interad έγραψε:κανά λινκ με το βίδεο;;;
έστω και σε πμ...
(είμαι και λίγο Κατίνα)
στο κινητο το εχω ρε φιλε, και δεν παιζει να το ανεβασω να ξεφτιλιζουμε τους ιδιους μας παικτες
interad έγραψε:κανά λινκ με το βίδεο;;;
έστω και σε πμ...
(είμαι και λίγο Κατίνα)
Χωρικός έγραψε:εκτός από ποδοσφαιριστές είναι και άνθρωποι. Πού το γράφει οτί δεν πρέπει να πηγαίνουν στα μπουζουκια; Τί είναι καλόγεροι;Δηλαδή ποιόν πειράζει αν έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου και το βράδυ πήγε στο σκυλάδικο; Εγώ ξέρω οτί πέρυσι μια ολόκληρη χρονιά έτρεχε σαν τον σκύλο μόνος του απέναντι σε 6 και 7 αντίπαλους αμυντικούς, και φέτος ακόμα όταν μπαίνει στο γήπεδο , καταλαβαίνεις οτί έχεις σέντερ φορ.Dj_timo έγραψε:Εγω απο τοτε που ειδα το βιντεακι με αυτον πρωτο τραπεζι πιστα μου γυρισε το μυαλο αν και ηταν η αδυναμια μου...
brigate4 έγραψε:Όσο κράξιμο και να τον ρίξαμε τον θεωρώ έναν απ τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα.Ο Εντίνιο θα του κάνει καλό (να σοβαρευτεί).Μακάρι να τους βλέπαμε κάποτε σε 4-4-2 αλλά φέτος δεν μας ταιριάζει...
trelopaoki444 έγραψε:Ο ιδιος ο προεδρος μας ρε παιδια ηταν καθε τρεις και λιγο στα σκυλαδικα πλλλλακα με κανετε?
Τι θα πει αν εχει τελειωσει το ματς και βγει δεν εχετε προβλημα?
Σταματηστε να ασχολειστε με λαλακιες επιτελους. Τι ειστε ολοι εσεις ο πατερας τους που θα πειτε και ποτε επιτρεπεται να βγουνε. Δηλαδη να υποθεσω οτι δεν εχετε παει μπουζουκια μεσοβδομαδα ΠΟΤΕ? Την αλλη μερα δε δουλευατε ε? Η δεν εχετε παει ποτε απο τα μπουζουκια στη δουλεια...? Αν οχι δε μιλαω με ΠΑΟΚια οποτε σορρυ...
Ρε τι ζορια τραβανε μερικοι...
Ρε φιλε , ποσα θες να μας τρελανεις???Κι εσυ και οι υπολοιποι με την ιδια νοοτροποια.Απο κατι τετοια αρχισαν οι πολεμοι στο τοπικ του Σαντος.Που ειδες να γινονται υποδειξεις στη διοικηση?????Ειπε κανεις οτι πρεπει να φυγει ή να παρει το μπουλο ή "Ζαγορακη μλκα διωξτον χτες , σε κοροιδευει"?????Για να καταλαβω δηλ.!!!!!teod1980 έγραψε:Συνεχίστε έτσι όλοι....
Έχουμε παιδάκια στη διοίκηση που δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μήπως;
Υποδείξεις δε πρέπει να δέχεται πουθενά η διοίκηση...οπότε σταματήστε να ασχολείστε με το θέμα και ότι είναι να γίνει θα γίνει από τη διοίκηση...
Είναι καλός παίκτης και μας χρειάζετε...
Καταρχήν χαλάρωσε...Isaak the Greek έγραψε:Ρε φιλε , ποσα θες να μας τρελανεις???Κι εσυ και οι υπολοιποι με την ιδια νοοτροποια.Απο κατι τετοια αρχισαν οι πολεμοι στο τοπικ του Σαντος.Που ειδες να γινονται υποδειξεις στη διοικηση?????Ειπε κανεις οτι πρεπει να φυγει ή να παρει το μπουλο ή "Ζαγορακη μλκα διωξτον χτες , σε κοροιδευει"?????Για να καταλαβω δηλ.!!!!!teod1980 έγραψε:Συνεχίστε έτσι όλοι....
Έχουμε παιδάκια στη διοίκηση που δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μήπως;
Υποδείξεις δε πρέπει να δέχεται πουθενά η διοίκηση...οπότε σταματήστε να ασχολείστε με το θέμα και ότι είναι να γίνει θα γίνει από τη διοίκηση...
Είναι καλός παίκτης και μας χρειάζετε...
Μη δημιουργητε προβλημα απο κει που δεν υπαρχει.Κανεις δεν κανει υποδειξεις στη διοικηση.Τη γνωμη μας λεμε.Τοσο ενοχλητικο ειναι αυτο????Μην αναβετε φυτιλια στα καλα καθουμενα.Τα παιδια ειχαν μια διαφωνια , μιλισαν επ' αυτου , τα βρηκαν , καθαρισε η δουλεια.Με το να το διαιωνιζουμε πιο πολυ κακο κανουμε.Ηρεμηστε λιγο.Γιατι πρεπει να ειμαστε στην τσιτα συνεχεια???