εχοΧωρικός έγραψε:Ο Σισοκό είναι παιχταράς.. μεγάλη μ@λκι@ που δεν τον πήραμε...τουλάχιστον να πάρουμε καναν άλλον έστω υποδεεστερο..εκεί στη Βόλσμπουργκ δεν έχουν άλλον εξτρέμ;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Από τη μπουντεσλίγκα. Και εξτρέμ. Και με πάνω από εκατομμύριο κασέ. Και να μήν τον θέλει η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο. Και όνομα. Δύσκολα τον έβαλες ρε Ιβάν, αλλά ο Ολλανδός δεν μάσησε και τον βρήκε:

εγω με τζαβελα νινη ενα σουπερ δεκαρι εναν εξτρεμ που να παιζει και με τα δυο ποδια και ενα σεντερ φορ ειμαι κομπλεεξτεμακι τον ολλανδο που λεγανε δεκαρι αυτον τον καραφλα της ζουλντε και πετριτς και πειτε μου οτι δεν χτυπας πρωταθλημα
- potamda
- Bet Guru 2023
εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ με 9 γράμματα.... ποιος να' ναι ρε;Athens έγραψε:εχοΧωρικός έγραψε:Ο Σισοκό είναι παιχταράς.. μεγάλη μ@λκι@ που δεν τον πήραμε...τουλάχιστον να πάρουμε καναν άλλον έστω υποδεεστερο..εκεί στη Βόλσμπουργκ δεν έχουν άλλον εξτρέμ;;;![]()
υν καποιον...
potamda έγραψε:εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ με 9 γράμματα.... ποιος να' ναι ρε;Athens έγραψε:εχοΧωρικός έγραψε:Ο Σισοκό είναι παιχταράς.. μεγάλη μ@λκι@ που δεν τον πήραμε...τουλάχιστον να πάρουμε καναν άλλον έστω υποδεεστερο..εκεί στη Βόλσμπουργκ δεν έχουν άλλον εξτρέμ;;;![]()
υν καποιον...
...και να μιλάει και ελληνικά;
O olise εγραψε στο twiter οτι την παρασκευη θα ειναι στην πρωτη του ΠΑΟΚ.
Για μπειτε εσεις τα τσακαλια που ασχολειστε με αυτα να δουμε ισχυει.
Δεν υπαρχει κατι τετοιο πουθενα.obanebane έγραψε:O olise εγραψε στο twiter οτι την παρασκευη θα ειναι στην πρωτη του ΠΑΟΚ.
Που το ακουσες;
- Mario Jardel
Παντως ο Σισσοκο ειναι καλη αγορα με ενα πεντακοσαρικο κατα την αποψη μου. Ακομη κι αν παρουμε αλλα εξτρεμ για βασικους. Εκτος αν πιστευουν στο Γεωργιαδη και του δωθει μια ακομη ευκαιρια, οποτε πασο.
Οσο για Βιειρινια δεν νομιζω οτι με τα λεφτα που ακουγεται οτι ζηταν οι φριτσηδες ειναι συμφερον, οσο και αν γουσταρω. Αν θυμαμαι καλα απο τους Ουκρανους ζητουσαν πανω απο 5M. Μονη λυση ειναι να κανει απεργια πεινας ο μικρος...
Οσο για Βιειρινια δεν νομιζω οτι με τα λεφτα που ακουγεται οτι ζηταν οι φριτσηδες ειναι συμφερον, οσο και αν γουσταρω. Αν θυμαμαι καλα απο τους Ουκρανους ζητουσαν πανω απο 5M. Μονη λυση ειναι να κανει απεργια πεινας ο μικρος...
-
john4serres
στο φβ , ενας τον εγραψε:obanebane έγραψε:O olise εγραψε στο twiter οτι την παρασκευη θα ειναι στην πρωτη του ΠΑΟΚ.
you have practice on Friday , toumba is waiting for you
και ο Ολισε τον απαντησε:
you have practice on Friday , toumba is waiting for you:
see u there

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τετ 26 Ιουν 2013, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAPA TSIBIKOS
Κανένα μπαμ θα ακούσουμε???
ή μήπως θα περιμένουμε να κάνει ο γαύρος πρώτος τις κινήσεις του.
ή μήπως θα περιμένουμε να κάνει ο γαύρος πρώτος τις κινήσεις του.
- Mario Jardel
Αν σκεφτουμε οτι ο γαβρος εχει πρωτο αγωνα τον Αυγουστο για το πρωταθλημα κι εμεις παιζουμε προκριματικα πιο νωρις, μαλλον οχι. Δηλαδη ελπιζω οχι.
Χωρια που ο Σαββιδης ειπε ξεκαθαρα στον Χουμπ. Φερε παικταρα μεχρι την Παρασκευη (ΑΡΔ speaking). Οποτε αν δεν τα καταφερει θα απολυθει...
Χωρια που ο Σαββιδης ειπε ξεκαθαρα στον Χουμπ. Φερε παικταρα μεχρι την Παρασκευη (ΑΡΔ speaking). Οποτε αν δεν τα καταφερει θα απολυθει...
EMMM...δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πιαστούμε απο μια δήλωση του...Ποικιλίδη και να θεωρήσουμε ότι έτσι θα κινηθούμε μεταγραφικά!
Απο την άλλη, αυτό με τον Σεκού, πολύ "περίεργο". Και χαμογελάκι, και c u there.....
ΥΓ: έμεινε και ο Λάζοβιτς ελεύθερος....αυτός δεν παίζει και άκρα και σεντερ φορ; ή κάνω λάθος;
Αλλά αν πάρουμε Αφελάι (!) εγώ θα έλθω με τα πόδια απο τη Βέροια
jardel Λές; και έτσι θα πάρουμε τελικά Άγγελο!

Απο την άλλη, αυτό με τον Σεκού, πολύ "περίεργο". Και χαμογελάκι, και c u there.....
ΥΓ: έμεινε και ο Λάζοβιτς ελεύθερος....αυτός δεν παίζει και άκρα και σεντερ φορ; ή κάνω λάθος;
Αλλά αν πάρουμε Αφελάι (!) εγώ θα έλθω με τα πόδια απο τη Βέροια
jardel Λές; και έτσι θα πάρουμε τελικά Άγγελο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 26 Ιουν 2013, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο site της ΠΑΕ ειναι κανονικα στο ροστερ .. και ο ολισε και ο καμαρα.obanebane έγραψε:O olise εγραψε στο twiter οτι την παρασκευη θα ειναι στην πρωτη του ΠΑΟΚ.
Σημερα εβγαλαν τον Σιφο..
Ειδωμεν..