Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Τον τζάλμα τον εχω δει εχει χρονια βεβαια κ εχω π θετική εικονα αν και δε θυμάμαι στοιχεία
Τεσπα το τουρκικό πρωταθλημα ειναι ανώτερο κ ειναι παίκτης με καλα στατιστικά πολλές χρονιές
Επιλέχθηκε απο μια ομαδα όπως η πόρτο απο την πατρίδα των εξτρεμ
Μέχρι να πωληθούν παικτες σωστές κινησεις αλλα περιμένω και δυο τρεις άνω τριών 30 με βαρύ βιογραφικό
Τεσπα το τουρκικό πρωταθλημα ειναι ανώτερο κ ειναι παίκτης με καλα στατιστικά πολλές χρονιές
Επιλέχθηκε απο μια ομαδα όπως η πόρτο απο την πατρίδα των εξτρεμ
Μέχρι να πωληθούν παικτες σωστές κινησεις αλλα περιμένω και δυο τρεις άνω τριών 30 με βαρύ βιογραφικό
και ειναι και προσιτος καθως οπως διαβασα σε σαιτ της ιταλιας η σαμπτορια του εκανε προταση για ανανεωση με 1.100.000 και αυτος το σκεφτεται
Πάντως ο σκαριονε εχει πολυ καλυτερα στατιστικά απο ντιεγκο και ας μη κανει γκελ το όνομα του
Τον οποίον τον είχαμε ζητησει τον χειμωνα αλλά δεν τον έδινε η ομάδα του...MANIAKOS έγραψε:Πάντως ο σκαριονε εχει πολυ καλυτερα στατιστικά απο ντιεγκο και ας μη κανει γκελ το όνομα του
- Kostas_Peraia4
Ettien έγραψε:Τον οποίον τον είχαμε ζητησει τον χειμωνα αλλά δεν τον έδινε η ομάδα του...MANIAKOS έγραψε:Πάντως ο σκαριονε εχει πολυ καλυτερα στατιστικά απο ντιεγκο και ας μη κανει γκελ το όνομα του
Νομιζω τελείωνε το συμβολαιο του
Γιατι ρε παιδια ειπε κανεις οτι αποτελει στοχο ο Ντιεγκο για τον ΠΑΟΚ η ετσι λεμε για να λεμε?
Kostas_Peraia4 έγραψε:Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας πει 2 λογια για τον Bisevac?
Μπισεβατς λοιπον Σερβος ποδοσφαιριστης αγωνιζομενος στην θεση του σεντερ μπακ.

Βασικα το ενδεχομενο να μην ψαχνουμε 10ρι ,αλλα 8ρια για να παιξουμε 4-3-3 μηπως δεν ειναι απιθανο??
Odi έγραψε:Ο Ντιέγκο μου θυμίζει Φαν ντερ Φάαρτ. Πολύ μεγάλη πτώση.
Βουτια στο κενο,αλλα ποιοτητα αδιαμφισβητητη ο συγκεκριμενος.
Η αξια του λοντειρο δυστυχως ανέβηκε οποτε ειμαι σκαριονικος πλεον
Ειναι χοντροκωλης κιολας
Ειναι χοντροκωλης κιολας
- painkiller4
Υπάρχει κάτι μ αυτόν ή απλά για κουβέντα?Kostas_Peraia4 έγραψε:Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας πει 2 λογια για τον Bisevac?

- john4serres
και απο κατω εχει σχολια που τον κραζουν και οτι το ειδε μεσα απο το PAOKmania.PAOK Next Generation :
Oι ανατροπές στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ συνεχείς. Δεν αναφέρομαι σε Τζαλμά για να μην αγχωθείτε