László Bölöni
Re: László Bölöni
Όντως δεν ακούστηκε καλό αλλά ας είναι.Τι δουλειά του την κάνει.Αν φύγει το καλοκαίρι-που θεωρώ θα φύγει- κανείς δε θα έχει να του επιρρίψει τίποτα.

- Kostomanolis
Εγώ θέλω να δώ τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς... Την 2η χρονιά του Μπολόνι
1) Με κομπίνες για γκόλ στα στημένα (είδαμε στην αρχή της χρονιάς, αλλά μετά τέλειωσαν)
2) Με Σταφ, Πόποβιτς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις βασικούς, λόγω παικτικής αξίας και της δουλείας που θα εχει γίνει, και όχι επειδή είναι παιδιά μας
3) Με 2-3 λαβράκια, από εισήγηση του Μπολόνι, τύπου Λαζάρ και τολμώ να πώ και Νιμανί
4) Με πορεία και στην Ευρώπη, ανάλογης και καλύτερης της φετινής (δεν λέω Τσάμπιονς Λίγκ, γιατί δεν είναι τόσο απλό, ακόμα και πέρσυ με Χάβο με οφσάιντ πήγαμε στο Γιουρόπα)
5) Επιτέλους να είμαι και πάλι σοβαρός διεκδικητής του τίτλου, και όχι στα λόγια...
Ανυπομονώ για την σεζόν 2012-2013...
Λάζλο μείνε και τα καλύτερα έρχονται...
1) Με κομπίνες για γκόλ στα στημένα (είδαμε στην αρχή της χρονιάς, αλλά μετά τέλειωσαν)
2) Με Σταφ, Πόποβιτς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις βασικούς, λόγω παικτικής αξίας και της δουλείας που θα εχει γίνει, και όχι επειδή είναι παιδιά μας
3) Με 2-3 λαβράκια, από εισήγηση του Μπολόνι, τύπου Λαζάρ και τολμώ να πώ και Νιμανί
4) Με πορεία και στην Ευρώπη, ανάλογης και καλύτερης της φετινής (δεν λέω Τσάμπιονς Λίγκ, γιατί δεν είναι τόσο απλό, ακόμα και πέρσυ με Χάβο με οφσάιντ πήγαμε στο Γιουρόπα)
5) Επιτέλους να είμαι και πάλι σοβαρός διεκδικητής του τίτλου, και όχι στα λόγια...
Ανυπομονώ για την σεζόν 2012-2013...
Λάζλο μείνε και τα καλύτερα έρχονται...
- stami paoktsis
Περίεργες αλχημείες στην προπόνηση. Ανέτοιμοι παίκτες (Νιμανί στην θέση του Γεωργιάδη, Γλύκος όχι 100% έτοιμος)...αρκεί να μην παίξουν αυτοί που δεν άκουσαν τον Γενάρη την διοίκηση για να αλλάξουν ομάδα.
Τι έγινε ρε Λάζλο και ξαφνικά βλέπεις παίκτες στον πάγκο;

Οι τραυματισμοί και το rotation σε έναν αγώνα που δεν είναι στο πρόγραμμα για τρίποντο, δεν πέρασαν από το μυαλό σου;
Ρε φιλε τι ονειρα βλεπεις??? Ποιος σου ειπε οτι ο Γλυκος δεν ειναι ετοιμος? Εισαι στις προπονησεις? Κρινει οτι ο Νιμανι θα βοηθησει σε αυτο το ματς ετσι ωστε να μπει ο Γεβργιαδης φρεσκος και να χτυπησουμε σε αντεπιθεσεις προφανως.stami paoktsis έγραψε:Περίεργες αλχημείες στην προπόνηση. Ανέτοιμοι παίκτες (Νιμανί στην θέση του Γεωργιάδη, Γλύκος όχι 100% έτοιμος)...αρκεί να μην παίξουν αυτοί που δεν άκουσαν τον Γενάρη την διοίκηση για να αλλάξουν ομάδα.
Και τα υποννοουμενα σου ειναι εξοργιστικα ειλικρινα φιλε.
Πρωτον προσβαλλεις τον ΠΑΟΚ υπονοοντας οτι λειτουργει με χαρτακια και δευτερον τον Ιανουαριο ειχες αλλη διοικηση που δεν συμφωνουσε σε πολλα με την σημερινη οποτε ακυρο το επιχειρημα (?) σου.
Και δε χρειαζεται να αναφερω οτι δεν εχεις ουτε Χαβο, ουτε Δερμιτζακη, ουτε Αρχοντιδη στον παγκο (χωρις να μου φταινε οι ανθρωποι).
Εχεις εναν προπονητη ο οποιος και χρημα εχει και δοξα εχει και αν ενιωθε οτι παρεμβενουν στη δουλεια να εισαι σιγουρος πως θα την εκανε την επομενη μερα.

και θα εχει αφησει και εργο αλλα και παικτες νεους σε ενα χρονο μολιςPhotis έγραψε:Όντως δεν ακούστηκε καλό αλλά ας είναι.Τι δουλειά του την κάνει.Αν φύγει το καλοκαίρι-που θεωρώ θα φύγει- κανείς δε θα έχει να του επιρρίψει τίποτα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Εγώ δεν νομίζω ότι θα φύγει το καλοκαίρι. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του και τη δεύτερη σεζόν θα δουλεύει πιο άνετα αφού θα έχει διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθηκες. Άλλωστε δεν θα ήταν λογικό να εμπιστευθεί πιτσιρικάδες τους οποίους δεν θα έχει του χρόνου.
Το θεμα ειναι μπορουμε να του φερουμε μια χαφαρα μια εξτρεμαρα και μια σεντερμπακαρα να δουλεψει.....? Η ποιοτητα του ροστερ εχει πεσει σε επιπεδα να μην ξεχωριζουμε απο ατρομητους και αλλους τετοιους....
Η φετινη μεταγγραφικη περιοδος η πιο κρισιμη .......και το μπατζετ στο -
Η φετινη μεταγγραφικη περιοδος η πιο κρισιμη .......και το μπατζετ στο -
εχουμε μεγαλο θεμα στα εξτρεμ...οπου η ποιοτητα λειπει.....ο σαλπι εχει τα τεχνικα κκκουσουρια,,,ο νιμανι ειναι ψηλος δυνατος αλλα αργος για εκει...ο γεωργιαδης εμφανιζεται μια φορα το μηνα..ο ρομπερ δεν υπολογιζεατι...ο λινο δεν την παλευει εκει....δυσκολα,,,,τα πραματα..
- Emprostisghsoitrelamenoi
Βάλε ένα κόμμα ανάμεσα σε αυτές τις 2 λέξεις γιατί αλλάζει το νόημα !!Dimg4 έγραψε:Και τα υποννοουμενα σου ειναι εξοργιστικα ειλικρινα φιλε.stami paoktsis έγραψε:Περίεργες αλχημείες στην προπόνηση. Ανέτοιμοι παίκτες (Νιμανί στην θέση του Γεωργιάδη, Γλύκος όχι 100% έτοιμος)...αρκεί να μην παίξουν αυτοί που δεν άκουσαν τον Γενάρη την διοίκηση για να αλλάξουν ομάδα.

σε καποια φαση που λογομαχησε με την φουρειρα , δε θυμαμαι σε ποιο λεπτο, γυρναει και του λεει (η φουρειρα) το αδερφιστικο "δε σε ξερω!"...
κλασικη ατακα αδερφαρας, μου θυμισε τη λουλου ,που επαιζε στον αγιο ετιεν, οταν απαντησε στον κωστα απο τη ρουμανια μετα απο το μεταξυ μας παιχνιδι στο ΝΑΟ..
με απογοητευσε ομως ο Λαζλος και δεν απαντησε δεοντως στο πρες ρουμ, αλλα ειναι αρχοντας μιας και ποτε μετα απο νικες δεν πουλαει ειρωνια και μαγκια οπως κατι γατακια τυπου δωνη και σια
κλασικη ατακα αδερφαρας, μου θυμισε τη λουλου ,που επαιζε στον αγιο ετιεν, οταν απαντησε στον κωστα απο τη ρουμανια μετα απο το μεταξυ μας παιχνιδι στο ΝΑΟ..
με απογοητευσε ομως ο Λαζλος και δεν απαντησε δεοντως στο πρες ρουμ, αλλα ειναι αρχοντας μιας και ποτε μετα απο νικες δεν πουλαει ειρωνια και μαγκια οπως κατι γατακια τυπου δωνη και σια
Fixedbane1980 έγραψε:Πάρτε του 3 ενδεκαδάτους και θα πάρει πρωτάθλημα του χρόνου.

9-4-1 μας έχει ο γιατρός.. Αν μας βγαλει κ CL ετοιμαστείτε για μεγαλα πράγματα του χρόνου.
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ!!!bane1980 έγραψε:Πάρτε του 3 ενδεκαδάτους και θα πάρει πρωτάθλημα στα επόμενα 2 χρόνια.

Μα για να του πάρουν, προϋποθέτει οτι θα μείνει...
Έχω αρχίσει τη διανομή θετικής ενέργειας και σκέψης

Έχω αρχίσει τη διανομή θετικής ενέργειας και σκέψης