Έμπνευση της στιγμής
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- HeartOfDarkness
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Μου θυμίζει καποιος αν ο Γκολάσα ηταν αυτος που κανε οργια στα μεταξυ μας παιχνιδια απο την αριστερή πλευρά?
Ή άλλον θυμάμαι ή ειμαι τελειως λαθος.
Ή άλλον θυμάμαι ή ειμαι τελειως λαθος.
- PaokPatraG4
- desperando
- Επικοινωνία:
εδω βασικος στο ντερμι με την χαποελ τελ αβιβ
[youtube]FCYen_ZdzIM[/youtube]
[youtube]FCYen_ZdzIM[/youtube]
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λογικά ναι. Συνήθως στην αρχή ανακοινώσεις γίνονται με παίκτες που συμπληρώνουν το ροστερ οι πιο δύσκολες πάνε για το τέλος. Οπότε υπομονή και φιλτράρισμα σε ότι ακούγεται και γράφεται
Όλα δείχνουν ότι ο Γκολάσα είναι παίκτης μας. Αξιόλογη κίνηση με τα συν και τα μείον της.
Είναι θετικότατο ότι είναι ήδη διεθνής και έχει εμπειρία από ομίλους και προκριματικά Τσου Λου & Γιουρόπα. Στα μείον ότι προέρχεται από μη-ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου η τακτική παιδεία ελέγχεται.
Στα 6άρια λοιπόν με Κάτσε-Μαντούρο-Τζιόλη είμαστε (υπερ)πλήρεις. Για να έρθει παίκτης (πχ Βερθα, ο οποίος δεν γεμίζει το μάτι καθώς φέτος στα 27 του ήταν η πρώτη του χρονιά στην Πριμέρα) πρέπει πρώτα να πουλήσουμε έναν εκ των τριών. (Τζιόλη φυγόπονε για σένα χτυπά η καμπάνα)
Στα 8άρια ήρθε Γκολάσα, (πιστεύω θα) έχουμε για 3ο τον Σαββίδη και πλέον ψαχνόμαστε γι'αυτόν που θα κάνει τη διαφορά. Αισιοδοξώ ότι θα ανακοινώσουμε τον Νάτχο μόλις βγάλει (τη θετική) απόφαση το ΚΑΣ.
Επόμενη μεταγραφή πρέπει να είναι ο σέντερ μπακ που προορίζουμε για 3ο/αντικαταστάτη του Βιτόρ (πχ τον Γούτα). Καλό θα είναι να είναι παρών στο Ελατοχώρι.
* Ευχή όλων να ακούσουμε τα ευχάριστα για Χακόμπο-Κατσικά-Ίνιγκο-Σπυρόπουλο πριν την πρώτη επίσημη προπόνηση...
Είναι θετικότατο ότι είναι ήδη διεθνής και έχει εμπειρία από ομίλους και προκριματικά Τσου Λου & Γιουρόπα. Στα μείον ότι προέρχεται από μη-ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου η τακτική παιδεία ελέγχεται.
Στα 6άρια λοιπόν με Κάτσε-Μαντούρο-Τζιόλη είμαστε (υπερ)πλήρεις. Για να έρθει παίκτης (πχ Βερθα, ο οποίος δεν γεμίζει το μάτι καθώς φέτος στα 27 του ήταν η πρώτη του χρονιά στην Πριμέρα) πρέπει πρώτα να πουλήσουμε έναν εκ των τριών. (Τζιόλη φυγόπονε για σένα χτυπά η καμπάνα)
Στα 8άρια ήρθε Γκολάσα, (πιστεύω θα) έχουμε για 3ο τον Σαββίδη και πλέον ψαχνόμαστε γι'αυτόν που θα κάνει τη διαφορά. Αισιοδοξώ ότι θα ανακοινώσουμε τον Νάτχο μόλις βγάλει (τη θετική) απόφαση το ΚΑΣ.
Επόμενη μεταγραφή πρέπει να είναι ο σέντερ μπακ που προορίζουμε για 3ο/αντικαταστάτη του Βιτόρ (πχ τον Γούτα). Καλό θα είναι να είναι παρών στο Ελατοχώρι.
* Ευχή όλων να ακούσουμε τα ευχάριστα για Χακόμπο-Κατσικά-Ίνιγκο-Σπυρόπουλο πριν την πρώτη επίσημη προπόνηση...
- paokovios1974
Εχουμε και λεμε λοιπον με τις διαφαινομενες 2 μεταγραφες μας.Ολυμπιακος η αλλιως σκ@τογαυρος Γκαζαριαν,ελαμπελαουι Σημερα εγινε γνωστο οτι σκεφτεται να ενταξει στο δυναμικο του τον λαζαρο...ξερετε ποιον λαζαρο. ΠΑΟΚ Ρατ, Γκολασα ,χθες εγινε γνωστο οτι οντως κινηθηκαμε για παντεφ και σημερα ΞΑΝΑπαιζει ο εντουαρντο... ενω κατι τρεχει και με Κυριακο Παπαδοπουλο συμφωνα με τις φημες βεβαια, καθολου low budget κατασταση θα ελεγα,θα πηγαινα και ενα βημα παραπερα και θα ελεγα οτι so far so good και ακομα εχουμε 23 ιουνιου η μεταγραφικη περιοδος επισημα ξεκιναει στις 1 Ιουλιου
.Εγω παντως εχω πολυ καλο feeling για την φετινη χρονια και που και να σφιξουν οι ζεστες 
efthimis_paok έγραψε:´Πολύ κοντά σε Φιμπονατσι ο ΠΑΟΚ´. Πως ο δικέφαλος του βορρά έκλεψε τον νεαρό Ιταλό μέσα από τα μεγαθήρια Ίντερ Μίλαν και Γιουβεντους.
Σαν το βλέπω ήδη ένα πράγμα.....
Sent from my iPad using Tapatalk
- loukas karadimos
το ξέρω οτι δεν ανήκει εδώ,αλλα αυτός ο παιχταράς με το 11 της Αλγερίας ο Brahimi,ειναι οοοοοτι ακριβώς μας λείπει!
το βλέπει κανείς?
το βλέπει κανείς?
- john4serres
παιζει στην γραναδαloukas karadimos έγραψε:το ξέρω οτι δεν ανήκει εδώ,αλλα αυτός ο παιχταράς με το 11 της Αλγερίας ο Brahimi,ειναι οοοοοτι ακριβώς μας λείπει!
το βλέπει κανείς?
τον αγορασαν ( 2.5 μυρια ) απο την ρεν
κατι ηξεραν οι ισπανοι , τωρα μπορει και να τον πουλησουν να βγαλουν το κερδος τους σαν κυριοι
- loukas karadimos
κάτσε καλα φίλε,αυτος και ο αρεβαλο της ουρουγουαης οτι καλυτερο εχω δει σε κεντρικα χαφ στο μουντιαλjohn4serres έγραψε:παιζει στην γραναδαloukas karadimos έγραψε:το ξέρω οτι δεν ανήκει εδώ,αλλα αυτός ο παιχταράς με το 11 της Αλγερίας ο Brahimi,ειναι οοοοοτι ακριβώς μας λείπει!
το βλέπει κανείς?
τον αγορασαν ( 2.5 μυρια ) απο την ρεν
κατι ηξεραν οι ισπανοι , τωρα μπορει και να τον πουλησουν να βγαλουν το κερδος τους σαν κυριοι
τι παικταρας ο jermaine jones..παπαδες κανει.. μακαρι να γινοταν κανα μπαμ.. αντι του μαντουρο θα ηταν οτι πρεπει... 
- thanos-xanthi
ο Τζοουνς ειχε ακουστει επι Στεφενς
αλλα εκαναν πισω επειδη εχει συμβολαιο 2 μυρια το χρονο περιπου και ειναι και 32 στα 33
απλα αποκλειεται
αλλα εκαναν πισω επειδη εχει συμβολαιο 2 μυρια το χρονο περιπου και ειναι και 32 στα 33
απλα αποκλειεται