Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από guardian4 »

mpafos4 έγραψε:
guardian4 έγραψε:
Ο τελευταιος που θα αποφασισει ομως ειναι αυτος που καθεται στην 5-6-8-1-2-3 δυστυχως και 4, και το παιζει κυρηλες και φωναζει στα γκολ και στο εμπρος αιτε δικεφαλε, ή ερχεται στα ντερμπι μονο, χωρις λογο την αποσταση.
Πρεπει να γνωριζεις πως οι περισσοτεροι που καθονται στις 5-6-8-1-2-3,εχουν περασει απο την 4.Επισης,θα ηθελα να σου πω πως στην 1,υπαρχουν ανθρωποι,οι οποιοι εχουν κανει τοσα χιλιομετρα με τον ΠΑΟΚ-και σε εποχες που το τραινο εκανε 10 ωρες να κατεβει Αθηνα-που,καποια τσακαλια εδω μεσα δεν θα τα κανουν ουτε σε δυο ζωες.

Γι'αυτο θεωρω αστοχο το σχολιο σου,οσον αφορα αυτες τις θυρες αλλα θα συμφωνησω-οχι για το ξυλο-πως κατι πρεπει να γινει με οσους ερχονται στην 4.
Το σχολιο μου για τις θυρες δεν ειναι αστοχο γιατι παλια αυτες οι θυρες εκαναν κερκιδα. Οχι αστεια.
Οσο για τους ανθρωπους που ειπες, δεν ειναι μονο στην 1, αλλα σε ολες, και δεν αναφερομουν σε ολους οσους καθονται σε αυτες ,
αλλα σε ολους οσους πανε σε αυτες μονο στα ντερμπι + οχι λογο αποστασεως+ φωναζουν μονο στο εμπρος αιτε δικεφαλε. Ε αυτοι δεν εχουν καμια σχεση με αυτους που εκαναν χιλιομετρα με τα τρενα το 70. Αυτοι προφανως και εξαιρουνται.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

http://www.oif.g.se/herr/Spelartrupp_herr.aspx

Emil Krafth, 17 year old right back! DONT LOOSE him as you did with Rasmus Elm!!!!! Zagor do you hear??????????!

He plays currently for Öster IF in Sweden.

AINTAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πρόεδρε ακούω ψιλές πως το καλοκαίρι θα πουλήσεις τον Σαλπιγγίδη ή τον Κλάους!!!!Πραγματικά αν θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την όποια στήριξη στο πρόσωπο σου ελπίζω να το σκεφτείς καλά.Ομάδα με τα 19χρονα δεν κάνεις.Θέλεις και έμπειρους και παίκτες που έχουν πιστοποιήσει πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στο επίπεδο που θέλει ο ΠΑΟΚ.ΠΑΟΚ είμαστε και ΠΑΟΚ θα είμαστε...κορόϊδα ΠΟΤΕ.Ελπίζω να τα διαβάζεις αυτά και τα σκέφτεσαι.
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω άκουσα Φώτη ότι όχι αυτο το επόμενο καλοκαίρι θα πουλήσει σταφυλλιδη και τον πόποβιτς το 2013 :):):):) κανένα μεντιουμ στο είπε τι θα κάνει το καλοκαίρι ο ζαγορ ; Ρε τι ακούμε ....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κανένα μέντιουμ.Το ρε τι ακούμε να το λες συνέχεια όμως.
Άβαταρ μέλους
sdufa

Δημοσίευση από sdufa »

eorptol έγραψε:Εγω άκουσα Φώτη ότι όχι αυτο το επόμενο καλοκαίρι θα πουλήσει σταφυλλιδη και τον πόποβιτς το 2013 :):):):) κανένα μεντιουμ στο είπε τι θα κάνει το καλοκαίρι ο ζαγορ ; Ρε τι ακούμε ....

Ούτε ο Λευτέρης Δούκας να ήσουν.
Η αέναη διάψευση στα κακώς κείμενα της ΠΑΕ.

Για να μαι και ον τόπικ ,τι γλυκούλης ήσουν σήμερα στα επίσημα..!
Ομορφάααααααντρα μου
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ο αρχηγος των τραγικων
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

sdufa έγραψε:
eorptol έγραψε:Εγω άκουσα Φώτη ότι όχι αυτο το επόμενο καλοκαίρι θα πουλήσει σταφυλλιδη και τον πόποβιτς το 2013 :):):):) κανένα μεντιουμ στο είπε τι θα κάνει το καλοκαίρι ο ζαγορ ; Ρε τι ακούμε ....

Ούτε ο Λευτέρης Δούκας να ήσουν.
Η αέναη διάψευση στα κακώς κείμενα της ΠΑΕ.
Ενω αν πω ειναι κλέφτης ο ζαγορακης η θέσω το δίλημμα της σύγκρισης όπως κάνει ο ραπτοπουλος γουμενος=ζαγορακης θα είμαι καλός και αντικειμενικός ......όταν γράφει ο φωτης για κάτι που άκουσε και αφορά την ομάδα 6 μήνες μετα δεν ειναι παπας απο μόνος του αυτο που άκουσε ;
Τα λάθη του ζαγορακη ειναι γνωστά και χιλιοειπωμενοι επικοινωνιακό μπουτίκ έλλειψη οργάνωσης .....όμως δεν θα μηδενισω ότι καλο έκανε ειναι πολλα αυτα και αγωνιστικα αλλα και σε θέμα υποδομών και εγκαταστάσεων ( προπονητικο)....
Φυσικα για εναν άνθρωπο που είχε παντελη άγνοια απο διοίκηση ομάδας αυτα που πέτυχε ειναι παρα πολυ σημαντικά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 08 Ιαν 2012, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Περίμενε να δούμε.Μακάρι να είναι...
Άβαταρ μέλους
sdufa

Δημοσίευση από sdufa »

Aτυχέστατο το παράδειγμα σου.
Πτολεμαιδιώτη δεν είναι όλα τέλεια και ρόδινα όπως συχνά τα παρουσιάζεις.
Δεν υπάρχει ΜΟΝΟ το μαύρο και ΜΟΝΟ το άσπρο.
Κατά 99,9% υπάρχει ΜΟΝΟ το ασπρόμαυρο ή αλλιώς το γκρι.Λάθη και σωστά εκατέρωθεν.
Εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα το κάνετε συνέχεια(να εξυμνείτε κατά βούληση) και περιμένετε και χειροκρότημα.

Όσο για τις μεταγραφές ,ο θυμόσοφος λαός λέει "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά".
Ένα παραπάνω με τα πρόσφατα παραδείγματα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω ακουσα οτι το καλοκαιρι οταν ΘΑ πουλησουμε τον κλαους και τον σαλπι
επιδη τα διαρκειας ΘΑ ειναι μονο 4300 και μετα στην μεταγραφικη περιοδο δεν ΘΑ εχουμε δεκαρα τσακιστη
με τα χρηματα που ΘΑ παρουμε μετα το σφαξιμο ΘΑ φερουμε τον ρικουελμε και τον σοτομαγιορ...αυτον για προπονητη του στιβου γιατι μετα τα φεσια που αφισε ο ζαγορ στον Α.Σ. ο στιβος παει κατα διαολου....
αυτα τα ακουσα απο ατομο εμπιστο ο οποιος οταν μαθει κατι αλλο ΘΑΑΑΑ μου το πει αμεσως
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ή ο ζαγόρ μας καταστρέφει και εμείς κοιμώμενοι τον ύπνο του δικαίου τον αφήνουμε
ή ο ζαγόρ δε μας καταστρέφει και εμείς του πριονίζουμε την καρέκλα

η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στη μέση. Εντάξει έκανε και κάνει λάθη, αλλά όχι και μας καταστρέφει. Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο ζαγόρ, ας κάνει ότι θέλει μεγάλο παιδί είναι. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς, τον διώχνουμε ή τον κρατάμε; Γιατί αν και για μας η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, δηλαδή τον κρατάμε αλλά να ξέρει ότι αμά λάχει τον διώχνουμε κιόλας, βράστα κι άστα.

Αυτή η πολιτική του ώριμου φρούτου, να περιμένουμε τις καταστάσεις και η διαδοχή να προκύψει αναπόφευκτα θα φέρει δυσκολίες στην ομάδα. Τι έγινε, κολώνουμε; Σε λίγους μήνες η θητεία της τωρινής διοίκησης πρωτοδικείου τελειώνει. Σταράτα λόγια και αλήθειες, κύριοι κάντε ότι είναι να κάνετε γιατί έρχονται οι επόμενοι.

Αν είναι να κάνουμε δύο χρόνια να αποφασίσουμε ότι δεν κάνει ο ζαγόρ και άλλα δύο χρόνια να βρούμε το διάδοχο σχήμα και άλλα δύο χρόνια... δεν γίνεται έτσι δουλειά. Φοβόμαστε μήπως κάνουμε λάθος; Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη.

Αν θέλουμε να κάνουμε κουμάντο στον ΠΑΟΚ μας να η ευκαρία. Κύριε, δε μας κάνεις, ευχαριστούμε γειά σας ή τώρα στα δύσκολα εγώ είμαι εδώ. Αν από την άλλη θέλουμε να είμαστε θεατές, πελάτες ή "φίλοι" του ΠΑΟΚ η κριτική για τη διοίκηση περισσεύει, δε σου αρέσει το προϊόν; Πας στο επόμενο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ετσι ρε ξεβολεμενε
οταν περασει το 6μηνο πας στον κατσαρη και του λες
εχω αυτον αυτον και αυτον
μετοχοι υπαρχουν ας κανουν εκλογες και ας βγαλουν τους επομενους
τωρα .........ρεεεεεεε θοδωρααααααααα γιατι ετσιιιιι γιατι ..το ενα λαθος μετα το αλλοοοοοο....βρυζακο τον πουλοοοοοοοοοο.....
κατσε μην πω και τιποτα αλλο και ο αργοναυτης με στειλει για καμια εβδομαδα
αλλα εκει θελει αντερα φιλοι μου καλοι μου φιλοι
πισω απο το πληκτρολογιο ολοι προεδροπροπηνοτομαναντζαρεοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

και αυτοι οι επομενοι ρεεεεεεεε θα εχουν και κατι τσεπες βαθιες τινγκα στο ταλαρο να τα χοσουν στην ΠΑΕ

ενω ο ζαγορ μια δεν εβαλε και εδωσε και στον φαλακρα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και άμα μετά από κάποιους μήνες διχόνοιας και τριβών φύγει ο Ζαγοράκης θα υπάρχει λόγος; Πάλι γιατί έτσι θα φύγει.

ή θα είναι λόγος αν χάσουμε από το Ρούλη π.χ.;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”