Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από e8nos »

μαγκες εμενα δεν με νοιαζει πως θα λεγετε ο προπονητης αλλα τα εχεγγυα που εχει για να πετυχει.ο χαβος μου εδειξε οτι δεν κωλωνει πουθενα και οτι εδιωξε τον γκαρσια απο την προπονηση τον ανεβασε πολυ στα ματια μου αλλα αμα δν βρουμε καλο προπονητη και παρουμε τον αντιστοιχο μπερετα.προτιμω να κρατησουμε τον μακ χαβ(εξ γερμανιας προπονητη)επισης και οταν ερθει αυτος ο προπονητης καλο θα ηταν να κατσει μαζι του λιγο καιρο για να του μαθει καλυτερα την ομαδα!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Επίσης στον ΠΑΟΚ δεν κοιτούν την περίπτωση Αγκίρε, ενώ δεν φαίνεται να έχει σβήσει εντελώς η περίπτωση του Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ο μοναδικός που έχει εξαιρετικό βιογραφικό και ταυτόχρονα όχι υψηλό κασέ. Τουλάχιστον όχι στα επίπεδα του Λε Γκουέν.

Στον ΠΑΟΚ όμως συνεχίζουν να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να παραμείνει ο Μάκης Χάβος πρώτος προπονητής της ομάδας, όμως αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος και πρέπει να του συμπεριφερθούν ανάλογα. Οπως και να έχει, ο Χάβος έχει κερδίσει πόντους μέσα στην ομάδα, αλλά και στα διοικητικά κλιμάκια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης τριετίας θα στηριχτεί πάνω του. Στόχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως είναι να τον διατηρήσει στο τιμ της ομάδας.

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... 5&scid=874

Γιατί όχι τον Αγκίρε??
Όπου πήγε παρουσίασε καλό έργο.. :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα και εγω απορω με την περιπτωση αγκιρε.Εχει αριστο βιογραφικο, μαλιστα οδηγωντας μια ομαδα με μικρο budget στο τσαμπιονς λιγκ που ειναι ακριβως αυτο που ψαχνουμε καλο αποτελεσμα χωρις σπαταλη χρηματων,και 2 χρονια τα πηγε πολυ καλα και με την ατλετικο.Ειναι λατινος μπορει να εκλιματιστει γρηγορα χαρις σε αυτο και αν το οικονομικο του δεν ειναι απαγορευτικο δεν βλεπω τι μπορει να εχει να ζηλεψει απο τον λεγκεν που μετα την ηδη καλη ομαδα λυων οπου πηγε απετυχε η τον μπολονι η ακομα και τον γκρος που περιγραφεται λες και ειναι κατι μεταξυ φεργκιουσον και βενγκερ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εχει περασει ηδη μια βδομαδα κ εγω συμφωνω να βρουμε προπονητη καλο κ να περασει οσος χρονος γινεται ....για το καλο της ομαδος...........

το ερωτημα μου ειναι χρονος υπαρχει ομως???????????

εγω νομιζω οτι 2 βδομαδες ειναι αρκετος χρονος και για τους μεν και για τους δεν......

παταμε στη 2 ελπιζω μεχρι την αλλη να εχει βρεθει.....

εκτος αν οι στοχοι μας ειναι να τερματισουμε κ να παραμεινουμε στην α εθνικη....κ περασει μια χρονια ετσι κ πουμε απο του χρονου ....

δυστυχως χρονος για παζαρια δεν υπαρχει τη συγκεκριμενη στιγμη....ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα.....

για να σωσουμε καποιους στοχους της ομαδος πρεπει να ερθει το συντομοτερο......

ολα τα αλλα που ακουγονται ειναι περιττα ας ζησουμε την πραγματικοτητα λιγο...και στους ρυθμους των στοχων που εχει η ομαδα......δε χαθηκε η χρονια μεχρι κ πρωταθλημα μπορουμε να παρουμε .....

και ουτε θελω να περιμενω του χρονου για να πρωταγωνιστω ......θελω το πρωταθλημααααααααα και το περασμα στους ομιλους.......φετοςςςςς γιατι ξερω οτι μπορω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 26 Οκτ 2010, 14:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αρκετά καλή δουλειά και στην εθνική Μεξικού αλλά μπορεί και να έχει υψηλότερο κασέ από όλους αυτούς...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Πραγματικα και εγω απορω με την περιπτωση αγκιρε.

δε θέλει να έρθει (από κόλκας)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί να μην θέλει τριετή δέσμευση, ή να ζητάει να φέρει παίκτες δικής του επιλογής από Μεξικό...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

η να θεωρεί την ελλάδα σαν πισωγύρισμα στη καριέρα του
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ή να μη θελει η γυναικα του :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Πάντως έχει δηλώσει ότι θέλει να προπονήσει στην πρέμιερ λιγκ...
Κι εμείς λιγκ έχουμε όμως και μάλιστα σούπερ λιγκ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μέσα.
paoklar έγραψε:Ταμειο εκτακτης εισφορας για προπονητη.

Εισφορα απο 20 εως 70 ΕUR που θα διατεθουν αποκλειστικα για προπονητη.

Για εναν προπονητη οπως ο Gross, με μεγαλη χαρα.

Οποιος/οποιοι νομιζουν οτι μπορουν να το οργανωσουν σε σνεργασια με την ΠΑΕ ας παρουν πρωτοβουλια.

Αφου πρωτα εξασφαλισουν τη δηλωση στηριξης/συμμετοχης 30-50 ατομων για εκκινηση. (Προσωπικα δηλωνω συμμετοχη απο τωρα)

Θεματοφυλακας η ΠΑΕ.

Επρεπε ηδη να εχει γινει. Ισως ειναι αργα τωρα.

Ισως μπορουν να μαζευτουν 150-200 χιλ. που μπορουν να προσεθουν στο ηδη υπαρχον budget της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως στο Χάβο πρέπει να αναγνωρίσω:

α) Μελέτησε πολύ καλά τους αντιπάλους του.
β) Μετά από καιρό είδαμε τον ΠΑΟΚ να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου και να του βγαίνει.
γ) Ξέρει την ομάδα.
δ) Μετά το σκηνικό με το Γκαρσία, τα αποδητήρια ταρακουνήθηκαν. Αν στηριχτεί ο προπονητής (όποιος και να είναι) λύθηκε το πρόβλημα.
ε) Δεν φοβήθηκε να πάρει πρωτοβουλίες όταν χρειάστηκε. Είναι άπειρος και σίγουρα φιλόδοξος. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δεν αρκέστηκε στο "ούτως ή άλλως υπηρεσιακός είμαι, κάτσε μην εκτεθώ".

Κοινώς, μου φαίνεται ότι μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πόσο καλός είναι -αν είναι- πάντως βραχυπρόθεσμα δείχνει να μην έχει πρόβλημα.

Δεν με πειράζει να μείνει και λίγο παραπάνω από το προσωρινά. Γιατί αν έρθει ξένος, μέχρι να προσαρμοστεί θα φάμε πολλά παραπάνω χαστούκια από ότι με τον Χάβο.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Χάβο είναι το τι θα μπορέσει να κάνει μακρυπρόθεσμα. Θα μπορέσει να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα; Τώρα κέρδισε μία μάχη στα αποδητήρια. Θα καταφέρει να πάρει και τον πόλεμο; Έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να μάθει νέες τακτικές και συστήματα στην ομάδα; Θα μπορέσει να προσθέσει διάφορους "συνδιασμούς" και "καινοτομίες" στο παιχνίδι της ομάδας;

Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα.

Την ομάδα αυτή τη στιγμή μπορεί να την διαχειριστεί μέχρι να περάσει η θαλασσοταραχή, να την φέρει στα επίπεδα που της πρέπει. Το πιστεύω αυτό. Και για αυτό δεν με πειράζει αν έρθει ή όχι νέος προπονητής άμεσα.

Απλά επειδή όλοι ονειρεύομαστε έναν άλλον ΠΑΟΚ δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να στήσει μία ομάδα, να την βελτιώσει αισθητά και από ομάδα να την κάνει ΟΜΑΔΑΡΑ. Για αυτό θα προτιμούσα έμπειρο και μεγάλο προπονητή. Που θα σε κάνει να νιώθεις σίγουρος για τα αποτελέσματα του. Που θα μπορούσε να στήσει μία ομάδα, μέσα από ένα πλάνο και να μας οδηγήσει σε τίτλους -όχι έναν ως θαύμα, αλλά σε μια περίοδο που θα πρωταγωνιστούμε-.

Τι θα έκανα εγώ; Όσο κερδίζει ο Χάβος, δεν άλλάζει. Φυσικά θα έρθουν και οι ήττες αλλά όσο θα μας κρατάει μέσα στους στόχους θα του αξίζουν οι ευκαιρίες. Αν φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς (έχοντας μεσολαβήσει μεταγραφική ενίσχυση τον Δεκέμβρη και ξεσκαρτάρισμα) και είμαστε στα πλέι οφ και βγούμε Ευρώπη, θα είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε. Μπορεί ο Χάβος να μας οδηγήσει στο κάτι παραπάνω ή χρειάζεται κάποιος άλλος; Και αν πάμε στη λύση του κάποιου άλλου ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε έτοιμοι όχι απλά να τον ανακοινώσουμε αμέσως, αλλά και να ξέρει ήδη την ομάδα αυτός.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Εγω προσωπικα απο αυτα εχει δειξει ο Χαβος μεχρι τωρα μου δειχνει οτι αξιζει να μεινει στην ομαδα και να τον εκμεταλευτει η ομαδα με βαση τα χαρακτηριστικα του(αυτα που ανεφερε ο γκικα πιο πανω).Σαν πρωτο προπονητη δεν μπορω να τον δω διοτι θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ χρειαζεται το κατι παραπανω στο θεμα προπονητη.Θα θελα παντως να μεινει σαν βοηθος προπονητη γιατι εκτος απ το οτι γνωριζει την ομαδα εχει ανεβει αρκετα στην εκτιμηση του κοσμου.Ποιος ηταν ο χαβος οταν ηρθε?Σε οτι καλο ή κακο εδειχνε η ομαδα δεν φαινοταν πουθενα.Ολοι ασχολιομασταν με τον Δερμιτζακη.Τωρα ομως γνωρισαμε και τον Χαβο και νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι να τον στηριξουμε καλυτερα ως βοηθο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αρχική / Ποδόσφαιρο / Προπονητής / Προτάθηκε ο Τοπαλίδης
Προτάθηκε ο Τοπαλίδης
Ποδόσφαιρο, Προπονητής 26 Οκτ. 2010 17:03 - Από

Ο εκπρόσωπος του πρώην συνεργάτη του Ρεχάγκελ, πρόσθεσε στην μακριά λίστα των προπονητών που προτάθηκαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το όνομα του Γιάννη Τοπαλίδη.
2 σχόλια | Σχολιάστε

Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δηλώνει ότι έχει αποφασίσει για τα ονόματα των προπονητών με τα οποία συζητάει προκειμένου να επιλέξει τον διάδοχο του Δερμιτζάκη, αλλά οι μάνατζερ δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν προτάσεις με νέα ονόματα. Τελευταία έφτασε αυτή του εκπροσώπου του Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο πρώην συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ, που έχει όλα τα τυπικά προσόντα για να αναλάβει ομάδα της Super League είναι έτοιμος να ξεκινήσει καριέρα προπονητή αυτόφωτα και μακριά από τη λάμψη του ονόματος του πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας. Σ' αυτό το πλαίσιο ο εκπρόσωπος του Τοπαλίδη τον πρότεινε και στον "Δικέφαλο".

λολαΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Προτιμώ τον Χάβο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”