο τυπου τον γκαρντιαν :lol: (εντελως τυχαια τα ονοματα )

Ειλικρινα ο τυπος εχει σωσει οσα δεν θα βγαλουμε ολοι μας μαζι σε 4 ζωες κ ακομα τον κραζουν ελεος.......

Αληθεια λετε να ηταν στημενη η δηλωση της απαυτουλας στην βουλη η τα εχει αρπαξει χοντρα απο τον ρωσο που πριν τις εκλογες ειχε υποψηφιους απο το απεναντι κομμα?

Στα σοβαρα τωρα ποτε ειπαν οτι θα εχει ισχυ αυτος ο διαολεμενος νομος?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρωτα απο ολα....δεν θα χρωσταμε πουθενα και σε κανενα. σε ανιθεση με ΟΛΕΣ τις υπολοιπες ελλ.ομαδες.

δευτερον, σιγουρα μια τετοια εξελιξη και εφοσον ο μεγαλομετοχος βαλει το χερι στην τσεπη για τα χρεη, αυτοματως θα σημαινει οτι οχι απλα ηρθε για να μεινει, αλλα οτι κοιταει με τεραστια σοβαροτητα το εγχειρημα ΠΑΟΚ.

τριτον, οι δυνατοτητες για μετεπειτα επενδυσεις αλλα -κυριως- για την δημιουργια ενος προτζεκτ from scratch, δλδ ενος πλανου που θα επιτρεπει τον ΠΑΟΚ να σχεδιαζει το μελλον βασει εσοδων και κερδων και χωρις να αγχωνεται για προηγουμενες υποχρεωσεις, επιτοκια, προσαυξησεις κτλ κτλ.

τεταρτον, η ψυχολογια. ειναι αλλιως να βλεπεις οτι ο μεγαλομετοχος σου βαζει το χερι και πλερω και αλλο να λες "και αν φυγει παλι στα ιδια;;"

αυτα πως το βλεπω εγω εννοειται που δεν εχω και καποια ιδιαιτερη σχεση με τα./..λογιστικα. ισα ισα θα ελεγα, ουτε η γυναικα μου δεν με αφηνει να κουβαλαω φραγκα πανω μου! :) :) :)

υγ: μπουτζρ λογικα δεν ειναι κατι που θα γινει αυριο ή μεθαυριο. εγω δινω ενα διαστημα 6 μηνων μινιμουμ καθως -λογικα- θα πρεπει να ειναι μερος ενος συνολικου φορολογικου συστηματος αρα και νομοσχεδιου.
Άβαταρ μέλους
bane1980

:)
Μαζί σου, αλλά ακόμα δεν έχω διαβάσει συγκεκριμένα ποια θα είναι τα άμεσα οφέλη και σε ποιους τομείς.

Μόνο οτι θα είναι καλό, υπέροχο, σημαντικότατο, αναγεννησιακό. Που συμφωνώ αλλά το από πάνω διερωτώμαι.

Εντιτ¨με πρόλαβε ο γκεο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Τετ 11 Φεβ 2015, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Θα μπορείς να υφίστασαι σαν ομάδα χωρίς να σε εκβιάζουν και σίγουρα χωρίς να έχεις την άμεση ανάγκη κανενός. τουλάχιστον για την επιβίωσή σου. Για πρωταθλητισμό άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Ok, now we're talking :)

Πως μας εκβιάζουν δηλαδή αυτή τη στιγμή; πχ "χρωστάτε, οπότε φέρτε τόσα αλλιώς ___________" ή "καθήστε καλά αλλιώς θα ξεπαγώσουμε τα χρέη" ; ποιος το κάνει αυτό; η εκάστοτε κυβέρνηση;

Επίσης, λέμε οτι δεν θα έχουμε την ανάγκη κανενός. Για την περίπτωση που θα ξεπαγώσουν μιλάμε σωστά;

Προσπαθώ να το δω σε ποδοσφαιρικό επίπεδο καθώς το να ξεχρεώσεις μία εταιρία σε γενικό επίπεδο για εμένα έχει κύρια σημασία ώστε να μπορείς μετά να την πουλήσεις καθαρή ή να προσελκύσεις κι άλλα κεφάλαια, τα οποία δεν θέλουν να μπουν για να χρησιμοποιηθούν σε αποπληρωμές αλλά σε ανάπτυξη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σαφώς και εκάστοτε κυβέρνηση και κυβερνώντες σε έχουν στο χέρι τους.

Το ίδιο και το σάπιο περιβάλλον του ποδοσφαίρου.

Επίσης γίνεσαι ελκυστικός και σε επενδυτές, καθώς δεν έρχονται να σε σώσουν αλλά να σε αναπτύξουν και για δικό τους όφελος.

Αγωνιστικά είναι ελεύθερη η εκάστοτε διοίκηση να αγοράσει και να πουλήσει έμψυχο υλικό χωρίς το φόβο τα χρήματα να εξαφανιστούν σε μαύρη τρύπα του χρέους.

Σίγουρα ο Νομπόα δε νοιώθει τι εστί χρέη του ΠΑΟΚ, ώστε να τον επηρεάσει αλλά ενδεχομένως κάποιος από τη σούπα κλίκα να το λαμβάνει υπόψιν και να πηγαίνει σε καθαρή ΠΑΕ.

Λέμε τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”