Ταινίες - σειρές

Απάντηση
Maklaz

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:14
Maklaz έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:09
leomatos88 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:00

Άλλα που λέτε μου αρέσουν πολύ, άλλα λίγο, άλλα δεν τα γνωρίζω. Σαν το Dark, όμως, σειρά δεν υπάρχει.
Λέο υπάρχει και το 1899, από τους ίδιους. Το έκοψαν όμως και υπάρχει μόνο 1 σεζόν. Αξίζει όμως για το κάψιμο και μόνο.
Το είδες; Το είχα ξεκινήσει για αυτόν το λόγο, αλλά ούτε στο 10% δε μου φάνηκε να φτάνει το Dark. Το οποίο, αν και δε θυμάμαι πλέον τα γεγονότα, θυμάμαι ακόμα την εντύπωση που μου είχε προκαλέσει. Άνετα το ξανάβλεπα, σε κάποια χρόνια.
Ναι το είχα δεί όταν βγήκε. Σίγουρα δεν φτάνει το dark αλλά δεν ξέρουμε και που ήθελαν να το φτάσουν καθώς κόπηκε.

Και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω με το dark αλλά φοβάμαι το χάος που θα έρθει ξανά στο μυαλό μου. Θυμάμαι τότε που έπαιζε υπήρχε και μια σελίδα που είχε ένα tree diagram με τους πρωταγωνιστές εξηγώντας το τώρα-πριν-μετά του κάθε ένα μπας και βγει άκρη.
These users thanked the author Maklaz for the post:
leomatos88
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 00:23

Ναι το είχα δεί όταν βγήκε. Σίγουρα δεν φτάνει το dark αλλά δεν ξέρουμε και που ήθελαν να το φτάσουν καθώς κόπηκε.

Και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω με το dark αλλά φοβάμαι το χάος που θα έρθει ξανά στο μυαλό μου. Θυμάμαι τότε που έπαιζε υπήρχε και μια σελίδα που είχε ένα tree diagram με τους πρωταγωνιστές εξηγώντας το τώρα-πριν-μετά του κάθε ένα μπας και βγει άκρη.
Χάος μεν, ταξινομημένο όμως δε. Περιττό να πω ότι το είδα μονοκούκι, αφού ολοκληρώθηκε, και είχα παρανοήσει! :lol:
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Το Dark το ειδα τρεις φορες
Την πρωτη κύκλο κυκλο οταν έβγαινε
Τη δεύτερη όλο μαζί
Η τριτη ηταν η καλύτερη!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”