14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από pouthenas »

Ποια τελευταια? Εχει 1.5 και βαλε χρονο που σερνεται...εσυ εγω στον 1 μηνα να ειμασταν ετσι στις δουλειες μας θα ειχαμε παρει ποδι...η πιστωση χρονου εχει και τα ορια της...ιδιως οταν δεν υπαρχει περαιτερω εξελιξη...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pouthenas έγραψε:Αφου δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που οραματιζομαστε δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενουν καποιοι για την αξια του...καθαρα αγωνιστικα να το παρεις ειναι μονοκοματος διχως τεχνικη και τριπλα διχως σεντρα...τρεχει τρεχει στο κορνερ και βγαζει ξεψυχισμενη σεντρα το χουν μαθει ολοι το στυλ παιχνιδιου του...ή θα την σπαει πισω και δεν θα κανει κινηση στον κενο χωρο...
Μετρα ποσους παικτες τετοιους εχεις ακομα στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Καλα δικιολογια ειναι αυτο? Επειδη υπαρχουν και αλλοι δε θα πουμε τα κακως κειμενα? Και εννοειται να φυγουν και οσοι ειναι του ιδιου στυλ...βλεπε ολισε που ειναι το ιδιο
Άβαταρ μέλους
fwtis

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από fwtis »

Ο «Σάλπι» δεν είναι καλά...

Στα όριά του φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, με αφορμή το προχθεσινό ξέσπασμα του διεθνούς στράικερ στον Κίτσιου.
Ποιος βλέπει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη το τελευταίο διάστημα και δεν τον φοβάται!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δείχνει να είναι στα όριά του, αφού δείχνει επηρεασμένος από τα πράγματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Μάλιστα, όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, αν πιάσει κανείς από τη μύτη τον διεθνή επιθετικό, θα σκάσει!

Έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που για τον ίδιο δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει νεύρα, κάτι που φάνηκε στο προχθεσινό ματς με την Μπενφίκα, όταν έβαλε τις φωνές στον Στέλιο Κίτσιου μετά από ένα λάθος του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως όλοι περιμένουν το ξέσπασμα του «Σάλπι», που είναι θέμα χρόνο να ’ρθει.

Σημερα απο το Γαυρο-sporfm
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραία συνεχίζετε η τακτική των πουςτηδων να προσπαθούν να κανουν τη ομαδα μπουρδελο
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

eorptol έγραψε:Ωραία συνεχίζετε η τακτική των πουςτηδων να προσπαθούν να κανουν τη ομαδα μπουρδελο
+1926
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πο ρε φίλε δεν υπάρχει το ..."δημοσίευμα" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αυτοι κανουν καλα τη δουλεια τους,εμεις δεν ειμαστε ετοιμοι να την αντι μετωπισουμε διοτι εως τωρα δεν ηταν στραμενα τα βελη τους πανω μας,η μαλλον δεν ηταν ολα τα βελη πανω μας αυτη τη στιγμη μονο εμας βλεπει αντιπαλο ο γαυρος και εχει πεσει ολο του το συστημα επανω μας,το προβλημα επισης ειναι οτι εμεις αντιστοιχα δεν διαθετουμε τιποτα εκτος απο μια εφημεριδα που ουτε καν διανεμεται στην νοτια ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

προτιμω να τους εχω απεναντι τους αρδ παρα μαζι μου....και ποιος παικτης χανει τη θεση του στο βασικο σχημα και νιωθει καλα;;;λογικο ειναι και ανθρωπινο...οταν ομως θα σας ξεκωλιαζουμε σε κυπελο και πλει οφ να δω τι θα γραφετε ....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πραγματικά, τα πιστεύει κανείς αυτά;;;; Υπάρχει έστω και ένας ΠΑΟΚτσής (έστω που να μην ξέρει να πει 15 παίχτες του Π.Α.Ο.Κ.) που να το διαβάσει αυτό και να πει "Ε ναι ρε φίλε, έχει δίκιο!";;;;

Ντροπή!

Τη θυμάμαι τη φάση που αναφέρει, αυτή που φωνάζει στον Κίτσιου..
Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, κάνει μια καλή ενέργεια ο Στελάκης, νομίζω κόβει αντίπαλο και τον περνάει, και μετά αντί να βγάλει σέντρα, βγήκε έξω η μπάλα (κάπως έτσι).
Και καθώς γυρνάει στη θέση του ο Κίτσιου, πάει το πλάνο στον Σαλπιγγίδη που φωνάζει "ΣΤΕΛΙΟ! Βγάλε σέντρα.." με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού...
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δεν ξέρω ρε παιδιά πείτε με γρινιάρη αλλά αυτή η ίωση του Σαλπιγγιδη εμένα μου μυρίζει το ίδιο με τον ιό του Παυλάρα...
Τι γίνεται;
Εντάξει το είπαμε δε μασάμε ΠΑΟΚ είσαι αλλά όχι και δούλεμα μεταξύ μας :)
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και τώρα που τον κυνηγάει η κακιά διοίκηση θα βγάλουμε και πανό υπέρ του.

ή μάλλον για να μας δείξουν από τη διοίκηση ότι δεν αβαντάρουν τον Σάλπι, τον έβγαλαν με το γνωστό τρόπο εκτός αποστολής, αλλά δε μασάμε εμείς από αντίστροφη ψυχολογία και τέτοια

όπως και να έχει ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. (αυτό γιατί δεν το έχουμε σε εμότικον;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το ιωση είναι λιγο περιεργο για σαλπι....κτ δεν κολλαει....θα φανει...
Άβαταρ μέλους
pouthenas

MANIAKOS έγραψε:το ιωση είναι λιγο περιεργο για σαλπι....κτ δεν κολλαει....θα φανει...
Γιατι περιεργο ρε φιλε κυκλοφορουνε αρρωστιες αυτο τον καιρο...και εγω ειχα συναχι της προαλλες...

Μοντελο
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

MANIAKOS έγραψε:το ιωση είναι λιγο περιεργο για σαλπι....κτ δεν κολλαει....θα φανει...
Παιδάκι έχει αν αρρωστήσει αυτό όλο και κάποιος θα κολλήσει δίπλα του. Προσωπική εμπειρία

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”