7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μεγάλη χαρά. Ο μικρός δεν είναι μικρός γενικά. Το είχαμε καταλάβει και το επιβεβαιώνει με πολύ ωραίο τρόπο.
Όσοι κάθεστε και την λέτε σε ανθρώπους που έδω μέσα έλεγαν απλά ότι είναι λογικό οι παίκτες όταν έρχονται τέτοιες προτάσεις να φεύγουν από τις ομάδες και δεν θα είναι καμιά τρέλα της διοίκησης να το πράξει είστε απαράδεκτοι παιδιά.
Μάθετε να ξεχωρίζετε κάποια πράγματα στις συζητήσεις που γίνονται. Δεν υπήρχε μισος άνθρωπος που να ήθελε να φύγει ο Ντελιας. Λέγαμε απλά ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για λάθος κίνηση απο πλευράς ΠΑΟΚ, ΑΝ και ο παίκτης έχει ψηθεί να πάει.
Ο παίκτης προφανώς δεν ήταν και τόσο ψημένος και το θεωρώ εν μέρει κάπως λογικό. Αλλά μην ψάχνετε διαρκώς δράκους. Το αν θεωρεί κάποιος σωστή την προσέγγιση της διοίκησης σε μια κατάσταση, δεν τον κάνει αυτόματα τυφλό υπερασπιστή της ΠΑΕ.
Και χωρίς να θελω να χαλάσω το κλίμα αυτός που εχει το μαχαίρι και το καρπούζι ουσιαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις και εν έτη 2024 δεν είναι η διοίκηση αλλά ο παίκτης. Αν ο παίκτης ήθελε να φύγει θα λέγαμε αλλά τώρα. Εννοείται ότι και ο Ιβάν εγγυήθηκε και δεν θέλω να του πάρω τα credits, απλά το αναφέρω.
Όσοι κάθεστε και την λέτε σε ανθρώπους που έδω μέσα έλεγαν απλά ότι είναι λογικό οι παίκτες όταν έρχονται τέτοιες προτάσεις να φεύγουν από τις ομάδες και δεν θα είναι καμιά τρέλα της διοίκησης να το πράξει είστε απαράδεκτοι παιδιά.
Μάθετε να ξεχωρίζετε κάποια πράγματα στις συζητήσεις που γίνονται. Δεν υπήρχε μισος άνθρωπος που να ήθελε να φύγει ο Ντελιας. Λέγαμε απλά ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για λάθος κίνηση απο πλευράς ΠΑΟΚ, ΑΝ και ο παίκτης έχει ψηθεί να πάει.
Ο παίκτης προφανώς δεν ήταν και τόσο ψημένος και το θεωρώ εν μέρει κάπως λογικό. Αλλά μην ψάχνετε διαρκώς δράκους. Το αν θεωρεί κάποιος σωστή την προσέγγιση της διοίκησης σε μια κατάσταση, δεν τον κάνει αυτόματα τυφλό υπερασπιστή της ΠΑΕ.
Και χωρίς να θελω να χαλάσω το κλίμα αυτός που εχει το μαχαίρι και το καρπούζι ουσιαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις και εν έτη 2024 δεν είναι η διοίκηση αλλά ο παίκτης. Αν ο παίκτης ήθελε να φύγει θα λέγαμε αλλά τώρα. Εννοείται ότι και ο Ιβάν εγγυήθηκε και δεν θέλω να του πάρω τα credits, απλά το αναφέρω.
Ακριβως και δυστυχώς δεν μαθαινουν τα ίδια θα λένε και θα κάνουν και στο μέλλον lkeep_paokizein έγραψε:Στηρίζουμε και διοίκηση και προπονητή και παίκτες. Τους στηρίζαμε και όλη τη χρονιά την προηγούμενη, όταν πολλοί από το περασμένο καλοκαίρι ασκούσαν κριτική για όσες έκριναν λάθος επιλογές, εκείνες που μας οδηγούσαν στην 5-6η θέση. Εκείνες για τον φορ που δεν ήρθε ποτέ. Εκείνες οι λάθος επιλογές, οι μαλακίες, που τελικά μας εφεραν το αρχιδατο πρωτάθλημα. Μην ψάχνετε δράκους σε αυτούς που στηρίζουν την ομάδα. Σε αυτούς που θα ήταν με την απόφαση, οποια κι αν ήταν αυτή. Δρακοι βρισκονται σε αυτούς που πριν μάθουν την απόφαση μίλησαν για ξεπούλημα, για παντελόνιασμα μιζών κι αλλα τετοια όμορφα. Το τραγικότερο, ότι όλοι αυτοί που λίγες μερες μετά την κατακτηση του πρωταθλήματος εκδήλωσαν τετοια τοξικότητα, κομπορρημονούν ότι αυτοί σταμάτησαν την πώληση. Παράνοια!!! Το τραγικότατο όμως ειναι άλλο, ότι αν κάτι δεν πάει καλά στις επερχόμενες μεταγραφές ειναι ετοιμοι να ξεράσουν και πάλι την τοξικότητά τους. Την έχουν μονίμως στημένη στη γωνιά, περιμένοντας τη στραβή.kos έγραψε:Τα επιχειρήματα υπέρ της πώλησης είχαν αφετηρία την εν λευκό στήριξη της διοίκησης. Καμία ποδοσφαιρική ή επιχειρηματική λογική.
Το θέμα με την καθολική στήριξη είναι ότι στηρίζεις και λάθος επιλογές. Σαν να μην έχεις άλλη επιλογή. Πρέπει να στηρίξεις και την μαλακια.
Το βλέπουμε πολύ συχνά εδώ μέσα. Κανένα πρόβλημα να ξεσκισουμε παίκτες προπονητή κτλ.... Σε διοικητικές επιλογές πάσο... Όλα καλά... Πάντα καλά....
Καθόλου εποικοδομητικό και ωφέλιμο.
Υγ ντελια είσαι αρρώστια
Ουαι υμίν... υποκριται!!!
Τελικά το ότι πίεζε να φύγει ήταν το παραμύθι της χρονιάς. Όμιλοι τσου λου ο στόχος με μικρό μάγο on fire. Χίλια μπράβο στον πρόεδρο που ξαναδείχνει ότι έχει τεράστια κακαλα. Πιστέψτε στην διοίκηση και τον προπονητή. Το έχουν αποδείξει
- AlxNeapoli1
Κακως υπηρξε κοσμος π παρασυρθηκε απο το αφηγημα των ΑΡΔ ή αλλων κυκλων κ εφαγε σαν προβατο το σανο, οτι ο Ντελιας θελει να φυγει με το στανιο κ πιεζει γι' αυτο
Στον κουβα πηγαν, ολα αυτα τα σεναρια
Στον κουβα πηγαν, ολα αυτα τα σεναρια
Οι αρδ έπαιζαν περίεργο ρόλο και περσυ το καλοκαίρι που άφηναν υπονοούμενα για την ΠΑΕ. Που ενώ η ομάδα απο Μάιο ( Γιώργης) ιουλιο( κυρ κυρ) έλεγαν ότι η ομάδα θα κάνει ποιοτική αναβάθμιση, αυτοί πουλούσαν τρόμο. Μόνο ότι μπαιντεν Πούτιν ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ δεν έγραψαν. Δεν περιμένεις τίποτα παραπανω. Η ομάδα έχει ξεφύγει απο τον μικρόκοσμο της Θεσσαλονίκης.
- Amsterdamer_87
Μπραβο παλληκαρε..
Πηρες την τελεια αποφαση..
Εκτος απο παιχταρα εισαι και πανεξυπνος..
Ευγε !!!
Πηρες την τελεια αποφαση..
Εκτος απο παιχταρα εισαι και πανεξυπνος..
Ευγε !!!
- Μπαρκαρούτσος
samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια

δουλειά, δουλειά, δουλειά και ταπεινοτητα Γιάννη.
να γίνεις ο νέος Κουδας. Μπορεις.
να γίνεις ο νέος Κουδας. Μπορεις.
- Μπαρκαρούτσος
Το κείμενο από πού είναι; Τo googlαρα και δεν βγάζει αποτέλεσμα!Taseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ στη κορυφή της ατζέντας βρίσκεται το – πιθανό – ενδεχόμενο πώλησης του Ντέλια. Δεν ξέρω πότε θα ανέβει το μπλογκ μου και μέχρι τότε μπορεί και να έχει πουληθεί κιόλας. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν θέλει να μείνει ο Ντέλιας, ακόμα και ο ίδιος ο Ιβάν πιστεύω. Απλά όταν έχουμε μπλέξει με γεωπολιτικά θέματα, το τι θέλω χάνει ξεκάθαρα από το τι πρέπει.
Αυτός τον πούλησε είδε και γεωπολιτικούς λόγους δυσκολίες κλπ. μιλάμε για τρομερό ρεπορτάζ.

- Μπαρκαρούτσος
samatta έγραψε:αλλος ενας οψιμος οπαδος του λουτσεσκου με αναμνησεις
Έχεις δεχτεί αρκετές παρατηρήσεις για το ύφος σου.
Τελευταία προειδοποίηση.
Οπαδούς του Lucescu δεν έχει εδώ μέσα.
VfB v2 έγραψε:Απλα κάποια άτομα εαν φοράνε παντελόνια πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη που μας τα έκαναν μπαλόνια μιαμισή εβδομάδα ισχυρίζοντας με ζήλο και επιμονή πράγματα που δεν ίσχυαν.
Υγ. Αλλα ξέρω ότι έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά σε αυτό που μόλις έγινε. Οπότε δεν θα δώσω και δεν θέλω να δώσω και άλλη έκταση.
Όχι όχι. Πρώτα μας ζητάς σχόλιο και τώρα "ναι οκ δεν θέλω να δώσω έκταση" ενώ μόλις είπες ότι ΠΡΕΠΕΙ να σε ζητήσουμε συγγνώμη που σε κάναμε μπαλόνια τα κοχόνια;;
Κάτι έχεις μπερδέψει.
Για πες, τι σχόλιο θέλεις να κάνω; Πώς ακριβώς σε έπρηξα τα @@; Για ποιο πράγμα να ζητήσω συγγνώμη και από ποιον ακριβώς;
- Amsterdamer_87
Ελα νατο..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το κείμενο από πού είναι; Τo googlαρα και δεν βγάζει αποτέλεσμα!Taseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ στη κορυφή της ατζέντας βρίσκεται το – πιθανό – ενδεχόμενο πώλησης του Ντέλια. Δεν ξέρω πότε θα ανέβει το μπλογκ μου και μέχρι τότε μπορεί και να έχει πουληθεί κιόλας. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν θέλει να μείνει ο Ντέλιας, ακόμα και ο ίδιος ο Ιβάν πιστεύω. Απλά όταν έχουμε μπλέξει με γεωπολιτικά θέματα, το τι θέλω χάνει ξεκάθαρα από το τι πρέπει.
Αυτός τον πούλησε είδε και γεωπολιτικούς λόγους δυσκολίες κλπ. μιλάμε για τρομερό ρεπορτάζ.
"Απαντήσεις για όλο το φάσμα της ατζέντας" στο Sdna..
Αρθρογραφει ο Μαντης Κολχας

Άρθρο κολκα στο Sdna μισή ώρα πριν την ανακοίνωση παραμονήςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Το κείμενο από πού είναι; Τo googlαρα και δεν βγάζει αποτέλεσμα!Taseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ στη κορυφή της ατζέντας βρίσκεται το – πιθανό – ενδεχόμενο πώλησης του Ντέλια. Δεν ξέρω πότε θα ανέβει το μπλογκ μου και μέχρι τότε μπορεί και να έχει πουληθεί κιόλας. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν θέλει να μείνει ο Ντέλιας, ακόμα και ο ίδιος ο Ιβάν πιστεύω. Απλά όταν έχουμε μπλέξει με γεωπολιτικά θέματα, το τι θέλω χάνει ξεκάθαρα από το τι πρέπει.
- iremidynami 4+
Πολλα μπορουν να γραφουν εκατερωθεν, δηλ και απο οσους ασκησαν κριτικη(κομψα ή ακομψα) στην πωληση ντελια (και τωρα θεωρουν εαυτους δικαιωμενους), αλλα και απο οσους εκραζαν (παλι κομψα η ακομψα) αυτους που εκραζαν την παε και επισης θεωρουν εαυτους δικαιωμενους επειδη πιστευαν στην παε και ο ιβαν τους δικαιωσε (οπως αυτοι ισχυρίζονται).
Τιποτε απο τα παραπανω ομως δεν εχει πλεον σημασια, ο ΠΑΟΚ μας μεγαλωσε ακομη περισσοτερο απο την παραμονη ντελια και νομιζω πως και οι δυο πλευρες ειναι ευχαριστημενες.
Θεωρω οτι δεν θα μπορουσε κανεις αντικαταστατης να προσφερει οσα προσφερει ο μικρος (εντος κ εκτος γηπεδου) κ αν υπαρχει καποιος που μπορει, αυτος δεν ερχεται Ελλάδα.
Τα καλυτερα έρχονται, ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας, η κριση περασε.
Τιποτε απο τα παραπανω ομως δεν εχει πλεον σημασια, ο ΠΑΟΚ μας μεγαλωσε ακομη περισσοτερο απο την παραμονη ντελια και νομιζω πως και οι δυο πλευρες ειναι ευχαριστημενες.
Θεωρω οτι δεν θα μπορουσε κανεις αντικαταστατης να προσφερει οσα προσφερει ο μικρος (εντος κ εκτος γηπεδου) κ αν υπαρχει καποιος που μπορει, αυτος δεν ερχεται Ελλάδα.
Τα καλυτερα έρχονται, ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας, η κριση περασε.