Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Leonardo10
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο στον ντρκουσιτς, δεν με πείθει. Και με το σκεπτικό ότι ο Κεντζιορα με Λουτσέσκου θα είναι στον ΠΑΟΚ μέχρι τα 34, θέλουμε τοπ παίκτη, επιπέδου αντριγια Τάισον στα στόπερ.
Το πιο πιθανό …
Πάντως με τον φετινό μιχαηλιδη εγώ είμαι καλά .
Εντομεταξυ ανεβαίνει και ο Κεντζιορα .
Ειλικρινά στα τέτοια μου αν δεν κάνουμε άλλη μεταγραφή .
Αν έπρεπε μια θα έπαιρνα αριστερό μπακ για βασικό
Πάντως με τον φετινό μιχαηλιδη εγώ είμαι καλά .
Εντομεταξυ ανεβαίνει και ο Κεντζιορα .
Ειλικρινά στα τέτοια μου αν δεν κάνουμε άλλη μεταγραφή .
Αν έπρεπε μια θα έπαιρνα αριστερό μπακ για βασικό
Τί λέτε ρε παιδιά; Να μείνουμε με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουμε μέχρι τον Μάιο; Ο Λόβρεν έχει μυικά προβλήματα συν την ηλικία και ο Βολιάκο είναι δανεικός και λίγο φαίνεται να υπολογίζεται. Μένουμε ουσιαστικά με Μιχαηλίδη και Κεντζιόρα. Μια ατυχία τραυματισμού σαν του Γιάννη, κάρτες ή κόπωση/ντεφορμάρισμα και τρεχάτε ποδαράκια μου.
Ο σέντερ μπακ λέγαμε ότι έπρεπε να είναι εδώ από 1/1, ΠΑΟΚ είσαι και δεν γίνεται χωρίς καθυστέρηση. Να έλθει τουλάχιστον στις 15-20 του μήνα.
Ο σέντερ μπακ λέγαμε ότι έπρεπε να είναι εδώ από 1/1, ΠΑΟΚ είσαι και δεν γίνεται χωρίς καθυστέρηση. Να έλθει τουλάχιστον στις 15-20 του μήνα.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- sakis_the_fraud
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάλι για άλλη μια φορά δεν βλέπω ιδιαίτερη κάψα από την διοίκηση να δώσει έγκαιρα τα κατάλληλα εργαλεία στον προπονητή, ώστε να μην έχει την παραμικρή δικαιολογία για το ρόστερ.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- psychologos, smoothcriminal1926
Με την υποσημείωση ότι θα γυρίσει ο Λοβρεν . Αν έχουν άλλη εκτίμηση τότε ας πάρουν την αλλαγή του μιχαηλιδη να τελειώνουμε
Είναι πολύ δυνατός ο Ντρκούσιτς, παίρνει πολλές κεφαλιές και δεν σμπρώχνεται εύκολα. Επίσης κυκλοφορεί την μπάλα και έχει κάποιες σεζόν που παίζει ψηλά στο γήπεδο. Γράφτηκε εδώ μέσα ότι είναι σαν τον Ίνγκασον, αλλά παρόλο που μοιάζουν, εγώ θεωρώ ότι είναι πιό ποιοτικός.
-
panpangr77
Εγω πιστευω περιμενουν να δουν τι στόχους θα κυνηγησει η ομαδα . Αν συνεχίσουμε στην ευρωπη,κυπελλο πιστευω θα πάμε για τρεις μεταγραφες ακομα .Αν οχι στοπερ και μονο .Τοτε θα κοιταξουμε να τον κλεισουμε και σε καλή τιμη.
-
panpangr77
Εγω πιστευω περιμενουν να δουν τι στόχους θα κυνηγησει η ομαδα . Αν συνεχίσουμε στην ευρωπη,κυπελλο πιστευω θα πάμε για τρεις μεταγραφες ακομα .Αν οχι στοπερ και μονο .Τοτε θα κοιταξουμε να τον κλεισουμε και σε καλή τιμη.
-
panpangr77
Το να συνεχίσουμε στο κύπελλο συνεπάγεται +2(3) ματς, δε νομιζω ότι χρειάζεται εξτρα παικτης για 2 μεσοβδόμαδους αγωνες περιοδο οπου ειναι ακόμα αναμφίβολη η ευρωπαϊκή συνεχεια. Οι παικτες που θα ερθουν, θα ερθουν για καθαρά ποιοτικούς λογους και οχι τοσο για ποσοτικουςpanpangr77 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 18:31 Εγω πιστευω περιμενουν να δουν τι στόχους θα κυνηγησει η ομαδα . Αν συνεχίσουμε στην ευρωπη,κυπελλο πιστευω θα πάμε για τρεις μεταγραφες ακομα .Αν οχι στοπερ και μονο .Τοτε θα κοιταξουμε να τον κλεισουμε και σε καλή τιμη.
- WestBlock4
Οσο θα υπάρχει ο λουτσεσκου που σε οποιαδήποτε στραβή θα φταίει για ολα , θα συνεχίζουμε να ειμαστε οτι ναναι στο θέμα μεταγραφες. Κανένα πλάνο ειτε καιγόμαστε ειτε οχι.
Δόξα το θεό γύρισε ο μιχαηλιδης κ εχουμε CB , το προβλημα του λοβρεν δεν ειναι ευκολο στην ηλικία που ειναι οποτε ας ανάψουμε ενα κερί να βγει η χρονια με κετζιορα Μιχαηλίδη.
Δόξα το θεό γύρισε ο μιχαηλιδης κ εχουμε CB , το προβλημα του λοβρεν δεν ειναι ευκολο στην ηλικία που ειναι οποτε ας ανάψουμε ενα κερί να βγει η χρονια με κετζιορα Μιχαηλίδη.
-
tsaousila1234
ακουσα για μπακαρα δεξια απο καλο κλαμπ διεθνη. ονομα γιοκ αλλα για να δουμε τι θα δουμε.
- Dimitris_L4
Λειπει κ ο μαυροζωνας να μας διαφωτισει...τι στο καλο...δν εμφανιζεται τν χειμωνα!!??!!
- Kabamaru11