Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Για τον Μπαλντε εχω μια αισθηση οτι θα ερθει,απλα περιμενει τη καταληξη της μεταγραφης Τσολακ και ισως η αποκτηση του να κουμπωνει σε 2 θεσεις τοσο αυτη του επιθετικου οσο και του αριστερου εξτρεμ πλεον της μιας κινησης που θα εχει συμπληρωματικο χαρακτηρα. Επιπλεον μεσοεπιθετικο θα παρουμε μονο αν ο ρικαρντο δεν κερδισει θεση στη πρωτη ομαδα.
rainmaker έγραψε:Θέλω κάτι πιο εκλεκτο
[youtube]HhySdB03VWc[/youtube]
- Σουριναμέζος
Πάντως για τον Ρικάρντο μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου σε αντρικό επίπεδο, δεν είναι τόσο μικρός είναι ίδια ηλικία με Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Λύρατζη και δεν είναι ότι ήταν στην Πόρτο ή στην Μπενφίκα για να μην βρει χώρο αλλά στην Famalicao. Συνήθως το πρόβλημα με πολλά ταλέντα όταν φτάνουν στην μεταβατική ηλικία είναι σωματικό, αλλά ο συγκεκριμένος φαίνεται πολύ γεροδεμένος, απορώ ποιό είναι το μειονέκτημα που τον έκανε να μείνει πίσω
Φέτος που θα επαιζε δεν ανανέωσε .. γενικά ντουκι είναι είναι
πάντως ο ντελιας είναι παρά πολύ αδύνατος .. θέλει χρόνο !
πάντως ο ντελιας είναι παρά πολύ αδύνατος .. θέλει χρόνο !
Ε ναι ρε φίλε! Το χει το ονομαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για κάποιον λόγο νιώθω ότι αυτός ο Ρικάρντο έρχεται τόσο αθόρυβα που θα γαμήσει, θα δείρει, και θα γεννήσει απορίες για το πώς σκατά πέρασε στην ζούλα η απόκτησή του.
Από Αντρέ σε Αντρέ

Παντως οι Ιταλοί γράφουν οτι ο Μπαλντέ φεύγει έχοντας δύο προτάσεις μία από μάς και μία από Γαλατά.
ο Buruk παντως,θελει τον Muriki που ειχε στην Ρισεσπορ
για να δουμε
για να δουμε
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτοί οι δύο συν στοπερ θα έκλειναν ονειρικά τη μεταγραφική περίοδοmakispaspartou έγραψε:Εγώ λέω να κοιμηθούμε και να ξυπνήσουμε διαβάζοντας ότι έκλεισε ο Φαμπιο και ο Μπαλντε..
- Shivaspace
μάλλον το οτι είναι λίγο "μερακλής"Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως για τον Ρικάρντο μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου σε αντρικό επίπεδο, δεν είναι τόσο μικρός είναι ίδια ηλικία με Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Λύρατζη και δεν είναι ότι ήταν στην Πόρτο ή στην Μπενφίκα για να μην βρει χώρο αλλά στην Famalicao. Συνήθως το πρόβλημα με πολλά ταλέντα όταν φτάνουν στην μεταβατική ηλικία είναι σωματικό, αλλά ο συγκεκριμένος φαίνεται πολύ γεροδεμένος, απορώ ποιό είναι το μειονέκτημα που τον έκανε να μείνει πίσω

Φαντασου να ερθουν αυτοι αυριο μεθαυριο...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτοί οι δύο συν στοπερ θα έκλειναν ονειρικά τη μεταγραφική περίοδοmakispaspartou έγραψε:Εγώ λέω να κοιμηθούμε και να ξυπνήσουμε διαβάζοντας ότι έκλεισε ο Φαμπιο και ο Μπαλντε..
Θα κλεισουμε το Μεταγραφες Καλοκαιριου 2022 απο τελη Ιουνιου...
Μποτο πας καλα ρεεεεεεεε...φυγε απ τα ονειρα μας...τι τερτιπια ειναι αυτα;; Τι θα κανουμε μετα 2,5 μηνες μεταγραφικη περιοδο;
ΟΥΣΤ!!!!
Όλοι αυτό περιμένουμε...psykoman έγραψε:Η ομαδα οπλιζει...
Ηρθε η ωρα να οπλισουν και οι ''Μαο Μαο''...
Αλλά μη φτάσει στα αυτιά του Κούλη...
Θα βάλει λουκέτο...
- pirate_salonica
Μπότο ξέρεις... μία μεταγραφή την αφήνουμε 31/8 έτσι;
Deadline day χωρίς F5 και αγωνία δεν είναι ΠΑΟΚ αφού
Deadline day χωρίς F5 και αγωνία δεν είναι ΠΑΟΚ αφού
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης