14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Η πιο δυσκολη περίπτωση παίκτη που θυμάμαι ποτέ.
Δεν ξέρω αν τον συμπαθώ ή όχι.
Σκυλί, έχει δώσει τόσα σημαντικά γκολ, παίζει για την ομάδα.
Αλλά ταυτόχρονα δεν έχει κανένα φοβερό επιθετικό χάρισμα ενώ κάθε φορά που τρέχει νομίζω θα σκάσει, ΠΑΝΤΑ (όχι μόνο τώρα που παίζει σερί ματς). Σχετικά αργος, χωρίς ιδιαίτερη τρίπλα.
Και πάνω απ' όλα δεν είναι ούτε εξτρέμ, ούτε δεκαρι, ούτε κρυφός φορ, ούτε μπακ. Είναι λίγο απ' όλα.
Εν κατακλείδι, δεν θεωρώ ότι παίζει για τα λεφτά που παιρνει
Δεν ξέρω αν τον συμπαθώ ή όχι.
Σκυλί, έχει δώσει τόσα σημαντικά γκολ, παίζει για την ομάδα.
Αλλά ταυτόχρονα δεν έχει κανένα φοβερό επιθετικό χάρισμα ενώ κάθε φορά που τρέχει νομίζω θα σκάσει, ΠΑΝΤΑ (όχι μόνο τώρα που παίζει σερί ματς). Σχετικά αργος, χωρίς ιδιαίτερη τρίπλα.
Και πάνω απ' όλα δεν είναι ούτε εξτρέμ, ούτε δεκαρι, ούτε κρυφός φορ, ούτε μπακ. Είναι λίγο απ' όλα.
Εν κατακλείδι, δεν θεωρώ ότι παίζει για τα λεφτά που παιρνει
Ακριβως το ιδιο εχω παθει και εγω...
Εκει που δεν θελω να τον βλεπω εκει ειναι που οταν αναρωτιεμαι απο ποιον παικτη θες να ξεκιναει το ροστερ του χρονου λεω απο τον Αντριγια....
Τι μας συμβαινει;;;

Εκει που δεν θελω να τον βλεπω εκει ειναι που οταν αναρωτιεμαι απο ποιον παικτη θες να ξεκιναει το ροστερ του χρονου λεω απο τον Αντριγια....
Τι μας συμβαινει;;;

Τον Σορλέν δεν θα τον πιάνεις στο στόμα σου....για την γυναίκα του πάλι πες ότι θες !
- Μπαρκαρούτσος
Ο Σορλέν ήταν κομπιούτερ. Ο ζιφκο είναι μονίμως θολωμένος.
Μπορεί να τα δίνει πάντα όλα αλλά ταυτόχρονα έχει ποσοστιαία την μεγαλύτερη συνεισφορά στην επιθετική τσαπατσουλια.
Στο μόνο που ελπίζω είναι να μεστωσει πνευματικά.
Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 26 χρόνων
Μπορεί να τα δίνει πάντα όλα αλλά ταυτόχρονα έχει ποσοστιαία την μεγαλύτερη συνεισφορά στην επιθετική τσαπατσουλια.
Ειναι μικρος παναθεμα τον....ολο το ξεχναω
Ειναι αυτα τα σερβικα ξινισμενα μουτρα που ειναι μονιμα μεσα στα νευρα που στο μυαλο μου ειναι 30+
Ειναι αυτα τα σερβικα ξινισμενα μουτρα που ειναι μονιμα μεσα στα νευρα που στο μυαλο μου ειναι 30+
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 04 Μάιος 2023, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Όλα μέσα στο σχέδιο είναι για να μην προκαλέσει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες.
Του χρόνου θα τα βάζει όλα. Ο Σέρβος Salah
Του χρόνου θα τα βάζει όλα. Ο Σέρβος Salah
Βρε σταματήστε αυτή την καραμέλα ότι όποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα και πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο δεν μπορεί να έχει καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.Sardan έγραψε:Ο Ζίβκο όντως δεν κάνει για μπακ. Κάνει για φουλ μπακ με τριάδα πίσω όπως παίζει στη Σερβία. Είναι μεγάλος παίχτης και κάνει πολύ "βρώμικη" δουλειά εντός γηπέδου. Λίγο πιο καθαρό μυαλό στο επιθετικό τρίτο θέλει, αλλά με τόσα χιλιόμετρα και τους σφιγμούς στο ταβάνι που να το βρει.
3 πεναλτι εκανε στα 3 ματς που επαιξε μπακ [FACE WITH TEARS OF JOY]ας κατσει εκει που ειναι και ας του φερουν μια μπακαρα με επιθετικες αρετες (πχ Γιαννουλης) να διαλυσουν καθε πλευραtsachou έγραψε:Επειδή γράψατε αρκετοί για νέος Βιερίνια σε περίπτωση που μείνει.
Συμφωνώ και το πάω παραπέρα. Ας γίνει μια συζήτηση και μια δοκιμή τώρα το καλοκαίρι να γυρίσει στα μπακ. Το πλεονέκτημα που έδιναν οι επιθετικές αρετες του Βιερίνια ερχόμενος απο πίσω έδωσαν τίτλους.
Ξέρω οτι δεν μπορούν όλοι να προσαρμοστούν σε τέτοια αλλαγή θέσης αλλα αμα μας βγεί θα δουμε ωραία πραγματακια
Ακριβώς.renegade έγραψε:Ο Σορλέν ήταν κομπιούτερ. Ο ζιφκο είναι μονίμως θολωμένος.
Στα θετικά του επίσης ότι κατάφερε σωματικά να φτάσει εκεί που έπρεπε, και δεν θυμίζει πλέον εκείνο το κεφτεδάκι με το σκεμπέ.
Miles έγραψε:Βρε σταματήστε αυτή την καραμέλα ότι όποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα και πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο δεν μπορεί να έχει καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.Sardan έγραψε:Ο Ζίβκο όντως δεν κάνει για μπακ. Κάνει για φουλ μπακ με τριάδα πίσω όπως παίζει στη Σερβία. Είναι μεγάλος παίχτης και κάνει πολύ "βρώμικη" δουλειά εντός γηπέδου. Λίγο πιο καθαρό μυαλό στο επιθετικό τρίτο θέλει, αλλά με τόσα χιλιόμετρα και τους σφιγμούς στο ταβάνι που να το βρει.
Αν είναι καραμέλα η επιστήμη ΟΚ. Πριν κάποια χρόνια το είχε εξηγήσει ο Π. Γιγής σε ραδιόφωνο της πόλης (η επίπτωση της κόπωσης κλπ στην καθαρή κρίση και συγκέντρωση του αθλητή). Έτσι εντελώς πληροφοριακά ο αείμνηστος Σένα ακολουθούσε ειδική προπόνηση για να έχει χαμηλούς σφυγμούς (στον πάτο μιας πισίνας) το οποίο του επέτρεπε να έχει καθαρότερη κρίση και κατ' επέκταση λιγότερα λάθη.
Τώρα εάν ξέρεις εσύ καλύτερα πολύ ευχαρίστως να μας το εξηγήσεις να μάθουμε και μεις οι μπούφοι....
Το γιατί κάνει ένας ποδοσφαιριστής μια λάθος ενέργεια μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Το να την αποδίδουμε στην κούραση είναι κάτι απλοϊκό. Επίσης, μιλάμε πολύ συγκεκριμένα για τελειώματα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του ματς. Με άλλα λόγια και σύμφωνα με αυτή τη θεωρία του καθαρού μυαλού: ο Ζίφκο είχε καθαρό μυαλό/λιγότερη κούραση με τον Άρη και το κάρφωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και το αντίθετο χθες όταν έδωσε ουσιαστικά πάσα στον Ιταλό και μάλιστα χρονικά νωρίτερα; Η κούραση σε έναν ποδοσφαιριστή θα βγει στα πάντα και ιδίως όσο πλησιάζει το τέλος του αγώνα, εγώ κατακρίνω την απλοϊκή εξήγηση ότι κάποιος ποδοσφαιριστής χάνει γκολ αν κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Αλίμονο στους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές παγκοσμίως που παίζουν στις ίδιες εντάσεις και τα βάζουν για πλάκα.
Ωπ,...το φρούτο είναι η μαντάμ Σορλέν...???Τρόμος έγραψε:Τον Σορλέν δεν θα τον πιάνεις στο στόμα σου....για την γυναίκα του πάλι πες ότι θες !