Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

απο περσι καλυτερη επιθεση εχουμε ...μονο που περσι ειμασταν
και ποιο αποτελεσματικοι απο φετος........ :whatever:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

PARASANDALOS έγραψε:«Θα πρέπει να είναι υπερήφανοι»

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους που παρά το αποτέλεσμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ομάδα θα πάει πολύ καλά» τόνισε ο προπονητής του «δικέφαλου».

As μου απαντήσει κάποιος: Είναι δηλώσεις αυτές που έκανε; Χάσαμε ένα ακόμα ντέρμπι μέσα στο γήπεδό μας και αυτός λέει ότι είναι ευχαριστημένος; Μα σε ποια ομάδα νομίζει ότι είναι; Στον Θρασύβουλο; Ο ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!!! Το κατάλαβες; Και χτες ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δεν θέλω πλέον να "μπαίνω δυνατά το παιχνίδι". Θέλω να κερδίζω γιατί είμαι ΠΑΟΚ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Μα φύγει μόνο αν έρθει ο Σπαλέττι! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

shark4 έγραψε:Και χρηματα και αποζημιωση θα μας ζητησει . Παντως κατανταει κουραστικο μετα απο ατυχη αποτελεσματα 140 και βαλε σχολια, ενω μετα απο επιτυχιες ισα που ακουγονται.
Επισης πολυ ωραιο θα ηταν να ξαναμπουν τα σχολια για τον Σαντος μετα το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι και για την ανανεωση του. Θα ειχε πραγματικα πολυ πλακα να δουμε τι εγραφαν τοτε ολοι.
μα αν ειναι να μας ζητησει αποζημιωση γιατι τον ανανεωσαμε για αλλα 3 χρονια??
για να πληρωσουμε μεγαλυτερη αποζημιωση?

δεν νομιζω να ζητησει αποζημιωση το αφησε να εννοηθει και ο ζαγορακης στην συνεντευξη του απο οτι θυμαμαι οτι εχουν αλλου ειδους σχεση

και ποιες ηταν οι επιτυχιες φετος?
η διακοπη του πρωταθληματος?

τελοσπαντων δικαιο εχεις πολλα εγραψα αλλα οντως ειχα καιρο να γραψω
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

σαντος: "ειμαι ευχαριστημενος που εχουμε χασει ολα τα ντερμπι και σας υποσχομαι θα τα χασω ολα μεχρι το τελος της χρονιας......................." :lol: :lol: :lol: :lol:

για αυτο πρεπει να ειστε περηφανοι κ εσεις και οι παιχτες.................... :whatever: :whatever:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Δηλαδη τωρα σοβαρα μιλατε???Μιλαει για την προασπαθεια..προσπαθει να κρατησει την ψυχολογια της ομαδας...
Και στο κατω κατω και ας το αρνηθει (στα @@ μου)..Παραιτηθηκε και ο Ζαγορακης δε το δεχτηκε..Λες και ο Σαντος θελει να χανει,...Η χρονια φετος θα περασει και στο τελος θα δουμε τι θαγινει..

Φυσικα ποναμε,κριτικαρουμε αλλα σε λιγο θα μας φταινε τα παντα..Καταλαβαινω τους παντες γιατι πονανε αλλα μη τα διαλυσουμε ολα μονοι μας
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΕΛΕΟΣ! ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΑΛΛΟ!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

Ο ΦΕΡΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!

απο το wikipedia
*His first club was Estoril-Praia, where he remained until 1994. With Santos as a coach, Estoril-Praia climbed up two categories and reached Portugal's top football division.

*and in 1998, he moved to FC Porto, winning the national championship and Portuguese Super Cup in his first season. He was the last of the coaches to win in Porto's run of five consecutive championships, the longest ever in Portuguese club history
*For that, he is known as "the engineer of the penta." Next season, Porto missed the sixth title in the last round to Sporting Clube de Portugal, but won the Portuguese Cup and Super Cup, also reaching the UEFA Champions League quarter–finals. According FIFA in 2000, he was ranked ninth best manager in the world.

*In 2001, Santos took over AEK Athens, leading the club to the conquest of Greek Football Cup, and losing the championship to Olympiacos due to goal average

* Super league greece manager of the year : 2002 , 2005
* portuguese manager of the year : 1999 2000 2001 ,

Paok

* Greek Championships

Winners (2): 1976, 1985
Runners-up (5): 1937, 1940, 1973, 1978, 2009 (fernado sandos)

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΤΕ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

και εγω ρε φιλε πριν 3-4 χρονια γ@μαγα τα καλυτερα μουνι@ τη σημενει οτι κ φετος θα τα γαμαω???????????? :whatever: :whatever:
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

πεστε μου ποιος προπονητης τα τελευταια 10 χρονια κερδισε πανω απο 2 ντερμπι...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

fuzztone έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε: Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος απο περσυ..Με καλυτερο υλικο..Ο προπονητης δουλεψε μεσοεπιθετικα και η διαφορα απο περσυ ειναι μεγαλη και η αμυντικη αδυναμια ειναι θεμα τραυματισμων που οι ειδικοι λενε οτι ειναι θεμα τυχης(οχι εγω,οι ειδικοι)
Και μένα η ομάδα μου φάνηκε μεσοεπιθετικά καλύτερη από πέρσι, τουλάχιστον στο χθεσινό παιγνίδι με βιερίνια και κουτσιανικούλη μέσα. Αμυντικά έχει σοβαρό πρόβλημα με τον παγωτατζή και όχι ποδοσφαιριστή τσιρίλο.

Έχω μια αλλεργία στο να αποδίδω πράγματα στη θεά τύχη. Αν οι "ειδικοί" το αποδίδουν εκεί, τι να πω...
D.A.A.T. έγραψε:Το προβλημα ομως ειναι βαθυ και η λυση του ειναι δυσκολη..Ο ΠΑΟΚ φετος δεν ειναι ομαδα..Οι παικτες δεν εχουν κοινο στοχο..Υπαρχουν παιδια και αποπαιδια(Οχι απο τον προπονητη αλλα απο τους ιδιους τους παικτες)..Καποιοι παικτες ξενερωσαν με ολο αυτο και η ελειψη παθους ειναι εμφανης..Διοτι τα παιδια που ειναι μικροι σε ηλικια εχουν στοχους αλλα οσοι εινα απο 29 το κινητρο το παιρνουν απο την ομαδα την ιδια πραγμα που φετος δεν γινεται

Ειλικρινα δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η λυση στο προβλημα -κλιμα μεταξυ των παικτων του ΠΑΟΚ-Οποιος νομιζει οτι υπαρχει ευκολη λυση ας το πει..Παντως αν αυριο εφευγε ο Σαντος αυτο το προβλημα θα συνεχιζε να υπαρχει..
Έχουν μια λογική αυτά που γράφεις γιατί δεν φέρουν ως αιτία τις υπερφυσικές δυνάμεις, χωρίς να καταλαβαίνω 100% τι εννοείς. Ακόμη κι έτσι να είναι, κάτι ευθύνεται, κάποιος έκανε λάθος χειρισμούς, κάποιος πήρε λάθος αποφάσεις. Αυτοί που κινούνται γύρω από την ομάδα ας ψάξουν να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν αν μπορούν.

Προς Θεού όμως, ας μην τα ρίχνουμε σε αυτόν τον κόσμο που τέτοια στήριξη δεν έχω δει ΠΟΤΕ στα 30 περίπου χρόνια που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ συστηματικά. Το θεωρώ προσβολή (δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά το λέω).

Συμφωνω.Δε φταιει ο κοσμος..Φταιει η τριαδα που αποφασιζει αλλα και αυτοι κανουν λαθη..Ετσι ειναι αυτα..Ας τους αφησουμε να το πολεμησουν..Και ας ελπισουμε πως θα αποφασισουν εντελει σωστα..Αν η ομαδα λειτουργησει σαν οικογενεια θα επανελθει..Τωρα ο ενας ανεχεται τον αλλον..Συνελθετε παικτες
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

the_briton πες μας ποιος προπονητης κερδισε κατω απο μηδεν ντερμπι?
λετε να το καταφερει και αυτο ο σαντος??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 21 Σεπ 2009, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

DimisK έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:«Θα πρέπει να είναι υπερήφανοι»

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους που παρά το αποτέλεσμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ομάδα θα πάει πολύ καλά» τόνισε ο προπονητής του «δικέφαλου».

As μου απαντήσει κάποιος: Είναι δηλώσεις αυτές που έκανε; Χάσαμε ένα ακόμα ντέρμπι μέσα στο γήπεδό μας και αυτός λέει ότι είναι ευχαριστημένος; Μα σε ποια ομάδα νομίζει ότι είναι; Στον Θρασύβουλο; Ο ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!!! Το κατάλαβες; Και χτες ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δεν θέλω πλέον να "μπαίνω δυνατά το παιχνίδι". Θέλω να κερδίζω γιατί είμαι ΠΑΟΚ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
+ 1000000
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

teratios έγραψε:1. H δήλωση "φτάνει πια η στήριξη στον Σάντος" εμπεριέχει ένα μεγάλο ψέμα. Το "φτάνει πια" σημαίνει πως αυτή η στήριξη υπήρξε κάποτε και τώρα πρέπει να αρθεί. Αλλά, αφού βρε (τυχαίε) παπάρα από την στιγμή που ήρθε δεν σταμάτησες να τον κράζεις, πότε τον στήριξες και τώρα είπες "φτάνει πια";
Αν το εκανε καποιος αυτο,τωρα θα τον αποκαλουσες "(τυχαιε) παπαρα κωλοτουμπακια"
teratios έγραψε:2. Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς και άξιους να καταλήξουν σε τελεσίδικα συμπεράσματα για το ότι δεν κάνει ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ, έχουν την μόνιμη παρλαπίπα "δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος προπονητής θα έρθει" όταν τους ρωτάς ποιον θέλουνε. Κουτοπονηριές μόνο και μόνο για να αποφύγουν να απαντήσουν. Γιατί βρε (τυχαίε) παπάρα επίσης δεν είναι δικιά σου δουλειά να λες ποιος προπονητής θα φύγει. Όπως στην μία περίπτωση υπερβαίνεις τα όρια σου και έχεις άποψη, έτσι οφείλεις να κάνεις και στην δέυτερη. Το οφείλεις, αλλιώς, ανήκεις σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες: είτε είσαι κομπλεξικός που θέλει να γκρινιάζει για να του φύγουν τα απωθημένα απ' την δουλειά, το σπίτι κλπ. είτε είσαι βαλτός και θέλεις μόνο να δημιουργεις προβλήματα στην ομάδα. Έτσι, ας ακούσουμε, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ;
Αν ειναι να μην εχουν αποψη για μια ομαδα οι ιδιοι οι οπαδοι της,την πηδηξαμε.Επισης,και φυσικα μπορει να πει καποιος οτι δεν του κανει ενας προπονητης,αν αυτο πιστευει,χωρις οντως να ειναι δικη του δουλεια το να βρει καλυτερο προπονητη.Αν πας δηλαδη εσυ σε ενα εστιατοριο και δεν σου αρεσει το φαι θα πρεπει να ξερεις να προτεινεις καποιον καλυτερο σεφ γιατι αλλιως θα βγαζεις απωθημενα;Κι αμα ειναι ετσι,να σου πω οτι ξερω-γω εγω θελω τον Χιντινγκ και ο ταδε τον Αναστασιαδη και ο παραλος τον Φριγκερ,γινεται δουλεια ετσι;
teratios έγραψε:Στις πολιτισμένες χώρες και στις σοβαρές ομάδες προπονητής δεν αλλάζει στην μέση της χρονιάς. Το ξέρει αυτό ο Ζαγοράκης, και όσο αν κάποιοι που χάσαν τις ημι-νόμιμες πηγές εσόδων που είχαν με παλιότερες διοικήσεις και κάποιοι αξιολύπητοι μίζεροι δεν το γουστάρουν, επιμένει να φέρνει σοβαρότητα στον ΠΑΟΚ, επιμένει στο να τον κάνει την πρώτη ελληνική πραγματικά ευρωπαική ομάδα. Έτσι, αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Σάντος είναι θέμα συζήτησης του επόμενου καλοκαιριού. Μέχρι τότε δεν προκαλεί κανένα καλό αυτή η μίρλα (που οι πιο επιδέξιοι στον λόγο την παρουσιάζουν καμουφλαρισμένη ως καλοπροαίρετη κριτική), μόνο ζημιά κάνει στον ΠΑΟΚ, μόνο ζημιά και τίποτα άλλο. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε πια;
Πανω σε αυτο υπαρχει και η αλλη αποψη,οτι αν κατι ειναι κακο,το διορθωνεις οσο νωριτερα γινεται.Αν δηλαδη παραπαιουμε ως το τελος της χρονιας τι θα γινει,θα καθομαστε να λεμε οτι δεν μιλησαμε οσο ηταν ο καιρος και θα κλαιμε την τυχη μας;
teratios έγραψε:4. Μιλάνε κάποιοι για προσωπολατρεία. Όχι φίλοι μου, το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι η προσωπολατρεία, είναι η προσωποφαγεία. Και τώρα και πάντα. Αυτοί που τώρα κράζουν τον Σάντος ήταν αυτοί που χθες κράζαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που αύριο θα κράζουν τον καινούργιο προπονητή, όποιος μα όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν έχει σημασία το πρόσωπο του προπονητή, έχει σημασία να έχουμε έναν σάκο του μποξ. Για παράδειγμα, αυτοί που σήμερα θυμήθηκαν ξαφνικά τον Μπάγεβιτς, όταν ο Μπάγεβιτς ήταν προπονητής της ομάδας τον έκραζαν στον ίδιο βαθμό που σήμερα κράζουν τον Σάντος, κόβω τον πούτσο μου πως σε 10 χρόνια αν έχουμε προπονητή τον Μουρίνιο οι ίδιοι θα θυμούνται τον Σάντος, και θα κράζουν τον Μουρίνιο με την ίδια κι απαράλλαχτη λύσσα.
Μπορει,αλλα οπως λενε και οι ψυχολογοτετοιοι,ενα πουρο μπορει να ειναι απλα ενα πουρο.Φυσικα και δεν ειναι ενδειξη νευρωσης το να διαφωνεις με κατι αν δεν σου αρεσει,ουτε σημαινει προφανως το οτι αν δεν σου αρεσει καποιος συγκεκριμενος προπονητης δεν θα σου αρεσει ποτε κανενας
teratios έγραψε:5. Είναι δείγμα απέραντης μικροπρέπειας να αμφισβητείς την 2η θέση που πήρε η ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζεις μόνο και μόνο για να χτυπήσεις τον Σάντος.
Σωστο αυτο,να αποδιδουμε και τα του Καισαρως τω Καισαρι.Παντως,η πιο λογικη αντιμετωπηση των πραγματων ειναι να παρακολουθεις το τι συμβαινει,και να διαμορφωνετε η αποψη σου συμφωνα με αυτο,φυσικα και θα κριθει κι ο Σαντος,δεν θα ειναι μονιμο διαβατηριο του η περσινη επιτυχια.

Εγω παντως ειμαι προβληματισμενος με το τι συμβαινει στην ομαδα φετος,παρολο που περσι ημουν σχεδον ενθουσιασμενος με τα οσα εβεπα.Προσωπικα δεν κρινω ακομα,ουτε θετικα ουτε αρνητικα,και μενω ουδετερος προς το παρον.Βλεπουμε στην πορεια και κρινουμε αναλογα
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

the_Briton έγραψε:πεστε μου ποιος προπονητης τα τελευταια 10 χρονια κερδισε πανω απο 2 ντερμπι...
Κάποιον με 0 στα 15 έχεις υπόψην σου...?? Δεν ήθελα να το πώ αλλά έφερες ατυχέστατο παράδειγμα... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”