Φανέλα ΠΑΟΚ
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τι να λέμε βρε παιδιά τώρα ;
Τις φανέλες μας τις τιπωνουν σε εν μαγαζάκι
που ταφεντικο κάνει τι σιρτ με τιπομα
Μαματε γιατί χανόμαστε !
Νομίζω ότι τις χθεσινές τις τιποσαν αλλού .
Μάλλον κάτι άλλαξε .
Τις φανέλες μας τις τιπωνουν σε εν μαγαζάκι
που ταφεντικο κάνει τι σιρτ με τιπομα
Μαματε γιατί χανόμαστε !
Νομίζω ότι τις χθεσινές τις τιποσαν αλλού .
Μάλλον κάτι άλλαξε .
Tο θεμα δεν ειναι αν τυποθηκαν αλλου το θεμα ειναι οτι δεν τα τυποσε η umbro δεστε διαφορα με την φανελα της σιτι καταρχην δεν εχει το σημα μας οπως της σιτι αυτο ειναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο δηλαδη θα φτασουμε να αναπολουμε τον γλου
- pirate_salonica
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 14767.html
[youtube]-6ZyW-dT-HQ[/youtube]
Μας έχουν πρήξει τα κάκαλα με το συμβόλαιο να'ούμε... Οργάνωση ούτε καφενείου... Αποδείχτηκε άλλη μια φορά δηλαδή ενώ προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο...
[youtube]-6ZyW-dT-HQ[/youtube]
Μας έχουν πρήξει τα κάκαλα με το συμβόλαιο να'ούμε... Οργάνωση ούτε καφενείου... Αποδείχτηκε άλλη μια φορά δηλαδή ενώ προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο...
- PaOkArAsIrAkLiO
Εντάξει οργανωτικά είμαστε τουλάχιστον αστείοι! Το θέμα αυτό έπρεπε να είχε κλείσει το αργότερο αμέσως μετά το τέλος της συμφωνίας με την Puma!
Έλεγα όταν τέλειωνε με τη πούμα ότι, άσχετα τη λένε οι αρδ, αν δεν δω επίσημη ανακοίνωσή δεν πιστεύω τίποτα αλλά κ τέτοια κατάντια που φτάσαμε δεν τη περίμενα με τίποτα!
Sent from my fingers to your eyes!
Sent from my fingers to your eyes!
μια ζωη πισω σε θεματα οργανωσης κ μαρκετινγκ.....μια ζωη ερασιτεχνισμος......ασχετοι......ρεζιλικια πραγματα...αληθεια,εχει παραιτηθει κανεις,εστω και για λογους ευθιξιας??αλλα τι λεω,ειναι γλυκια η θεση στον ΠΑΟΚ,ετσι κυριε σαρατση..???? 

Αντε εμας μας εχουν χεσμενους (που στο κατω κατω ειμαστε και οι πελατες ) οσον αφορα τις προτασεις για τα σχεδια της φανελας και για το πως θελουμε να ειναι.Τους παιχτες που την φορανε και πρεπει να εχει σουπερ τεχνικα χαρακτηριστικα (διαπνεον,να στεγνωνει γρηγορα κτλπ.) δεν τους σκεφτονται??Τους ρωτησαν καθολου γιατι απ'οτι μαθαινουμε απο δεξια κι αριστερα ειναι τελειως τραγικη φανελα γι'αθλητες.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πριν 4-5 μήνες δεν μας είχαν ζαλίσει πως ο Βρυζας κάνει διαγωνισμό ΑΣΕΠ για πρόσληψη τεχνοκράτη εμπορικού διευθυντή και μάλιστα προσέλαβε κάποιον με ένά κάρο συστασεις;
Τι απέγινε αυτός;
Τι απέγινε αυτός;
Και ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενο της δουλειάς του αν όχι αυτό;
Γιατί υποθέτω ένα 50αρι χιλιάρικα τουλάχιστον θα το καθαρίζει τον χρόνο.
Γιατί υποθέτω ένα 50αρι χιλιάρικα τουλάχιστον θα το καθαρίζει τον χρόνο.
καποιοι αποφασισαν να παρει το θεμα πανω του ο εμπειρος σαρατσης...το οτι δεν υπαρχει ακομα καμια παραιτηση γι αυτη την ξεφτυλα δειχνει και το τι επικρατει αυτη τη στιγμη στην παε ΠΑΟΚ...
- Sick Bastard
Βασικά, ας παίξουν μπάλα και με φανέλες από τους πάγκους της λαϊκής. Κάθε Τετάρτη μπορούν να διαλλέξουν. Νίκες θέλουμε.
Σε ό,τι αφορά το θέμα μάρκετινγκ κλπ, πέρυσι όλοι ζητούσαν τεχνοκράτες στην ΠΑΕ. Προσλήφθηκαν εμπορικός και οικονομικός διευθυντής, με τα πτυχεία τους και τα βιογραφικά τους αλλά η ομάδα έχει φτάσει μέσα Σπετεμβρίου, με 4-5 αγώνες στην Τούμπα (επίσημους και μη) χωρίς μπουτίκ και χωρίς μερικές χιλιάδες ευρώ που θα μπορούσαν να μπούνε στα ταμεία της.
Τι σκ@τά τους πήραν, ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Δεν πειράζει. Εγώ ας μην καταλάβω. Φτάνει να καταλάβει ο Ιβάν.
Σε ό,τι αφορά το θέμα μάρκετινγκ κλπ, πέρυσι όλοι ζητούσαν τεχνοκράτες στην ΠΑΕ. Προσλήφθηκαν εμπορικός και οικονομικός διευθυντής, με τα πτυχεία τους και τα βιογραφικά τους αλλά η ομάδα έχει φτάσει μέσα Σπετεμβρίου, με 4-5 αγώνες στην Τούμπα (επίσημους και μη) χωρίς μπουτίκ και χωρίς μερικές χιλιάδες ευρώ που θα μπορούσαν να μπούνε στα ταμεία της.
Τι σκ@τά τους πήραν, ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Δεν πειράζει. Εγώ ας μην καταλάβω. Φτάνει να καταλάβει ο Ιβάν.