Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Σωστόοοοος!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα!
Κανονίστε να δώσετε χρόνια πολλά στις γυναίκες!
Εγώ και με ρωσίδα γυναίκα αναμένεται να σκάσω σπίτι με ανθοδέσμη σα δέντρο!!
painkiller4 έγραψε:Δεν προλαβα να γραψω στο τοπικ με τον gay λογω ενος σοβαρου προβληματος υγειας που λιγο ελειψε να μου στερησει την οραση απο το ενα ματι ηταν εξαιρετικα ευχαριστο να μαθαινω τα ευχαριστα για την νικη επι των σιχαμενων απαλυνοντας τον πονο απο θαλαμο του νοσοκομειου. Τελος καλο ολα καλα για ολους .
Παυσίπονε, δίώξε μακριά τον πόνο!! Περαστικά γίγαντα!
- Lacedaemonian
painkiller4 έγραψε:
Δεν προλαβα να γραψω στο τοπικ με τον gay λογω ενος σοβαρου προβληματος υγειας που λιγο ελειψε να μου στερησει την οραση απο το ενα ματι ηταν εξαιρετικα ευχαριστο να μαθαινω τα ευχαριστα για την νικη επι των σιχαμενων απαλυνοντας τον πονο απο θαλαμο του νοσοκομειου. Τελος καλο ολα καλα για ολους .
Καλη αναρρωση αδελφε
Δεν προλαβα να γραψω στο τοπικ με τον gay λογω ενος σοβαρου προβληματος υγειας που λιγο ελειψε να μου στερησει την οραση απο το ενα ματι ηταν εξαιρετικα ευχαριστο να μαθαινω τα ευχαριστα για την νικη επι των σιχαμενων απαλυνοντας τον πονο απο θαλαμο του νοσοκομειου. Τελος καλο ολα καλα για ολους .
Καλη αναρρωση αδελφε
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
@painkiller4, περαστικά κι από δω αδερφέ...Τα καλύτερα να ναι μπροστά..."Π.Α.Ο.Κ. είσαι" λέμε!!!!

Υ.Γ. @Hasio_John, περαστικά και της μητέρας σου αδερφέ!!!!
@painkiller4, περαστικά κι από δω αδερφέ...Τα καλύτερα να ναι μπροστά..."Π.Α.Ο.Κ. είσαι" λέμε!!!!
Υ.Γ. @Hasio_John, περαστικά και της μητέρας σου αδερφέ!!!!
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170308/dd1820e651eefdc582435544b0962836.jpg[/img]
- kataramenos5
Περαστικα να ναι παυσιπονε.painkiller4 έγραψε:Δεν προλαβα να γραψω στο τοπικ με τον gay λογω ενος σοβαρου προβληματος υγειας που λιγο ελειψε να μου στερησει την οραση απο το ενα ματι ηταν εξαιρετικα ευχαριστο να μαθαινω τα ευχαριστα για την νικη επι των σιχαμενων απαλυνοντας τον πονο απο θαλαμο του νοσοκομειου. Τελος καλο ολα καλα για ολους .
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα από το βροχερό Μεταξουργείο! Στην Αθήνα βρέχει από χθες το βράδυ, συνεχώς.
Χρόνια της πολλά. Να σου ζήσει. Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι.gman90 έγραψε:Χρονια πολλά στην κορακλα μου
Βροχερή μέρα η σημερινή στην πόλη του Π.Α.Ο.Κ., κλαμένη κι η καρδιά μας λόγω μπάσκετ εχθές...

Βροχερή μέρα η σημερινή στην πόλη του Π.Α.Ο.Κ., κλαμένη κι η καρδιά μας λόγω μπάσκετ εχθές...
- painkiller4
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.
Να σας ευχαριστήσω όλους κι από αυτό το τόπικ για τις ευχές σας, πλέον βαίνουν καλώς τα πάντα αφού είμαστε σε στάδιο ανάρρωσης.
Πόσο θα θελα να χει προκριθεί και το μπάσκετ χθες αλλά δεν πειράζει ούτως ή άλλως είναι ήδη τεράστια υπέρβαση για το τμήμα και βάσει των εκτιμήσεων αξίζει πολλά μπράβο για την φετινή πορεία στην Ευρώπη.
Να σας ευχαριστήσω όλους κι από αυτό το τόπικ για τις ευχές σας, πλέον βαίνουν καλώς τα πάντα αφού είμαστε σε στάδιο ανάρρωσης.
Πόσο θα θελα να χει προκριθεί και το μπάσκετ χθες αλλά δεν πειράζει ούτως ή άλλως είναι ήδη τεράστια υπέρβαση για το τμήμα και βάσει των εκτιμήσεων αξίζει πολλά μπράβο για την φετινή πορεία στην Ευρώπη.
Καλημέρα και καλή ανάρρωση πονοφονιά!!!!
Έτσι αδερφέ...Προχωράμε πάντα μπροστά, αφήνοντας πίσω μας όποιο κακό & προσπαθώντας για το καλύτερο...
είσαι!!!!

Έτσι αδερφέ...Προχωράμε πάντα μπροστά, αφήνοντας πίσω μας όποιο κακό & προσπαθώντας για το καλύτερο...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας! Άντε Παρασκευή ήρθε και πάλι και μπαίνουμε ολοταχώς στο ΣΚ.