Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Δεν επιμένω.
Μόνο παρατηρώ ότι, όποιος έχει πειράξει τον "γατούλη" φέτος, "γρατζουνίστηκε".
Επίσης είναι ο μόνος που έσφαξε τον πρεζέμπορα.
Μακάρι να κάνω λάθος.
Μόνο παρατηρώ ότι, όποιος έχει πειράξει τον "γατούλη" φέτος, "γρατζουνίστηκε".
Επίσης είναι ο μόνος που έσφαξε τον πρεζέμπορα.
Μακάρι να κάνω λάθος.
δεν διαφωνω σε αυτο που λες,αλλα απτην αλλη δεν σημαινει πολλα,διοτι μπορει και ο βαζελος περσι-προπερσι να πηρε σφυριγματα εναντι του γαυρου,παρηγορια στον πεθαμενο λεγεται κατα την αποψη μου.
Τελος παντων,ολα ειναι ρευστα μην παιρνετε και ορκο για οτιδηποτε θα γινει του χρονου.Μην αποκλειεται και οτι ο χοντρος μπορει να σκασει φραγκα ,διεκδικωντας πρωταθλημα στα ισια.Ουτως η αλλως εχει τσεπωσει πολυ πραμα απο τσουλου,εχει το πλεονεκτημα αν θελησει. Επισης οι αντιπαλοι του γαυρου για τα προκριματικα του τσουλου ειναι σαφως κατωτεροι απο αυτους που θα αντιμετωπισουμε εμεις,οποτε η προοπτικη των 30 εκ. απτην Ευρωπη υπαρχει ακομα για τον πρεζεμπορα και ισως θελει να την διεκδικησει
Τελος παντων,ολα ειναι ρευστα μην παιρνετε και ορκο για οτιδηποτε θα γινει του χρονου.Μην αποκλειεται και οτι ο χοντρος μπορει να σκασει φραγκα ,διεκδικωντας πρωταθλημα στα ισια.Ουτως η αλλως εχει τσεπωσει πολυ πραμα απο τσουλου,εχει το πλεονεκτημα αν θελησει. Επισης οι αντιπαλοι του γαυρου για τα προκριματικα του τσουλου ειναι σαφως κατωτεροι απο αυτους που θα αντιμετωπισουμε εμεις,οποτε η προοπτικη των 30 εκ. απτην Ευρωπη υπαρχει ακομα για τον πρεζεμπορα και ισως θελει να την διεκδικησει
Τι γινεται με το μαγειρεμα στις αποφασεις;
Γιατι ειχε αρχικα αποκλειστει το ενδεχομενο τιμωριας με βαθμους για τα γεγονοτα του τελικου, ενω τις τελευταιες μερες φανταζει βεβαιο;
Γιατι δεν εχει κατακυρωθεί ακομα υπέρ μας ο αγώνας στη λεοφλώρο (μοναδικο στα παγκοσμια χρονικα);
Γιατι ειχε αρχικα αποκλειστει το ενδεχομενο τιμωριας με βαθμους για τα γεγονοτα του τελικου, ενω τις τελευταιες μερες φανταζει βεβαιο;
Γιατι δεν εχει κατακυρωθεί ακομα υπέρ μας ο αγώνας στη λεοφλώρο (μοναδικο στα παγκοσμια χρονικα);
- navigator11
Ο χαλίφης Ιβάν είναι από πίσω ρε συ! Δίνει σασπένς απλά! Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ...
- john4serres
Γιατί διπλό ημίχρονο άσο τελικό.
Θα την φάμε την παπάρα.
Θα την φάμε την παπάρα.

Σήμερα οι αποφάσεις;
Εγώ είμαι απαισιόδοξος για όλα. Ακόμα και για το ματς με το λαγό, τόσο ελαφρυντικό ΦΑ για αγώνα που διακόπηκε δεν έχω ξαναδεί.
Εγώ είμαι απαισιόδοξος για όλα. Ακόμα και για το ματς με το λαγό, τόσο ελαφρυντικό ΦΑ για αγώνα που διακόπηκε δεν έχω ξαναδεί.
θα φαει -3 η ζελα αλλιως θα νομιμοποιηθει ο τραυματισμος προπονητων με μπουκαλια
Το μείον 3 είναι σίγουρο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψύχραιμη και λογική τοποθέτηση. Τα ίδια σκέφτομαι και εγώAlastor έγραψε:Τα σημαδια ειναι ως εξης.Η ΚΕΔ αυτη τη στιγμη αγεται και φερεται απο εδω και απο εκει.Δεν μας εδωσαν πεναλντυ καθαρο στην Λεωφορο,εφεραν Κυζα στην Τουμπα που επαιξε εδρα.Εκλαιγε ο βαζελος,εφεραν Κομινη στη Λεωφορο για να σφυριξει βαζελο.Το ιδιο και με Θανο σημερα για την κλαψα του Κυπελλου.Μπορει αυτος που θα στειλουν στην Τουμπα μεθαυριο να παιξει απο 50-50 εως εδρα για να πουνε οριστε μην γκρινιαζετε για Θανο. Με αλλα λογια στην ΚΕΔ ειναι δημοσιοσχετιστες και προσπαθουν να τα εχουν με ολους καλα με τετοιους βλακωδεις τροπουςAle έγραψε:Αλαστορ, δεν είναι εκτίμηση που άκουσα στο καφενείο.
Είναι δική μου εκτίμηση, καθώς για εμένα τα σημάδια είναι ξεκάθαρα.
Ειδικά η εξόντωση Ευθυμιάδη και Καλφόγλου είναι φως φανάρι.
Μακάρι να βγω ψεύτης.
Απτην στιγμη που η ΚΕΔ υπαγεται στην ΕΠΟ και οταν κερδισει τις εκλογες ο Γραμμενος,για μενα δεν θα υπαρχουν τετοια φαινομενα η θα περιοριστουν σημαντικα. Δεν υπαρχει περιπτωση ο Προεδρος της Μακεδονικης ΕΠΣ που στηριζει ο Σαββιδης με νυχια και με δοντια να τον τρυπησει.Φυσικα ολα αυτα εφ'οσον γινουν οι εκλογες τον Ιουλιο και βγει νικητης ο Γραμμενος. Αν χασει τις εκλογες η ξαναγινει αναβολη εκλογων,τοτε μπορει να διαιωνηθει αυτη η κατασταση της ΚΕΔ των δημοσιων σχεσεων,οπου θα επιρεαζεται απο αυτους που θα γκρινιαζουν περισσοτερο
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς φοβάμαι οτι η ζέλα θα φάει μόνο κεκλεισμένων και πρόστιμο.
Θα πάρουμε το παιχνίδι λόγω διακοπής, αλλά δεν θα τους πάρουν βαθμούς.
Όλος ο μηχανισμός θα δουλέψει ώστε ο ΠΑΟΚ να ζημιωθεί την Τετάρτη.
Από το απλό να φάμε κάρτες, κόκκινες, κλπ που θα κόψουν παιχνίδια για του χρόνου, μέχρι να το πάνε για διπλό ή, πιο πιθανό, για διακοπή και τιμωρίες, όπου φυσικά σε εμάς, και χλέπα να πέσει στο γήπεδο, θα σημαίνει ποινή βαθμών.
Περιμένω να δω ποιο κομάντο θα σταλεί.
Το σενάριο η ΚΕΔ απλά να κάνει την καλή σε όλους, έχει λογική, αλλά πράττουν λανθασμένα εάν σκέφτονται έτσι.
Δηλαδή ευνοείς/αδικείς άλλον κάθε φορά, με ποια λογική; οτι ο ευνοημένος θα παραδεχτεί τη βοήθειά σου; Κανείς δεν παραδέχται οτι τον έσπρωξαν. Αντιθέτως, θα τους έχεις όλους δυσαρεστημένους από το σφάξιμο τουλάχιστον μία φορά.
Θα πάρουμε το παιχνίδι λόγω διακοπής, αλλά δεν θα τους πάρουν βαθμούς.
Όλος ο μηχανισμός θα δουλέψει ώστε ο ΠΑΟΚ να ζημιωθεί την Τετάρτη.
Από το απλό να φάμε κάρτες, κόκκινες, κλπ που θα κόψουν παιχνίδια για του χρόνου, μέχρι να το πάνε για διπλό ή, πιο πιθανό, για διακοπή και τιμωρίες, όπου φυσικά σε εμάς, και χλέπα να πέσει στο γήπεδο, θα σημαίνει ποινή βαθμών.
Περιμένω να δω ποιο κομάντο θα σταλεί.
Το σενάριο η ΚΕΔ απλά να κάνει την καλή σε όλους, έχει λογική, αλλά πράττουν λανθασμένα εάν σκέφτονται έτσι.
Δηλαδή ευνοείς/αδικείς άλλον κάθε φορά, με ποια λογική; οτι ο ευνοημένος θα παραδεχτεί τη βοήθειά σου; Κανείς δεν παραδέχται οτι τον έσπρωξαν. Αντιθέτως, θα τους έχεις όλους δυσαρεστημένους από το σφάξιμο τουλάχιστον μία φορά.
Με ποια αιτιολογια καθυστερει τοσο να βγει η αποφαση για τη λεωφορο;
Ειναι μεγαλο σκανδαλο γιατι διαφορετικα ειναι να βγουν οι οποιες τιμωριες ενω οι αγωνες ειναι σε εξελιξη και διαφορετικα να μαγειρευτουν στο τελος αφου δουμε ολα τα αποτελεσματα και ξερουμε πως βολευει να τα μαγειρεψουμε.
Ο κακοπροαιρετος πχ θα πει οτι
αν ο βαζελος και αγωνιστικα ειναι στην τελευταια θεση και μια αφαιρεση βαθμων δεν εχει επιπλεον επιπτωση, ειναι ευκολο να του ριξουμε ανωδυνα -6 για να κανουμε τους δικαιους. Αν ομως ηταν στην πρωτη θεση του πινακα ισως η τιμωρια να μην περιελαμβανε αφαιρεση βαθμων. Ειναι απαραδεκτο η αποφαση να βγει οταν ενδεχομενως δεν θα εχει πια νοημα.
Εκτος αν, η οποια ποινη αφαιρεσης βαθμων ισχυσει απο του χρονου. Γιατι αλλιως να ριξουν -6 απο τα playoff στον ηδη τελευταιο βαζελο δεν καταλαβαινω τι ειδους δικαιοσυνη μπορει να ειναι.
Ειναι μεγαλο σκανδαλο γιατι διαφορετικα ειναι να βγουν οι οποιες τιμωριες ενω οι αγωνες ειναι σε εξελιξη και διαφορετικα να μαγειρευτουν στο τελος αφου δουμε ολα τα αποτελεσματα και ξερουμε πως βολευει να τα μαγειρεψουμε.
Ο κακοπροαιρετος πχ θα πει οτι
αν ο βαζελος και αγωνιστικα ειναι στην τελευταια θεση και μια αφαιρεση βαθμων δεν εχει επιπλεον επιπτωση, ειναι ευκολο να του ριξουμε ανωδυνα -6 για να κανουμε τους δικαιους. Αν ομως ηταν στην πρωτη θεση του πινακα ισως η τιμωρια να μην περιελαμβανε αφαιρεση βαθμων. Ειναι απαραδεκτο η αποφαση να βγει οταν ενδεχομενως δεν θα εχει πια νοημα.
Εκτος αν, η οποια ποινη αφαιρεσης βαθμων ισχυσει απο του χρονου. Γιατι αλλιως να ριξουν -6 απο τα playoff στον ηδη τελευταιο βαζελο δεν καταλαβαινω τι ειδους δικαιοσυνη μπορει να ειναι.
Δεν θα φάει -βαθμούς.
Του έφτιαξε πουπουλένιο στρωματάκι το τσογλάνι με το eyeliner.
Του έφτιαξε πουπουλένιο στρωματάκι το τσογλάνι με το eyeliner.
- navigator11
Το ότι καθόμαστε και ντεμεκ "ξεψαχνίζουμε" θέματα, που σε κάθε σοβαρή χώρα θα είχαν λήξει άμα τη ενάρξει τους, δείχνει κακή προαίρεση από την πλευρά των απονεμητών ... δικαιοσύνης. Είναι για γέλια οι τύποι. Αν ήταν ο ΠΑΟΚ στη θέση του βαζελάκου, θα είχε σταυρωθεί στο τσακ μπαμ!
και η ποινη θα ειχε τοιχοκολληθει στους κεντρικους δρομους της πρωτευουσας
μαλλον κατι σας εχει ξεφυγει απο παρασκηνιο, εκλογες θα γινουν στην ΕΠΟ και προεδρος θα ειναι ο Γραμμενος, ΑΛΛΑ η διαιτησια θα περασει στην FIFA-UEFA-MAFIA για οσο καιρο θελουν αυτοι να την "εξυγιανουν"
το δηλωσε και η υπουργαρα μας
Βασιλειάδης: «Έρχονται κομβικές αποφάσεις για τη διαιτησία»
http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/ar ... -diaitisia
Για τη διαιτησία: «Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί διεθνών συμβάσεων. Δεν θα ήταν άσχημο αυτό το σενάριο. Το προβληματικό είναι να ασχολείται η πολιτεία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε πολύ κομβικές αποφάσεις για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα. Δεν μπορώ για την ώρα να πω κάτι περισσότερο, καθότι έχω δεσμευτεί απέναντι στην ΟΥΕΦΑ. Γενικά το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο. Ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Αν και το ποδόσφαιρο εδώ είναι όλο εκπλήξεις. Δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάτι σαν το Survivor».
και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος
το δηλωσε και η υπουργαρα μας
Βασιλειάδης: «Έρχονται κομβικές αποφάσεις για τη διαιτησία»
http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/ar ... -diaitisia
Για τη διαιτησία: «Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί διεθνών συμβάσεων. Δεν θα ήταν άσχημο αυτό το σενάριο. Το προβληματικό είναι να ασχολείται η πολιτεία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε πολύ κομβικές αποφάσεις για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα. Δεν μπορώ για την ώρα να πω κάτι περισσότερο, καθότι έχω δεσμευτεί απέναντι στην ΟΥΕΦΑ. Γενικά το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο. Ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Αν και το ποδόσφαιρο εδώ είναι όλο εκπλήξεις. Δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάτι σαν το Survivor».
και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος