buffalobill4 έγραψε: Αυτήν την στιγμή φίλε μου rain λες ακριβώς ότι έλεγα πριν 3 μέρες. Προφανώς προαλειφουν πώληση, δεν θα πουληθει όμως προτού πάρουμε έναν παίκτη καθρεφτάκι.
Φίλε ειλικρινά δεν θυμάμαι τι έγραφες πριν 3 μέρες. Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε κάποια διαφωνία που είχαμε;
Δεν νομίζω οτι λέμε το ίδιο πράγμα. Εγώ λέω οτι η αρχική στρατηγική μιας Χ βελτίωσης της ομάδας, ΔΕΝ ήταν στηριγμένη σε πώληση.
Αν λοιπόν κάνουν πώληση (είτε επειδή το ήθελαν εξ αρχής και το έκρυβαν, είτε επειδή προέκυψε στην πορεία), τότε οι απαιτήσεις (μαλλόν καλύτερα οι προσμονές) του κοινού επιβάλλεται να αλλάξουν. Γιατί οτιδήποτε λιγότερο θα είναι κοροϊδία.
Άλλο πράγμα να λες πάω περίπου στα ίδια έξοδα με πέρυσι απλά βελτιώνοντας τις τρύπες που είχα με τα λεφτά που άφησαν όσοι φεύγουν (επιπλέον αποφεύγοντας τις παπαριές τύπου Φελιπε και Κουαλιάτα) και άλλο πράγμα να λες οτι εξοικονομώ τα χ λεφτά με όσους έφυγαν, ΔΕΝ πάω σε αγορές και παίρνω και 15 μύρια από παίκτη που έδωσα και παω απλώς να καλύψω τρύπες με ποιοτική βελτίωση.