αυτοsporos123 έγραψε:ο κατιδης ειναι παικτης με πολυ καλες προοπτικες,αρκει να δουλεψει πολυ..με μερικα ματς εχει γινει φιρμα,τατουαζ-μανικι,τουπε κ ποζερια...καποιος πρεπει να του τραβηξει το αυτι για να στρωθει στην δουλεια,γιατι ταλεντο εχει κ μαλιστα πολυ..ο γιαννιωτας ξερει ποδοσφαιρο αλανας,δεν ειναι κανας ιδιαιτερα σοβαρος παικτης.τον θεωρω υπερεκτιμημενο.τωρα για τον σιαλμα γελανε κ οι πετρες.ποιο χαρακτηριστικο του σιαλμα σ αρεσει?η τεχνικη του η το τελειωμα των φασεων?μετριος παικτης ,της σειρας.δεν εχει να προσφερει απολυτως τιποτα.καλυτερα να παιξει ενα δικο μας παιδι απο την β ομαδα...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
αν τους δωσεις λεφτα,ρολο στην ομαδα και ασφαλεις συνθηκες τοτε θα ερθουν.χαζοι δεν ειναι.σιγα μη σκεφτονται για τον αρη που δεν εχει λεφτα ουτε για κλαμα.πανε αυτες οι εποχες.
κουβεντα να γινεται....για μενα θα ειναι μαλακες να μην θελουν να ερθουν...πλεον με την εισοδο σαββιδη θα υπαρχει (λογικα)οικονομικη συνεπεια,η ομαδα εχει κανει στροφη σε νεους ελληνες παικτες(δλδ παιχνιδια θα παρουν σιγουρα)
θα εξελιχτουν κ θα παιζουν καθε χρονο ευρωπη,εχουμε εναν προπονητη που δουλευει με νεους(σκονδρας,τατος,μπαλλας κ καραμανος στον ατρομητο,γκαλιτσιος στη λαρισα),ο κοσμος θα τους αγκαλιασει κ τελος εχουν πολυ καλυτερες προοπτικες να παρουν μια καλη μεταγραφη σε ομαδα του εξωτερικου.και ειδικα γερμανια που εχουμε ανοιξει κ παρτιδες....
θα εξελιχτουν κ θα παιζουν καθε χρονο ευρωπη,εχουμε εναν προπονητη που δουλευει με νεους(σκονδρας,τατος,μπαλλας κ καραμανος στον ατρομητο,γκαλιτσιος στη λαρισα),ο κοσμος θα τους αγκαλιασει κ τελος εχουν πολυ καλυτερες προοπτικες να παρουν μια καλη μεταγραφη σε ομαδα του εξωτερικου.και ειδικα γερμανια που εχουμε ανοιξει κ παρτιδες....
Καλησπερα ποιες οι πιθανοτητες αποκτησης των Γιαννωτα και Κατιδη??
Μίλησα χθες με τον Τσιάρτα που είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές και μου είπε πως είμαστε κοντά σε συμφωνία με την βοήθεια ενός παράγοντα, ενός Φωτίου που εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι δύο καλοί παίκτες και έδειξαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων καλά στοιχεία. Είναι παιδιά ό,τι πρέπει για εμάς. Θα μας κλείσουν πολλές τρύπες και κενά που υπάρχουν στην ομάδα. Έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και θέλουν να φορέσουν αυτή την φανέλα. Όποιος θέλει να ονειρεύεται, να ελπίζει και να δει τον εαυτό του ψηλά είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Για να είμαι ειλικρινής είναι δύο παιδιά που δεν σημαίνει πως θα κάνουν τη διαφορά, αλλά η πρώτη μου σκέψη είναι όπως όλοι οι άλλοι παίκτες που έχουμε. Έχουν προσόντα και ταλέντο απίστευτο, αλλά φτάνουν αυτά για την ΑΕΚ; Εγώ εύχομαι να έρθουν και που θα φτάσουν και τι θα καταφέρουν είναι δικό τους θέμα.
πριν λιγο ο βλαχος της κουλας!
Μίλησα χθες με τον Τσιάρτα που είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές και μου είπε πως είμαστε κοντά σε συμφωνία με την βοήθεια ενός παράγοντα, ενός Φωτίου που εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι δύο καλοί παίκτες και έδειξαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων καλά στοιχεία. Είναι παιδιά ό,τι πρέπει για εμάς. Θα μας κλείσουν πολλές τρύπες και κενά που υπάρχουν στην ομάδα. Έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και θέλουν να φορέσουν αυτή την φανέλα. Όποιος θέλει να ονειρεύεται, να ελπίζει και να δει τον εαυτό του ψηλά είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Για να είμαι ειλικρινής είναι δύο παιδιά που δεν σημαίνει πως θα κάνουν τη διαφορά, αλλά η πρώτη μου σκέψη είναι όπως όλοι οι άλλοι παίκτες που έχουμε. Έχουν προσόντα και ταλέντο απίστευτο, αλλά φτάνουν αυτά για την ΑΕΚ; Εγώ εύχομαι να έρθουν και που θα φτάσουν και τι θα καταφέρουν είναι δικό τους θέμα.
πριν λιγο ο βλαχος της κουλας!
καλα ο τσαρτας ελεγε οτι ερχεται ο κουτσια να υπογραψει κ αυτος πηγε οφη.ο ιωαννιδης ηταν κλεισμενος κ εμεινε βαζελο.και ο τσουκαλας πηγε στον πας....απλα γελαω με την αεκ...αν παει εκει ο κατιδης θα προκειται περι μεγαλου βλακα.......
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 98312.html
και γιατου λογου το αληθες....
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 98312.html
και γιατου λογου το αληθες....
αυριο -μεθαυριο πρεπει να τους κλεισουμε.ξερετε τι ευφορια θα προκαλεσουν αυτες οι 2 κινησεις?
Καλα αυτο με τον Φωτιου εαν γινοταν σε εμας θα ειχαμε πολεμο.
Ο Φωτιου δινει τα χρηματα για την αποκτηση των παικτων αλλα ΑΠΑΙΤΕΙ και ποσοστο μεταπωλησης 70%!!!
Πλακα κανετε??
Ο Φωτιου δινει τα χρηματα για την αποκτηση των παικτων αλλα ΑΠΑΙΤΕΙ και ποσοστο μεταπωλησης 70%!!!
Πλακα κανετε??
παρτεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!! προχτες εβλεπα κατι βιντεακια απο 09/10 και θυμηθηκα το τοτε "πουλεν" μου στην θεση 6 απο τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες ...sernikos έγραψε:παρτε 6αρι!!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/horac ... 20124.html
μηπως να γινει και αυτος προδοτης για τους κολους-κολους ...
ενταξει οχι αυτον αλλα κατι τετοιο νομιζω το εχουμε αναγκη.. εβλεπα ενα ματς ..την τριαδα των χαφ του γαυρου μονος του την επαιζε...
παντως πρεπει να ειναι σουπερ κωλοπαιδαρας !!!!
Θυμάσαι ένα ματς μέσα στην Καβάλα που είναι ο Σαλπιγγίδης μόνος με το τέρμα και έρχεται ο Καρντόσο και του πετάει ένα τσαρτζάρισμα που τον γκρεμίζει τελείως και το κοράκι δε δίνει τίποτα;;;Πάντως σαράβαλο ήταν μόνο ένα ημίχρονο άντεχε!!
Ξεχνιέται ποτέ?
Εκείνη τη μέρα είχε πέσει πολύ ξύλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά αν δε κάνω λάθος νικήσαμε
Εκείνη τη μέρα είχε πέσει πολύ ξύλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά αν δε κάνω λάθος νικήσαμε
το θυμαμαι γιατι ηταν απο τα πρωτα ματς προπερσυ που η ομαδα ειχε ξεκινησει να ρολαρει...ναι ειχαμε νικησει ... ειχαμε παιξει αρκετα καλα ... με μαγο ελ ζαρ μεσα και δεν συμμαζευεται.. παντως στην καβαλα οντως δεν εκανε της εμφανισεις που ειχε κανει στην τριπολη... περνανε και τα χρονια και αν ο παικτης εχει σιγουρη θεση ...δεν "αγχωνεται" ...χωρις προετοιμασια επαιζε στην καβαλα... τεσπα να τον εχεις αυτον στα 25 του να τρεχει σαν διαολος... ψιλοηξερε και μπαλιτσα παντως ...