Φανέλα ΠΑΟΚ
- fiorentinos
- john4serres
- fiorentinos
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τελικά γράφει PAOK Thessaloniki 1926 με καλλιγραφικά γράμματα!Αρκετά ενδιαφέρουσα η φανέλα και φαίνεται δουλεμένη...
ρε παιδια τι εγινε με την συναντιση τελικα την πεμπτη δεν θα γινοταν.
μηπως και η ριγε δεν ειναι τελικα αυτη που θα δουμεμακαρι παντος αν αλλαξει η ποιοτητα που λενε ειναι κακη και ο χορηγος που ειναι αθλιος και ΒΕΒΑΙΟΣ το σημα να μην ειναι αυτοκολλητο
ελπιζω αυτο με τις φανελες χωρις χορηγο νουμερα και σημα να αποτελεσουν παρελθον και να αλλαξει η συμφωνια
μηπως και η ριγε δεν ειναι τελικα αυτη που θα δουμεμακαρι παντος αν αλλαξει η ποιοτητα που λενε ειναι κακη και ο χορηγος που ειναι αθλιος και ΒΕΒΑΙΟΣ το σημα να μην ειναι αυτοκολλητο
ελπιζω αυτο με τις φανελες χωρις χορηγο νουμερα και σημα να αποτελεσουν παρελθον και να αλλαξει η συμφωνια
Καταπληκτική και η νέα μαύρη.
Αυτά τα διαμαντάκια της umbro στους ώμους έχω πάρα πολλά χρόνια να τα δω ακόμα και σε αγγλικές ομάδες τύπου Μάντσεστερ τρεμπλ '99 κλπ.
Και ο μικρός σηκωμένος γιακάς και αυτό που γράφει πίσω με καλλιγραφικά όπως λέτε.Πιστεύω και σε άσπρη θα είναι ωραία.

Αυτά τα διαμαντάκια της umbro στους ώμους έχω πάρα πολλά χρόνια να τα δω ακόμα και σε αγγλικές ομάδες τύπου Μάντσεστερ τρεμπλ '99 κλπ.
Και ο μικρός σηκωμένος γιακάς και αυτό που γράφει πίσω με καλλιγραφικά όπως λέτε.Πιστεύω και σε άσπρη θα είναι ωραία.

- pagotatzis
Πολλή γαματη φανέλα !
Παντός κάτι πρέπει να αλαξε μέχρι το τιπομα
Αυτές η φανέλες πρέπει να είναι τιπομενες
απο την Umbro .
Τα νούμερα και τα γράμματα πολλή πιο ωραία !
Για να δούμε αν θα διορθώσουν την ρηγε !
Μακάρι !
Θα πάρω την λευκή με κλαους και την μαύρη χωρίς όνομα !
Παντός κάτι πρέπει να αλαξε μέχρι το τιπομα
Αυτές η φανέλες πρέπει να είναι τιπομενες
απο την Umbro .
Τα νούμερα και τα γράμματα πολλή πιο ωραία !
Για να δούμε αν θα διορθώσουν την ρηγε !
Μακάρι !
Θα πάρω την λευκή με κλαους και την μαύρη χωρίς όνομα !
Οι αριθμοί δεν άλλαξαν απλά τα ονόματα ήταν στα ελληνικά.
Γιατί να αλλάξουν τη ριγέ? τέλεια είναι

- pirate_salonica
Στη ριγέ επιβάλλεται να φύγει το αυτοκόλλητο και να συνεχίζονται οι ρίγες πίσω... Τουλάχιστον αν δε γίνεται στα Ευρωπαϊκά να γίνεται στη Σούπερ Λιγδ... Η αν δε συνεχίζονται να είναι το πλαίσιο λίγο μικρότερο,ή κάπως καλύτερο τέλος πάντων,γιατί έτσι τώρα φαίνεται ηλίθιο.
Η μαύρη εκπληκτική....Τα καλλιγραφικά πίσω τα θέλω και στη ριγέ... Τα διαμαντάκια στους ώμους θυμίζουν Γιουνάιτεντ '99 όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω...
Ο γιακάς άθλιος κατ'εμέ,αλλά σας μεταφέρω το σχόλιο Ιταλού για τη φανέλα της Γιούβε,στην οποία η γραμματοσειρά είναι σκ@τ@...
"Αν είναι να έχουμε ένα παράπονο,για μένα δεν υπάρχει κανένα".
Ακριβώς αυτό.Αν και η λευκή είναι κάπως έτσι,που δεν νομίζω διότι αυτή στις μακέτες είχε το σχέδιο της Αγγλίας και η λευκή έμοιαζε σαν το σχέδιο της ριγέ πιο πολύ,θα είναι ωραία αρκεί να μην είναι το
"μινέρβα" έκτρωμα που είδαμε με την PSV...
Η μαύρη εκπληκτική....Τα καλλιγραφικά πίσω τα θέλω και στη ριγέ... Τα διαμαντάκια στους ώμους θυμίζουν Γιουνάιτεντ '99 όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω...
Ο γιακάς άθλιος κατ'εμέ,αλλά σας μεταφέρω το σχόλιο Ιταλού για τη φανέλα της Γιούβε,στην οποία η γραμματοσειρά είναι σκ@τ@...
"Αν είναι να έχουμε ένα παράπονο,για μένα δεν υπάρχει κανένα".
Ακριβώς αυτό.Αν και η λευκή είναι κάπως έτσι,που δεν νομίζω διότι αυτή στις μακέτες είχε το σχέδιο της Αγγλίας και η λευκή έμοιαζε σαν το σχέδιο της ριγέ πιο πολύ,θα είναι ωραία αρκεί να μην είναι το
"μινέρβα" έκτρωμα που είδαμε με την PSV...
- pagotatzis
Εμένα μου φάνηκαν πιο χοντρά τα γράμματαbrigate4 έγραψε:Οι αριθμοί δεν άλλαξαν απλά τα ονόματα ήταν στα ελληνικά.
και τα νούμερα ,
Η ριγε είναι κατεμε χάλια
Ναι έτσι φαίνεται γιατί πριν ήταν σαν μακαρόνια!
Και επειδή θέλω να τη δω και σε άσπρη -αν είναι ίδια- ...

Και επειδή θέλω να τη δω και σε άσπρη -αν είναι ίδια- ...

Πόσες φορές και 'γω αυτό έλεγα για κάποιες φανέλες μας που τώρα θα ήθελα πολύ...pagotatzis έγραψε: Η ριγε είναι κατεμε χάλια
- pagotatzis
Φίλε αυτά είναι γούστα .
Φυσικά κάποιον θα του αρέσει κάποιον όχι !
Αλλά με τέτοιο τιπομα είναι χάλια !
Θα μπορούσε να είναι πολλή πιο καλή εώς
τέλεια !
Φυσικά κάποιον θα του αρέσει κάποιον όχι !
Αλλά με τέτοιο τιπομα είναι χάλια !
Θα μπορούσε να είναι πολλή πιο καλή εώς
τέλεια !
Και του γαύρου είναι έτσι και της Νιουκαστλ,η Γιουβέντους το 'χει μαύρο και συνήθως στις ριγέ υπάρχει αυτό το πλαίσιο θυμάμαι απ'τις πέρσικα,coplam,γενική,εγνατία κλπ.
- pagotatzis
Του γαυρου και της Newcastle δεν έχουν αυτοκολητο
τον χορηγό .
Απλά έχουν ένα άσπρο κενό στο οποίο μπενει
ο χορηγός .
Χίλιες φορές έτσι παρα σαν την δικια μας
τον χορηγό .
Απλά έχουν ένα άσπρο κενό στο οποίο μπενει
ο χορηγός .
Χίλιες φορές έτσι παρα σαν την δικια μας