Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
επιμενω. ο ζαγορακης πρεπει να φερει προπονητη ακομη και εαν ειναι σιγουρος για τον χαβο.
εστω και για λογους αυτοσυντηρησης πρεπει κανει μια επιλογη που θα δωσει οραμα.
σε περιπτωση που κρατησει τον χαβο, κατι που δεν το πιστευω, η θεση του στα πρωτα στραβα αποτελεσματα θα ειναι επισφαλης. μην εξηγουμε τα αυτονοητα. ξερουμε πως λειτουργουμε στις στραβες.
απο την στιγμη που λενε οτι ψαχνουν για προπονητη 3ετιας καλα κανουν και το ψαχνουν καλα. ας παρουν οσο χρονο θελουν.
εστω και για λογους αυτοσυντηρησης πρεπει κανει μια επιλογη που θα δωσει οραμα.
σε περιπτωση που κρατησει τον χαβο, κατι που δεν το πιστευω, η θεση του στα πρωτα στραβα αποτελεσματα θα ειναι επισφαλης. μην εξηγουμε τα αυτονοητα. ξερουμε πως λειτουργουμε στις στραβες.
απο την στιγμη που λενε οτι ψαχνουν για προπονητη 3ετιας καλα κανουν και το ψαχνουν καλα. ας παρουν οσο χρονο θελουν.
κατι που ηθελα να γραψω εδω και καιρο:
περυσι τετοια εποχη η παραμονή του Σαντος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή κρεμόταν από μια κλωστή
αν δεν ειχε ευστοχήσει ο Ιβιτς,ποιος βαζει το χερι του στη φωτιά ότι ο Προφέσσορας δεν θα είχε πάρει δρόμο;
κατι τέτοιο φανερωνει και ο πανηγυρισμός του,που παρομοιο δεν ξανακανε
θα΄παιρνε πόδι λοιπόν ο Δον, η ομαδα μάλλον θα πήγαινε κατα διαόλου
και μεις θα φωνάζαμε ότι τα λέγαμε από καιρό, να φυγει ο καρπουζάς κλπ.
έδώ ο πολύς Φερκιουσον 6 χρόνια ήθελε για να φτιάξει ομάδα
και την είχε φερει στο χειλος της πτωσης δις νομιζω
αλλά εκει εχουν υπομονή
εδω είμαστε σε θεση να πλακώσουμε το δεντρο στο ξυλο επειδή δεν έβγαλε άμεσα καρπό
εκεί που θελω να καταλήξω είναι πως δεν βοηθάει να είμαστε απόλυτοι στις κρίσεις μας
ειδικά αν , όσα και να γνωρίζουμε, είμαστε απ' έξω
απόλυτοι θα μπορούσαμε να είμαστε ενδεχομένως όταν εμείς παιρνουμε τις αποφάσεις και έχουμε την ευθύνη των αποτελεσμάτων
περυσι τετοια εποχη η παραμονή του Σαντος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή κρεμόταν από μια κλωστή
αν δεν ειχε ευστοχήσει ο Ιβιτς,ποιος βαζει το χερι του στη φωτιά ότι ο Προφέσσορας δεν θα είχε πάρει δρόμο;
κατι τέτοιο φανερωνει και ο πανηγυρισμός του,που παρομοιο δεν ξανακανε
θα΄παιρνε πόδι λοιπόν ο Δον, η ομαδα μάλλον θα πήγαινε κατα διαόλου
και μεις θα φωνάζαμε ότι τα λέγαμε από καιρό, να φυγει ο καρπουζάς κλπ.
έδώ ο πολύς Φερκιουσον 6 χρόνια ήθελε για να φτιάξει ομάδα
και την είχε φερει στο χειλος της πτωσης δις νομιζω
αλλά εκει εχουν υπομονή
εδω είμαστε σε θεση να πλακώσουμε το δεντρο στο ξυλο επειδή δεν έβγαλε άμεσα καρπό
εκεί που θελω να καταλήξω είναι πως δεν βοηθάει να είμαστε απόλυτοι στις κρίσεις μας
ειδικά αν , όσα και να γνωρίζουμε, είμαστε απ' έξω
απόλυτοι θα μπορούσαμε να είμαστε ενδεχομένως όταν εμείς παιρνουμε τις αποφάσεις και έχουμε την ευθύνη των αποτελεσμάτων
kos έγραψε:... πρεπει κανει μια επιλογη που θα δωσει οραμα.
.... μην εξηγουμε τα αυτονοητα.. .
Aκριβώς αυτό... ας μη το κουράζουμε άλλο κ ας δείξουμε ΠΙΣΤΗ στην επιλογή της διοίκησης.
Κατ'εμέ το μόνο ανοικτό θέμα είναι αν θα παραμείνει ( κ αν ναι σε τι πόστο ) ο Χάβος.
αρκεί αυτός ο χρόνος να μην είναι 3 χρόνια...kos έγραψε:...απο την στιγμη που λενε οτι ψαχνουν για προπονητη 3ετιας καλα κανουν και το ψαχνουν καλα. ας παρουν οσο χρονο θελουν.

Πλάκα έχουμε όμως ρε εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες.
Η ομάδα είναι ένα μάτσο χάλια και εμείς συζητάμε το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ που αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται και ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ του προσωρινού να μείνει ο Χάβος στον πάγκο της ομάδας.
Δηλαδή μυαλό δε βάλαμε...
Η ομάδα είναι ένα μάτσο χάλια και εμείς συζητάμε το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ που αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται και ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ του προσωρινού να μείνει ο Χάβος στον πάγκο της ομάδας.
Δηλαδή μυαλό δε βάλαμε...
Εγώ θα στηρίξω ΟΠΟΙΟΝ και να εμπιστευτεί ο πρόεδρος.
Και τη πεθερά του να βάλει θα τον στηρίξω.
τέτοιος είμαι
τέτοιος είμαι
- Caballo Viejo
Εγώ πάλι, όχι και πάλι όχι!
Ζαγοράκη θέλουμε προπονητή καλό και γρήγορα λαίμαι...
Ζαγοράκη θέλουμε προπονητή καλό και γρήγορα λαίμαι...
-
Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι... Αλλα εδω στην Ελλαδα ειμαστε ή του υψους ή του βαθους δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι ενοω...!!!!eleos έγραψε:Εγώ θα στηρίξω ΟΠΟΙΟΝ και να εμπιστευτεί ο πρόεδρος.
τέτοιος είμαι
δεν γινεται να μην απαντησω..Φυσικα και πρεπει να στηριξουμε..Αλλα δεν γινεται να λειτουργει ο κοσμος σαν προβατο..Ειναι δυνατον να ανακοινωσει αυριο ο Ζαγορακης την πεθερα του και να στηριξω????Σοβαροι να ειμαστε..
Στηριξη ναι..Αλλα σε σοβαρες κινησεις..Φυσικα αν παρει καποιον απο οσους ακουστηκαν και να μην τον παω θα στηριξω..Αλλα αν ανακοινωσει τον Αλεφαντο να με συμπαθατε δεν θα το κανω
Στηριξη ναι..Αλλα σε σοβαρες κινησεις..Φυσικα αν παρει καποιον απο οσους ακουστηκαν και να μην τον παω θα στηριξω..Αλλα αν ανακοινωσει τον Αλεφαντο να με συμπαθατε δεν θα το κανω
D.A.A.T. έγραψε:δεν γινεται να μην απαντησω..Φυσικα και πρεπει να στηριξουμε..Αλλα δεν γινεται να λειτουργει ο κοσμος σαν προβατο..Ειναι δυνατον να ανακοινωσει αυριο ο Ζαγορακης την πεθερα του και να στηριξω????Σοβαροι να ειμαστε..
ακριβως αυτο....γενικα στην ελλαδα πιστευω οτι ειμαστε στο αντιθετο ακρο απο αυτο που κανει ο doublehead.....δηλαδη ειμαστε υπερβολικα καχυποπτοι.....
το θεμα ειναι να ειμαστε καχυποπτοι οταν πρεπει και "προβατα" οταν πρεπει
Είμαι περίεργος, όλοι αυτοί που απαιτούν εδώ και τώρα νέο προπονητή και δη μεγάλο όνομα, πόση διορία θα του δώσουν;
Πόσα αρνητικά αποτελέσματα αβάντσο θα του δώσουν;
Θα γκρινιάξουν και θα μουρμουρίσουν όταν δεν θα του κάτσουν τα συστήματα και οι ενδεκάδες που θα κατεβάσει;
Ζαγόρ γράφτους. Φέρε προπονητή όποιον θέλεις και όποτε θέλεις. Και την πεθερά σου ακόμα.
Εγώ .. μπεεε (μεταφρ.: μαζί σου)
Πόσα αρνητικά αποτελέσματα αβάντσο θα του δώσουν;
Θα γκρινιάξουν και θα μουρμουρίσουν όταν δεν θα του κάτσουν τα συστήματα και οι ενδεκάδες που θα κατεβάσει;
Ζαγόρ γράφτους. Φέρε προπονητή όποιον θέλεις και όποτε θέλεις. Και την πεθερά σου ακόμα.
Εγώ .. μπεεε (μεταφρ.: μαζί σου)
ξεκαθαρισμα...δεν περιμενω ουτε μεγαλο ονομα ,ουτε το απαιτω..Περιμενω μια επιλογη σοβαρη συμφωνα με τα κριτιρια τους και φυσικα με σουπερ υπομονη..Απο τη στιγμη που βλεπω οτι δεν βιαζονται,προφανως προσπαθουν για το καλυτερο..
Αλλα αν ανακοινωσει την πεθερα του καλο θα ηταν να μας εξηγησει και το σκεπτικο της προσληψης της...και μετα υπομονη..
Θα ειναι τραγικο σε αυτη τη φαση η κριτικη σε οποιον ερθει..
Εμενα και τον Τοπαλιδη να μου φερει θα κανω υπομονη..Αλλα πρωτα να καταλαβω οτι τον πιστευει ο ιδιος..Γιατι μεχρι τωρα ο ιδιος ο Θοδωρος δεν εδειχνε σιγουρος για τις 2 επιλογες του..Για αυτο και η τοση κριτικη...
Αν μας πει αυτος ειναι γιατι ξερω την δουλεια του και θα γινει το ιδιο με τον Δον και μη μιλατε προσωπικα θα του βουλωσω..αν ομως πει αρχισει παλι δεξια και αριστερα να λεει ''και εγω δεν ειμαι σιγουρος..δεν το ειχα ο ιδος προπονητη,,'' προφανως θα υπαρχει μια ανησυχια
Αλλα αν ανακοινωσει την πεθερα του καλο θα ηταν να μας εξηγησει και το σκεπτικο της προσληψης της...και μετα υπομονη..
Θα ειναι τραγικο σε αυτη τη φαση η κριτικη σε οποιον ερθει..
Εμενα και τον Τοπαλιδη να μου φερει θα κανω υπομονη..Αλλα πρωτα να καταλαβω οτι τον πιστευει ο ιδιος..Γιατι μεχρι τωρα ο ιδιος ο Θοδωρος δεν εδειχνε σιγουρος για τις 2 επιλογες του..Για αυτο και η τοση κριτικη...
Αν μας πει αυτος ειναι γιατι ξερω την δουλεια του και θα γινει το ιδιο με τον Δον και μη μιλατε προσωπικα θα του βουλωσω..αν ομως πει αρχισει παλι δεξια και αριστερα να λεει ''και εγω δεν ειμαι σιγουρος..δεν το ειχα ο ιδος προπονητη,,'' προφανως θα υπαρχει μια ανησυχια
Daat πασά μου, δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο. Απλώς χρησιμοποίησα την αναφορά σου στα πρόβατα.
Σε αυτούς αναφέρομαι:
Εδώ είμαστε.
Σε αυτούς αναφέρομαι:
Και είμαι σίγουρος ότι θα είναι οι ίδιοι που γράφουν "φέρε μεγάλο όνομα χθες".D.A.A.T. έγραψε:Θα ειναι τραγικο σε αυτη τη φαση η κριτικη σε οποιον ερθει..
Εδώ είμαστε.
ειναι ωραιο να τονιστει αυτο που λες..καταρχην το μεγαλο ονομα δεν ειναι απλη υποθεση..ειναι δυσκολο και σουπερ επιτυχια αν καποιος απο αυτους ερθει...και αν ερθει ο σεβασμος προς αυτον πρεπει να κυριαρχει..και δευτερον και να μην ερθει το σουπερ ονομα πρεπει να δουμε με προσοχη ποιος θα ειναι και τι μπορει να κανει..δε σημανει πως αν ερθει καποιος που δεν ξερουμε οτι ειναι κακη επιλογη
ειμαστε σε κρισιμη φαση..η οποια υπερβολη απο τον κοσμο θα ειναι καταστροφικη....
Γενικα ας αναμενουμε ποιος θα ειναι ο εκλεκτος για να μην μιλαμε ασκοπα
ειμαστε σε κρισιμη φαση..η οποια υπερβολη απο τον κοσμο θα ειναι καταστροφικη....
Γενικα ας αναμενουμε ποιος θα ειναι ο εκλεκτος για να μην μιλαμε ασκοπα
Φίλε DAAT, δεν ήταν ακριβώς κυριολεξία το "πεθερά" που είπα.D.A.A.T. έγραψε:δεν γινεται να μην απαντησω..Φυσικα και πρεπει να στηριξουμε..Αλλα δεν γινεται να λειτουργει ο κοσμος σαν προβατο..Ειναι δυνατον να ανακοινωσει αυριο ο Ζαγορακης την πεθερα του και να στηριξω????Σοβαροι να ειμαστε..
Εννοούσα με αυτό, μια επιλογή που εμάς μπορεί να μας φανεί εκ πρώτης λίγη ή και κακή.
Γενικά πάντως συμφωνούμε