Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Μα γιατί κανείς δεν μιλάει ότι στο περσινό τελικό κυπέλλου ο αδικημένος είναι ο ΠΑΟΚ και όχι η ΑΕΚ; Γιατί κανείς δεν αναφέρει το καταφανέστατο πέναλτυ του Simoes (που θα του κόστιζε και την 2η κίτρινη κάρτα) πάνω στον Crespo ακριβώς πριν τη σέντρα στον Henrique;
Ποια 3 μέτρα off-side ρε γελοίε που όλη η Ελλάδα το είδε ΜΟΝΟ στο replay;
Ποια 3 μέτρα off-side ρε γελοίε που όλη η Ελλάδα το είδε ΜΟΝΟ στο replay;
- navigator11
Θα συμφωνήσω απόλυτα! Άσε που η κοντοπουτ@νη βατιδου θα βρεθεί στον τελικό!
- hasio_john
Μην ασχολείστε με τον τρόμπα μάγκες...
Γελοία υπανθρωπάκια που πατάνε στους άλλους για να πάνε ψηλά!
Ειδικά ο συγκεκριμένος γλίτσας θα είναι και ο μοναδικός στον κόσμο που τσαμπέ πήρε πρωτάθλημα.
Γελοία υπανθρωπάκια που πατάνε στους άλλους για να πάνε ψηλά!
Ειδικά ο συγκεκριμένος γλίτσας θα είναι και ο μοναδικός στον κόσμο που τσαμπέ πήρε πρωτάθλημα.
Αρχιβρωμιάρη γκάγκστερ, εύχομαι να βρεθεί ένας μουτζαχεντίν και να τιναχτεί δίπλα σου μωρή γ@μιόλλλλα!!!!Athens έγραψε:Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Επειδή πολλά λέγονται, η ΑΕΚ δεν έχει δημιουργήσει τίποτα. Μπήκε να παίξει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές παίκτες κοιμήθηκαν με +5 και χωρίς κόσμο και ξύπνησαν με +2 και κόσμο. Δεν είπαμε τίποτα, οι παίκτες μπήκαν να παίξουν. Έγινε αυτή η φάση. Δεν θα πω αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πενήντα-πενήντα είναι. Το έδωσαν οφσάιντ, τι πρέπει να κάνουμε; Εγώ τι πρέπει να πω για το κύπελλο που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ; Έπρεπε να μπουκάρουμε κι εμείς μέσα; Είναι μια κακή στιγμή και για τον ΠΑΟΚ. Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας δίχτυ λες και βγήκε από το κομμωτήριο»
αυτος ειναι ο "φιλος" ποντιος του Ιβαν...αισχος!!!

Την επαύριο ο τόπος θα είναι (έστω και λίγο) πιο καθαρός και πολύς κόσμος πιο ήσυχος πλέον, παλιοσίχαμα...

Το ποιος βάζει φιτίλια δεν θα το σχολιάσω... Όχι από αδυναμία αλλά γιατί δεν θέλω και δεν έχω όρεξη να μαλώνω με συνοπαδούς.hasio_john έγραψε:Δεν είδα κάποιον να λέει κάτι στραβό! Δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε να βάλουμε φιτίλια σε μια όμορφη συζήτηση?? Ελέφαντες και παπαριές. Μια χαρά τα λέμε όλοι εδώ μέσα και κανείς δεν προσπαθεί να πείσει τον άλλον για τίποτα.dam έγραψε:Ρε Sera, χαρά στο κουράγιο σου, πραγματικά... Να έχεις τους άλλους, να έχεις και τους δικούς σου να προσπαθείς να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
![]()
Φιλικά...
Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό για τους ελέφαντες είναι μεταφορικό, τότε είναι δικό σου πρόβλημα κι όχι δικό μου... Κράτα λοιπόν τις παπαριές σου για σένα...
Φιλικά...
- hasio_john
Οκ ... το λύσαμε, πάμε παρακάτω! 
Γκόρανε και γω θέλω να μάθω αυτό που ρωτάς για το βίντεο.
Σημαντικότατη παρατήρηση που πρέπει να ερευνηθεί!
(Βασικά ήδη έπρεπε να γνωρίζαμε όλοι τι και πως)

Γκόρανε και γω θέλω να μάθω αυτό που ρωτάς για το βίντεο.
hasio_john έγραψε:Οκ ... το λύσαμε, πάμε παρακάτω!
Γκόρανε και γω θέλω να μάθω αυτό που ρωτάς με το βίντεο.

- Παλαιολόγος
εντωμεταξυ τι σκονη ειχαν σηκωσει κατω και με τους ημιτελικους
οταν εγινε καραμπινατη αλλοιωση στον ημιτελικο τον πρωτο,με πεναλντι στον κουλουρη,με φαουλ στο γλυκο στο γκολ
με χερι που δεν δινει ο κομινης
αλλα ηταν μερα τεταρτη ,ολα καλα
μολις πλακωσε η αυστηρη δευτερη κιτρινη γιναμε χαλιφηδες για το λεκανοπεδιο(κατα κανονα,μην τους αδικω κιολας)
και φυσικα εκτος λιστας κυζας,καλφογλου(το δε πεναλντι που επνιξε ο κομινης,απλα δεν επαιζε παρα ελαχιστα και απο λιγους)
και κανεις δεν μιλαει για την διαιτησια στον πειραια,που διπλο εγινε ασσος(και στοιχισε το πρωταθλημα),για το μειον 3 ,για την αποφαση του ολυμπιακος πλατανιας
δηλαδη η ομαδα που εχασε πρωταθλημα,σοι και καλα να βγει περσι και ευνοημενη!τρελα
και φετος εχουν αρπαχτει απο τοτε που εγινε φαβορι ο ΠΑΟΚ 9 ολοκληροι βαθμοι με λογης αφορμες και θελουν να βγουν και απο πανω!το διχτακι του ιβιτς παιζουν(οτι επαιζε με ολυμπιακο κ αεκ περσι ο ΠΑΟΚ και στερηθηκαν τιτλο
)
αλλα οκ ηταν τρομοκρατημενοι ,οπως λεει και ο (ο ποιος ρε παιδια;
)
οταν εγινε καραμπινατη αλλοιωση στον ημιτελικο τον πρωτο,με πεναλντι στον κουλουρη,με φαουλ στο γλυκο στο γκολ
με χερι που δεν δινει ο κομινης
αλλα ηταν μερα τεταρτη ,ολα καλα
μολις πλακωσε η αυστηρη δευτερη κιτρινη γιναμε χαλιφηδες για το λεκανοπεδιο(κατα κανονα,μην τους αδικω κιολας)

και φυσικα εκτος λιστας κυζας,καλφογλου(το δε πεναλντι που επνιξε ο κομινης,απλα δεν επαιζε παρα ελαχιστα και απο λιγους)
και κανεις δεν μιλαει για την διαιτησια στον πειραια,που διπλο εγινε ασσος(και στοιχισε το πρωταθλημα),για το μειον 3 ,για την αποφαση του ολυμπιακος πλατανιας
δηλαδη η ομαδα που εχασε πρωταθλημα,σοι και καλα να βγει περσι και ευνοημενη!τρελα
και φετος εχουν αρπαχτει απο τοτε που εγινε φαβορι ο ΠΑΟΚ 9 ολοκληροι βαθμοι με λογης αφορμες και θελουν να βγουν και απο πανω!το διχτακι του ιβιτς παιζουν(οτι επαιζε με ολυμπιακο κ αεκ περσι ο ΠΑΟΚ και στερηθηκαν τιτλο

αλλα οκ ηταν τρομοκρατημενοι ,οπως λεει και ο (ο ποιος ρε παιδια;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 02 Απρ 2018, 01:02, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Το οποίο γκολ στο οακα ξεκινάει με φάουλ αγκωνιά του οικοδομου οταν κανει την επελαση απο δεξια. Το θυμιζω απλα.takis4 έγραψε:πάντως αυτή η παπάρια που πετάνε μερικοί , το να παίξουμε λέει με αεκ τελικό κύπελλο για να αποδείξουμε ποιος έπρεπε να πάρει το πρωτάθληματα θέλετε και τα λέτε αυτά ? έχουμε φάει -9 και πήραν +3 το mats στην ζούλα ,έχουμε να αποδείξουμε κάτι μετά από αυτό ? τέτοιες παπαριές λέτε μερικοί και θα χάσουμε κάνα τελικό από κανα μπιλιαρδο γκολ σαν το ματς στο οακα και θα τους ξεπλένουμε κιόλας το χάρτινο ... καμια σχέση το ηλίθιο κυπελλάκι με την ληστεία του αιώνα , μην τα μπερδεύουμε....
- Παλαιολόγος
takis4 έγραψε:πάντως αυτή η παπάρια που πετάνε μερικοί , το να παίξουμε λέει με αεκ τελικό κύπελλο για να αποδείξουμε ποιος έπρεπε να πάρει το πρωτάθληματα θέλετε και τα λέτε αυτά ? έχουμε φάει -9 και πήραν +3 το mats στην ζούλα ,έχουμε να αποδείξουμε κάτι μετά από αυτό ? τέτοιες παπαριές λέτε μερικοί και θα χάσουμε κάνα τελικό από κανα μπιλιαρδο γκολ σαν το ματς στο οακα και θα τους ξεπλένουμε κιόλας το χάρτινο ... καμια σχέση το ηλίθιο κυπελλάκι με την ληστεία του αιώνα , μην τα μπερδεύουμε....
ετσι ακριβως
- hasio_john
Εντάξει, σχήμα λόγου ρε σεις. Μην ψάχνετε κάθε λέξη!
Είπα, ΖΩ για την στιγμή, για την δικιά μου στιγμή! Εγώ γουστάρω να δω να την ταπεινώσουμε την π@υτάνα!
ΔΕΝ έχουμε ν' αποδείξουμε τίποτα, όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποιος είναι πρωταθλητής.
Απλά αυτή η κούλα είναι τόσο σκατένια και σάπια, που ένας καλός ΠΑΟΚ μπορεί να τις πετάξει κάμποσα γκολάκια!
Εννοείτε στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα ατυχή αποτελέσματα, ακόμα και αν πιάσεις υψηλά στάνταρ.
Ωστόσο, εγώ προσωπικά πιστεύω, ότι αυτό το σίχαμα το έχουμε για πλάκα!
(δεν βάζω στην εξίσωση τα κοράκια, γιατί πλέον μερικά πράγματα είναι δεδομένα. Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να νικάμε και αυτά)
Είπα, ΖΩ για την στιγμή, για την δικιά μου στιγμή! Εγώ γουστάρω να δω να την ταπεινώσουμε την π@υτάνα!
ΔΕΝ έχουμε ν' αποδείξουμε τίποτα, όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποιος είναι πρωταθλητής.
Απλά αυτή η κούλα είναι τόσο σκατένια και σάπια, που ένας καλός ΠΑΟΚ μπορεί να τις πετάξει κάμποσα γκολάκια!
Εννοείτε στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα ατυχή αποτελέσματα, ακόμα και αν πιάσεις υψηλά στάνταρ.
Ωστόσο, εγώ προσωπικά πιστεύω, ότι αυτό το σίχαμα το έχουμε για πλάκα!
(δεν βάζω στην εξίσωση τα κοράκια, γιατί πλέον μερικά πράγματα είναι δεδομένα. Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να νικάμε και αυτά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 01 Απρ 2018, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ μπορεί να είμαι αφελής, αλλά εσύ βασίζεις ένα σκεπτικό στο τιποτα. Ας αρχιζε το ματς, να τρωγαν το πρωτο και θα βλεπαμε τι θα μπορουσαν να κανουν κ τι όχι. Φτάνει πια με την καραμέλα.eorptol1 έγραψε:συγνωμη που στο λεω αλλα εισαι πολυ αφελης το λιγοτερο .....ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΥΠΝΑ...... φανηκε οτι δεν μας θελανε πρωταθλητες......και αποδειχτηκε περιτρανα και στο ματς με την φενερ μπαχτσε με το γκολ του βαρελα .......gpaok έγραψε:Καλά εντάξει...ας ΜΗΝ ήταν το κωλόχαρτο και θα εξετάσζαμε το τι Θα ήταν, εάν ήταν.Τα γεγονότα έχουν μέσα ρολο μάγκες, μην τα ξαναλέμε. Ακόμα και Εάν είχαν τελειώσει ΜΕ ΉΤΤΕΣ μας αυτά τα 2 παιχνίδια, θα ήμασταν ακόμα στο κόλπο...αλλα δεν θα είχαν τελειώσει ΜΕ ΉΤΤΕΣ γτ είμαστε καλύτεροι. Και το γάβρο θα τον είχαμε ξεσκίσει...με την κούλα ας έληγε ισοπαλία....παλι πρωταθλητές θα είμασταν. Δυστυχώς η αλήθεια καμία φορά πονάει. Ειδικά τώρα που βλέπω τον στραβοστομη οκοδομο να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα που πριν 1 μήνα κραταγαμε στα χέρια μας...Sera4 έγραψε:δεν μπορω να διαβαζω αλλο αυτη την αφελεια σας...ρε παιδια αν δεν ηταν ο βλαμενος με τη σερπατινα, θα ηταν κατι αλλο...και αν δεν ηταν απο την κερκιδα, θα ηταν ο αναδρομος ερμης...και αν δεν ηταν ο αναδρομος ερμης, θα ηταν το οφσαιντ του βαρελα...
απλα ο ΠΑΟΚ με οποιοδηποτε τροπο δεν θα επαιρνε τον τιτλο με ή χωρις διακοπες γιατι αρνειστε να το καταλαβετε??
σταματηστε αυτη την εσωστρφεια, ενεργοποιηθειτε και ας δειξουμε επιτελους την πυγμη μας, ως πολιτες β κατηγοριας που αντιμετωπιζομαστε σε αυτη τη χωρα...![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=wcEB9vvArWA
- Παλαιολόγος
εγω συνεχιζω να διαφωνω hasio john ,η Αεκ μπορει τελικα να μην αξιζε το πρωταθλημα και να το αρπαξε με τα καμωματα των διαιτητων στην τουμπα
και με λογης προφασεις(θα επρεπε φυσιολογικα να τιμωρηθουν που αρνηθηκαν να βγουν στον αγωνιστικο χωρο,οι αντιφασεις τους αρκουν για αυτο,τα μαρτυρουν οι ιδιοι.ο Κομινης μπορει να μην εχει το θαρρος να πει την γνωμη του,κατι το ανθρωπινο,αλλα το πραγμα μιλαει μονο του,μονοι τους μαρτυρουν )
bonus γκαρθια
ωστοσο κακη ομαδα δεν ειναι
συνεχιζει να εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση(δεν θυμαμαι να εχει κανει καν κοιλια!ισως ενα ματς;) τωρα εχει και ψυχολογια μετα την αθλια αρπαγη τιτλου απο τον ΠΑΟΚ ,πιεζουν κοβουν,εχουν καλα αμυντικα χαφ δηλαδη(εμεις μετα την πωληση τσιμιροτ εχουμε προβλημα εκει)και 3 παιχτες ποιοτικους μπροστα
μπορει να εχουμε πολυ περισσοτερους ποιοτικους παιχτες,αλλα στα χαφ πισω εχουμε προβλημα.ενω η ψυχολογια μας δεν θα ειναι καλη.
αποε κει που καθαριζες τον τιτλο και με διαφορα,βρεθηκες στο τελος ακριβως οσο χρειαζοταν πισω για να μην σηκωσεις πρωταθλημα...
συνεπως το ματς ειναι ανοιχτο,ιδιως αν παιχτει σε ουδετερο
αν παιζοταν στην τουμπα θα ειμασταν φαβορι(οπως ημασταν π.χ στο τελευταιο ματς,στο οποιο και επικρατησαμε εστω δυσκολα.)
και με λογης προφασεις(θα επρεπε φυσιολογικα να τιμωρηθουν που αρνηθηκαν να βγουν στον αγωνιστικο χωρο,οι αντιφασεις τους αρκουν για αυτο,τα μαρτυρουν οι ιδιοι.ο Κομινης μπορει να μην εχει το θαρρος να πει την γνωμη του,κατι το ανθρωπινο,αλλα το πραγμα μιλαει μονο του,μονοι τους μαρτυρουν )
bonus γκαρθια
ωστοσο κακη ομαδα δεν ειναι
συνεχιζει να εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση(δεν θυμαμαι να εχει κανει καν κοιλια!ισως ενα ματς;) τωρα εχει και ψυχολογια μετα την αθλια αρπαγη τιτλου απο τον ΠΑΟΚ ,πιεζουν κοβουν,εχουν καλα αμυντικα χαφ δηλαδη(εμεις μετα την πωληση τσιμιροτ εχουμε προβλημα εκει)και 3 παιχτες ποιοτικους μπροστα
μπορει να εχουμε πολυ περισσοτερους ποιοτικους παιχτες,αλλα στα χαφ πισω εχουμε προβλημα.ενω η ψυχολογια μας δεν θα ειναι καλη.
αποε κει που καθαριζες τον τιτλο και με διαφορα,βρεθηκες στο τελος ακριβως οσο χρειαζοταν πισω για να μην σηκωσεις πρωταθλημα...
συνεπως το ματς ειναι ανοιχτο,ιδιως αν παιχτει σε ουδετερο
αν παιζοταν στην τουμπα θα ειμασταν φαβορι(οπως ημασταν π.χ στο τελευταιο ματς,στο οποιο και επικρατησαμε εστω δυσκολα.)
- navigator11
Βασικά, στα φρύδια μου κιόλας, καθαρά από περιέργεια όμως, το ... αντικειμενικό σδνα τι στάση έχει κρατήσει σχετικά με το νδερμπυ;

Ο σιμπα είναι εντάξει; Γνωρίζει κανένας κάτι;

Ο σιμπα είναι εντάξει; Γνωρίζει κανένας κάτι;
Tετοια αηδια για αυτο το φετινο πραγμα που ζησαμε, ελπιζω να μην ξανανιωσω....
Αλλα επειδη, να πω την αληθεια, δεν βλεπω καμια αμεση και "σκληρη" κινηση απο την ΠΑΕ, δεν ελπιζω τιποτα.
Αλλα επειδη, να πω την αληθεια, δεν βλεπω καμια αμεση και "σκληρη" κινηση απο την ΠΑΕ, δεν ελπιζω τιποτα.