Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από navigator11 »

το να θίγεσαι επειδή υπήρξε αντίδραση σε ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ σχόλιο (γιατί περί σχολίου προσωπικού σου επρόκειτο κι όχι για πραγματικότητα αποδεδειγμένη καθώς πήγες να το παρουσιάσεις) δεν το κατανοώ.τέλος πάντων,καλό βράδυ να έχεις.χαιρετισμούς στον πρόεδρο. :mrgreen: :mrgreen:
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Δεν θίχτηκα προσωπικά.Εκτός από κάποιον που με χαρακτήρισε. Απλά δεν μπορώ να απαντήσω όλους και ούτε έχω διάθεση για μαλώματα μεταξύ αδερφών.

Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Καμιά αυτοϊκανοποίηση. νόμιζα ότι ήταν γνωστά. Αλλά εδώ ήταν γνωστό και το ποιόν του Γκαγκάτση και κανείς δεν μίλησε σωστά;

Ήθελα να πω ότι και οι δύο έχουν κάνει λάθη τον τελευταίο καιρό και ελπίζω επιτέλους να θυμηθούν τον ΠΑΟΚ.

Αυτό
Εφόσον δεν ειπώθηκαν ανοικτά τότε καλύτερο θα ήταν να μην ειπωθούν και τώρα...
Το ότι και οι δύο κάναν λάθη το δέχομαι...
Αλλά έστω επειδή το ήξερες να βγαίνει φόρα παρτίδα εγώ εκεί κόλλησα...
Κατά τα άλλα είναι καλό να συζητάς και να μην αρπάζεσαι για να βγαίνει και κάποιο νόημα...

Τες πάντων...η ένστασή μου ήτανε στη χρονική στιγμή...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αφήστε τις παρελθοντολογίες και τους καυγάδες (και τις κατσαρόλες και τις κουτάλες βεβαια... :lol: ) και γράψε Γυναίκα τίποτα για το Φλωρίδη...!! Σε ποιους τομεις δραστηριοποιειται επιχειρηματικα, ποιά είναι η οικονομική του επιφάνεια, πόσο χρονών είναι, αν έχει καράφλα, πόση την έχει, κτλπ... Βοήθα λίγο την κατάσταση...!!

Πάντως νομίζω ότι βλέπω μια διάχυτη επιφυλακικότητα σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μέχρι στιγμής και μιλάω ιδιαίτερα για τα σαιτ γιατί ραδιόφωνο απέφυγα να ακούσω (έφαγα ένα σκασμό σήμερα και αν άκουγα Ραπτόπουλο, Ζαγόρα, Μύρτσο, Λαγογιάννη, κτλπ θα ξερνούσα σίγουρα)...
H_gynaika_tou_Proedrou

navigator11 έγραψε:το να θίγεσαι επειδή υπήρξε αντίδραση σε ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ σχόλιο (γιατί περί σχολίου προσωπικού σου επρόκειτο κι όχι για πραγματικότητα αποδεδειγμένη καθώς πήγες να το παρουσιάσεις) δεν το κατανοώ.τέλος πάντων,καλό βράδυ να έχεις.χαιρετισμούς στον πρόεδρο. :mrgreen: :mrgreen:
Ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτο το σκεπτικό σου το χρησιμοποίησαν όλα τα λαμόγια οι πολιτικοί. Ο Κόκκαλης έστηνε τα ματς! Έτσι έλεγες. Αποδείξεις έφερες; Βέβαια σε αυτήν την χώρα φυλακή μπαίνουν αυτοί που τολμούν να φέρουν αποδείξεις όχι ο Κόκκαλης.

ΤΕΣΠΑ παιδιά παραγματικά συγνώμη για την ενόχληση.
H_gynaika_tou_Proedrou

arisk έγραψε:Αφήστε τις παρελθοντολογίες και τους καυγάδες (και τις κατσαρόλες και τις κουτάλες βεβαια... :lol: ) και γράψε Γυναίκα τίποτα για το Φλωρίδη...!! Σε ποιους τομεις δραστηριοποιειται επιχειρηματικα, ποιά είναι η οικονομική του επιφάνεια, πόσο χρονών είναι, αν έχει καράφλα, πόση την έχει, κτλπ... Βοήθα λίγο την κατάσταση...!!

Πάντως νομίζω ότι βλέπω μια διάχυτη επιφυλακικότητα σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μέχρι στιγμής και μιλάω ιδιαίτερα για τα σαιτ γιατί ραδιόφωνο απέφυγα να ακούσω (έφαγα ένα σκασμό σήμερα και αν άκουγα Ραπτόπουλο, Ζαγόρα, Μύρτσο, Λαγογιάννη, κτλπ θα ξερνούσα σίγουρα)...
Εχεις πμ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

επισης γυναικα του προεδρου αν γινει το ντηλ..πρεπει να αλλαξεις νικναμε να γινεις γυναικα του αντιπροεδρου :shock:

θελω και γω πμ αν γινεται
H_gynaika_tou_Proedrou

Του α ή του β;

Πμ μόνο ο άρης που έχει ιστορία σε αυτό το φόρουμ... χεχε
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Παραιτήθηκε από την εθνική?
Άβαταρ μέλους
navigator11

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:
navigator11 έγραψε:το να θίγεσαι επειδή υπήρξε αντίδραση σε ένα ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ σχόλιο (γιατί περί σχολίου προσωπικού σου επρόκειτο κι όχι για πραγματικότητα αποδεδειγμένη καθώς πήγες να το παρουσιάσεις) δεν το κατανοώ.τέλος πάντων,καλό βράδυ να έχεις.χαιρετισμούς στον πρόεδρο. :mrgreen: :mrgreen:
Ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτο το σκεπτικό σου το χρησιμοποίησαν όλα τα λαμόγια οι πολιτικοί. Ο Κόκκαλης έστηνε τα ματς! Έτσι έλεγες. Αποδείξεις έφερες; Βέβαια σε αυτήν την χώρα φυλακή μπαίνουν αυτοί που τολμούν να φέρουν αποδείξεις όχι ο Κόκκαλης.

να με συμπαθάς αλλά το ζήση δεν τον έχω κατατάξει στη συνείδησή μου ωσάν άλλο κόκκαλη,τσοχατζόπουλο ή βουλγαράκη.αποφασίζεις τη δεδομένη χρονική στιγμή να δημιουργήσεις εντυπώσεις πως πρόκειται για μηχανορράφο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 28 Ιουν 2011, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H_gynaika_tou_Proedrou

navigator11 έγραψε:
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:

να με συμπαθάς αλλά το ζήση δεν τον έχω κατατάξει στη συνείδηδή μου ωσάν άλλο κόκκαλη,τσοχατζόπουλο ή βουλγαράκη.αποφασίζεις τη δεδομένη χρονική στιγμή να δημιουργήσεις εντυπώσεις πως πρόκειται για μηχανορράφο.
Άσχετα με τα λάθη του7 o zagorakis exei kanei perissotera) τον έχω σε εκτίμηση. Μπες στο φόρουμ που του βρίζατε μέχρι και την μάνα μετά απ΄αυτό που ακούστηκε για Παναθηναϊκό και τόλμησα τότε να πω ότι όποιος τον βρίζει έχει μαύρα μεσάνυχτα και μου την πέσαν όλοι . Όπως και τώρα. Αλλα ως γυναίκα δεν με χαλάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος H_gynaika_tou_Proedrou την Τρί 28 Ιουν 2011, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

του ΒΡΙΖΑΝΕ τη μάνα.άλλοι.προσωπικά εξακολουθώ να τον έχω από άποψη ικανότητας ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ σε μεγαλύτερη υπόληψη από το θοδωρή.έστω κι αν πήγαινε στο βάζελο ...
H_gynaika_tou_Proedrou

Αυτό δεν το ξέρω... Δεν πρέπει να συγκρίνουμε. Μαζί ας προχωρήσουν για το καλό του ΠΑΟΚ. Μπορούν ;

Ιδού η Ρόδος...
Άβαταρ μέλους
navigator11

όλοι το ευχόμαστε.γι'αυτό ας μην ξύνουμε πληγές.γιατι αρκετά μπορούν να ειπωθούν και για τους 2.αλλά με εκνευρίζει όσο τίποτα η προσπάθεια ορισμένων σώνει και καλά να υποβαθμίζουν το ζήση με στόχο την ανύψωση του θοδωρή.ε,δεν πάνε έτσι τα πράγματα.δεν αναλύω πράγματα ΕΥΛΗΠΤΑ για το μέσο κοινό νού ...
H_gynaika_tou_Proedrou

Αυτοί είναι πιο μ@λ@κες και από τους μ@λ@κες... Είτε κάνουν το ένα είτε το αντίστροφο.

Γελοία υποκείμενα και μόνο ο ΠΑΟΚ δεν τους ενδιαφέρει

Δυστυχώς για αυτούς τους μ@λ@κες όπως φαίντεαι θα προχωρήσουν μαζί! Να βάλουν και τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα και θα γαμήσει ο ΠΑΟΚ πολλά κωλαράκια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”