Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Μια χαρά παικτης ο ουσερο... Πάρτε και μπλακοειδες με Ινσαουραλδε κ τέλος... Δεν μπορώ άλλο Τζανδαρη άρ.χαφ έλεος...
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα εχουμε πολυ θρασος και ζηταμε και μεταγραφες.
εγω προσωπικα ντρεπομαι να ζητησω μεταγραφες μετα απο τα σημερινα.
μετα απο τοσο και ρο χωρις Τουμπα και στο γηπεδο δεν ειχε ουτε καν 5ψηφιο αριθμο οπαδων.
πραγματικα μετα το σημερινο θα ηθελα να βγει η διοικηση και να δηλωσει οτι δεν θα κανει αλλες μεταγραφες και οτι θα ριξει και το μπατζετ κατα 20%.
δυστυχως ειμαι πολυ λυπημενος
μετα απο τοσο και ρο χωρις Τουμπα και στο γηπεδο δεν ειχε ουτε καν 5ψηφιο αριθμο οπαδων.
πραγματικα μετα το σημερινο θα ηθελα να βγει η διοικηση και να δηλωσει οτι δεν θα κανει αλλες μεταγραφες και οτι θα ριξει και το μπατζετ κατα 20%.
- paokovios1974
Μια χαρα ειναι ο ουσερο αφηνεις και στον παγκο τον τζανδαρη και αναβαθμιζεσαι.Φερτε μια εξτρεμαρα και μια μπακαρα να γουσταρουμε λιγακι.
ο ουσερο θα ειναι ενα πολυ δυνατο γραναζι τον εχω σε αρκετα μεγαλη εκτιμηση ενω πολυ σημαντικο ειναι οτι δεν χρειαζεται προσαρμογη...
παρολα διαφωνω με τα ποσα που ακουγονται(κυριως με τα 100000 για μεταγραφη)...ισως σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσαμε να βρουμε κατι πιο ελπιδοφορο...
δεν χρειαζεται να αναφερω επισης οτι προεχει το σεντερ μπακ, το εξτρεμ και το δημιουργικο χαφ παρα ο ουσερο...
παρολα διαφωνω με τα ποσα που ακουγονται(κυριως με τα 100000 για μεταγραφη)...ισως σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσαμε να βρουμε κατι πιο ελπιδοφορο...
δεν χρειαζεται να αναφερω επισης οτι προεχει το σεντερ μπακ, το εξτρεμ και το δημιουργικο χαφ παρα ο ουσερο...
Πραγματικά ντροπή..... Έχεις δίκιο.. Αυτό έλεγα στο γήπεδο...desperando έγραψε:καλα εχουμε πολυ θρασος και ζηταμε και μεταγραφες.

- sourmenetes
- Moderator
sera θα πρεπει να πας σε λαβρακι,για να μη δωσεις ουτε 100χιλ, που μεχρι να προσαρμοστει μπορει να περασει πανω απο μηνας.
Τι να πάρεις με 100.000;; Εδώ η γκρονιγκερ εδωσε 1 μυριο για ρουσνακ κ 1,5 για έναν άγνωστο 21 χρόνο Σουηδός.... Τα λεφτά αυτά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ειναι ψίχουλα....Sera4 έγραψε:ο ουσερο θα ειναι ενα πολυ δυνατο γραναζι τον εχω σε αρκετα μεγαλη εκτιμηση ενω πολυ σημαντικο ειναι οτι δεν χρειαζεται προσαρμογη...
- ace79grpaok
Θα βοηθήσει ο ουσερο πάρε και εναν ατην άμυνα θεέ μου έχω βαρεθεί να.κάνουμε όλα τα αντίπαλα φορ να φαινονται σαν τον ιμπραημοβιτς,ο μπακ που συμφώνησαν για το καλοκαίρι μήπως είναι ο τσέχος απο την Μπεσικτάς? Λήγει το συμβολαιο ρου 30/6
- Ekatnetworkltd
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση τον φετινό Γενάρη με την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο.
Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πέσουν οι τελικές υπογραφές με τους "ασπρόμαυρους".
Εδώ και αρκετές ημέρες είχαν συμφωνήσει προφορικά με αυτούς του Αστέρα Τρίπολης και ήθελαν να πάρουν την τελική τους απόφαση για να ενεργοποιήσουν την τελική συμφωνία που είχαν και με την πλευρά του παίκτη.
Ο Ουσέρο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Μάαρτεν Μάρτενς, κάτι που σημαίνει ότι ο "Δικέφαλος" δε θα σταματήσει με τον Ισπανό την ενίσχυση του στη μεσαία γραμμή.
Ο Ουσέρο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 250 χιλιάδων ευρώ, ενώ η συμφωνία των "ασπρόμαυρων" με τον Αστέρα Τρίπολης φτάνει στις 100 χιλιάδες ευρώ.
http://www.paok24.com/podosfairo/13888/ekleise_ousero
Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πέσουν οι τελικές υπογραφές με τους "ασπρόμαυρους".
Εδώ και αρκετές ημέρες είχαν συμφωνήσει προφορικά με αυτούς του Αστέρα Τρίπολης και ήθελαν να πάρουν την τελική τους απόφαση για να ενεργοποιήσουν την τελική συμφωνία που είχαν και με την πλευρά του παίκτη.
Ο Ουσέρο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Μάαρτεν Μάρτενς, κάτι που σημαίνει ότι ο "Δικέφαλος" δε θα σταματήσει με τον Ισπανό την ενίσχυση του στη μεσαία γραμμή.
Ο Ουσέρο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 250 χιλιάδων ευρώ, ενώ η συμφωνία των "ασπρόμαυρων" με τον Αστέρα Τρίπολης φτάνει στις 100 χιλιάδες ευρώ.
http://www.paok24.com/podosfairo/13888/ekleise_ousero
- sourmenetes
- Moderator
Αν καποιος παρακολουθουσε αρκετα αστερα ας μας περιγραψει λιγο τον παιχτη εκτος απο τα κλασικα που ακουμε..
Αν ερχετε για αντιΜααρτενς τοτε πολυ χρησιμη προσθηκη, θελεις ακομα εναν στο κεντρο ομως...
- Μπαρκαρούτσος
τα 100000 μαζι με τα 250 του συμβολαιου (οπως ακουγονται) μου κανουν ενα ωραιοτατο 350000...νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσαμε να βρουμε και καλυτερο...τελος παντων επαναλαμβανω σαν παιχτης προσωπικα δε με χαλαει καθολου...