Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ωραια πραματα σημερα ειδαν τα ματια μας.Και ακομα σημερα παιζαμε με τη ξανθη και δευτερο ημιχρονο ήταν καλυτερη απο μας.
Ερχονται πολυ σημαντικα και κομβικα παιγχνιδια Ζαγορ. Καντε κινησεις.
Γιατι σημερα λεβεντες μου. Δεν ειχαμε απουσιες.Μονο ο γεωργιαδης που ετσι και αλλιως κατα τα λεχθεν το μπολονι ειναι ανετοιμος.
Τη λειτουρηγοκτητα της αμυνας την ειδατε?
Συνηθηστε την.
Θυμαστε που με λεγατε οτι κανω σεναρια οτι θα λειπει ο μαλεζας και θα χουμε μπαλαφα. Συμπληρωσε καρτες και ηδη θα λυπει ενα παιγχνιδι.
Να μου πει καποιος τσακαλος ποσες καρτες θα μαζεψει με βαζελο γαυρο χανουμι και σκουληκι. Αρα παλι θα λειπει.
Επισης να με πει καποιος τσακαλος, οταν κουραστει και ο Γκαρσια , γιατι θα παιζει ασταματητα ευρωπη, κυπελο πρωταθλημα, τι σκ@τα εντεκαδα θα κατεβασουμε.
Για αυτο, κανε μεταγραφες Ζαγορ, και την Ευρωπη μην την εχεις σιγουρη για του χρονου.
Δεν είναι ακριβώς έτσι το έργο.Απλά σήμερα παίζαμε χωρίς εξτρέμ και με βαρυφορτωμένο κέντρο.Γι αυτό είδες αυτό το θέαμα.Για τους αντικαταστάτες των 2 συμφωνώ.Γενικά τους παίκτες 1ης γραμμής δεν τους αντικαθιστάς με τίποτα,δυστυχώς.
Ο προεδρος. Οχι φωτη. Του ζαγορακη ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.
Χαμηλων τονων.
Ουτε μιλαει, ουτε απαιτει , ουτε μαλωνει για τον ΠΑΟΚ. Αφου ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.
Μα οι υποψίες υπόνοιες φήμες ,με το είπε ένας γνωστός μου οι ρουφιάνιες απο άτομα που παθαίνουν ´συχνοουριά´ στις συνεδριάσεις ΔΣ ερασιτέχνη ανώνυμες επιστολές σε ΣΔΟΕ ειναι κανόνας στον ΠΑΟΚ πλέον εδω και καιρο και όλα αυτα κάποιοι τα αναπαράγουν θεωρώντας αλήθειες αρκει να μιλάνε για τον κακο ζαγορακη .....
To οτι καποιοι τονιζετε μονο τα θετικα του ζαγορακη, ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο. Εγω δεν το κανω αυτο αλλα ουτε και το αντιθετο. Αν καποιον τον καιει πολυ ας ψαξει σε παλαιοτερες μου δημοσιευσεις.
Θελω να με πει καποιος απο σας , κατι που αν κανει ο ζαγορακης, κατ εσας, ξεπερνα τα ορια.
Απλα πραματα
Θα ηθελα μια απαντησει απο τους Mods,για ποιο λογο εχουν σβηστει δικα μου ποστ......
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ εγώ το έσβησα. Σβήστηκαν ποστ δικά σου, του εμπροςτηςγηςοιτρελαμένοι και του Άκη_Τσου_Λου.. Τα ποστ των 2 παιδιών συνέχιζαν μια "κόντρα" που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό (όχι μεταξύ των 2 αυτών), και η οποία τώρα πια δεν θα γίνεται ανεκτή. Το ποστ σου που έσβησα ήταν μέρος αυτής της κουβέντας. Καταλαβαίνω ότι δεν είχες καμία σχέση με τους καυγάδες εσύ , αλλά σβήστηκαν όλα τα ποστ επί εκείνου του θέματος.
Gika
οι ημερομηνιες διαξαγωγης των αγωνων της σουπερ λιγκ ειναι γνωστες εδω και πολυ καιρο...η ημερομηνια του αγωνα με το χανουμι ειναι επισης γνωστη εδω και πολυ καιρο...εσεις περιμενατε 5 μερες πριν το ματς να ζητησετε αναβολη και παριστανουμε τωρα τους θιγμενους που δεν κινηθηκε ολος ο μηχανισμος να μας την δωσουν τελευταια στιγμη(δεχομαι οτι σε περιπτωση γαυροβαζελου θα γινοταν κατι τετοιο οκ)...αν ζητουσατε απο την πρωτη στιγμη της κληρωσης να γινει αλλαγη δεν θα υπηρχε προβλημα...κοιμαστε τον υπνο του δικαιου και εμας μας φταιει το κατεστημενο...και μας τσαμπουνατε μετα τα περι καλυτερης οργανωσης στην παε...τι να πει κανεις...
Η ιστορια με το FFP της ΟΥΕΦΑ ηταν γνωστη εδω και παραπολυ καιρο . Αυτο το οποιο χρεωνεται 100% στην διοικηση ειναι η προχειροτητα με την οποια αντιμετωπισε το θεμα.
Και οπως εγραψε εχθες και ο φιλος ο geoavr , δεν τους ενδιαφερουν ( σε πρωτη φαση τουλαχιστον ..) τα χρεη προς το δημοσιο αλλα οι οφειλες προς τριτους...
Η προχειροτητα , ο "ωχαδερφισμος " και ο σχεδιασμος της πλακας που εγινε εφερε αυτα τα αποτελεσματα... Του ξεπουληματος παικτων "αρον -αρον " , των αποδεσμευσεων κλπ... Που ναι μεν εφερε ενα σχετικο οφελος , αλλα με μεγαλο τιμημα και κυριως με τεραστια προχειροτητα και χωρις σχεδιασμο... Που αν υπηρχε ισως να ειχαμε αποκομισει και μεγαλυτερα οφελη....
Απλα πραγματα . Η ζαρια του Ζαγορακη την τελευταια χρονια του Σαντος για πρωταθλημα , με μεταγγραφες και τα συναφη + η επομενη τραγελαφικη χρονια με 3 προπονητες και ολα τα παρελκομενα , δημιουργησε ολο αυτο το κακο με τα χρεη προς τριτους ...
Αυτα πρπει να κοπουν ... Οι προχειροτητες , τα "πηγαινε-ελα " , τα "μπες -βγες " κλπ... Να κατσουν κατω να δουν την επομενη ημερα ...
Για μενα,σε περιπτωση που δεν φυγει ο Σαλπιγγιδης θα ειναι το απολυτο ξενερωμα.Δηλαδη,αντεχει ο ΠΑΟΚ το συμβολαιο του σαπλιγγιδη και δεν αντεχει των αλλων?
Για να μη ρωτησω τι θα γινοταν εαν δυο χρονια δεν ειχαμε τα εσοδα απο το Europa........