Εφόσον δεν ειπώθηκαν ανοικτά τότε καλύτερο θα ήταν να μην ειπωθούν και τώρα...H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Καμιά αυτοϊκανοποίηση. νόμιζα ότι ήταν γνωστά. Αλλά εδώ ήταν γνωστό και το ποιόν του Γκαγκάτση και κανείς δεν μίλησε σωστά;
Ήθελα να πω ότι και οι δύο έχουν κάνει λάθη τον τελευταίο καιρό και ελπίζω επιτέλους να θυμηθούν τον ΠΑΟΚ.
Αυτό
Ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτο το σκεπτικό σου το χρησιμοποίησαν όλα τα λαμόγια οι πολιτικοί. Ο Κόκκαλης έστηνε τα ματς! Έτσι έλεγες. Αποδείξεις έφερες; Βέβαια σε αυτήν την χώρα φυλακή μπαίνουν αυτοί που τολμούν να φέρουν αποδείξεις όχι ο Κόκκαλης.navigator11 έγραψε:το να θίγεσαι επειδή υπήρξε αντίδραση σε ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ σχόλιο (γιατί περί σχολίου προσωπικού σου επρόκειτο κι όχι για πραγματικότητα αποδεδειγμένη καθώς πήγες να το παρουσιάσεις) δεν το κατανοώ.τέλος πάντων,καλό βράδυ να έχεις.χαιρετισμούς στον πρόεδρο.![]()
Εχεις πμarisk έγραψε:Αφήστε τις παρελθοντολογίες και τους καυγάδες (και τις κατσαρόλες και τις κουτάλες βεβαια...) και γράψε Γυναίκα τίποτα για το Φλωρίδη...!! Σε ποιους τομεις δραστηριοποιειται επιχειρηματικα, ποιά είναι η οικονομική του επιφάνεια, πόσο χρονών είναι, αν έχει καράφλα, πόση την έχει, κτλπ... Βοήθα λίγο την κατάσταση...!!
Πάντως νομίζω ότι βλέπω μια διάχυτη επιφυλακικότητα σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μέχρι στιγμής και μιλάω ιδιαίτερα για τα σαιτ γιατί ραδιόφωνο απέφυγα να ακούσω (έφαγα ένα σκασμό σήμερα και αν άκουγα Ραπτόπουλο, Ζαγόρα, Μύρτσο, Λαγογιάννη, κτλπ θα ξερνούσα σίγουρα)...
να με συμπαθάς αλλά το ζήση δεν τον έχω κατατάξει στη συνείδησή μου ωσάν άλλο κόκκαλη,τσοχατζόπουλο ή βουλγαράκη.αποφασίζεις τη δεδομένη χρονική στιγμή να δημιουργήσεις εντυπώσεις πως πρόκειται για μηχανορράφο.H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτο το σκεπτικό σου το χρησιμοποίησαν όλα τα λαμόγια οι πολιτικοί. Ο Κόκκαλης έστηνε τα ματς! Έτσι έλεγες. Αποδείξεις έφερες; Βέβαια σε αυτήν την χώρα φυλακή μπαίνουν αυτοί που τολμούν να φέρουν αποδείξεις όχι ο Κόκκαλης.navigator11 έγραψε:το να θίγεσαι επειδή υπήρξε αντίδραση σε ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ σχόλιο (γιατί περί σχολίου προσωπικού σου επρόκειτο κι όχι για πραγματικότητα αποδεδειγμένη καθώς πήγες να το παρουσιάσεις) δεν το κατανοώ.τέλος πάντων,καλό βράδυ να έχεις.χαιρετισμούς στον πρόεδρο.![]()
ΤΕΣΠΑ παιδιά παραγματικά συγνώμη για την ενόχληση.
Άσχετα με τα λάθη του7 o zagorakis exei kanei perissotera) τον έχω σε εκτίμηση. Μπες στο φόρουμ που του βρίζατε μέχρι και την μάνα μετά απ΄αυτό που ακούστηκε για Παναθηναϊκό και τόλμησα τότε να πω ότι όποιος τον βρίζει έχει μαύρα μεσάνυχτα και μου την πέσαν όλοι . Όπως και τώρα. Αλλα ως γυναίκα δεν με χαλάει.navigator11 έγραψε:να με συμπαθάς αλλά το ζήση δεν τον έχω κατατάξει στη συνείδηδή μου ωσάν άλλο κόκκαλη,τσοχατζόπουλο ή βουλγαράκη.αποφασίζεις τη δεδομένη χρονική στιγμή να δημιουργήσεις εντυπώσεις πως πρόκειται για μηχανορράφο.H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτο το σκεπτικό σου το χρησιμοποίησαν όλα τα λαμόγια οι πολιτικοί. Ο Κόκκαλης έστηνε τα ματς! Έτσι έλεγες. Αποδείξεις έφερες; Βέβαια σε αυτήν την χώρα φυλακή μπαίνουν αυτοί που τολμούν να φέρουν αποδείξεις όχι ο Κόκκαλης.navigator11 έγραψε:το να θίγεσαι επειδή υπήρξε αντίδραση σε ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ σχόλιο (γιατί περί σχολίου προσωπικού σου επρόκειτο κι όχι για πραγματικότητα αποδεδειγμένη καθώς πήγες να το παρουσιάσεις) δεν το κατανοώ.τέλος πάντων,καλό βράδυ να έχεις.χαιρετισμούς στον πρόεδρο.![]()
ΤΕΣΠΑ παιδιά παραγματικά συγνώμη για την ενόχληση.