Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

tera12tera έγραψε:Τελικά η μίρλα έπιασε ....Χαρά που κάνουν κάποιοι που φέραμε ισοπαλία και "δικαιώνονται"...Αλλά ξεχνούν πως από το 36' παίζαμε με 10 παίκτες σε ένα άθλιο αγωνιστικά χώρο ...Κ ναι , εμάς μας επηρέασε πιο πολύ , αφου με αριθμητικό μειονέκτημα τρέχεις και πιο πολύ ... Εγώ είδα πως ακόμη και με 10 παίκτες προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν κλειστήκαμε πίσω... Αλλά όταν με Σάντος και Μπόλονι απαγορευόταν να περάσουμε (σε τέτοιες περιπτώσεις) την μεσαία γραμμή , τότε είχαμε "πλάνο".....
υ.γ. Όταν οι φίλαθλοι "χαίρονται" εις βάρους της ομάδας τους , άστα Χαράλαμπε (moican4....)
Φίλε δεν έχει σχέση το τωρινό με την Βέροια διάβασε

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.aek365.com/a-235483/o-gios-tou-dwnh-se-gkroup-kata-tou-gkarsia.htm
Ο γιος του Δώνη σε γκρουπ κατά του Γκαρσία!

Χαμός στο facebook με το γιο του Έλληνα τεχνικού και οπαδούς του ΠΑΟΚ - Διαβάστε τους διαλόγους που... ξέφυγαν

Στο «σημάδι» έβαλαν τον μικρό γιο του Γιώργου Δώνη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τα... σκάγια να παίρνουν και τον πατέρα του. Αφορμή για το «πυρ ομαδόν» ήταν το like που φέρεται να έκανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (της Γιουβέντους πλέον) σε υβριστική σελίδα (δημιούργημα φίλων της ΑΕΚ) για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μάλιστα ο Τάσος Δώνης μπήκε σε διαδικασία απάντησης επικαλούμενος ότι κλίκαρε στο «μου αρέσει» πριν συνεργαστεί με τον «δικέφαλο» του Βορρά ο πατέρας του, ωστόσο το ύφος της αλληλογραφίας ξέφυγε για τα καλά. Πρέπει δε να σημειωθεί πως όταν ρωτήθηκε αν θα επανορθώσει επιλέγοντας dislike, φέρεται να απάντησε «μπαα...». Ιδού ένα απόσπασμα της αλληλογραφίας από τα μέσα κοινωνικής... αναταραχής:

Οπαδός: Δεν θα σε βρίσω για χάρη του πατέρα σου... Τι είναι αυτό ρε; Λέγε ρε χανούμι. Εχεις τα αρ... να δώσεις μία απαντησούλα;

Τ. Δώνης: Οχι φοβάμαι...

Οπαδός: Δεν έχεις τα αρ... αλλά το καλοκαίρι θα φύγει ο μπαμπάς σου οπότε κλάιν.

Τ. Δώνης: χαχα, ΟΚ

Οπαδός: Γελάς; ΟΚ σκ...χάνουμο. Μπ... θα πάρει ο μπαμπάκας και θα το καταλάβεις

Τ. Δώνης: Για γέλια είσαι ρε καημένε

Οπαδός: Να δω τι θα πει ο κόσμος όταν δει την εικόνα για τον γιο του Δώνη

Τ. Δώνης: Θα πει πως είσαι βλάκας, γιατί like έκανα όταν ήταν ο πατέρας μου στην ΑΕΚ

Οπαδός: Ειδικά όταν η σελίδα υπάρχει από τον Σεπτέμβριο

Τ. Δώνης: Πολύ έξυπνος είσαι... Θα έκανα like σε σελίδα που βρίζουν παίκτη του πατέρα μου; Παλαιότερα είχα κάνει

Οπαδός: Δηλαδή αν πάει στον... μπάο ο πατέρας σου, θα γίνεις... μπάο;

Τ. Δώνης: Δικαίωμά μου να γίνω ό,τι θέλω

Οπαδός: ΟΚ, τώρα τράβα τα βυζιά σου, γιατί αρ... δεν έχεις

Τ. Δώνης: Είσαι πολύ μάγκας πίσω από το pc

Οπαδός: Πσσσ όταν έρθεις να δεις τον μπαμπά, έλα να δεις και εμένα

Τ. Δώνης: ΟΚ ψευτόμαγκα

Οπαδός: Ελα τετ α τετ

Τ. Δώνης: Σιγά μην ασχοληθώ με εσένα

Οπαδός: Είχα όλη την καλή διάθεση να σε πρήξω

Τ .Δώνης: Τουλουμπάκο κάνε λίγο γυμναστήριο μέχρι τα Χριστούγεννα να είσαι έτοιμος

Οπαδός: Οση ώρα τρως εσύ στο γυμναστήριο εγώ καίω θερμίδες στο σεξ. Εχω πάρει τη μισή Θεσσαλονίκη

Τ. Δώνης: Είσαι ο Τατσόπουλος της Θεσσαλονίκης;

Οπαδός 2: Ο πατέρας σου ήταν στην ΑΕΚ το 2008, η σελίδα έγινε τον Μάιο του 2011. Το like το έκανες γιατί υπάρχει θέμα με τον Πάμπλο και τον πατέρα σου

Τ. Δώνης: Το like το έκανα πριν πάει ο πατέρας μου στον ΠΑΟΚ

Οπαδός: Τώρα που είναι στον ΠΑΟΚ ο πατέρας σου μπορείς να πατήσεις "δεν μου αρέσει";

Τ. Δώνης: Μπααα

Οπαδός: Είσαι για χλέπες και σκ...

Τ. Δώνης: Ελα να μου τις δώσεις. Θα σε περιμένω Αθήνα

Οπαδός: Ελα εσύ στη Σαλόνικα να σε κάνω καλά ροζαλίνα

Οπαδός 3: Τάσο σοβαρέψου. Με αυτά που λες δεν σέβεσαι τον πατέρα σου

Τ. Δώνης: Λες κάτι έτσι απλά για να το πεις. Θέλω να μου στείλεις κάτι που είπα και δεν σέβομαι τον πατέρα μου

Οπαδός 4: Αντε γ... κι εσύ και ο μπαμπάκας σου που θα πάρει τον μπ... σε λίγους μήνες. Ετσι κι αλλιώς άσχετος είναι

Οπαδός 5: Μην πουλάς μαγκιά. Εχεις και το θράσος και απαντάς. Εμείς σεβόμαστε τον πατέρα σου, αλλά εσύ όχι σκ...φλωρε

Οπαδός 6: Κι επειδή είναι ο πατέρας του στον ΠΑΟΚ τι σημαίνει ότι δεν θα τον σαπίσουμε στο ξύλο με την πρώτη ευκαιρία, επειδή βρίζει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας

Οπαδός 7: Αγράμματε, ο πατέρας σου ζει από τον ΠΑΟΚ

Οπαδός 8: Ρε μ... δεν ντρέπεσαι

Οπαδός 9: Ξεκολλάτε

Οπαδός 10: Ρε μ... μην παίζεις με την τρέλα μας. Στα αρ... μας ποιος είσαι κι από πού είσαι. Με ΠΑΟΚ μην ασχολείσαι και πάρ' το χαμπάρι δεν είναι Περιστέρι. Κατάλαβες βουτυρόπαιδο;

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία επιλογή του Τάσου Δώνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί ντόρο. Κύκλο συζητήσεων είχε ανοίξει και η τοποθέτησή του τον περασμένο μήνα, όταν μπήκε στον πειρασμό να σχολιάσει την απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό

«Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που ακόμα δεν ήταν σίγουρο αν θα μείνει ο Φερέιρα ή θα έρθει ο πατέρας μου, εγώ θυμάμαι που αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟ έλεγαν ποιος Δώνης ρε, ούτε μια τρίχα απ' τα αρ... του Φερέιρα δεν είναι. Τώρα λαμβάνω κάτι μηνύματα που λένε πες στον πατέρα σου να έρθει εδώ να μας φτιάξει ομάδα. Δεν γίνεται άλλο με αυτήν την κατάσταση» είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Τάσος Δώνης στο Facebook, καταλήγοντας «μήπως μπορείτε να μου πείτε τι θέση είναι τώρα ο ΠΑΟΚ και τι θέση είναι ο Παναθηναϊκός;»
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Αλήθεια είναι αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία με 10 παίκτες σε τέτοιο γήπεδο ;
Αλήθεια δικαιολογείται τέτοια μιρλα ενώ είσαι ΔΕΥΤΕΡΟΣ ;
Αλήθεια με τόσες ελλείψεις στο ρόστερ (μονιμες ή εξαιτίας καρτών ) , περιμέναμε κάτι καλύτερο ;
Αλήθεια , δεν βλέπει κανείς πως τουλάχιστον έχουμε την κατοχή της μπάλας ακόμη και όταν παίζουμε με 10 ; (Ξέρω , ξέρω ανούσια ,,,ενώ παλαιότερα "πετούσαμε" ... 2 τελικές σε ένα ματς ο Μ.Ο. μας ...)
Αλήθεια όταν θα φύγει ο Δώνης (που θα φύγει , και θα πάμε χειρότερα ...το σημειώνω από τώρα ) θα έρθει καλύτερος ;
Αλήθεια σε ποιό παιχνίδι παίζαμε πλήρεις ;;
Αλήθεια έχουμε συνηθήσει τόσο πολύ να είμαστε δευτεροι
Αλήθεια ξεχάσαμε πως αυτή η ομάδα χτίστηκε από ανάγκη και με έλλειψη επενδυτή
Αλήθεια όταν ο Μπόλονι μας είχε 7 στο ίδιο χρονικό σημείο , παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο ;;;;
Αλήθεια πιστεύεις πως κάποιοι εδώ μέσα δεν περίμεναν την γκέλα για να δικαιωθούν ;;
υ.γ : Στον moican αναφέρθηκα σαν τάση και όχι σαν άτομο ...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Και πραγματικά χέστηκα τι γράφει το σαλεμένο , ...εμένα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ξέχασες να πείς ότι πρέπει να είμαστε και πολύ ικανοποιημένοι που φέτος δεν παίζουμε και Ευρώπη!

Αυτό που αποκαλείς σαλεμένο για τον ΠΑΟΚ γράφει!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

tera12tera έγραψε:Αλήθεια είναι αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία με 10 παίκτες σε τέτοιο γήπεδο ;
Αλήθεια με τόσες ελλείψεις στο ρόστερ (μονιμες ή εξαιτίας καρτών ) , περιμέναμε κάτι καλύτερο ;
Αλήθεια , δεν βλέπει κανείς πως τουλάχιστον έχουμε την κατοχή της μπάλας ακόμη και όταν παίζουμε με 10 ; (Ξέρω , ξέρω ανούσια ,,,ενώ παλαιότερα "πετούσαμε" ... 2 τελικές σε ένα ματς ο Μ.Ο. μας ...)
Αλήθεια όταν θα φύγει ο Δώνης (που θα φύγει , και θα πάμε χειρότερα ...το σημειώνω από τώρα ) θα έρθει καλύτερος ;
Αλήθεια όταν ο Μπόλονι μας είχε 7 στο ίδιο χρονικό σημείο , παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο ;;;;
Αλήθεια πιστεύεις πως κάποιοι εδώ μέσα δεν περίμεναν την γκέλα για να δικαιωθούν ;;
+1926
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

tera12tera έγραψε:Και πραγματικά χέστηκα τι γράφει το σαλεμένο , ...εμένα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει
Εγώ δεν χέστηκα καθόλου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dimbar έγραψε:Ξέχασες να πείς ότι πρέπει να είμαστε και πολύ ικανοποιημένοι που φέτος δεν παίζουμε και Ευρώπη!

ΑΡΔ επαγγελματίες κολκες τζορμπες και κουβεντιδηδες και σια ποιος ΠΑΟΚ που τους έκοψε και τις ειδήσεις απο μέσα και μαθαίνουν τα παντα απ το σάιτ της ΠΑΕ .....για τον ΠΑΟΚ γράφουμε εμεις εδώ που τον ποναμε και βάζουμε λεφτα για την τρελλα μας τον ΠΑΟΚ , δεν πληρωνομαστε για να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

tera12tera έγραψε:Αλήθεια είναι αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία με 10 παίκτες σε τέτοιο γήπεδο ;
Δεν θα έπρεπε να αρχίσει ο αγώνας.
Ναι. Γιατί δεν είναι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή. Είναι και το τι δείχνεις μέσα στο γήπεδο
Ναι. Δεν περίμενα να δω τις τρίπλες του βιέρι, περίμενα όμως να δω μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει αυτό που μπορεί και όχι αυτό που δεν μπορεί.
Και για αυτό μιρλάραμε και τότε. Κράτα την μπάλα αλλά να ξέρεις και τι να την κάνεις.
Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου
Λόγο ηλικίας του Παυλάρα δεν τον συμπεριλαμβάνω, γιατί το ξέραμε από την αρχή ότι η χρονιά του θα ήταν δύσκολη. Συνεπώς είχαμε αγώνες.
Σε αυτό το πρωτάθλημα, με αυτές τις ομάδες, μόνο ο ζέλος μπορούσε να συγκριθεί μαζί μας άπο τον ιούλη, σε μονάδες. Από θέμα ομάδας και όχι μονάδων πάλι περίμενες άλλη μία ομάδα ότι ίσως σε κοντράρει. Άρα το περίμενες από τον ιούλη.
Όχι. Η ομάδα είχε απέκτησε ελλείψης, χαμήλωσε η ποιότητα του ρόστερ. Βασιζόμασταν όμως στην ομάδα και όχι στις μονάδες
Παίζαμε ποδόσφαιρο και όχι γιούρια. Προσοχή, μπορεί να παίζαμε ποδόσφαιρο και να βλέπαμε ελπιδοφόρα στοιχεία, που δεν βλέπουμε σήμερα, αλλά δεν βλέπαμε και το ποδόσφαιρο που θέλαμε.
Όχι. Εύχονται να μην δικαιωθούν. Τα δεδομένα τους όμως αυτά τους δείχνουν και δεν μπορούν να κάνουν συνέχεια ντουμπεκί. Όσο για μετά είναι αντίδραση και όχι η χαρά της δικαίωσης. Όταν επιχειρήτε μηδενισμός της λογικής κάποιου, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να την υπερασπιστεί και όχι να την αναλύσει. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση => "Σας τα 'λεγα". Είναι ανθρώπινη συμπεριφορά, όσο και αν δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Ε μην αναφέρεις ονόματα. Κάνε την επίθεσή σου στην τάση και όχι σε πρόσωπο, ούτε καν σαν παράδειγμα.
Αυτή είναι η άποψή μου για τα θέματα που έθεσες.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

eorptol έγραψε:
dimbar έγραψε:Ξέχασες να πείς ότι πρέπει να είμαστε και πολύ ικανοποιημένοι που φέτος δεν παίζουμε και Ευρώπη!

ΑΡΔ επαγγελματίες κολκες τζορμπες και κουβεντιδηδες και σια ποιος ΠΑΟΚ που τους έκοψε και τις ειδήσεις απο μέσα και μαθαίνουν τα παντα απ το σάιτ της ΠΑΕ .....για τον ΠΑΟΚ γράφουμε εμεις εδώ που τον ποναμε και βάζουμε λεφτα για την τρελλα μας τον ΠΑΟΚ , δεν πληρωνομαστε για να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Δεν σε καταλαβαίνω, αν θέλεις εξήγησε μου τι εννοεις.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

baneprelevic361 έγραψε:
tera12tera έγραψε:Και πραγματικά χέστηκα τι γράφει το σαλεμένο , ...εμένα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει
Εγώ δεν χέστηκα καθόλου.
εσυ baneprelevic361 μετα το περσινο νομιζω με τον ολυμπιακο ή καποιο αλλο αφηνες να εννοηθει ότι στηθηκε η ομαδα και κατι τετοια. το μπινελικι απο καποιον που διαφωνουσε με σενα θα ηθελες να το φας εσυ ή ο πατερας σου?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αρκετά χαρακτηριστικά του τρόπου παιχνιδιού:

α. Οι παίκτες συγκρούονται ο ένας πάνω στον άλλο, διότι απλά δεν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι τους και ο χώρος κίνησής τους.

β. Τα πλάγια μπακ δεν έχουν συνεργαστεί, παρά μόνο ελάχιστες περιπτώσεις, με τα αντίστοιχα χαφ και η μόνη επιθετική συνεισφορά των πλάγιων μπακ είναι να κυνηγάνε τις μακρινές μπαλιές λίγο πριν τη γραμμή του αντίπαλου κόρνερ.

γ. Όταν παίρνει την πρώτη πάσα από το σεντερ μπακ, ο παίκτης στο κέντρο μόνιμα είναι μόνος χωρίς βοήθεια και με τα σέντερ μπακ να είναι σε απόσταση μεταξύ τους μεγάλη και σίγουρα απομακρυσμένοι από τον παίκτη που παίρνει την μπάλα στο κέντρο, πράγμα που δίνει εύκολη αντεπίθεση στους αντιπάλους ή παρακινδυνευμένη κατοχή σε εμάς.

δ. Μόνιμα ο τερματίας μας είναι και ο playmaker της ομάδος με μακρινές μπαλιές.

ε. Τα κεντρικά χαφ υστερούν ΚΑΙ αριθμιτικά σε σχέση με το 85% των ομάδων που αντιμετωπίζουμε, με αποτέλεσμα να χάνουν την μπάλα εύκολα και να υποπίπτουν σε επικίνδυνα φάουλ.

στ. Ο επιθετικός μας παρότι παίζουμε 4-4-2 κατεβαίνει μόνιμα στο κέντρο για να πάρει μπάλα, ωστόσο πολλές φορές η περιοχή των αντιπάλων μας κι ενώ έχουμε κατοχή είναι κενή από παίκτες του ΠΑΟΚ, οπότε έχουμε ανούσια κυκλοφορία παράλληλα με το τέρμα τους.

ζ. Κάθετη μπαλιά δεν υπάρχει πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 04 Δεκ 2012, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Ale3 έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να αρχίσει ο αγώνας.
Συμφωνω ..
Ναι. Γιατί δεν είναι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή. Είναι και το τι δείχνεις μέσα στο γήπεδο
Το αποτέλεσμα μετράει αλλιώς ο Σάντος θα έφευγε σαν αποτυχημένος την τρίτη χρονιά
Ναι. Δεν περίμενα να δω τις τρίπλες του βιέρι, περίμενα όμως να δω μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει αυτό που μπορεί και όχι αυτό που δεν μπορεί.
Εγώ πάλι βλέπω μια όμάδα που προσπαθεί αλλά λόγο χαμηλής ποιότητας δεν μπορεί
Και για αυτό μιρλάραμε και τότε. Κράτα την μπάλα αλλά να ξέρεις και τι να την κάνεις.
Ναι αλλα τότε ήσουν τέταρτος - πέμπτος
Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου
Ότι θα φύγει είναι βέβαιο , με το ζόρι τα κάλαντα
Λόγο ηλικίας του Παυλάρα δεν τον συμπεριλαμβάνω, γιατί το ξέραμε από την αρχή ότι η χρονιά του θα ήταν δύσκολη. Συνεπώς είχαμε αγώνες.
Πάντα είχαμε ελλείψεις και εξαιρώ τον Γκαρσία , για να μην πώ πόσες φορές παίζουμε με 10...
Σε αυτό το πρωτάθλημα, με αυτές τις ομάδες, μόνο ο ζέλος μπορούσε να συγκριθεί μαζί μας άπο τον ιούλη, σε μονάδες. Από θέμα ομάδας και όχι μονάδων πάλι περίμενες άλλη μία ομάδα ότι ίσως σε κοντράρει. Άρα το περίμενες από τον ιούλη.
Διαφωνώ το ρόστερ μας δεν είναι πολύ καλύτερο από τον Ατρόμητο ή τον Αστέρα ..δυστυχώς
Όχι. Η ομάδα είχε απέκτησε ελλείψης, χαμήλωσε η ποιότητα του ρόστερ. Βασιζόμασταν όμως στην ομάδα και όχι στις μονάδες
Επιθετικά ο Βιερί ήταν όλη μας η ομαδα..σε έμπνευσεις
Παίζαμε ποδόσφαιρο και όχι γιούρια. Προσοχή, μπορεί να παίζαμε ποδόσφαιρο και να βλέπαμε ελπιδοφόρα στοιχεία, που δεν βλέπουμε σήμερα, αλλά δεν βλέπαμε και το ποδόσφαιρο που θέλαμε.
Ε όχι και παίζαμε ποδόσφαιρο που κάθε Κυριακή τα νεύρα μου γινόταν τσατάλια που περνούσε το κάθε χωριό από την έδρα μας
Όχι. Εύχονται να μην δικαιωθούν. Τα δεδομένα τους όμως αυτά τους δείχνουν και δεν μπορούν να κάνουν συνέχεια ντουμπεκί. Όσο για μετά είναι αντίδραση και όχι η χαρά της δικαίωσης. Όταν επιχειρήτε μηδενισμός της λογικής κάποιου, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να την υπερασπιστεί και όχι να την αναλύσει. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση => "Σας τα 'λεγα". Είναι ανθρώπινη συμπεριφορά, όσο και αν δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Ε μην αναφέρεις ονόματα. Κάνε την επίθεσή σου στην τάση και όχι σε πρόσωπο, ούτε καν σαν παράδειγμα.
Αυτή είναι η άποψή μου για τα θέματα που έθεσες.
"Είμαι αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει καμιά χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο.
Ουίνστον Τσώρτσιλ
υ.γ : Δεν έκανα επίθεση σε κανένα και σε τίποτα...αναφέρθηκα σε μια τάση .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν σε 1-2 μήνες μετά τη μετεγγραφική περίοδο η ομάδα ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ κι υπάρχει καλύτερη διαθέσιμη επιλογή,ας συζητηθεί τυχόν απομάκρυνσή του.Μέχρι τότε τζέρτζελο να γίνεται.Το πιο ανησυχητικό κατά τη γνώμη μου είναι οι αξιώσεις,που κάποιοι απ'οτι βλέπω εξέτρεφαν για μια χρονιά,που παντελώς άλλως ξεκίνησε κι εν πορεία μετεβλήθησαν,ευτυχώς (θεωρητικά πάντα),τα δεδομένα.Ο άλλος βρήκε να πει πως αν δεν μπορεί να βάλει "δάχτυλο" στο γιο του ... ποιος ξέρει τι γίνεται με τα αποδυτήρια!!Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει να δέχεται πυρά ομαδόν,οπότε ας ευχηθώ να βρούν στόχο το τάχιστο να ηρεμήσουν και κάποιες ψυχές είτε εδώ μέσα είτε μη.

υγ Όπως ορθώς επεσημάνθη πιο πάνω η τάσις αναμφίβολα υπάρχει ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σημασία δεν έχει τι λέμε ή τι θέλουμε εμείς .Σημασία έχει τι λεν οι παίκτες μεσα στο γήπεδο(με την απόδοσή τους).Και κατα την ταπεινή μου άποψη δε λένε τα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tera12tera έγραψε:Τελικά η μίρλα έπιασε ....Χαρά που κάνουν κάποιοι που φέραμε ισοπαλία και "δικαιώνονται"...Αλλά ξεχνούν πως από το 36' παίζαμε με 10 παίκτες σε ένα άθλιο αγωνιστικά χώρο ...Κ ναι , εμάς μας επηρέασε πιο πολύ , αφου με αριθμητικό μειονέκτημα τρέχεις και πιο πολύ ... Εγώ είδα πως ακόμη και με 10 παίκτες προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν κλειστήκαμε πίσω... Αλλά όταν με Σάντος και Μπόλονι απαγορευόταν να περάσουμε (σε τέτοιες περιπτώσεις) την μεσαία γραμμή , τότε είχαμε "πλάνο".....
υ.γ. Όταν οι φίλαθλοι "χαίρονται" εις βάρους της ομάδας τους , άστα Χαράλαμπε (moican4....)
Άκου τέρα,για μίρλα, γλωσσοφαγιά και τα σχετικά σε τίποτα καφετζούδες να πας...
Για τα αγωνιστικά δεν θα σου απαντήσω γιατί σου απάντησε ο Ale...
Είδες ότι με 10 πίεζαμε αλλά δεν μας λες μια φάση που κάναμε για γκολ (εκτός από το σουτ του Σαλπι)..

Και τα κάτι άσχετο, ασχολείσαι συνεχώς με εμένα προσωπικά και στην κεντρική και εδώ, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά μ΅λκίες ότι κάποιοι χαίρονται που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει, κολλώντας το nick μου δίπλα, δεν θα ανεχτώ ..
Αυτά περί "τάσης" και τα σχετικά να τα πεις κάπου αλλού...
ΟΚ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”