Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ότι «ο ΠΑΟΚ ήρθε για να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες για γκολ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ΜΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ)
και έπαιξε αμυντικά με όλη την ομάδα πίσω από το κέντρο.

τέτοιες δηλώσεις με κάνουν να ντρέπομαι. είναι κατάντια.

ΖΑΓΟΡΑΚΗ άλλαξέ τα όλα τώρα!!
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Τι κράζετε μωρέ?Μια χαρά κατέβηκε ο Μάκης...ποιος δεν θα φοβόταν τις επελάσεις του Εβρά Σπυρόπουλου, τις μαγικές κάθετες του Αντρες Ματε Σιμαο και τις τρομακτικές διεισδήσεις του Ντανι Αλβες Μαρίνου?
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

gika έγραψε:Α, νίκο, μήπως μπορείς να μου πεις που είμαι λάθος;;;

Πέρσυ από το βάζελο δεν έχασες 2-1 (με γκολ του βιειρί από ασίστ του χαλκιά; ή κάπως έτσι;)
Με την ΑΕΚ; Στα πλέι οφ 0-0... Στο πρώταθλημα δεν θυμάμαι πόσο, αλλά νομίζω χάσαμε σωστά;

Μήπως φταιει ο Μάκης που δεν κερδίζουμε στο ΟΑΚΑ εδώ και 12 χρόνια;

Τι να πω...

Ναι, φταίει. Αλλά ως ένα σημείο. Πρώτα απ' όλα φταίει ο Κάκος κι ο βοηθός, μετά ο Ζλάταν και μετά ο Χάβος...
gika, έξυπνο παιδί είσαι, καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι το να λες ότι και ο Σάντος δεν κατάφερε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ και αυτό είναι και άλλοθι για την ανυπαρξία του πάγκου σου, ε, είναι σοφιστία...

Εγώ θα σε ρωτήσω το εξής...Η ομάδα που παρέλαβαν ο Χάβος και ο προκάτοχός του, μαζί με τον Παντέλο, θα μπορούσε:

1. Να φτάσει αγκομαχώντας στα play-off
2. Να έχει διαφορά 30.000 πόντους από τον 1ο
3. Να έχει διαφορά 20.000 πόντους από τον 2ο
2. Να έχει φορτώσει το Γκαρσία με 40 παιχνίδια
3. Να χάσει τον Ίβιτς με θλάση (έλεος...)
4. Να έχει το Βιερίνια με κάρτες
5. Να έχει τον Τσιρίλο με κάρτες
6. Να έχει το Σάλπι μονίμως κουρασμένο
7. Να έχει το Μούσλι μονίμως ξενερωμένο
8. Να έχει τον Αρίας μονίμως στον πάγκο
9. Να έχει τον ΕλΖάρ μεταξύ πάγκου, εξέδρας και μεταγραφής

Ο κατάλογος βέβαια δεν έχει τέλος και αυτό γιατί ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ανέλαβαν να οδηγήσουν μια ομάδα που στήθηκε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ...

Και κάτι τελευταίο..., γιατί οι παίκτες πάντα φταίνε (δεν τρέχουν, δεν μαρκάρουν, δε σκοράρουν, είναι αδιάφοροι και τώρα τελευταία πήρε το μάτι μου ότι δεν ακολουθούν και τις οδηγίες ( :lol: ) του προπονητή ( :lol: ) τους (γειά σου gash με τα ωραία σου).....Καταλάβετέ τους....ο Χάβος τους προπονεί
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

iliasp έγραψε: Στο πρωταθλημα και χωρις προπονητη χαλαρα θα τερματιζαμε στην πρωτη πενταδα.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Για ποδόσφαιρο μιλάμε η για ταβλι?

ΥΓ. Gika τζαμπα κουράζεσαι.Φωνάζεις σε αυτιά που δεν θέλουν να ακούσουν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα χρεώνεται ο άνθρωπος το καθυστερημένο φρεσκάρισμα των πλάγιων και ενός στο κέντρο για να κρατήσει πίσω το λαγό και να μην πιεστούμε στο 65-75 τόσο πολύ...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

τιποτα..δεν φταιει κανενας παικτης..

Η ευθυνη ειναι δικια σοθ 100%..

τουλαχιστον δεξου το...λιγες μερες μεινανε..
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

2 ημερες και σημερα...
Υπομονη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε:
iliasp έγραψε: Στο πρωταθλημα και χωρις προπονητη χαλαρα θα τερματιζαμε στην πρωτη πενταδα.

ε και εμεις τζαμπα κουραζομαστε...μιλαμε σε ματια που δεν θελουν να δουν το προφανες... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ο αστήρ τριπόλεως πάντως δε δείχνει να χαμπαριάζει.τον εθέλει μαθαίνω.άραγες ,ο κατά δήλωσιν του ιδίου δάσκαλος του χάβου Π.Δ πώς να αισθάνεται από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον μαθητή του;να του φάει δίς τη δουλειά παραπάει,δε νομίζετε; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

teod1980 έγραψε:Δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα χρεώνεται ο άνθρωπος το καθυστερημένο φρεσκάρισμα των πλάγιων και ενός στο κέντρο για να κρατήσει πίσω το λαγό και να μην πιεστούμε στο 65-75 τόσο πολύ...
φιλικά πάντα,

το ότι αρχίζει πάλι με το τσουκαλά σε straight swap με το garcia τη στιγμή που ο Τσουκαλάς δε μπορεί ούτε τη μπάλα να κρατήσει , ούτε να προωθήσει το παιχνίδι παρα μονο προς τα πίσω δε το χρεώνεται? εδώ και πόσους μήνες μου χρησιμοποιεί το τσουκαλά είτε σαν αντί-garcia είτε σαν αντί-βιτολο και σχεδόν κάθε φορα που παίζει χάνουμε το κέντρο. έχει κάνει ένα καλο παιχνίδι αυτό με το γαύρο στη τούμπα, άντε να βάλω και το παιχνίδι με τον άρh που κάποιοι τοv βγάλαν MVP (εγώ ανύπαρκτο τον είδα, αλλα ας το βάλω κιαυτό). ελληνάκια από το σπλάχνα μας να έχουμε στην 11ada και παπάρια μεντολες.

το ότι πριν γίνει το 1-0 δεν έβγαλε τον αθανασιάδη που σέρνεται από τα απανωτά παιχνίδια εδώ και 2-3 αγωνιστικές, δε το χρεώνεται? το ότι βγάζει σαλπιγγίδη την ώρα που δεχτήκαμε το goal δε το χρεώνεται?

To ότι συνεχίζουμε ακόμα και τώρα να είμαστε παιδική χαρά στα στημένα στην άμυνα δε το χρεώνεται? γιατί και σήμερα το goal , πάλι από στημένο ουσιαστικά το φάγαμε. το ότι από καλύτερη ομάδα επιθετικά στα στημένα έχουμε καταντήσει άθλιοι επιθετικά στα στημένα δε το χρεώνεται?
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Τα συγχαρητηρια μου.
Πρεπει να εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος στον κοσμο που δεν εχει καταλαβει οτι ο Μουσλιμοβιτς δεν εχει καμια ορεξη να παιξει εστω και 1' στον ΠΑΟΚ.Ξερει πως φευγει και περιμενεις να μπει μεσα και να τα δωσει ολα??Να βαλει τα ποδια του στη φωτια?Για μαλακα τον εχεις?Στα παπαρια του ο Ζλαταν,σιγα μην κουραστει για την παρτυ σου...
Καλα η αλλαγη του Σαλπιγγιδη ηταν απλα αλλο ενα highlight σου...δεν πειραζει...συνηθισμενοι ειμαστε...εχω ξεχασει απο ποτε εχω να μην πιω μετα απο ματς του ΠΑΟΚ με εσενα στον παγκο...
Πλεον απο εσενα τα περιμενω ολα.Μεχρι και Φιλομενο σεντερ φορ με τις πατεριτσες την Τεταρτη...Εδω εβαλες τον Βιτολο με 1 ποδι με την CSSK,τωρα θα κωλωσεις?Εμπαινε μεγαλε!
Φανταζομαι εχεις καταλαβει :?: πως ο μονος λογος που "στολιζεις" ακομα τον παγκο μας ειναι η καλη πορεια που εκαναν οι ΠΑΙΚΤΕΣ μας στην Ευρωπη και τιποτα παραπανω...ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον :ugeek:
Αν και πολυ ανησυχω πως και χωρις την πορεια θα ησουν παλι εδω να μας ανεβαζεις την πιεση και να μας χαλας τα βραδυα της κυριακης...
ΥΓ1. Τον μπουλο.Χωρις @@.Ετσι στεγνα.Δεν θα μας στειλεις εσυ σε ψυχιατρους.
ΥΓ2.Οι τελευταιες σου δηλωσεις σαν "προπονητης" του ΠΑΟΚ δεν θελω να εχουν να κανουν με τα του αγωνα.Απλα ενα "Σας ευχαριστω πολυ που με ανεχτηκατε".Τελος.Λιτα και απεριττα.
ΥΓ3.Υπαρχει καποιος που πιστευει πως αν στο ματς καθοταν στον παγκο ο Αγγελος δεν θα φευγαμε τουλαχιστον με το Χ?
ΥΓ4.Ζαγορακη ξυπνα.Πολυ κρατησε ο υπνος σου.Εκτος και αν η κατασταση ειναι κωματωδης...

Petm thumbs up απο εμενα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

niko70 έγραψε:
gika έγραψε:Α, νίκο, μήπως μπορείς να μου πεις που είμαι λάθος;;;

Πέρσυ από το βάζελο δεν έχασες 2-1 (με γκολ του βιειρί από ασίστ του χαλκιά; ή κάπως έτσι;)
Με την ΑΕΚ; Στα πλέι οφ 0-0... Στο πρώταθλημα δεν θυμάμαι πόσο, αλλά νομίζω χάσαμε σωστά;

Μήπως φταιει ο Μάκης που δεν κερδίζουμε στο ΟΑΚΑ εδώ και 12 χρόνια;

Τι να πω...

Ναι, φταίει. Αλλά ως ένα σημείο. Πρώτα απ' όλα φταίει ο Κάκος κι ο βοηθός, μετά ο Ζλάταν και μετά ο Χάβος...
gika, έξυπνο παιδί είσαι, καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι το να λες ότι και ο Σάντος δεν κατάφερε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ και αυτό είναι και άλλοθι για την ανυπαρξία του πάγκου σου, ε, είναι σοφιστία...

Εγώ θα σε ρωτήσω το εξής...Η ομάδα που παρέλαβαν ο Χάβος και ο προκάτοχός του, μαζί με τον Παντέλο, θα μπορούσε:

1. Να φτάσει αγκομαχώντας στα play-off
2. Να έχει διαφορά 30.000 πόντους από τον 1ο
3. Να έχει διαφορά 20.000 πόντους από τον 2ο
2. Να έχει φορτώσει το Γκαρσία με 40 παιχνίδια
3. Να χάσει τον Ίβιτς με θλάση (έλεος...)
4. Να έχει το Βιερίνια με κάρτες
5. Να έχει τον Τσιρίλο με κάρτες
6. Να έχει το Σάλπι μονίμως κουρασμένο
7. Να έχει το Μούσλι μονίμως ξενερωμένο
8. Να έχει τον Αρίας μονίμως στον πάγκο
9. Να έχει τον ΕλΖάρ μεταξύ πάγκου, εξέδρας και μεταγραφής

Ο κατάλογος βέβαια δεν έχει τέλος και αυτό γιατί ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ανέλαβαν να οδηγήσουν μια ομάδα που στήθηκε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ...

Και κάτι τελευταίο..., γιατί οι παίκτες πάντα φταίνε (δεν τρέχουν, δεν μαρκάρουν, δε σκοράρουν, είναι αδιάφοροι και τώρα τελευταία πήρε το μάτι μου ότι δεν ακολουθούν και τις οδηγίες ( :lol: ) του προπονητή ( :lol: ) τους (γειά σου gash με τα ωραία σου).....Καταλάβετέ τους....ο Χάβος τους προπονεί
Για να προσθεσω το εξης ναρκισιστικο...

Τεταρτη παιζουμε το παιχνιδι της χρονιας, ομως κρινομαστε απο τις καυλες του Σκοκο!!!
Παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να πω... ΧΑΒΟ..xxxxx ΧΘΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Δευ 23 Μάιος 2011, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χάβε αντίο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Petm έγραψε:
teod1980 έγραψε:Δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα χρεώνεται ο άνθρωπος το καθυστερημένο φρεσκάρισμα των πλάγιων και ενός στο κέντρο για να κρατήσει πίσω το λαγό και να μην πιεστούμε στο 65-75 τόσο πολύ...
φιλικά πάντα,

το ότι αρχίζει πάλι με το τσουκαλά σε straight swap με το garcia τη στιγμή που ο Τσουκαλάς δε μπορεί ούτε τη μπάλα να κρατήσει , ούτε να προωθήσει το παιχνίδι παρα μονο προς τα πίσω δε το χρεώνεται? εδώ και πόσους μήνες μου χρησιμοποιεί το τσουκαλά είτε σαν αντί-garcia είτε σαν αντί-βιτολο και σχεδόν κάθε φορα που παίζει χάνουμε το κέντρο. έχει κάνει ένα καλο παιχνίδι αυτό με το γαύρο στη τούμπα, άντε να βάλω και το παιχνίδι με τον άρh που κάποιοι τοv βγάλαν MVP (εγώ ανύπαρκτο τον είδα, αλλα ας το βάλω κιαυτό). ελληνάκια από το σπλάχνα μας να έχουμε στην 11ada και παπάρια μεντολες.

το ότι πριν γίνει το 1-0 δεν έβγαλε τον αθανασιάδη που σέρνεται από τα απανωτά παιχνίδια εδώ και 2-3 αγωνιστικές, δε το χρεώνεται? το ότι βγάζει σαλπιγγίδη την ώρα που δεχτήκαμε το goal δε το χρεώνεται?

To ότι συνεχίζουμε ακόμα και τώρα να είμαστε παιδική χαρά στα στημένα στην άμυνα δε το χρεώνεται? γιατί και σήμερα το goal , πάλι από στημένο ουσιαστικά το φάγαμε. το ότι από καλύτερη ομάδα επιθετικά στα στημένα έχουμε καταντήσει άθλιοι επιθετικά στα στημένα δε το χρεώνεται?
Εννοώ ότι πέρα ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ κουλά που έχει κάνει... :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

ε και εμεις τζαμπα κουραζομαστε...μιλαμε σε ματια που δεν θελουν να δουν το προφανες... :ugeek:
Το προφανές είναι οτι σε πηρε κάτω απο τη μέση της βαθμολογίας κι ενω ολοι ελεγαν οτι χάθηκε η χρονιά
σε έβγαλε ευρώπη .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”