Vladan Ivic
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Vladan Ivic
Αν ο βλαντο θέλει ύψος από τον επιθετικό του (κάτι που θεωρώ λογικό όταν έχεις τα πιο κοντά στόπερ του πρωταθλματος και κοντά χαφ) ας βάλει τουλάχιστον τον κουλούρι που και καλύτερος είναι αυτή τη στιγμή του κλαους και ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ.
Υγ Όσο για τις απόψεις του κόσμου για τους παίχτες σε αντιδιαστολή με αυτές του προπονητή πάντα θα θυμάμαι την δήλωση του ντεμι που είχε πει οτι εκεινα τα ματς που ο κόσμος έλεγε ότι δεν έπαιζε καλά εκείνα ήταν που ο προπονητής του ο σαντος ήταν περισσότερο ικανοποιημένος από την απόδοση του.
Άλλη η κρίση ενός οπαδού και άλλη ενός προπονητή
Υγ Όσο για τις απόψεις του κόσμου για τους παίχτες σε αντιδιαστολή με αυτές του προπονητή πάντα θα θυμάμαι την δήλωση του ντεμι που είχε πει οτι εκεινα τα ματς που ο κόσμος έλεγε ότι δεν έπαιζε καλά εκείνα ήταν που ο προπονητής του ο σαντος ήταν περισσότερο ικανοποιημένος από την απόδοση του.
Άλλη η κρίση ενός οπαδού και άλλη ενός προπονητή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 30 Οκτ 2016, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Δηλαδή εσύ, αν σαν αντίπαλος είχες τη δυνατότητα να τον ... ξουρίσεις από τον ΠΑΟΚ δια προπαγάνδας, εκμεταλλευόμενος και την αρρώστια γύρω από την ομάδα, δε θα το έκανες;lamosas έγραψε:Μία χαρά είναι ο Ιβιτς. Απλά είναι άπειρος. Και ξέρει πολύ καλά τι λέει για όλους τους παίχτες στη συνέντευξη. Μακάρι να έχουμε ήρεμη χρονιά μπας και μείνει.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ήρεμη χρόνια δε θα μας επιτρέψουν να έχουμε. Και το πλέον ξενερωτικό είναι πως εμείς οι ίδιοι θα φροντίσουμε και πάλι να τους κάνουμε τη χάρη!
MANIAKOS έγραψε:Κοιτά κ μα θελε να πει με τις ερωτήσεις που έγιναν δε γινοτανε
Συμφωνω Ότο δεν είμασταν καλοι αλλα νομιζω τον Ίβιτς το ξερουμε πλεον ποιας φιλοσοφίας ειναι
Εγω δεν βλεπω συγκεκριμενη φιλοσοφια: Αναλογα με τον αντιπαλο επιλεγει ειτε να εχει διαστημικα ποσοστα κατοχης παιζοντας με την αμυνα ψηλα και κανοντας επιθετικο πρεσιγκ ειτε παιζει reactive αφηνοντας την μπαλα στον αντιπαλο περιμενωντας να χτυπηςει στα κενα μετρα. Σημερα τι ακριβως διαβασμα εκανε στην Αεκ και τι ακριβως πηγε να παιξει;
να ειμαι ειλικρινής, εγώ περίμενα πολύ χειρότερα πράματα στην αρχή απο τον Ιβιτς.
μια χαρα το παει το έργο τελικά για "άπειρος".
μια χαρα το παει το έργο τελικά για "άπειρος".

Βλάνταν ο Κλάους είναι ΠΑΟΚτσάκι,αλλά δεν..
Κατά τα άλλα δεν έβαλες τον Βαρέλα και δεν είχαμε παιχνίδι από την πίσω ζώνη.
Κατανοητή η χρήση του Σάκχοφ για εμένα.
Κατά τα άλλα δεν έβαλες τον Βαρέλα και δεν είχαμε παιχνίδι από την πίσω ζώνη.
Κατανοητή η χρήση του Σάκχοφ για εμένα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Nικη αλλα Σαντος,παιχνιδι αλλα Σαντος.Παντως εγω συμφωνω μαζι σου,στο μονο που διαφωνω ειναι η θεση του φορ.Σημερα ο Αθανασιαδης δεν ηταν καλος και ισως να πρεπει να ξεκινησει αλλος την Πεμπτη.
- desperando
- Επικοινωνία:
Φέτος με αυτη την φιλοσοφια που εχει ο ιβιτς και με το υλικο που υπαρχει μπορεί να κάνουμε ρεκόρ παιχνιδιών με 0 παθητικο
Εχεις καταλαβει οτι πηγε να σου παρει σβηστα η κουλα αποτελεσμα με assistant προπονητη που δεν ξερει τα ονοματα των παικτων του, τον Τσιγρινσκι να εχει διαρροια τον Λαμπροπουλο να τα βαζει με την τυχη του και με το δικαιωμα να νοιωθουν και αδικοιμενοι; Δεν υπαρχει προσεγγιση σημερα, ουτε εικονα ομαδας που ηξερε τι ηθελε μεσα στο γηπεδο.desperando έγραψε:Φέτος με αυτη την φιλοσοφια που εχει ο ιβιτς και με το υλικο που υπαρχει μπορεί να κάνουμε ρεκόρ παιχνιδιών με 0 παθητικο
- Sick Bastard
Διαφωνώ αόρατε.
Μια χαρά προσέγγιση υπήρχε απλώς οι Κάμπος-Κλάους-Σάκχωφ, επιθετικά πετούσαν αετό.
Πολύ σωστή 11αδα.
Σωστά δεν μπήκε ο Βαρέλα, θα πρέπει να δείξει πολλά παραπάνω για να πάρει τη θέση απ τους Κρέσπο-Τζαβέλα.
Υπάρχει θέμα με τους Σάκχωφ/Μπίσεσβαρ γιατί ο ένας κρατάει τα μπόσικα πίσω αλλά ειδικά μετά το 50 επιθετικά παίζει για τον αντίπαλο,ενώ ο Μπίσεσβαρ μπορεί επιθετικά να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι αλλά αμυντικά παίζει για τον αντίπαλο.
Για τον Κάμπος, τα έγραψα και ειλικρινά δεν περιμένω τίποτα πια απ τον παίχτη. Αν βάλει 10 γκολ σύνολο και δώσει και 3-4 ασσίστ μια χαρά θα είναι. Δεν είναι μια χαρά για τα 800 που παίρνει και είναι κρίμα, αλλά οι απαιτήσεις μου έχουν πέσει στο ναδίρ για να μπορώ να τον βλέπω χωρίς να εκνευρίζομαι.
Ίσως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι Μυστακίδης/Τιάμ περισσότερο.
Ζήτημα υπάρχει και με τους Κλάους/Περέϊρα, ειδικά αν δεν ξεμπλοκάρει ο Κλάους, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάει
(θα μου πεις, πως θα ξεμπλοκάρει μετά; Δεν ξέρω)
Συνοψίζοντας ο Ίβιτς μόνο μυρωδιάς δεν είναι, πέρυσι πήρε τον ΠΑΟΚ να τον κερδίζει το κάθε χωριό
και τον έβγαλε 1ο στα po με μία μόνο ήττα. Η δεύτερη ήττα του ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς ήταν στο τηγάνι, έτσι όπως ήρθε.
Ηρεμήστε. Λάθη κάνει και θα κάνει, εδώ ο Μουρίνιο τα χει γαμήσει τη μάνα στη Marketing Utd.
Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου, δεν είναι μάγος ο άνθρωπος, μια χαρά το πάει το πράγμα.
Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου και οι άλλοι, δεν κινδυνεύει απ τον κόσμο, μόνο ο Ιβάν αποφασίζει, επιτέλους
ας μπει στο μυαλό όλων μας αυτό.
Μια χαρά προσέγγιση υπήρχε απλώς οι Κάμπος-Κλάους-Σάκχωφ, επιθετικά πετούσαν αετό.
Πολύ σωστή 11αδα.
Σωστά δεν μπήκε ο Βαρέλα, θα πρέπει να δείξει πολλά παραπάνω για να πάρει τη θέση απ τους Κρέσπο-Τζαβέλα.
Υπάρχει θέμα με τους Σάκχωφ/Μπίσεσβαρ γιατί ο ένας κρατάει τα μπόσικα πίσω αλλά ειδικά μετά το 50 επιθετικά παίζει για τον αντίπαλο,ενώ ο Μπίσεσβαρ μπορεί επιθετικά να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι αλλά αμυντικά παίζει για τον αντίπαλο.
Για τον Κάμπος, τα έγραψα και ειλικρινά δεν περιμένω τίποτα πια απ τον παίχτη. Αν βάλει 10 γκολ σύνολο και δώσει και 3-4 ασσίστ μια χαρά θα είναι. Δεν είναι μια χαρά για τα 800 που παίρνει και είναι κρίμα, αλλά οι απαιτήσεις μου έχουν πέσει στο ναδίρ για να μπορώ να τον βλέπω χωρίς να εκνευρίζομαι.
Ίσως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι Μυστακίδης/Τιάμ περισσότερο.
Ζήτημα υπάρχει και με τους Κλάους/Περέϊρα, ειδικά αν δεν ξεμπλοκάρει ο Κλάους, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάει
(θα μου πεις, πως θα ξεμπλοκάρει μετά; Δεν ξέρω)
Συνοψίζοντας ο Ίβιτς μόνο μυρωδιάς δεν είναι, πέρυσι πήρε τον ΠΑΟΚ να τον κερδίζει το κάθε χωριό
και τον έβγαλε 1ο στα po με μία μόνο ήττα. Η δεύτερη ήττα του ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς ήταν στο τηγάνι, έτσι όπως ήρθε.
Ηρεμήστε. Λάθη κάνει και θα κάνει, εδώ ο Μουρίνιο τα χει γαμήσει τη μάνα στη Marketing Utd.
Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου, δεν είναι μάγος ο άνθρωπος, μια χαρά το πάει το πράγμα.
Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου και οι άλλοι, δεν κινδυνεύει απ τον κόσμο, μόνο ο Ιβάν αποφασίζει, επιτέλους
- sourmenetes
- Moderator
+++++Sick Bastard έγραψε: Ηρεμήστε γαμώ την πουτάνα μου, δεν είναι μάγος ο άνθρωπος, μια χαρά το πάει το πράγμα.
- hasio_john
Εγώ νομίζω πως έχει δίκιο και ο αόρατος και ο σικ !
Τέλος πάντων κάπου στην μέση είναι το ζουμί...
ΔΕΝ μπορούμε να παραβλέψουμε το ότι μια ψόφια κούλα πήγε να σου τσιμπήσει βαθμό (ούς) με σβηστές μηχανές και μάλιστα νιώθει και αδικημένη από το αποτέλεσμα, ενώ έπρεπε να είχε αρπάξει μια 4ρα τουλάχιστον!
Και από την άλλη, χρειάζεται ΗΡΕΜΙΑ όπως σωστά λέει ο Σικ και εμπιστοσύνη στον προπονητή (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να μάθει από τα λάθη του) που πήρε μια ομάδα σουρωτήρι, πήρε μια ομάδα που την βίαζε το κάθε χωριό και της έδωσε σοβαρότητα! Θέλει ωστόσο πολύ δουλειά και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να ΜΗΝ ξεκινάνε μερικοί μερικοί στην αρχική 11δα, έλεος δηλαδή!
Τέλος πάντων κάπου στην μέση είναι το ζουμί...
ΔΕΝ μπορούμε να παραβλέψουμε το ότι μια ψόφια κούλα πήγε να σου τσιμπήσει βαθμό (ούς) με σβηστές μηχανές και μάλιστα νιώθει και αδικημένη από το αποτέλεσμα, ενώ έπρεπε να είχε αρπάξει μια 4ρα τουλάχιστον!
Και από την άλλη, χρειάζεται ΗΡΕΜΙΑ όπως σωστά λέει ο Σικ και εμπιστοσύνη στον προπονητή (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να μάθει από τα λάθη του) που πήρε μια ομάδα σουρωτήρι, πήρε μια ομάδα που την βίαζε το κάθε χωριό και της έδωσε σοβαρότητα! Θέλει ωστόσο πολύ δουλειά και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να ΜΗΝ ξεκινάνε μερικοί μερικοί στην αρχική 11δα, έλεος δηλαδή!
Sic ποιος ειπε να φυγει ο Ιβιτς, ή του ζητησε να γινει μαγος και να αλλαξει μεσα σε 2 τριμηνα ολη την ομαδα???Sick Bastard έγραψε:Διαφωνώ αόρατε.
Και ποιος τον ειπε μυρωδια;;; Εχουμε αλλαξει πολλα ποστ εδω και ξερεις ποια ειναι η γνωμη μου για τον Ιβιτς. Ας ειμαστε σοβαροι!
Αυτο το απλο και περι αετου οταν γινεται δυο μηνες και δεν δοκιμαζεις να το διορθωσεις δεν ειναι πια και τοσο απλο, αλλα γινεται προβλημα.