Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από JohnDag »

Κατσε ρε συ Gospi, ο Λουτσεσκου δεν ήταν ο μόνος που μίλησε το καλοκαίρι για την αναγκαιότητα πρόσληψης Τεχνικού Διευθυντή;

Δηλαδή, το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος.

Εγω ειμαι προπονητής, δεν είναι δουλειά μου να βρίσκω παιχτες.

Ο Ιβαν τον έγραψε στα παλιά του τα υποδήματα και έκανε αυτό που θεωρεί αυτός σωστό.

Επίσης, ο Ραζβαν δεν ήταν που μέχρι και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών έλεγε "περιμένω αφίξεις";

Το τι πήρε εν τέλει από αυτά που περίμενε γνωστό.

Η ομάδα θελει έναν καλό ΤΔ και ένα γενναίο μπάτζετ για να κάνει rebuild.

Με ή χωρίς τον Λουτσεσκου προπονητή.

Όσο είμαστε στην φάση sustainability και στον αυτόματο πιλότο ούτε ο Guardiola δεν μας σωζει.

Και ξαναλεω, δεν συζητάω καν ότι υπάρχουν ευθύνες και του Λουτσεσκου για το αγωνιστικό έκτρωμα που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αλλα το πρόβλημα ξεκάθαρα ξεκινάει από το κεφάλι.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται ένα ρόστερ χωρίς Τζόλη, Κρμέντσικ και Μπαμπά, στων οποίων τη θέση έχουν έρθει ένα παλτό, ένα ημίπαλτο και μια μετριότητα. Αφήνω εκτός εξίσωσης τους τραυματίες.
Το να πούμε ότι τους διάλεξε ο Λουτσέσκου δεν προκύπτει από πουθενά.
Άρα αβάσιμα τελείως λέμε για έναν προπονητή ότι επέλεξε να αποδυναμώσει συνειδητά ένα ήδη μέτριο ρόστερ.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Όταν λέγαμε μερικοί από τον Μάιο ότι χρειάζεται Τ.Δ. χθές, οι περισσότεροι έλεγαν ο πρόεδρος ξέρει , ο προπονητής ξέρει κλπ.. Πολύ σωστά τα λέει ο Gospi γιατί στις σύγχρονες ομάδες της ερωπαικής ελίτ και όχι μόνο ο Τ.Δ. ιεραρχικά είναι πιο πάνω από τον προπονητή. Σε πολλές ομάδες είναι αυτός που επιλέγει τον προπονητή και όταν βλέπει λάθος πράγματα ή λαθασμένη φιλοσοφία όπως αυτά που πολύ σωστα ανέφερe ο Gospi τότε καλεί τον προπονητή και του "τραβά το αυτί". Εμείς όμως ερασιτεχνικό σωματείο...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μα αυτο λεω. Εμεις μονοι μας πιστεψαμε οτι ο Λουτσεσκου μπορει να τα κανει ολα. Εμεις μονοι μας εχουμε μαυρα μεσανυχτα απο ποδοσφαιρο και οργανωση. Αν ο Ιβαν ειχε στησει την ΠΑΕ με καταλληλα στελεχη, τοτε καποιος θα του χε πει οτι δεν βγαινει το πράγμα χωρίς ΤΔ!
Ο Ιβαν πιστεψε οτι εχωσε 1.7 στον Λουτσεσκου και ξεμπερδεψε! Εφερε τον Λουτσεσκου με 8μελες τιμ και καθαρισε!
Ουτε σκαουτινγκ τιμ ουτε ΤΔ ουτε τπτ!
Μαλακες ειναι στις αλλες ομαδες που στηνουν δικτυα...
Αλλα αν εχεις προεδρο και αντιπροεδρο δημόσιους υπαλληλους και μυρωδιαδες απο μπαλα, ποιος σκατα θα σου πει οτι το πας λαθος το εργο εδω και καιρο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ε μα ρε mingus.

Λες και υπάρχει προπονητής στον κόσμο που του λες θα σου φέρω 3 παιχταράδες με 1.5Μ το χρόνο και αυτός λέει "όχι θέλω τον Μιτριτσα δανεικο με 500Κ και τους Μπισε/Καντουρι και είμαι ΟΚ".

Είπαμε, σαν προπονητής έχει συγκεκριμένα κολλήματα αλλα χαζός δεν είναι ο άνθρωπος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 29 Νοέμ 2021, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mīngus έγραψε:Ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται ένα ρόστερ χωρίς Τζόλη, Κρμέντσικ και Μπαμπά, στων οποίων τη θέση έχουν έρθει ένα παλτό, ένα ημίπαλτο και μια μετριότητα. Αφήνω εκτός εξίσωσης τους τραυματίες.
Άρα αβάσιμα τελείως λέμε για έναν προπονητή ότι επέλεξε να αποδυναμώσει συνειδητά ένα ήδη μέτριο ρόστερ.
Τον σιντκλει τον εστειλε ο μπαμπας Λουτσεσκου. Τον Ολιβειρα τον ζητησε αυτος. Τον Μιτριτσα τον εφερε αυτος γιατι τον ηξερε.

icue

Δημοσίευση από icue »

Και ο Τειλορ ειδε φως και μπηκε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Gospi έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται ένα ρόστερ χωρίς Τζόλη, Κρμέντσικ και Μπαμπά, στων οποίων τη θέση έχουν έρθει ένα παλτό, ένα ημίπαλτο και μια μετριότητα. Αφήνω εκτός εξίσωσης τους τραυματίες.
Τον σιντκλει τον εστειλε ο μπαμπας Λουτσεσκου. Τον Ολιβειρα τον ζητησε αυτος. Τον Μιτριτσα τον εφερε αυτος γιατι τον ηξερε.

Δεν εννοώ τον Ολιβέιρα. Τον Άκπομ εννοώ. Να του φορτώσουμε και τον τραυματισμό του Ολιβέιρα;
Προφανώς όταν φτάνεις λίγες μέρες πριν το φινάλε των μεταγραφών κάποιος πρέπει να έρθει.
Αν εσείς νομίζετε ότι του φέρνανε παιχταράδες κι αυτός διάλεγε τα παλτά, πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και ειναι αναμενομενο να μην βρισκεις παιχτες αν ζητας μονο ετοιμους απο 26 και πανω. Που θα βρεις ποιοτικο 26χρονο σε καλα λεφτά? Αλλα ο Λουτσεσκου δεν εχει ορεξη να δουλεψει με πιτσιρικαδες. Βαριεται. Οποτε παμε στους εμπειρους π αντεχει η τσεπη μας, τους ανω των 30...
Αν δεν αλλαξει μυαλα αυτα θα εχουμε σε κάθε μεταγραφικη.

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά βρε θεούλη, πριν μια βδομάδα είπες ότι δεν είχαμε ρυθμό από τη διακοπή και σήμερα είπες ότι παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια;

Μόνο και μόνο γι'αυτή τη στιγμή γέλιου σου συγχωρώ τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Gospi έγραψε:

Όταν δεν υπάρχει ΤΔ, δεν υπάρχει δίκτυο scouting και δεν υπάρχει σοβαρό μπάτζετ ρε συ ε μετά αναγκαστικά ο προπονητής θα κάνει κάποιες κινήσεις για να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Τι να κάνει ο άνθρωπος, είδε και εποειδε όλο το καλοκαίρι ε στο τέλος κάποιοι έπρεπε να ρθουν.

Δεδομένου του μηδενικού μπάτζετ και το ότι δεν είναι η δουλειά του αυτή το πιο λογικό ήταν να γίνουν λάθος επιλογές.

Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Gospi έγραψε:

Τον Σιντκλει τον έφερε γιατί περιμέναμε μέχρι τέλος τον Ραχμάν. Τον Ολιβέιρα τον διάλεξε μέσα από λίστα του σκάουτινγκ και τον μιτριτσα διότι ήταν η τέταρτη πεμπτη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

JohnDag έγραψε:........

Η ομάδα θελει έναν καλό ΤΔ και ένα γενναίο μπάτζετ για να κάνει rebuild.

Με ή χωρίς τον Λουτσεσκου προπονητή.

..........
Αλλα το πρόβλημα ξεκάθαρα ξεκινάει από το κεφάλι.

ρε φιλε ..θα κοιταξεις την πραγματικοτητα η θα εξακολουθεις να λες αρλουμπες...

το γενναιο μπατζετ ποιο ειναι κατα την αποψη σου....

ενα μπατζετ που εαν...εμφανιζοταν...επρεπε να υπαρξουν και
παρκαρισμενα .... συμβολαια που ληγουν.... στον παγκο και την κερκιδα

τι επρεπε να κανει ο ΠΑΟΚ ... ωραιοι ειστε εσεις ρε ...με αλλουνου λεφτα ....μιλατε για γενναια μπατζετ...

και οταν επαναλαμβανεις συνεχεια το....Αλλα το πρόβλημα ξεκάθαρα ξεκινάει από το κεφάλι....

το μηνυμα που θελεις να περασεις ποιο ειναι ρε ψαγμενε??
icue

Δημοσίευση από icue »

Επισης θυμηθηκα την δηλωση οτι δεν γινεται να κανουμε και πρωταθλητισμο και να παιζουν νεοι παικτες. Το οποιο ισχυει γενικα. Απλα τωρα που πλεον δεν κανουμε πρωταθλητισμο, θα παιξουν;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καρπουζα, πάνε ρε να φας κάνα καρπούζι.

Αντε να πούμε, αφού λες πάντα τα ίδια. Σαν κασέτα είσαι.

Ασε τους ανθρώπους που έχουν κριτική ικανότητα να κάνουν συζήτηση.

Εσύ πάνε και βάρα κάνα παλαμάκι.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”