Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Δημοσίευση από LittleJohn »

Χαθηκαν δεδομενα κατα την μεταφορα του φορουμ,μην ανησυχεις,σ' ολους ετσι ειναι.Παντως για Παπαζογλου δεν ακουω τιποτα τωρα στο ραδιο
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

LittleJohn έγραψε:Χαθηκαν δεδομενα κατα την μεταφορα του φορουμ,μην ανησυχεις,σ' ολους ετσι ειναι.Παντως για Παπαζογλου δεν ακουω τιποτα τωρα στο ραδιο

Σε ευχαριστώ ρε μεγάλε!!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

maestrod έγραψε:kleisame papazoglou tora to akusame sto radiofono !!!!!!!!!
παπαζογλου ή σκετο παπα? :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για παπαζογλου δεν ξέρω... αν και δεν τον θέλω...
Για τα ακαταλαβίστικα που λες ειναι επειδη έχουν καταστραφεί καποια ποστ στη μεταφορα απο το παλιο στο καινουργιο φορουμ... Πέριπου το 20/100 είναι κατεστραμένα...

ΥΓ: Είμαι εκτός τόπικ αλλα ενημερώνω τον αδερφο απο πάνω... Επίσης φίλε ρίχνε και καμια ματια σε προηγούμενα ποστ γιατι ο απαραδεκτος το έχει πει άπειρες φορες...

ΥΓ2: Με μεταγραφές είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση...
:?
Άβαταρ μέλους
maestrod

Δημοσίευση από maestrod »

sto metropolis pedia prin mish wra to akusa oti ton kleisame dn 3erw kata poson ali8euei alla kata tin tapinh apopsh m o pekths einai arketa kalos einai se style musli k einai k mikros emena dn m xalaei pantos tora 8a dei3ei
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

στο ραδιο ειπε οτι πηραμε παπαζογλου αλλα ποσο αληθευει θα δουμε στην πορεια.κ καποιες γριες ανεφεραν οτι συζηταμε κ με γιαντση!Δεν ξερω τι κ γιατι αλλα για σημερα δεν μου φαινεται να ερχεται κανεις,αλλα δεν πειραζει.ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ :?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Τέλος στα μεταγραφικά στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή αν θα αποκτηθεί ή όχι ο Λάμπρος Χούτος κάτι που θα γίνει ουσιαστικά μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο χωρίς να σημαίνει ότι αν δεν αποκτηθεί θα τα βάψουν μαύρα. Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου λήγει στις 20:00.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ρε παιδια,,τι λετε???ποιος το ειπε???Δημοσιογραφος????Ακομα και να ισχυει αν κλεισει θα κλεισει για καλοκαιρι και για να μην τουν δημιουργηθει προβλημα δε θα κυκλοφορησει μεχρι τοτε
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

αμα δεν το γραψει η γατα εγω δεν το πιστευω
:evil:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Θα δουμε..μεχρι τις 8 οτι γινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Δευ 02 Φεβ 2009, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
maestrod

Δημοσίευση από maestrod »

peris έγραψε:αμα δεν το γραψει η γατα εγω δεν το πιστευω
:evil:
χαχαχαχαχα ωρεος :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αντί να πάρουμε σέντερ φόρ... Χάσαμε και τον Παντελάκη... Όπως λένε στον Εξτρα Σπορ, τον πάτησε μηχανάκι... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ (8 μ.μ.) η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει κλείσει την σχετική σελίδα. Η διοίκηση του Δικεφάλου, έχει πρόθεση μεταγραφής μόνο για τον Λάμπρο Χούτο, όπως προκύπτει εδώ και δυο -τρεις μέρες, αλλά με την προοπτική να έρθει αυτός σαν ελεύθερος και όχι με οικονομικά ανταλλάγματα για την ομάδα του.

Ο Χούτος όπως έχει δηλώσει, θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αρκεί να βρουν φόρμουλα συνεργασίας οι δυο ομάδες. Κάτι τέτοιο, αν και εφ’ όσον γίνει, θα πρέπει να γίνει ως το βράδυ αφού είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εκτιμά πως στην παρούσα φάση η ομάδα θα χρειάζονταν 3-4 παίκτες χρήσιμα “εργαλεία” για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά παραμένει αναγκαστικά “κουμπωμένη”. Για την ομάδα πάντα υπάρχει ο στόχος της εξυγίανσης και στο θέμα των μεταγραφών έγινε υπέρβαση και το καλοκαίρι και τώρα τον χειμώνα. Δεδεμένου όμως πως η αύξηση του μ.κ. που έγινε πρόσφατα καλύπτει τις υπερβάσεις αυτές, η διοίκηση θεωρεί πως δεν μπορεί να προχωρήσει σε δαπανηρές ενισχύσεις στην συνέχεια.

http://www.metropolisradio.gr/3467
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

θα τον δωσουν λογικα γιατι δε προκειται να πεξει ξανα στον πανιωνιο....με τοσο μενος που εχει απεναντι τους.....
δεν νομιζω να τον θελουν να το κρατησουν γιατι τοτε ειναι που δε προκειται να εχει αποδοση ο παιχτης στην ομαδα τους...
απλα περιμενουν μεχρι το τελος να δουν μπας κ βγαλουν κανα φραγκο παραπανω οι πανιωνιοι...ειμαι 99% σιγουρος οτι τον πηραμε...τον χουτο..
:wink:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Το Σκόρδα συναντάω συχνά με ένα σκουτεράκι στο δρόμο... Μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να τον πατήσω με το αυτοκίνητο... Αλλά κάθε φορά σκέφτομαι ότι θα γεμίσει το παμπρίζ μου λίπος και του τη χαρίζω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”