Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Στο τελος θα παιζουμε με Βρακα βασικο και θα γελαμε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Φίφα παίζουμε; Διώξε 20,φέρε 20 και πάρε πρωτάθλημα και Γιουρόπα λιγκ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εντάξει δεν υπάρχει αυτό λέμε [FACE WITH TEARS OF JOY]GoMaRoS έγραψε:Φήμη για Πέλκα και Γερμανία
Πρόταση και για Μιχαι
Καπου άκουσα ότι έπεσαν κάτι περίεργα τηλέφωνα στον Πέλκα μετά τον αποκλεισμό με απιελες και τέτοια, ελπίζω να μην ισχυει..
Παίκτες φέρνεις...ομάδα πως γίνεσαι?
Ο πέλκας βέβαια θέλει να φύγει. Τόσο μυαλό έχει θα πω εγώ. Νομίζει ότι στην Γερμανία θα παίζει βασικός και θα έχει την αντιμετώπιση που έχει εδώ.
Ο πέλκας βέβαια θέλει να φύγει. Τόσο μυαλό έχει θα πω εγώ. Νομίζει ότι στην Γερμανία θα παίζει βασικός και θα έχει την αντιμετώπιση που έχει εδώ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στο τέλος της εβδομάδας ήρθε στον ΠΑΟΚ πρόταση και για τον Μιχάι, από ομάδα που έψαχνε απεγνωσμένα κεντρικό αμυντικό, αλλά ο Αλβανός στόπερ δεν πωλείται. (FORZA)
Gomaros ξέρουμε ανεξαρτήτως ποιοί θα φύγουν αν θα κάνουμε δύο ή τρεις κινήσεις;;
-
Παντως αν καποια στιγμη, ειτε ο Αμπελ, ειτε ο επομενος, αποφασισει να γυρισει το συστημα σε 4-2-3-1, ετσι πως ειμαστε τωρα θα δουμε παλι τρελες αλχημειες. Δεν βγαινουν τα νουμερα μπροστα.
Αν ήταν στο δικό μου χέρι πάντως οι πρωτοι που θα έφευγαν θα ήταν Πέλκας,Γουαρντα τα μόνιμα ταλέντα και μετά Πασχαλακης.
Εχεις Κρέσπο. Ναί και φυσικά ο καινούριος αποκλείεται να παίξει με 3 πίσω και 4 στο κέντρο.
- Unpsofable78
Ο Πελκας πρέπει να φύγει.Η τον ανανεώνεις ή τον πουλάς μια και είναι στο τελευταίο έτος συμβολαίου.
Η πρώτη επιλογή μοιάζει πιο σοφή.Το θέμα είναι να αποκτηθούν δύο παίκτες στην επίθεση
Η πρώτη επιλογή μοιάζει πιο σοφή.Το θέμα είναι να αποκτηθούν δύο παίκτες στην επίθεση