Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Εγω αυτο που λεω ειναι το εξης. Το προβλημα μας εχει δυο παραμετρους. Απο την μια ειναι η τραγικη μας στελεχιακη οργανωση που αδυνατει να ανταποκριθεί στις αναγκες μια σοβαρης ομαδας, με αποτελεσμα να οδηγηθουμε στο να φερουμε πισω τον Λουτσε και να ελπίζουμε οτι μπορει να καλυψει ολους τους ρολους και την διοικητικη μας ανυπαρξια (ακομη και την επικοινωνια πανω του την αφησαμε).
Και απο την αλλη ειναι ο Λουτσε π εχει σκαλωματα και εμμονες που καθιστουν ακομη πιο δυσχ3ρη την ανευρεση των καταλληλων ποδοσφαιριστων με βαση τα οικονομικα μας δεδομενα, με αποτελεσμα να καταληγουμε σε μεσοβεζικες λυσεις δηθεν εμπειρων παιχτων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και απο την αλλη ειναι ο Λουτσε π εχει σκαλωματα και εμμονες που καθιστουν ακομη πιο δυσχ3ρη την ανευρεση των καταλληλων ποδοσφαιριστων με βαση τα οικονομικα μας δεδομενα, με αποτελεσμα να καταληγουμε σε μεσοβεζικες λυσεις δηθεν εμπειρων παιχτων.
Ναι απλά θα σου υπενθυμίσω ότι οι εμμονές οποιουδήποτε προπονητή υπερκαλυπτονται από μια ισχυρή διοίκηση που έχει σκοπό να επενδύσει.Gospi έγραψε:Εγω αυτο που λεω ειναι το εξης. Το προβλημα μας εχει δυο παραμετρους. Απο την μια ειναι η τραγικη μας στελεχιακη οργανωση που αδυνατει να ανταποκριθεί στις αναγκες μια σοβαρης ομαδας, με αποτελεσμα να οδηγηθουμε στο να φερουμε πισω τον Λουτσε και να ελπίζουμε οτι μπορει να καλυψει ολους τους ρολους και την διοικητικη μας ανυπαρξια (ακομη και την επικοινωνια πανω του την αφησαμε).
Θες παράδειγμα.
Τον Γενάρη του πρωταθλήματος η διοίκηση πήγε και έφερε Ολιβειρα και Μισιτς τους οποίους μπορεί και να μην θεωρούσε απαραίτητους ο Ραζβαν.
Ναι αλλά οι παίχτες ηρθαν.
Στήσε εσύ σωστό δίκτυο, επένδυσε, φέρε τους παιχτες που πρέπει ε και μετά αν είναι χαζός ο προπονητής και δεν μπορεί να τους εκμεταλλευτει τότε ναι.
Απέδωσε του και τις ευθύνες που του ανάλογουν.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνουμε απολυτα. Ποιος ομως θα φερει πλεον τον επομενο Μισιτς?
Υπαρχει κανεις να ασχολειται μς την ενισχυση της ομαδας?
Νοιαζεται κανεις ή ολοι ξενοιαξαν οτι φεραν τον Ρασβαν και ανελαβε αυτος τα παντα?
Της αργομισθιας γινεται στην ΠΑΕ εδω και 2μιση χρόνια
Υπαρχει κανεις να ασχολειται μς την ενισχυση της ομαδας?
Νοιαζεται κανεις ή ολοι ξενοιαξαν οτι φεραν τον Ρασβαν και ανελαβε αυτος τα παντα?
Της αργομισθιας γινεται στην ΠΑΕ εδω και 2μιση χρόνια
4,5M δόθηκαν στις μεταγραφές που πήραμε.JohnDag έγραψε:Κι εσένα αμα σου έδιναν μηδενικό μπάτζετ σα ξερολουκουμο θα τους έβλεπες τους συγκεκριμένους.
Προφανώς και έχει ευθύνες για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, όλοι είδαμε τι έγινε το καλοκαίρι.
Θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα ναι, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και πολύ καλύτερα δε.
Θα μπορούσαμε έστω και με αυτά να πάρουμε 8 τίμιους παίχτες των 500-600χιλιάδων και να μη βλέπουμε αυτό σήμερα.
Δεν είναι θέμα χρηματικό μόνο, αλλά επιλογών.
Στα του Λουτσέσκου, ο Μάντζιος ο πιο προβλέψιμος προπονητής, κι ο ρουλης μαζί. Ε ακριβώς το ίδιο κάνουν σε κάθε ματς που προηγούνται και το ιδιο εκαναν κι εδω μεσα πέρσυ. Ταμπούρι πίσω ολοι και 0 φάσεις. Ε πάρε το ρημάδι το ρίσκο και δοκίμασε Σβι-Άκπομ μπροστά έστω για λίγο. Από το πουθενά πέρσι κοντέψαμε μέσα σε 5 λεπτά να κερδίσουμε το ματς από την αυτοκτονία του Μάντζιου που έβγαλε τον επιθετικό τότε, ε και δεν το εκμεταλλευτήκαμε σήμερα που έκανε το ίδιο. Και να χάναμε, μετά από ρίσκο ποιος θα έλεγε τίποτα? Τώρα απλά μετγά το 70 περιμέναμε το μοιράιο.
Γι αυτό λέω ότι για μένα η πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι ο Ιβαν έχει πάρει απόφαση να ασχοληθεί ενεργά και να στήσει ξανά κανονική ομάδα θα είναι η πρόσληψη ενός καλού Τεχνικού Διευθυντή.
Πολύ φοβάμαι ότι όσοι περιμένουν μεταγραφές επιπέδου τον Γενάρη ενώ δεν υπάρχει Τεχνικός Διευθυντής στη ομάδα θα απογοητευτουν οικτρά.
Πολύ φοβάμαι ότι όσοι περιμένουν μεταγραφές επιπέδου τον Γενάρη ενώ δεν υπάρχει Τεχνικός Διευθυντής στη ομάδα θα απογοητευτουν οικτρά.
Ο Αμπελ ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα μέχρι που έσκασε η βόμβα της δήθεν πολυιδιοκτησίας.chrisg4 έγραψε:Balance χωρίς ταχύτητα δεν υπάρχει. Το mentality όταν στο 30 κόβονται οι ανάσες και θολώνει το μυαλό, πάει περίπατο.
Οσο και να φτιάξεις την ψυχολογία του Biseswar το Κυριακή Τετάρτη δεν θα το βγάλει ποτέ. Κι αυτό ισχύει για σχεδόν όλη την ενδεκάδα μας.
Αυτό που έκανε το χαφ του σκουλικιου στο 0-1 δεν θα το κάνει ποτέ κανένα δικό μας χαφ γιατί στα 5 πρώτα μέτρα θα τον έχουν προλάβει.
Όπως είπες, ο Ampel ήταν πίσω στο πρωτάθλημα γι αυτό έβαλε νέο αίμα. Τώρα είσαι κι εσύ. Η αρχίζεις την ανανέωση η θα φας μόνος σου το κεφάλι σου.
Ο Λυρατζης υπό νορμαλ συνθήκες δεν θα παίξει ποτέ βασικός στον ΠΑΟΚ. Από αυτό τον Taylor είναι δύο κλασεις πάνω όμως.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή μέχρι και εκείνη την στιγμή, ο Γαύρος ήταν σίγουρος πως αν δεν έβρισκε τρόπο να σταματήσει εξωγηπεδικά τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα, αυτός θα το σήκωνε για πλάκα.
1η αγωνιστική (25/08/19) -> ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός....2-1
2η αγωνιστική (01/09/19) -> ΠΑΟΚ - Πανιώνιος..........2-1
3η αγωνιστική (14/09/19) -> Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.........2-3
4η αγωνιστική (22/09/19) -> ΠΑΟΚ - Άρης...................2-2
5η αγωνιστική (29/09/19) -> ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.....................2-2
6η αγωνιστική (06/10/19) -> Αστέρας Τριπ. - ΠΑΟΚ....1-2
7η αγωνιστική (20/10/19) -> ΠΑΟΚ - Λαμία..................3-0
8η αγωνιστική (26/10/19) -> Βόλος - ΠΑΟΚ..................0-2
9η αγωνιστική (03/11/21) -> ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός....2-2
10η αγωνιστική (09/11/21) -> ΟΦΗ - ΠΑΟΚ...................0-1
11η αγωνιστική (24/11/19) -> ΠΑΟΚ - Λάρισα...............1-0
12η αγωνιστική (01/12/19) -> Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ......1-1
13η αγωνιστική (07/12/19) -> ΠΑΟΚ - Ξάνθη................2-0
14η αγωνιστική (15/12/19) -> Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ..0-3
15η αγωνιστική (19/12/19) -> Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.........0-2
16η αγωνιστική (23/12/19) -> ΠΑΟΚ - Ατρόμητος........5-1
Βαθμολογία:
1ος ΠΑΟΚ -> 40 Βαθμοί
.....(16 αγώνες -> 12 Νίκες - 4 Ισοπαλίες - 0 Ήττες)
2ος ΟΣΦΠ -> 38 Βαθμοί
.....(16 αγώνες -> 11 Νίκες - 5 Ισοπαλίες - 0 Ήττες)
4,5Μ που ακριβώς δόθηκαν;Parolos έγραψε:4,5M δόθηκαν στις μεταγραφές που πήραμε.JohnDag έγραψε:Κι εσένα αμα σου έδιναν μηδενικό μπάτζετ σα ξερολουκουμο θα τους έβλεπες τους συγκεκριμένους.
Προφανώς και έχει ευθύνες για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, όλοι είδαμε τι έγινε το καλοκαίρι.
Θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα ναι, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και πολύ καλύτερα δε.
Θα μπορούσαμε έστω και με αυτά να πάρουμε 8 τίμιους παίχτες των 500-600χιλιάδων και να μη βλέπουμε αυτό σήμερα.
Δεν είναι θέμα χρηματικό μόνο, αλλά επιλογών.
Στα του Λουτσέσκου, ο Μάντζιος ο πιο προβλέψιμος προπονητής, κι ο ρουλης μαζί. Ε ακριβώς το ίδιο κάνουν σε κάθε ματς που προηγούνται και το ιδιο εκαναν κι εδω μεσα πέρσυ. Ταμπούρι πίσω ολοι και 0 φάσεις. Ε πάρε το ρημάδι το ρίσκο και δοκίμασε Σβι-Άκπομ μπροστά έστω για λίγο. Από το πουθενά πέρσι κοντέψαμε μέσα σε 5 λεπτά να κερδίσουμε το ματς από την αυτοκτονία του Μάντζιου που έβγαλε τον επιθετικό τότε, ε και δεν το εκμεταλλευτήκαμε σήμερα που έκανε το ίδιο. Και να χάναμε, μετά από ρίσκο ποιος θα έλεγε τίποτα? Τώρα απλά μετγά το 70 περιμέναμε το μοιράιο.
Σε συμβολαια;
Και αυτά που φύγαν από πάνω μας δεν τα μετράμε;
Το συνολικό μπάτζετ στα συμβόλαιο είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από πέρσι;
Από πρόπερσι;
Πόσα έσοδα είχες φέτος σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι;
ΑΝ ΞΑΝΑΔΩ ΒΑΡΕΛΑ,ΤΕΙΛΟΡ,ΜΟΥΡΓΚ,ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ 11ΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ!10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!
Ο ΣΒΑΜΠ ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΧΑΝΟΥΜΕ 0-1,ΘΕΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ-ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ?ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑΑ?
Ο ΣΒΑΜΠ ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΧΑΝΟΥΜΕ 0-1,ΘΕΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ-ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ?ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑΑ?
-
Μπαρκαρούτσος
Ναι, βλέπουμε και τους μικρούς στον ΠΑΟΚ Β..τραίνο η ομάδα.
JohnDag & karpouzas, τελειώστε το. Σβήνω τα ποστς, μη το συνεχίζετε.
Fine by me, δεν θα το συνεχίσω!
- abc_o_ karpouzas
πιστευω οτι δεν τα συνδεεις αυτα τα δυο....Gospi έγραψε:Εγω αυτο που λεω ειναι το εξης. Το προβλημα μας εχει δυο παραμετρους. Απο την μια ειναι η τραγικη μας στελεχιακη οργανωση που αδυνατει να ανταποκριθεί στις αναγκες μια σοβαρης ομαδας, με αποτελεσμα να οδηγηθουμε στο να φερουμε πισω τον Λουτσε και να ελπίζουμε οτι μπορει να καλυψει ολους τους ρολους και την διοικητικη μας ανυπαρξια (ακομη και την επικοινωνια πανω του την αφησαμε).
νομιζω οτι το ...τραγικη... ειναι μια λεξη βαρια για τα ατομα που δουλευουν στην παε ΠΑΟΚ και εχουν απεναντι τους εναν ....τοξικο μηχανισμο....
οσο για τον λουτσ...ξερεις τι πιστευω ρε Gospi
πιστευουν και..αυτοι...και εμεις οτι ειναι ενας προπονητης που αποδεδειγμενα ειναι σε θεση να κανει αυτο που ολοι μας θελουμε...
το γιατι δεν γινανε οι κινησεις που θα δυναμωνανε πραγατικα την ομαδα????
τεραστιο ερωτημα...και ισως η απαντηση να ειναι τοσο απλη που να μην την δεχεται κανενας...
εαν το ...ορθολογισμος...ειναι ενα ορος ...πραγματικος... εγω θεωρω οτι καλως εχουμε αυτο το ροστερ για εφετος ...μεχρι τον γεναρη...γιατι απο τον γεναρη και μετα αυτο το ροστερ πρεπει μεχρι το καλοκαιρι να...τελειωσει...
γιατι το λεω αυτο??? γιατι ειναι πολλα τα λεφτα που επρεπε να πεσουν για να γινει ...βιαια...η αλλαγη του ροστερ και χωρις ...εγγυηση....αποτελεσματος...
απο τον γεναρη και μετα...πιστευω ...οτι ολοι μας θα ειμαστε ποιο σοφοι
-
ariskatiforos
εγω παντως για χτισιμο ομαδας θ εμπιστευομουν περισσοτερο το ποδοσφαιρικο ματι τ παμπλο
παρα του προπονητη π παροτι τον ειχε παικτη στην ξανθη κ τον εβλεπε τον θεωρησε τοσο καλο ωστε ν τον φερει στον ΠΑΟΚ κ αναφερομαι στον ζιφκοβιτς εναν απο χειροτερους τερματοφυλακες π ειχε ο ΠΑΟΚ
παρα του προπονητη π παροτι τον ειχε παικτη στην ξανθη κ τον εβλεπε τον θεωρησε τοσο καλο ωστε ν τον φερει στον ΠΑΟΚ κ αναφερομαι στον ζιφκοβιτς εναν απο χειροτερους τερματοφυλακες π ειχε ο ΠΑΟΚ
- abc_o_ karpouzas
καλα κανεις και τα σβηνεις...αλλα να τα σβηνεις ολα....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, βλέπουμε και τους μικρούς στον ΠΑΟΚ Β..τραίνο η ομάδα.
ολες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται ..λενε στις δημοκρατιες....και ολες πρεπει να σβηνονται.....εκτος
εκτος εαν πιστευεις οτι οσοι μπηκαν μεσα σημερα σε καποιο σημειο του μυαλου τους δεν ειχαν και το ....
...Αλλα το πρόβλημα ξεκάθαρα ξεκινάει από το κεφάλι....
- abc_o_ karpouzas
JohnDag έγραψε:Καρπουζα, πάνε ρε να φας κάνα καρπούζι.
Αντε να πούμε, αφού λες πάντα τα ίδια. Σαν κασέτα είσαι.
Ασε τους ανθρώπους που έχουν κριτική ικανότητα να κάνουν συζήτηση.
Εσύ πάνε και βάρα κάνα παλαμάκι.
τα ξαναβλεπω ολα ρε φιλε και σε ζητω συγνωμη γιατι μεσα στη ...θολουρα....παρασυρθηκα απο το ...πρωτο...συνθετικο στο nickename
...σε ακουω...φιλε αν και διαφωνω καθετα με το....κεφαλι...