Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από WestBlock4 »

desperando έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Αν εσυ θεωρεις οτι με κοροβεση χαριση και ολσεν μονο κ με ενα λουκας που για μενα ψαχνεται θα αλλαξει κατι τι να πω σηκωνω τα χερια... εγω βλεπω οτι στην αμυνα μπαζουμε απο παντου κ αν και το 3-5-2 δεν ειναι ασχημο με αυτους τους παιχτες θα τρωμε παντου γκολ. Θελουμε μεταγραφες επειγοντως ειτε σας αρεσει ειτε οχι . Ασ ελπισουμε οτι ο λογος ηταν η κριση στην ελλαδα ( που και αυτο καταριπτεται οταν βλεπεις τη βαζελα να παιρνει παιχτες)
για πες μας εσυ ,γιατι δεν κανουμε μεταγραφες
Δεν ειμαι εγω υπευθυνος για τις μεταγραφες εγω αυτο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαστε παιχτες και η ομαδα στο φιλικο με τη μποχουμ εδειξε σημαδια περσινης 2 μερους χρονιας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mrpink έγραψε: Αλλα ετσι ξεκινα καθε καλοκαιρι η αποδομηση της ομαδας. Τον Νταβιντ Λουιζ να φερει ο Ιβαν θα τον βγαλουν χειροτερο απ τον κουτρουμπη καποιοι, χειροτερο απο τον ταβλαριδη και τον αλλο του γαβρου, τον αυλωνιτη με τη λατερνα.
Αν λοιπον δεν ειστε μελη αυτου του οργανωμενου σχεδιου, μην διευκολυνετε οσους προσπαθουν να μας αποδομησουν...
+++++
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εγω πιστευω πως το καλό πράμα αργεί να γίνει. Αν μας απογοητευσει κι αυτός, ας το κλείσουμε το μαγαζάκι καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

mrpink έγραψε:Αλλα ετσι ξεκινα καθε καλοκαιρι η αποδομηση της ομαδας. Τον Νταβιντ Λουιζ να φερει ο Ιβαν θα τον βγαλουν χειροτερο απ τον κουτρουμπη καποιοι, χειροτερο απο τον ταβλαριδη και τον αλλο του γαβρου, τον αυλωνιτη με τη λατερνα.
Άντε μωρέ με τον αχτένιστο τον αφάνα το ταγάρι που έφαγε εφτά από τους φριτς τί ξέρει η παρί να πούμε αυτοί μόνο για φρουφρου κάνουν οι λούζερ ολόκληρο ζλάταν έχουν και ούτε το διαγαλαξιακό δεν έχουν πάρει. :ugeek:
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Καλές οι θεωρίες αλλα 9/7 εκτός από τον τέρματα δεν έχεις κλείσει κανένα σου κενο και ας λέει ο μρπινκ οτι υπονομεύω το project
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Χαλαρώστε ρε παιδιά με τις μεταγραφές..έχουμε ακομα σχεδόν 2 μήνες μέχρι να αρχίσουν τα σημαντικά παιχνίδια.. Μερικοί με έχετε κανει να πιστεύω οτι πρεπει να φέρουμε τον μέσι για να μην αποκλειστούμε απο την λοκομοτιβα!

θα ήταν έγκλημα και οι μεταγραφές και η προετοιμασία να επηρεαστούν και να επικεντρωθουν σε τοςο μεγάλο βαθμό απο τα προκριματικά του Europa..

Προτιμώ να γίνει σωστή προετοιμασία και προσεκτικές κίνησεις στις μεταγραφές και ας αποκλειστούμε απο την Ευρώπη παρα να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις για να μπούμε στους ομίλους και απο το Γενάρη να μας γλεντάει ο Ατρόμητος και η τριπολη και να κραζουμε για τα παλτά που μας φόρτωσαν..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

blackjack80 έγραψε:Καλές οι θεωρίες αλλα 9/7 εκτός από τον τέρματα δεν έχεις κλείσει κανένα σου κενο και ας λέει ο μρπινκ οτι υπονομεύω το project
λες ψεματα και το ξερεις
9/7 οπως λες και εσυ και καλυψες το κενο του βασικου σου τερματοφυλακα
το κενο του βασικου σου δευτερου επιθετικου
και δυο συμπληρωματικους...τον παικτη πισω απο τον κατσε και τον παικτη πισω απο τον ρατς.

ε ενταξει αν κλεισουμε απο τωρα ολες τις μεταγραφες οταν παρουμε αδεια και ειμαστε στην παραλια τι θα κανουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φέρτε τον Ανδρέα Μπάλη να γίνει χαμός. Παικτουρα!
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

blackjack80 έγραψε:Καλές οι θεωρίες αλλα 9/7 εκτός από τον τέρματα δεν έχεις κλείσει κανένα σου κενο και ας λέει ο μρπινκ οτι υπονομεύω το project
Ολοι εδω μεσα ΠΑΟΚ ειμαστε, και δεν κατηγορει κανεις κανεναν. Να μην τσιμπαμε, λεμε, στις προσπαθειες καποιων που προσπαθουν να μας στρεψουν εναντιον της ομαδας. Ειμαι σιγουρος οτι και ο Φρανκ και ο Ιγκορ, για διαφορετικους, φανταζομαι, λογους ο καθενας, θελουν να πετυχουν με την ΠΑΟΚαρα μας. Ας τους βοηθησουμε, με τον τροπο που μπορουμε, να το κανουν. Αλλιως, δεν υπαρχει σωτηρια. Αν δεν εμπιστευτουμε τον Αρνεσεν, δεν μπορω να σκεφτω καποιον ανθρωπο στη γη που θα μπορουσε ο ΠΑΟΚτσης να τον εμπιστευτει για ΤΔ ή ΑΔ. Ολους αχρηστους θα τους βγαζουμε. Δεν λεω βεβαια να φτασουμε στο αλλο ακρο, οπως ο γκευ που εχει ΤΔ τον γεωργατο, και τα προβατα το δεχονται. Αλλα νταξ, τον ΑΔ του Αμπραμοβιτς μας εφερε ο Ιβαν. Τι αλλο θα μπορουσαμε να ζητησουμε?
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ας πέσει η συμφωνία στην κυβέρνηση να μη φοβούνται νάρθουν και απο βδομάδα θα έχουμε ενακοινώσεις λογικά..
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Μπαμ ΠΑΤΑΓΟΣ, θα πέσει ο Πετρωτός μέσα σε μεταγραφολογία έστω και στο παρα 5';

Ανακοινώνει δύο παίκτες ο ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Αρνεσεν προσπαθεί να στελεχώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Ιγκόρ Τούντορ να προσπαθεί να πάρει αυτό το διάστημα το 100% από τους παίκτες που έχει τώρα στη διάθεσή του, ώστε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στους δύο αγώνες με την Λοκομοτίβα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πάει πίσω τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει συνεχείς επαφές για να δώσει στον Κροάτη προπονητή όλα τα "όπλα" που χρειάζεται.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Sport24.gr είναι θέμα ωρών να ανακοινωθούν από τον ΠΑΟΚ δύο μεταγραφές. Ισως, μάλιστα, και μέσα στην ημέρα γνωστοποιηθούν τα ονόματα των παικτών.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ τους, αλλά είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνεται, πρωτίστως, για ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις θέσεις των στόπερ και του σέντερ φορ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και το πιο πιθανό είναι οι δύο παίκτες να μεταβούν απευθείας στην Ολλανδία.
sport24.gr
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ετσι κανεις να μην παει για μπάνιο
Ολοι αεροδρομιο

Κρανιτσαρ τοιβονεν ραικοβιτς κουρανι μισιμοβιτς
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Trilofiotis έγραψε:...το πιο πιθανό είναι οι δύο παίκτες να μεταβούν απευθείας στην Ολλανδία.
Χάλια το αεροδρόμιο στο Άμστερνταμ, βρώμάει νταισελμπουμίλα, μη πάτε.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

καλα εβγαλε ειδηση ο πετρωτος? ερχεται η δευτερα παρουσια ΜΕΤΑΝΟΗΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 365 ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ '' ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΙΙ '', ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ! ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΘΕΣΜΟΥΣ', ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ '7' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΜΑΙ (ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ...).
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”