Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Mπααα...για να ανεβάζουν βιντεάκια και αρθράκια για το πόσο καλά πάει ο Σέρβος και οτι δεν έχει πρόβλημα με τα πόδια, μάλλον άρχισαν το τάισμα...σε 2-3 μέρες θα αρχίσουν τα "δεν θα παίζουμε με 10αρι, ο καλός Ίβιτς είναι το 10άρι που μας λείπει, ο Ίβιτς τα πάει άψογα στην προετοιμασία και έπεισε το Μπόλονι οτι δεν χρειάζεται ενίσχυση εκεί, αλλά όλα στο φορ" κλπ κλπ.
Εμένα μου αρκεί να κάνουν αυτό που κρίνει ο προπονητής, είτε θέλει 10άρι είτε δεν χρειάζεται.
Εμένα μου αρκεί να κάνουν αυτό που κρίνει ο προπονητής, είτε θέλει 10άρι είτε δεν χρειάζεται.
σωστοςο μπανε...
οποτε αν δουμε και κανα ο παπαζογλου σκοραρει κατα ρυπας κλπ...δεν παμε ουτε για φορ
οποτε αν δουμε και κανα ο παπαζογλου σκοραρει κατα ρυπας κλπ...δεν παμε ουτε για φορ

Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως παραξενεψε καποιους φιλους σχετικα με το αρθρο περι δημιουργικου μεσου.Το οτι ο μπολονι οσο περναει καιρο με την ομαδα μαθαινει τα κενα της ή οτι δημοσιογραφοι απο την χωρα του παρακολουθουν την πορεια του και πιθανοτατα μιλανε και μαζι του? Λετε να ξυπνησε ενα απογευμα ενας ρουμανος δημοσιογραφος και σκεφτηκε τι λαλακια να γραψω για τον μπολονι και ολως τυχαιως πετυχε το μεγαλητερο κενο στο ροστερ? Λετε να διαβαζει paokmania? Κατα τα αλλα για μενα ειναι δεδομενο και απολυτα λογικο κατα τη διαρκεια αλλα και μετα το τελος της προετοιμασιας ο μπολονι να ζητησει 1-2 πινελιες που βλεπει οτι χρειαζεται η ομαδα, οπως αντιστοιχα θα υποδειξει και καποιους παικτες που θεωρει περιττους.Θαυματοποιος δεν ειναι ο ανθρωπος.Εφτιαξε ομαδες που επαιξαν πολυ καλο ποδοσφαιρο, αλλα σε ολες υπηρχαν 3-4 παικτες που ειχαν την ποιοτητα για να κανουν την διαφορα.Σε εναν ΠΑΟΚ που θελει να παιξει ποδοσφαιρο πιεζοντας ψηλα με συνεχης κινηση τετοιος παικτης ειναι μονο ο βιερινια.Διαβαζω φιλους να λενε οτι ηξερε τι αντιμετωπιζε πριν συμφωνησει.Ξερετε εσεις κανεναν προπονητη επιπεδου που διαμορφωνει αποψη για την ομαδα και για το τι ενδεχομενως θα χρειαστει πριν δουλεψει μαζι της?Του ειπε δηλαδη ο παντελης οτι εχουμε αυτους και αυτους τους παικτες και με αυτους αποκλειστικα θα δουλεψεις και αν σου αρεσει? Μεχρι και ο δερμιτζακης ειπε οτι αιτια της αποδοσης ηταν το μετριο υλικο,λετε ο μπολονι να ειπε οκ mr.pantelis?Τροπος να γινουν 1-2 προσθηκες παντα υπαρχει ειτε αυτος λεγεται δανεισμος ειτε ταυτοχρονη απομακρυνση καποιων παικτων και εγω πιστευω οτι ετσι θα κινηθουμε,διαφορετικα ετοιμαστειτε να ξανανοιξετε το τοπικ του νεου προπονητη.
- ΑποστόληςΑ
Ο Μπόλονι τώρα αρχίζει να διαμορφώνει άποψη για την ομάδα και για τα κενά της. Άλλο τι σου λένε οι Παντελήδες και πιθανόν κάποια βιντεάκια κι άλλο τι διαπιστώνεις από μόνος σου, ζώντας τον κάθε παίκτη σου καθημερινά στις προπονήσεις.
-
Όχι, ξέρουν οι Ρουμάνοι, όπως ξέρουν και για τα παράπονα των ΠΑΟΚτσήδων για τις προπονήσεις του Μπόλονι... Αφού σκέφτομαι να κόψω τα Ελληνικά site και να μπαίνω στα Ρουμάνικα για ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ!joshua έγραψε:Λετε να ξυπνησε ενα απογευμα ενας ρουμανος δημοσιογραφος και σκεφτηκε τι λαλακια να γραψω για τον μπολονι και ολως τυχαιως πετυχε το μεγαλητερο κενο στο ροστερ? Λετε να διαβαζει paokmania?
Όταν σε συμφέρει κάτι και σου δίνει ευκαιρία για γκρίνια το καταπίνεις αμάσητο, δεν λέω...

Απο οσα εγραψα εσυ σε αυτο σταθηκες αρα δεν διαφερεις και πολυ...Το συνολο των αποψεων που αναγραφονται εδω μεσα στηριζονται ειτε στο πως βλεπει ο καθενας το ποδοσφαιρο ειτε στην ατμοσφαιρα που διαχεεται μεσω δημοσιογραφικων πληροφοριων.Οταν οι πληροφοριες λενε οτι δεν παιζει σαλιο ή οτι ο τσιριλο ηταν η αρχικη επιλογη εξυπηρετουνται καποιες αποψεις οταν γραφεται οτι ο μπολονι θελει επιτελικο εξυπηρετουνται αλλες.Ετσι πανε αυτα αλλα τουλαχιστον για μενα και ειδικα για το θεμα του επιτελικου δεν νομιζω οτι περιμενα κανενα δημοσιευμα,μια χαρα γκρινιαζω και μονος μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 07 Ιούλ 2011, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και γω δεν πιστευω οτι το συγκεκριμενο δημοσιευμα τοσο τυχαια επεσε πανω στο σημαντικοτερο μαςπ προβλημα...ολοι οι ξενοι πιο ευκολα μιλανε στους δικους τους..θυμηθειτε ποσους ελληνες αλλα λενε εξω αλλα εδω...οπως και αλλοι παικτες π.χ ξενους που χαμε
-
Ε ναι σε αυτό στάθηκα, δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με όλο το ποστ. Αλλά το να πιστεύεις ένα Ρουμάνικο δημοσίευμα επειδή σου αρέσει αυτό που γράφει είναι ακόμα πιο χαζό κι απ' το να πιστεύεις ότι ο Ίβιτς θα πετάει φέτος επειδή το έγραψε το paok24.joshua έγραψε:Απο οσα εγραψα εσυ σε αυτο σταθηκες αρα δεν διαφερεις και πολυ...Το συνολο των αποψεων που αναγραφονται εδω μεσα στηριζονται ειτε στο πως βλεπει ο καθενας το ποδοσφαιρο ειτε στην ατμοσφαιρα που διαχεεται μεσω δημοσιογραφικων πληροφοριων.Οταν οι πληροφοριες λενε οτι δεν παιζει σαλιο ή οτι ο τσιριλο ηταν η αρχικη επιλογη εξυπηρετουνται καποιες αποψεις οταν γραφεται οτι ο μπολονι θελει επιτελικο εξυπηρετουνται αλλες.Ετσι πανε αυτα αλλα τουλαχιστον για μενα και ειδικα για το θεμα του επιτελικου δεν νομιζω οτι περιμενα κανενα δημοσιευμα,μια χαρα γκρινιαζω και μονος μου.
Βέβαια λες και για πίεση ψηλά, ενώ ο Πρέτο δήλωσε ότι στόχος είναι να ξαναπάει η άμυνα στα επίπεδα Σάντος. Μπορεί όμως αυτός να ασχολείται περισσότερο με το αμυντικό κομμάτι και ο Μπόλονι με το επιθετικό, δεν ξέρω...
Οταν τα ρουμανικα δημοσιευματα εγραφαν οτι ο μπολονι υπογραφει στον ΠΑΟΚ μια χαρα πιστευτα και αρεστα ηταν.Κατακλυζομασταν εκεινες τις μερες απο ρουμανικες πληροφοριες και προσωπηκα δεν ειδα κανεναν να χαλιεται.Τεσπα δεν εχει νοημα να συνεχισουμε σε αυτο γιατι βγαινουμε καραοφτοπικ και θα εβγαινα ακομα περισσοτερο αν εξεφραζα την απορια γιατι η πιεση ψηλα δεν μπορει να συνδιαστει με καλες αμυντικες επιδοσεις?
-
Μπορεί, αλλά στον ΠΑΟΚ λίγο δύσκολο το κόβω...
ΥΓ. Οι Ρουμάνοι μέχρι δύο μέρες πριν υπογράψει τον έστελναν στην Εθνική τους...
ΥΓ. Οι Ρουμάνοι μέχρι δύο μέρες πριν υπογράψει τον έστελναν στην Εθνική τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 07 Ιούλ 2011, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk
Η καραμέλα της γκρίνιας πρέπει να σταματήσει.
Επιτέλους το επιχείρημα οτι οποιος κανει κριτική θέλει τους γουμενοπαγώνηδες πρέπει να σταματήσει.
Τα δυο πρωτα χρονια ολοι στηριξαμε την προσπάθεια του Ζαγορακη χωρίς κριτική γιατί ξέραμε οτι δεν υπάρχει εναλλακτική και οτι ο Τεο σίγουρα εχει καλές προθέσεις. Βλέπαμε ομως και αποτελέσματα. Οχι απαραίτητα αγωνιστικά. Βλέπαμε πως η ομάδα είχε συνέπεια στις πληρωμές μετά απο χρόνια. Οτι τουλάχιστον δεν δημιουργούσε νέα χρέη. Οτι είχε ενα σοβαρό προπονητη και μια αγωνιστική σταθερότητα εστω και περιορισμένη.
Τον τρίτο χρόνο είχαμε τα καλλιτερα αγωνιστικά αποτελεσματα αλλα είχαμε και τα πρώτα σύννεφα. Ο γρήγορος αποκλεισμός απο την Ευρώπη, η αποχώρηση του Ζαγοράκη απο την προεδρία που ποτέ δεν μάθαμε για ποιους λόγους εγινε, το φιασκο με την αποχή και ο αποκλεισμός απο το Κύπελλο και το κυριοτερο το ανοιγμα στα οικονομικά που μας κυνηγάει μεχρι τώρα.
Πέρσι ήρθαν τα χειρότερα...
Η αποχώρηση του Σάντος. Η επιλογή του Μπερρέτα και το επακόλουθο αδειασμα του. Το πείσμα του Τέο να προσλάβει στη θέση του τον Δερμιτζάκη. Οι ΗΛΙΘΙΕΣ δηλώσεις οτι πάμε για Πρωτάθλημα και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του Τεο οτι τον "απογοήτευσαν οι παίκτες". Οι ανεδαφικές διαρροές οτι θα έρθει ο ΛεΓκεν, ο Αντριτς, ο Μουρινιο κ.α. ενώ ο Μάκης Χάβος πάλευε να ανταπόκριθεί σε εναν ρόλο που οσο και να προσπαθούσε ήταν αδυνατο να παίξει. Ο αποκλεισμός απο το Κύπελλο, το ΝΤΟΥ, οι νέες φήμες οτι ο Τεο φεύγει, η συμμετοχή στα πλέυ-οφ με την ψυχή στο στόμα, η αγωνιστική υποχώρηση με την ομάδα να τερματίζει 23 βαθμούς πίσω απο τον πρώτο και 10 απο τον δεύτερο...
Φέτος ξεκινήσαμε με την πρόσληψη ενός σοβαρού προπονητή. Αλλά απο οτι μαθαίνουμε το ανοιγμα είναι γυρω στα 5 εκ. λεφτά για πληρωμες συμβολαίων δεν γνωρίζουμε ποτε δοθηκαν τελευταία φορά, μεταγραφές και αγωνιστική ενισχυση δεν βλέπουμε στον ορίζοντα.
Βαυκαλιζόμαστε οτι οι άλλοι θα είναι χειρότεροι και δεν κοιτάμε πως να βελτιωθούμε εμεις.
Κακα΄τα ψέμματα ο 34αρης Ιβιτς δεν θα αρχίσει τα σπριντ, ο 33αρης Λίνο δεν θα μάθει ξαφνικά να μαρκάρει, ο Τσιρίλο στα 35 δεν θα πάρει δέκα πόντους μπόι και τα φρεσκοεγχειρισμένα γόνατα του 35αρη Γκαρσία δεν θα ξαναβγάλουν 50 αγώνες.
Οταν μεσα στη σαιζόν τα συνειδητοποιήσει αυτά ο σοβαρός προπονητής δυο πράγματα μπορεί να συμβούν: α) να πει οπως ο Σαντος την πρωτη χρονια "αυτη η στάνη αυτό το τυρί βγάνει" και να σε γειώσει σε επίπεδο στόχων β) να ζητήσει μεταγραφές και αν δεν γίνουν να αποχωρίσει.
Αν ο ρεαλισμός σας φαινεται γκρινια τοτε συγγνώμη που ταραξα την απογευματινή σας σιεστα.
Επιτέλους το επιχείρημα οτι οποιος κανει κριτική θέλει τους γουμενοπαγώνηδες πρέπει να σταματήσει.
Τα δυο πρωτα χρονια ολοι στηριξαμε την προσπάθεια του Ζαγορακη χωρίς κριτική γιατί ξέραμε οτι δεν υπάρχει εναλλακτική και οτι ο Τεο σίγουρα εχει καλές προθέσεις. Βλέπαμε ομως και αποτελέσματα. Οχι απαραίτητα αγωνιστικά. Βλέπαμε πως η ομάδα είχε συνέπεια στις πληρωμές μετά απο χρόνια. Οτι τουλάχιστον δεν δημιουργούσε νέα χρέη. Οτι είχε ενα σοβαρό προπονητη και μια αγωνιστική σταθερότητα εστω και περιορισμένη.
Τον τρίτο χρόνο είχαμε τα καλλιτερα αγωνιστικά αποτελεσματα αλλα είχαμε και τα πρώτα σύννεφα. Ο γρήγορος αποκλεισμός απο την Ευρώπη, η αποχώρηση του Ζαγοράκη απο την προεδρία που ποτέ δεν μάθαμε για ποιους λόγους εγινε, το φιασκο με την αποχή και ο αποκλεισμός απο το Κύπελλο και το κυριοτερο το ανοιγμα στα οικονομικά που μας κυνηγάει μεχρι τώρα.
Πέρσι ήρθαν τα χειρότερα...
Η αποχώρηση του Σάντος. Η επιλογή του Μπερρέτα και το επακόλουθο αδειασμα του. Το πείσμα του Τέο να προσλάβει στη θέση του τον Δερμιτζάκη. Οι ΗΛΙΘΙΕΣ δηλώσεις οτι πάμε για Πρωτάθλημα και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του Τεο οτι τον "απογοήτευσαν οι παίκτες". Οι ανεδαφικές διαρροές οτι θα έρθει ο ΛεΓκεν, ο Αντριτς, ο Μουρινιο κ.α. ενώ ο Μάκης Χάβος πάλευε να ανταπόκριθεί σε εναν ρόλο που οσο και να προσπαθούσε ήταν αδυνατο να παίξει. Ο αποκλεισμός απο το Κύπελλο, το ΝΤΟΥ, οι νέες φήμες οτι ο Τεο φεύγει, η συμμετοχή στα πλέυ-οφ με την ψυχή στο στόμα, η αγωνιστική υποχώρηση με την ομάδα να τερματίζει 23 βαθμούς πίσω απο τον πρώτο και 10 απο τον δεύτερο...
Φέτος ξεκινήσαμε με την πρόσληψη ενός σοβαρού προπονητή. Αλλά απο οτι μαθαίνουμε το ανοιγμα είναι γυρω στα 5 εκ. λεφτά για πληρωμες συμβολαίων δεν γνωρίζουμε ποτε δοθηκαν τελευταία φορά, μεταγραφές και αγωνιστική ενισχυση δεν βλέπουμε στον ορίζοντα.
Βαυκαλιζόμαστε οτι οι άλλοι θα είναι χειρότεροι και δεν κοιτάμε πως να βελτιωθούμε εμεις.
Κακα΄τα ψέμματα ο 34αρης Ιβιτς δεν θα αρχίσει τα σπριντ, ο 33αρης Λίνο δεν θα μάθει ξαφνικά να μαρκάρει, ο Τσιρίλο στα 35 δεν θα πάρει δέκα πόντους μπόι και τα φρεσκοεγχειρισμένα γόνατα του 35αρη Γκαρσία δεν θα ξαναβγάλουν 50 αγώνες.
Οταν μεσα στη σαιζόν τα συνειδητοποιήσει αυτά ο σοβαρός προπονητής δυο πράγματα μπορεί να συμβούν: α) να πει οπως ο Σαντος την πρωτη χρονια "αυτη η στάνη αυτό το τυρί βγάνει" και να σε γειώσει σε επίπεδο στόχων β) να ζητήσει μεταγραφές και αν δεν γίνουν να αποχωρίσει.
Αν ο ρεαλισμός σας φαινεται γκρινια τοτε συγγνώμη που ταραξα την απογευματινή σας σιεστα.
παντως αν ισχυει αυτο με τον Ζαιρι ειμαστε κομπλε δεν χρειαζομαστε αλλη μεταγραφη ταμαμ για Β

- pagotatzis
λοιπόν ας γράψω και εγώ την άποψη μου
νομίζω ότι ο ZAIRI χωράει στην ομάδα και μάλιστα πολλή καλά!
με ζαΐρη και έναν for ψιλό είμαστε κομπλέ νομίζω!
τώρα για 10ari? δεν ξέρω!
μάλλον βλέπω τον ίβιτς να πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονια !
χωρίς πλακα ,το πιστεύω αυτό!
νομίζω ότι ο ZAIRI χωράει στην ομάδα και μάλιστα πολλή καλά!
με ζαΐρη και έναν for ψιλό είμαστε κομπλέ νομίζω!
τώρα για 10ari? δεν ξέρω!
μάλλον βλέπω τον ίβιτς να πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονια !
χωρίς πλακα ,το πιστεύω αυτό!