ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από joshua »

Λογικα θα χαιρετησει και ισως χαιρετησει ακομα ενα.Εγω ειλικρινα αυτο το πραγμα με Αγκουστο σε θεση κατι σαν δεκα δεν το αντεχω.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:To εγραψα και χτες.Οι μεταγραφες στη Σουηδια ληγουν τελος Φεβρουαριου χρονικο σημειο στο οποιο θα εχει επιστρεψει ο Ολιβειρα.Δεν αποκλειω να υπαρχει ηδη συμφωνια για πωληση Τσολακ τοτε αφου ο Πορτογαλος εχει παρει ηδη τα πρωτα λεπτα συμμετοχης.
ο Τσολακ βεβαια ειναι τραυματιας με ενοχλησεις στη μεση και αγνωστη ημερομηνια επιστροφης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tραυματιας οσο και ο Σοαρες ειναι...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ακομη χειροτερα, αν πιεζει να φυγει, τοτε θελουμε φορ αμεσα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειμαι σιγουρος οτι πιεζει να φυγει.Πιο πιθανο θεωρω εμεις για να μην φανει οτι μενει τακτικα ενα φορ που ειναι στη βιτρινα εκτος αποστολης να ειπαμε οτι εχει μικροενοχλησεις.Θεωριες συνομωσιας θα μου πεις αλλα μικρη σημασια εχουν...
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

joshua έγραψε:Δεν ειμαι σιγουρος οτι πιεζει να φυγει.Πιο πιθανο θεωρω εμεις για να μην φανει οτι μενει τακτικα ενα φορ που ειναι στη βιτρινα εκτος αποστολης να ειπαμε οτι εχει μικροενοχλησεις.Θεωριες συνομωσιας θα μου πεις αλλα μικρη σημασια εχουν...
κι εγώ αυτό πιστεύω
ότι επειδή λογικά θα ήταν στην αποστολή Ακπομ και Σφιντέρσκι, δεν ήθελαν να φανεί ότι "κόβεται" ο Τσόλακ
ότι δεν υπολογίζεται δηλ
θέλανε να δείξουν ότι δεν έιναι στην αποστολή γιατί έχει μικροτραυματισμό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα φανει την Κυριακη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κακοι ανθρωποι ρε :lol:
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Προέχουν το κεντρικό χαφ και το εξτρεμ και μετά όλα τα υπόλοιπα...

Είσαι με ένα εξτρεμ (Ζιβκοβιτς) και δυο "μισούς" για διαφορετικούς λόγους (Καντουρί, Μπίσε).
Μακάρι ο Ζαμπά να μπορέσει να επιστρέψει αλλά χωρίς το μεγάλο του προσόν την έκρηξη, δεν βλέπω πως θα καταφέρει να σταθεί στον ΠΑΟΚ ακόμα και ως 5ο εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:Λογικα θα χαιρετησει και ισως χαιρετησει ακομα ενα.Εγω ειλικρινα αυτο το πραγμα με Αγκουστο σε θεση κατι σαν δεκα δεν το αντεχω.
Μαζι σου ειμαι. Απλα νομιζω οτι δε θελει βιασυνη γιατι η αγορα δεν εχει ευκαιριες πολλες το γεναρη. Ας φυγει το καλοκαιρι ο Αουγκουστο. Ο Εσιτι ομως μαζι με Μιτριτσα, Βαρελα μπορει να χαιρετησει απο τωρα..
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Το Μετροπολις στο παραθυρο των σπορ είπε ότι υπάρχει φήμη ότι κλείνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον Τσιφτσή.

To αναφέρει και ο Πετρωτός στο metrosport.gr. Αυτόν τον Πετρωτό δεν τον πολυπιστεύω, πότε δεν βγάζει μεταγραφή
icue

Δημοσίευση από icue »

Στον Ατρομητο τοσο απελπισμενοι ειναι;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

iasoiako έγραψε:Το Μετροπολις στο παραθυρο των σπορ είπε ότι υπάρχει φήμη ότι κλείνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον Τσιφτσή.

To αναφέρει και ο Πετρωτός στο metrosport.gr. Αυτόν τον Πετρωτό δεν τον πολυπιστεύω, πότε δεν βγάζει μεταγραφή
Φετος εβγαλε ηδη του Σαστρε.-
Μακαρι γι αυτον να πεφτει εξω!

ΥΓ. Επιλογη Μποτο να φανταστω ο Τσιφτσης;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μέχρι στιγμής ότι συμβαίνει επιτέλους διακαταχεται από ορθολογισμό.
Ότι ακούγεται ότι θα συμβεί επίσης.
Δηλαδή ο τσιγγαρας πήρε την θέση του εσιτι στο ροτεισον.
Ο λυρατζης του τειλορ αν και για αυτό έχω επιφυλάξεις γιατί ο άλλος είναι τραυματιας
Χαιρετησαν οι ροντριγκο, καγκαβα. Προσπαθούμε να χαιρετήσουμε τον Βαρελα.ακούγεται ότι θα χαιρετήσουμε τον ζιβκο.ο Ινγκασον πήρε θέση βασικού αν και ακόμα είναι ανέτοιμος .πούλησες σβιντερσκι γιατί από ότι φαινεται γυρίζει ο νελσον και ο Ακπομ δείχνει σε καλή κατάσταση ενώ κρατάς προς στιγμήν και τσολακ λογικά γιατί δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι ο Πορτογάλος τον πρώτο καιρό . Ο ζαμπα είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία από μουργκ και μιτριτσα.
Πήρες δεξι μπακ για βασικό σε μικρή ηλικία που θα μπορεί να τρέχει. Φέρνεις χαφ με τα ανάλογα χαρακτηριστικά όπως και αριστερο εξτρεμ. Σε γενικές γραμμές η ομαδα που θέλουν να χτίσουν για του χρόνου ξεκίνησε να παίρνει μορφή.
Προσωπικά από όλα αυτά εγώ είμαι ευχαριστημένος ΑΛΛΑ για να γίνουν όλα αυτά με ηρεμία πρέπει παράλληλα και φέτος να πάρεις αποτελέσματα και ας μην τα συνδυασεις με καλό ποδόσφαιρο.
Κρισιμότατο 10ημερο πρέπει να κανείς 2χ2 στο πρωτάθλημα (βόλος ,γαύρος πας στο -6 ) και να περάσεις την κουλα στο κύπελλο (πας ΟΑΚΑ για το Χ2 ) αν τα καταφέρεις και σου βγουνε και οι 2 μεταγραφές τότε μιλάμε για ονειρικό σενάριο .
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αν στηριχθούν από την διοίκηση οι
επιλογές Μποτο για εξελιξιμους
παίχτες που ξέρει καλά και
ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ
καλώς να έρθουν.

Το κρίσιμο σημείο είναι η διάθεσή τους
και ο χαρακτήρας τους πέρα από
το ταλέντο τους.

Ο Βιερίνια ήθελε και έγινε αυτός
που έγινε δουλεύοντας παρά τους τραυματισμούς.
Ο Ζιφκοβιτς θέλει να ξανανεβασει
την καριέρα του και τα δίνει όλα
Ο Ουαρντα και ο Λάμπρου πετούσαν αετό.
Για αυτό είναι στα αζητητα.

Συνεπώς ΝΑΙ θέλουμε ταλαντούχους
παίχτες ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ
και όχι αρπαχτες.

Φυσικά θέλουμε και έτοιμους παίχτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”