Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
-
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Βλεπω να τον παιρνουμε τον μαυρουκο και το καλοκαιρι να του βαζουμε ρητρα 15 μυρια κι αυτον!Τα παιδια στη διοικηση και ο Σαντος ξερουν πολυ περισσοτερη μπαλα απο μας!Ο Βιειρινια την πρωτη χρονια λογω τραυματισμου δεν εδιξε πολλα πραγματα και ομως επεμειναν στην αποκτηση του!Απλα υπενθυμιζω...Αντε γερα!!!Και κατι αλλο!Μου φαινεται οτι αν ερθει οι υπολοιποι παικτες μας θα εχουν προβλημα στα αποδυτηρια!Θα περιμενουν να κανει πρωτα αυτος μπανακι και μετα να παιρνουν σειρα! 

Πιανει θεση ξενου απο τι φαινεται ....Αν αφαιρεσουμε αμπουμπακα-Μπιζερα απο το ροστερ ειμαστε οκ...
ειναι 24 χρονων δεν ειναι μικρος.....Καλα στατιστικα δεν λεω αλλα δεν τον ξερουμε, περιμενα κτ πιο ετοιμο....
ειναι 24 χρονων δεν ειναι μικρος.....Καλα στατιστικα δεν λεω αλλα δεν τον ξερουμε, περιμενα κτ πιο ετοιμο....
τι ετοιμο ρε μανιακε??δεν ειναι σε απραξια ο παιχτης....εκτος που να εννοεις περιμενες ονομα τυπου βορονιν και ετσι...
[youtube]NbyaYa7gyfQ[/youtube]
Εμενα μου θυμίζει μπακαγιοκο στο νεοτερο του...δείτε κοντρολ στραβοπάτημα και όμως όρθιος με την μπάλα στα πόδια και γκολ....
ΠΣ. Στις τουμπες τους παίρνει όλους σβαρνα χαχαχα καρατιες.
τρελιαρις φαίνεται
Εμενα μου θυμίζει μπακαγιοκο στο νεοτερο του...δείτε κοντρολ στραβοπάτημα και όμως όρθιος με την μπάλα στα πόδια και γκολ....
τρελιαρις φαίνεται
Sera4 έγραψε:τι ετοιμο ρε μανιακε??δεν ειναι σε απραξια ο παιχτης....εκτος που να εννοεις περιμενες ονομα τυπου βορονιν και ετσι...
Εννοω υπαρκτο παικτη.....με χαμηλο ρισκο.....Μακαρι να ναι καλος...
ΠΑΟΚ: Έφερε γκολτζή από το Βέλγιο!
Μεταγραφή-λαβράκι φαίνεται ότι έχει «στα σκαριά» ο ΠΑΟΚ, που έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη για δοκιμή τον βασικό επιθετικό της Μουσκρόν, Τζέισι Οκβουνβάνε. Ο «δικέφαλος», εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του αθλητικού διευθυντή, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τον Νιγηριανό επιθετικό (είναι διεθνής, ωστόσο, με το Μπαχρέιν), ο οποίος έχει αρκετά καλό όνομα στο Βέλγιο και μετρά ήδη 8 γκολ σε 16 αγώνες στη φετινή χρονιά.
Ο Οκβουνβάνε είναι τέταρτος σκόρερ στη Jupiler League, έχοντας μόλις δύο τέρματα λιγότερα από τον πρώτο -τον περιβόητο Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης. Στα τέσσερα χρόνια, εξάλλου, που αγωνίστηκε προηγουμένως στο Μπαχρέιν, πρόλαβε, σε 55 συμμετοχές συνολικά με τις Αλ Αχλί και Μουχάρακ, να σημειώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 52 γκολ, ενώ σε 46 αγώνες με τη φανέλα της εθνικής της χώρας πέτυχε άλλα 11.
Η απάντηση, δε, στο ερώτημα για ποιο λόγο η Μουσκρόν δεν κρατάει έναν επιθετικό που -αν μη τι άλλο φαίνεται αξιόλογος- εντοπίζεται στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, που αναμένεται να τον οδηγήσουν στη λύση του συμβολαίου μαζί του.
http://www.sport-fm.gr/article/210707
είδη βλέπω το ΠΑΟΚΙ με την ρετσινα να προσπαθεί να τρεκλίσει το σύνθημα...
Οκβουνβάνε ολε ολε ολε....
Μακάρι να βγει ρε παιδιά.....τζαμπα παίκτης με καλα προσόντα απο οτι βλέπουμε...μακαρι.
Οκβουνβάνε ολε ολε ολε....

Μακάρι να βγει ρε παιδιά.....τζαμπα παίκτης με καλα προσόντα απο οτι βλέπουμε...μακαρι.
μη λες τετοια ριζλα βραδιατικα
εχεις και ονομα και αβαταρ κανει συνδιασμο μαυρο...

- magiktigra
Και κοντρόλ με το χέριFalegkos έγραψε:[youtube]NbyaYa7gyfQ[/youtube]
τρελιαρις φαίνεται

Μπα αρχίσαμε να φέρνουμε και παίχτες απο εξωτερικό για δοκιμή?
Σώπα...
Υ.Γ
Η επίθεση του ΠΑΟΚ νομίζω πως δικαίως πρέπει να έχει έναν μαύρο Αράπη μπροστά.
Η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν νομίζω πως πρέπει να έχει ένα μαυρούκο πίσω.
Σώπα...
Υ.Γ
Η επίθεση του ΠΑΟΚ νομίζω πως δικαίως πρέπει να έχει έναν μαύρο Αράπη μπροστά.
Η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν νομίζω πως πρέπει να έχει ένα μαυρούκο πίσω.
- sidpanos
έτσι γκας γτ αυτός ο αμπονσά και ο ουντέζε,μας κάναν καρδιακούς ουκ ολίγες φορές...
Παιδια να ξεκαθαρίσω - επειδή πριν δεν εξήγησα σωστά - οτι ο παίκτης όντως συμφωνώ είναι υπό δοκιμή και προφανώς δεν τρελάθηκα με το άκουσμα του. Απλά νόμισα πως πήγε πάλι να δημιουργηθεί ζήτημα γκρίνιας απ το πουθενά. Κυρίως σε Falegko και Maniako αναφέρομαι..