Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Maximus »

Ε οχι και θεμα τυχης DAAT...

Γελαμε τωρα...Με 2 ευκαιριες σε καθε ματς δεν δικαιουσαι να μιλας για τυχη...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

υπάρχει και ο Φρίγκερ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγω δεν θελω τον Αγγελο καθεαυτον, αλλα θελω εναν ''Αγγελο'' να μπορει να πωρωνει τους παιχτες πριν το ματς και να κανουν τακλιν απο την φισουνα...Οπως γινοταν αλλωστε με τον Αγγελο...

Κατι σαν και αυτον μπορω να εχω;

Για αυτο ξανακανω -μεταξυ σοβαρου και αστειου- την τοποθετηση...

Θελω τεχνικο διδυμο Αγγελο-Σαντος...μπορω;
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Maximus έγραψε:Ε οχι και θεμα τυχης DAAT...

Γελαμε τωρα...Με 2 ευκαιριες σε καθε ματς δεν δικαιουσαι να μιλας για τυχη...

ειπα κατα μεγαλο μερος θεμα τυχης..οχι μονο θεμα τυχης..Και φυσικα με τους Ολλανδους ειμασταν ατυχοι αφου αυτοι καναν μιση φαση,το ιδιο με την τριπολη που οι ευκαιριες ηταν πολλες και φυσικα χθες που η εικονα του δευτερου ημιχρονου εδειχνε ξεκαθαρα πως το ματσ αν φυγει απο το χ θα παιε στον ασσο.
δε λεω οτι παιζουμε σαν την μπαρτσα και δεν κερδιζουμε,,Καταλαβαινεις τι θελω να πω..Το θεμα ειναι πως οταν ο αντιπαλος κανει 3 ευκαιριες και σου βαζει 3 γκολ ή καμμια και σου βαζει ενα προφανως εαν εσυ ειτε κανεις 4 ευκαιριες ειτε 8 αισθανεσαι και εισαι ατυχος
kos

Δημοσίευση από kos »

Maximus έγραψε:Εγω δεν θελω τον Αγγελο καθεαυτον, αλλα θελω εναν ''Αγγελο'' να μπορει να πωρωνει τους παιχτες πριν το ματς και να κανουν τακλιν απο την φισουνα...Οπως γινοταν αλλωστε με τον Αγγελο...

Κατι σαν και αυτον μπορω να εχω;

Για αυτο ξανακανω -μεταξυ σοβαρου και αστειου- την τοποθετηση...

Θελω τεχνικο διδυμο Αγγελο-Σαντος...μπορω;
οχι δεν μπορεις. ενα απο τους δυο θα διαλεξεις. αν εχεις προβλημα να κανουμε ενα debate μεταξυ των δυο να δουμε ποιος ειναι ο καταλληλοτερος. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

D.A.A.T. έγραψε:

ειπα κατα μεγαλο μερος θεμα τυχης..οχι μονο θεμα τυχης..Και φυσικα με τους Ολλανδους ειμασταν ατυχοι αφου αυτοι καναν μιση φαση,το ιδιο με την τριπολη που οι ευκαιριες ηταν πολλες και φυσικα χθες που η εικονα του δευτερου ημιχρονου εδειχνε ξεκαθαρα πως το ματσ αν φυγει απο το χ θα παιε στον ασσο.
δε λεω οτι παιζουμε σαν την μπαρτσα και δεν κερδιζουμε,,Καταλαβαινεις τι θελω να πω..Το θεμα ειναι πως οταν ο αντιπαλος κανει 3 ευκαιριες και σου βαζει 3 γκολ ή καμμια και σου βαζει ενα προφανως εαν εσυ ειτε κανεις 4 ευκαιριες ειτε 8 αισθανεσαι και εισαι ατυχος
Με τους Ολλανδους δεν ειμασταν ατυχοι αλλα αντι να τους πατησουμε μετα το 1-1, και παλι (για ακομα μια φορα) η ομαδα καθησε πισω και εκανε την επομενη ευκαιρια στο 80φευγα...Οσο για την επαναληψη,καναμε 2 κλασικες ευκαιριες,αλλα και αυτοι ειχαν ευκαιριες, οποτε...

Χτες DAAT δεν ειμασταν καλυτεροι...απορω πως το ειδατε αυτό; Με 3 σουτ εκτος περιοχης, δεν ειναι ευκαιριες αυτα...Και πριν το δοκαρι του Φιλομενο, ο Ντιογκο εχασε απο αυτα που δεν χανονται...Αρα,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τυχης...Ασε που η ομαδα μετα το 1-0 αντι να τους πατησει, παλι οπισθοχωρησε...(γιατι αραγε;)
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Φίλε Maximus

πρώτον μίλησα για μικροπρέπεια αυτών που αναφέρουν σκουληκο-επιχειρήματα μόνο και μόνο για να μειώσουν τον Σάντος. Είναι σε θέση να πάρουμε πρωτάθλημα με τον Σάντος και να πούνε "ε, μας το δωσαν οι Αθηναίοι για να μην γκρινιάζουμε" μόνο και μόνο για να μην πούνε καλό λόγο. Τόσο μίσος, λες και τους έχει κάνει κάποια ζημιά. (παρεπιπτόντως, φίλε palok, συγχωρείσαι επειδή εισαι μπασκετικός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει "κανονική διάρκεια-play off", υπάρχει πρωτάθλημα και αγώνες που καθορίζουν μόνο την έξοδο στην Ευρώπη, όχι την θέση)

δεύτερον, δεν ξέρω αν ο Σάντος κάνει για να μείνει στον ΠΑΟΚ και άλλα χρόνια ή όχι. Μπορεί να υπάρχουν προπονητές που να ταίριαζαν καλύτερα στο στυλ του ΠΑΟΚ και να είναι διαθέσιμοι. Αυτή την συζήτηση όμως δεν θα την κάνουμε σήμερα, θα την κάνουμε τον Μάιο. Τότε θα κάνουμε και το ταμείο. Τώρα είμαστε γύρω στους 8 μήνες πίσω. Η χρονιά καλά καλά δεν έχει αρχίσει...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Maximus έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:

Με τους Ολλανδους δεν ειμασταν ατυχοι αλλα αντι να τους πατησουμε μετα το 1-1, και παλι (για ακομα μια φορα) η ομαδα καθησε πισω και εκανε την επομενη ευκαιρια στο 80φευγα...Οσο για την επαναληψη,καναμε 2 κλασικες ευκαιριες,αλλα και αυτοι ειχαν ευκαιριες, οποτε...

Χτες DAAT δεν ειμασταν καλυτεροι...απορω πως το ειδατε αυτό; Με 3 σουτ εκτος περιοχης, δεν ειναι ευκαιριες αυτα...Και πριν το δοκαρι του Φιλομενο, ο Ντιογκο εχασε απο αυτα που δεν χανονται...Αρα,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τυχης...Ασε που η ομαδα μετα το 1-0 αντι να τους πατησει, παλι οπισθοχωρησε...(γιατι αραγε;)

Διαφωνω σε καποια..Δηλαδη ..Με τους Ολλανδους ειμασταν πολυ ατυχοι ΑΛΛΑ φυσικα συμφωνω οτι μετα το 1-1 κατσαμε..Χθες στο β ημιχρονο ειμασταν καλυτεροι.Το α ημιχρονο μετα το γκολ ντραπηκα για την ομαδα που ειδα.Αποψη μου..

Δε τα ριχνω ολα στην τυχη..Πιαστηκες απο κατι που ειπα και μαλιστα διευκρινησα πως η τυχη δεν πρεπει να μας νοιαζει.Αλλο ειναι το προβλημα ,το ανεφερα και εκεινο με νοιαζει
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μια που βλέπω ακόμη τις γνωστές διασκεδαστικές διαφωνίες σχετικά με την θέση που πήραμε πέρσι. Θέλετε να είμαστε τέταρτοι, άρα "αποτυχημένοι", κανένα πρόβλημα. Συνεπώς φέτος η τρίτη θέση (μετά τα πλέι οφ) θα είναι βήμα μπροστά, σωστά; Τα πλέι οφ αρχίζουν σε 27 αγωνιστικές... και η γκρίνια μας ξεκίνησε λίιιιιιγο πριν την προετοιμασία!

Και για να τελειώνουμε με την περσινή σεζόν. Είτε βγήκαμε 2οι είτε 4οι, θεωρώ σημαντικότερο αυτό που μου υποσχέθηκε ο προπονητής, ότι θα μειώσει τη διαφορά από τον πρώτο. Πόσους βαθμούς διαφορά είχαμε από τον πρώτο; Οκτώ (8). Ας ρίξουμε μια ματιά να δούμε τί είχαμε κάνει στα προηγούμενα χρόνια:

1984-85: 1ος, βαθμοί 46 (19 Ν - 8 Ι - 3 Η), γκολ 54-26
1985-86: 10ος, βαθμοί 27 (10 Ν - 7 Ι - 13 Η), γκολ 33-38, 16 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1986-87: 5ος, βαθμοί 29 (13 Ν - 9 Ι - 8 Η), γκολ 39-23, 20 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1987-88: 3ος, βαθμοί 39 (17 Ν - 5 Ι - 8 Η), γκολ 60-27, 4 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1988-89: 8ος, βαθμοί 32 (11 Ν - 10 Ι - 9 Η), γκολ 34-30, 12 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1989-90: 3ος, βαθμοί 46 (19 Ν - 8 Ι - 7 Η), γκολ 49-26, 7 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1990-91: 4ος, βαθμοί 38 (16 Ν - 9 Ι - 9 Η), γκολ 56-39, 16 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1991-92: 4ος, βαθμοί 39 (13 Ν - 13 Ι - 8 Η), γκολ 44-44, 15 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
Αλλάζει το σύστημα βαθμολογίας (3 βαθμοί η νίκη)
1992-93: 5ος, βαθμοί 57 (17 Ν - 6 Ι - 11 Η), γκολ 52-38, 21 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1993-94: 5ος, βαθμοί 51 (14 Ν - 9 Ι - 11 Η), γκολ 45-38, 28 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1994-95: 3ος, βαθμοί 65 (20 Ν - 5 Ι - 9 Η), γκολ 55-29, 18 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1995-96: 14ος, βαθμοί 38 (10 Ν - 11 Ι - 13 Η), γκολ 42-46, 45 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1996-97: 4ος, βαθμοί 66 (19 Ν - 9 Ι - 6 Η), γκολ 53-28, 18 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1997-98: 4ος, βαθμοί 70 (21 Ν - 7 Ι - 6 Η), γκολ 74-41, 18 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1998-99: 4ος, βαθμοί 62 (19 Ν - 5 Ι - 10 Η), γκολ 52-31, 23 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
1999-00: 5ος, βαθμοί 55 (15 Ν - 10 Ι - 9 Η), γκολ 64-44, 37 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2000-01: 4ος, βαθμοί 51 (14 Ν - 9 Ι - 7 Η), γκολ 66-48, 28 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2001-02: 4ος, βαθμοί 48 (14 Ν - 6 Ι - 6 Η), γκολ 55-45, 10 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2002-03: 4ος, βαθμοί 53 (16 Ν - 5 Ι - 9 Η), γκολ 59-38, 17 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2003-04: 3ος, βαθμοί 60 (18 Ν - 6 Ι - 6 Η), γκολ 47-27, 17 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2004-05: 5ος, βαθμοί 46 (13 Ν - 7 Ι - 10 Η), γκολ 43-39, 9 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2005-06: 6ος, βαθμοί 46 (13 Ν - 7 Ι - 10 Η), γκολ 44-31, 24 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2006-07: 6ος, βαθμοί 45 (13 Ν - 6 Ι - 11 Η), γκολ 32-29, 26 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2007-08: 9ος, βαθμοί 35 (10 Ν - 5 Ι - 15 Η), γκολ 29-35, 35 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο
2008-09: 4ος, βαθμοί 63 (18 Ν - 9 Ι - 3 Η), γκολ 39-16, 8 βαθμοί διαφορά απ' τον πρώτο

Πέρσι επίσης η ομάδα διατήρησε το εντός έδρας αήττητο για 11η φορά στην Α' Εθνική (σε 50 διοργανώσεις) και για 5η φορά μετά την χρονιά του τελευταίου πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που είχε 3 συνολικά ήττες σε 30 ματς ήταν τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα.

Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν λέω ότι δεν πρέπει να έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Κι εγώ πρωτάθλημα θέλω και δεν μπορώ να πανηγυρίσω με μια - έστω - 2η θέση. Αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν διώχνεις κάποιον που σου δείχνει ότι η δουλειά του αποδίδει καρπούς.

ΥΓ: Επειδή διαβάζω και για τον γάβρο που έδιωξε τον Κετσμπάια. Αν εγώ έχω δέκα εκατομμύρια και πάω να παίξω στο καζίνο και χάσω εκατό χιλιάδες, παθαίνω μία μικρή ζημιά. Αν πάει ο άλλος που έχει ίσα-ίσα μαζεμένες (από δουλειά είκοσι χρόνων) εκατό χιλιάδες για να πάρει σπίτι για να μείνει, τις παίξει και τις χάσει, θα πρέπει να δουλεύει άλλα είκοσι και θα συνεχίσει να μένει στα νοίκια. Ο Σωκράτης έτσι λειτουργεί. Κάποτε άλλαξε 4 προπονητές και πήρε πρωτάθλημα. Με τον μόνο που δεν τα κατάφερε ήταν ο Αλέφαντος! Κι εγώ αν έπαιρνα 12 πρωταθλήματα με Παπουτσέλη, Παπαπέτρου, Καζναφέρη, Βάλνερ και δε συμμαζεύεται, έτσι θα ενεργούσα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δηλαδη θα χασουμε χρηματα αν φυγει ο σαντος?
θα μας ζητησει αποζημιωση εννοεις?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

«Θα πρέπει να είναι υπερήφανοι»

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους που παρά το αποτέλεσμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ομάδα θα πάει πολύ καλά» τόνισε ο προπονητής του «δικέφαλου».

-(σε καθε ηττα αυτα λες οτι θα παμε καλυτερα .... να δω αν οι αλλες ομαδες πανε καλυτερα..........)

«Είναι δύσκολο να βρεις λόγια για ένα παιχνίδι που έχεις χάσει. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, αλλά εγώ θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα λεπτά κυριαρχήσαμε και πετύχαμε ένα γκολ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι

-(ο ολυμπιακος το ισορροπησε καλα τα λες γιατι τον αφησαμε εμεις)
.

Από το 30' και μετά καμία ομάδα δεν είχε ευκαιρίες παρά τις προσπάθειες που έγιναν. Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να βάλει στο τέλος του ημιχρόνου ένα γκολ

-(τυχερος ηταν ναι που να επαιζαν και οι αποντες του θα ηταν ποιο πολυ τυχερος....η αμυνα μας ηταν καλη ομως ξεχασες να το πεις)

που θα μπορούσε να καταρρακώσει την ψυχολογία των παικτών, αλλά αυτό δεν έγινε. Οι παίκτες μου ξεκίνησαν φουριόζοι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγξαμε το ρυθμό και είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ.

-(ναι οντως ειχαμε 40 ευκαιριες για ΓΚΟΑΛ)

Και το χειρότερο δεχθήκαμε στο τέλος του παιχνιδιού και δεύτερο γκολ. Θετικές ήττες δεν υπάρχουν, δεν μπορώ να πω κάτι παρά ότι είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα».

- (μακαρι να ησουν τοσο λυπημενος οσο ειναι κ ο οπαδος του ΠΑΟΚ...........κριμα...τον ξεφτιλισες κανονικα)

http://www.parasandalos_εφταιγε ο ταπητας.gr

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4377641
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Δευ 21 Σεπ 2009, 19:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και χρηματα και αποζημιωση θα μας ζητησει . Παντως κατανταει κουραστικο μετα απο ατυχη αποτελεσματα 140 και βαλε σχολια, ενω μετα απο επιτυχιες ισα που ακουγονται.
Επισης πολυ ωραιο θα ηταν να ξαναμπουν τα σχολια για τον Σαντος μετα το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι και για την ανανεωση του. Θα ειχε πραγματικα πολυ πλακα να δουμε τι εγραφαν τοτε ολοι.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

stephanos έγραψε:Πέρσι επίσης η ομάδα διατήρησε το εντός έδρας αήττητο για 11η φορά στην Α' Εθνική (σε 50 διοργανώσεις) και για 5η φορά μετά την χρονιά του τελευταίου πρωταθλήματος.
Αυτό ήταν κατόρθωμα...?? Δηλαδή φέτος που την έφαγε στα δύο (οσφπ και βαλερένγκα) απο τα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε στην Τούμπα τι είναι αποτυχία...?? Δε νομίζω... Μην προσπαθούμε να ξεθάψουμε ότι λάχει προκειμένου να στηρίξουμε τον προπονητή... Με αυτές τις βλακείες του κάνουμε κακό... Όσο γραφικό είναι να τον κράζουν κάποιοι επι παντός επιστητού ακόμα και χωρίς λόγο, άλλο τόσο γραφικό είναι να προσπαθούμε να επινοήσουμε επιχειρήματα απο το πουθενά (κάτι σαν τη δημιουργική λογιστική των εκάστοτε κυβερνήσεων που θέλουν να μας πείσουν ότι 0%+0%=3% άυξηση...) ώστε να τον υποστηρίξουμε... Δεν υπάρχει λόγος... Απλά υπομονή... ;)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

D.A.A.T. έγραψε: Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος απο περσυ..Με καλυτερο υλικο..Ο προπονητης δουλεψε μεσοεπιθετικα και η διαφορα απο περσυ ειναι μεγαλη και η αμυντικη αδυναμια ειναι θεμα τραυματισμων που οι ειδικοι λενε οτι ειναι θεμα τυχης(οχι εγω,οι ειδικοι)
Και μένα η ομάδα μου φάνηκε μεσοεπιθετικά καλύτερη από πέρσι, τουλάχιστον στο χθεσινό παιγνίδι με βιερίνια και κουτσιανικούλη μέσα. Αμυντικά έχει σοβαρό πρόβλημα με τον παγωτατζή και όχι ποδοσφαιριστή τσιρίλο.

Έχω μια αλλεργία στο να αποδίδω πράγματα στη θεά τύχη. Αν οι "ειδικοί" το αποδίδουν εκεί, τι να πω...
D.A.A.T. έγραψε:Το προβλημα ομως ειναι βαθυ και η λυση του ειναι δυσκολη..Ο ΠΑΟΚ φετος δεν ειναι ομαδα..Οι παικτες δεν εχουν κοινο στοχο..Υπαρχουν παιδια και αποπαιδια(Οχι απο τον προπονητη αλλα απο τους ιδιους τους παικτες)..Καποιοι παικτες ξενερωσαν με ολο αυτο και η ελειψη παθους ειναι εμφανης..Διοτι τα παιδια που ειναι μικροι σε ηλικια εχουν στοχους αλλα οσοι εινα απο 29 το κινητρο το παιρνουν απο την ομαδα την ιδια πραγμα που φετος δεν γινεται

Ειλικρινα δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η λυση στο προβλημα -κλιμα μεταξυ των παικτων του ΠΑΟΚ-Οποιος νομιζει οτι υπαρχει ευκολη λυση ας το πει..Παντως αν αυριο εφευγε ο Σαντος αυτο το προβλημα θα συνεχιζε να υπαρχει..
Έχουν μια λογική αυτά που γράφεις γιατί δεν φέρουν ως αιτία τις υπερφυσικές δυνάμεις, χωρίς να καταλαβαίνω 100% τι εννοείς. Ακόμη κι έτσι να είναι, κάτι ευθύνεται, κάποιος έκανε λάθος χειρισμούς, κάποιος πήρε λάθος αποφάσεις. Αυτοί που κινούνται γύρω από την ομάδα ας ψάξουν να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν αν μπορούν.

Προς Θεού όμως, ας μην τα ρίχνουμε σε αυτόν τον κόσμο που τέτοια στήριξη δεν έχω δει ΠΟΤΕ στα 30 περίπου χρόνια που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ συστηματικά. Το θεωρώ προσβολή (δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά το λέω).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”