33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
εγώ συνεχίζω να θεωρώ ότι είμαστε άδικοι με το Στέφανο. Άλλωστε ξέρουμε τι κάνει πολύ καλά (γκολ με ποδι/κεφάλι+κίνηση στην περιοχή, πρεσάρισμα σε αμυντικούς, έχει το 1 γκολ στα μεγάλα ματς), ξέρουμε τι κάνει μέτρια (παιχνίδι με πλάτη, κατέβασμα μπάλας, σπάσιμο μπάλας κοντά) τι δεν κάνει τόσο καλά (τρίπλα, σουτ εκτός περιοχής, πάσα μέσης ή μακρινής απόστασης, χάνει την αυτοσυγκέντρωση του κάποιες στιγμές).
Αλλά επίσης ξέρουμε ότι έχει κατα μ.ο πάνω απο 15 γκολ (σύνολο) τη χρονιά. κάτι είναι αυτό και δεν πρέπει να το παραβλέπουμε για ένα χαμένο τετ α τετ ξερω γω.
Και ναι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θελω ενα άλλου ειδους φορ κτλ κτλ αλλά τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Αλλά επίσης ξέρουμε ότι έχει κατα μ.ο πάνω απο 15 γκολ (σύνολο) τη χρονιά. κάτι είναι αυτό και δεν πρέπει να το παραβλέπουμε για ένα χαμένο τετ α τετ ξερω γω.
Και ναι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θελω ενα άλλου ειδους φορ κτλ κτλ αλλά τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
- Kostomanolis
Ανεξαρτητως επιδοσεων φετος νομιζω οτι πρεπει να γινουν τα αδυνατα δυνατα να φυγει το καλοκαιρι. Για το καλο μας και το καλο του. Πιστευω σε ενα πρωταθλημα τυπου Ιταλιας θα μπορουσε να σταθει αξιοπρεπως, αλλιως ας βαλουν τα κονε να παει σε καμια Ολλανδια η Ρωσια. Με το 1 με 1,5 που ια ειαπραξουμε συν τα 700 του συμβολαιου ας βρουν απο τωρα ενα κανονικο και πιο ολοκληρωμενο επιθετικο που θα μενει ελευθερος το καλοκαιρι και ολα καλα. Να γλιτωσει και ο Κλαους να γλιτωσουμε και εμεις. Τωρα με την κοπελια, καποια ακρη θα βρεθει....
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- zarathustra79
OK το πιάσαμε το νόημα, έφυγε ο μπαλάφας, εφυγε o κοντός, φεύγει σιγά σιγά κ ο τζιόλης... Τι έμεινε;;;
- nikos_algio
Πιστευω πως η ΠΑΕ εχει στο προγραμμα την επομενη καλοκαιρινη μεταγραφικη περιοδο να τον πουλησει και σε συνδιασμο με την λήξη της του συμβολαιου του Φακου να παμε για πραγματικα καλο παιχτη με συμβολαιο κοντα στο 1Μ. Γι΄ αυτο και παραμενει και θα στηριχτει ο Κουλουρης στο ροστερ φετος για να δεσει με την ομαδα και να αποτελει καλη εναλλακτικη απο τον βασικο αναντικαταστατο φορ.
Το νου σου αρχηγε κανε καλα νουμερα φετος και πιστευω πως μπορουμε να αξιωσουμε ενα ποσο γυρω στα 4Μ για την παραχωρηση του, τα οποια μπορει να δοθουν με σχετικη ευκολια απο ομαδα 6η-9η στην Μπουντεσλιγκα στην οποια θεωρω πως μπορει να ανταποκριθει.

Το νου σου αρχηγε κανε καλα νουμερα φετος και πιστευω πως μπορουμε να αξιωσουμε ενα ποσο γυρω στα 4Μ για την παραχωρηση του, τα οποια μπορει να δοθουν με σχετικη ευκολια απο ομαδα 6η-9η στην Μπουντεσλιγκα στην οποια θεωρω πως μπορει να ανταποκριθει.

Εγώ δεν παραβλέπω την προσφορά. Είμαι κάπως αυστηρός γτ θέλω το πρωτάθλημα. Ούτε καν τη δεύτερη θέση.
Κ φυσικά να μη φύγει ο Κλάους, όχι μόνο να μη φύγει αλλά φέτος να κάνει κ την καλύτερη χρονιά του. Η σεζόν αρχίζει, οι μεταγραφές τελείωσαν, είπαμε ότι είπαμε.
Από τη στιγμή που αυτοί είμαστε στήριξη στην ομάδα μέχρι λύσσας
Κ φυσικά να μη φύγει ο Κλάους, όχι μόνο να μη φύγει αλλά φέτος να κάνει κ την καλύτερη χρονιά του. Η σεζόν αρχίζει, οι μεταγραφές τελείωσαν, είπαμε ότι είπαμε.
Από τη στιγμή που αυτοί είμαστε στήριξη στην ομάδα μέχρι λύσσας
εγω δεν θελω να φυγει μεχρι να τελειωσει το ποδοσφαιρο.
επισης θελω ενα ακομα ποιοτικό φορ στον ΠΑΟΚ που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.
επισης θελω ενα ακομα ποιοτικό φορ στον ΠΑΟΚ που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.
- anekfrastos
Tolaros έγραψε: Η ιστορία πάντως στα γήπεδα της Βραζιλίας δικαίωσε (πάλι) τον Φερναντάο. Ο Σάντος φαγώθηκε επειδή ακριβώς όπως ο Ρεχάγκελ ΔΕΝ έπαιρνε χαρτάκι
Εξήγησε μου την επιλογή του σακάτη Μητρογλου. Εξήγησε μου επίσης αν ειδες εσύ Μητρογλου στο μουντιαλ και πες μου ότι δεν ήταν μακράν ο χειρότερος. Πες μου επίσης ότι επεσες από τα σύννεφα που ενας παίκτης που ειχε 6 μηνες να ακουμπήσει μπαλα, δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του.
Πως ακριβώς δικαιώθηκε στο θέμα του Μητρογλου πες μου. Συγκεκριμένα.
αυτο κ του γλυκου ειναι τα μοναδικα θρεντς που πιστευω οτι χρειαζονται κλεισιμο..
ειδικα φετος που νομιζω οτι ειναι η τελευταια τους ευκαιρια..
πολυ αχτι βγαινει, συνυπολογιζοντας και τις εμμονες με τον πολκα..
ειδικα φετος που νομιζω οτι ειναι η τελευταια τους ευκαιρια..
πολυ αχτι βγαινει, συνυπολογιζοντας και τις εμμονες με τον πολκα..
- anekfrastos
Το θέμα δεν είναι "ένα χαμενο τετατετ ξερογω". Εγώ που χρόνια πιστευω ότι χρειαζόμαστε δυνατό φορ, για τα χαμένα με τον Αγιαξ δεν είπα τίποτα για τον Κλάους, όσο και αν "πονεσαν". Αυτά χάνονται και μπαίνουν.K_geo έγραψε:εγώ συνεχίζω να θεωρώ ότι είμαστε άδικοι με το Στέφανο. Άλλωστε ξέρουμε τι κάνει πολύ καλά (γκολ με ποδι/κεφάλι+κίνηση στην περιοχή, πρεσάρισμα σε αμυντικούς, έχει το 1 γκολ στα μεγάλα ματς), ξέρουμε τι κάνει μέτρια (παιχνίδι με πλάτη, κατέβασμα μπάλας, σπάσιμο μπάλας κοντά) τι δεν κάνει τόσο καλά (τρίπλα, σουτ εκτός περιοχής, πάσα μέσης ή μακρινής απόστασης, χάνει την αυτοσυγκέντρωση του κάποιες στιγμές).
για αυτό είπα "ξερω γω". γιατί το θετω ώς τυχαίο παράδειγμα. ουσιαστικά αυτό που θελω να αναδείξω είναι ότι ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι όχι απο τον Στέφανο οπότε δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κατανοήσω ορισμένες κριτικές προς το πρόσωπο του.
Και μη νομίζετε ότι εύκολα βρίσκουμε φορ με τη συμμετοχή και την αποτελεσματικότητα του Αθανασιάδη. αλλά τεσπα.
Και μη νομίζετε ότι εύκολα βρίσκουμε φορ με τη συμμετοχή και την αποτελεσματικότητα του Αθανασιάδη. αλλά τεσπα.
- kataramenos5
Στα bold εισαι λαθος.Μια χαρα πασα εχει και δε καταλαβαινω γιατι το γραφουν αρκετοι.Δειτε τα παιχνιδια του.Οι πασες που βγαζει ειδικα με κινηση του συμπαικτη που ειναι το πιο δυσκολο, ειναι κατα 90% πολυ καλες.K_geo έγραψε:εγώ συνεχίζω να θεωρώ ότι είμαστε άδικοι με το Στέφανο. Άλλωστε ξέρουμε τι κάνει πολύ καλά (γκολ με ποδι/κεφάλι+κίνηση στην περιοχή, πρεσάρισμα σε αμυντικούς, έχει το 1 γκολ στα μεγάλα ματς), ξέρουμε τι κάνει μέτρια (παιχνίδι με πλάτη, κατέβασμα μπάλας, σπάσιμο μπάλας κοντά) τι δεν κάνει τόσο καλά (τρίπλα, σουτ εκτός περιοχής, πάσα μέσης ή μακρινής απόστασης, χάνει την αυτοσυγκέντρωση του κάποιες στιγμές).
Κατα τ αλλα πιστευω οτι η παρτιδα για το πολυ ταλαντουχο και συνεσταλμενο παιδι απ το Λακωμα χαθηκε οταν μπηκε στη ζωη του το λαιφ σταιλ.Ακουσα απο αρκετους για "κακες παρεες" .Μου το λεγαν πριν χρονια κι ελεγα "τι λει τωρα αυτος" Τελικα μαλλον ειχαν δικιο.
Ξαναλεω το να χασεις ενα δυο τετ α τετ δε λει τιποτα ακομα και παικταραδες εχουν χασει πολυ ευκολα γκολ.Το να χανεις ομως συνεχεια τα τετ α τετ παει να πει οτι εκει εχεις ζητημα και πρεπει να το δουλεψεις.
Εγω θα θελα να ξαναγινει ... Στεφανος ,εκεινο το συνεσταλμενο παιδι απ το Λακκωμα που ειχε το κεφαλι χαμηλα και δεν ηξερε καν να πανηγυρισει,κι οχι να βλεπω τον τοξοβολο και την.."κρεμαστρα".Κακο πραγμα η επαρση.
ζηταω προκαταβολικα συγνωμμη για το σεντονι που ακολουθει.
Στην περιπτωση του Κλαους τα δεδομενα ειναι αρκετα. Ειναι Ελληνας παικτης βγαλμενος απο μεσα απο την ομαδα. Ειναι παικτης, αρχηγος, οπαδος και συγχρονως φορ του ΠΑΟΚ. οπως και να το κανουμε ο φορ ειναι ας πουμε η βιτρινα το αστερι ο προβεβλημενος παικτης σε καθε ομαδα.
Ως τετοιο ολοι μας απο τον προεδρο της ομαδας μεχρι τον τελευταιο οπαδο ειχαμε και εχουμε απαιτησεις απο ενα τετοιο παικτη.
Απαιτησεις και μαλιστα δικαιολογημενες λογω του ταλεντου του και της ιστοριας του, οχι μονο στο γηπεδο αλλα και στα αποδυτηρια, στην συμπεριφορα του απεναντι στους αρδ ακομα και στην προσωπικη του ζωη.
Θελουμε να ειναι οτι πρεπει για μας να ειναι η σημαια του ΠΑΟΚ συμφωνα με την ιστορια, την ιδεολογια και την αγωνιστικη θεση που ολοι μας πιστευουμε οτι πρεπει να εχει η ομαδα μας. Και συγχρονως ολοι μας γουσταρουμε τρελα να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο για την θεση του φορ για πολλα χρονια ειδικα σε μια τετοια περιπτωση
Για να τα καλυπτει ολα αυτα ενας παικτης δεν φτανει το αγωνιστικο ταλεντο ετσι δεν ειναι? Θελει δυναμη ψυχης θελει χαραχτηρα θελει μια τεραστια προσωπικοτητα.
Δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να κρινει αν ο Κλαους τα χει ολα αυτα, αν μπορει η αν θελει να σηκωσει αυτο το βαρος. Εγω προσωπικα πιστευω οτι και μπορει και θελει.
Τα δυο ας πουμε τελευταια χρονια εδειξε να "λυγιζει" απο αυτο το βαρος. δεν πιστευω οτι ειναι χειροτερος πιστευω απλα οτι εχει μεινει στασιμος. για μας αυτο δεν ειναι αποδεκτο και εχουμε δικιο.
Δεν μπορω να ξερω σε τι οφειλεται αυτη η στασιμοτητα.
Ειμαι ομως σιγουρος οτι σε καποιο βαθμο φταιμε και εμεις.
Ρε παιδια οταν βαζεις ενα μεγαλο βαρος στην πλατη καποιου δεν μπορεις, δεν εχεις το δικαιωμα να του βαζεις τρικολποδιες συνεχεια και μετα να τον βριζεις γτ σκονταφτει. θελει στηριξη, θελει σπρωξιμο θελει χειροκροτημα. Και ειδικα οταν κανει μια στραβη (γτ ειναι δεδομενο οτι θα την κανει) δεν θελει κρεμασμα στην πλατεια Αριστοτελους. εκει ειναι που θελει παραπανω στηριξη να του πεις "δεν πειραζει μεγαλε παμε τωρα πιο δυνατα"
Εμεις κατσικι τον ανεβαζουμε, αμπαλο τον κατεβαζουμε, κλαρινογαμπρο, τατουαζακια, μπαροβιο και ολα τα σχετικα και την επομενη εχουμε τις ιδιες απαιτησεις και ακομα περισσοτερες.
Εκανε κανεις το κοπο να μπει στην θεση του τις τελευταιες μερες? εμεις τι θα καναμε αν διαβαζαμε οτι γραφεται εδω και ενα μηνα για αυτον αν ειμαστε στην θεση του?
και ολα αυτα για εναν παικτη Ελληνα δικο μας 1000%
Και οκ δεν ειναι ο ανθρωπος φορ παγκοσμιου εμβελειας. Ειπε αυτος οτι ειναι?
Ειναι ομως για μενα ο καλυτερος εν ενεργεια Ελληνας επιθετικος. (για να σε προλαβω Μανι οκ εκτος του Ματζιου
)
Ειναι ενα κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
και ειδικα αυτη την στιγμη (που δεν μπορει να μην σκυλιαζει μεσα του) θελει ενα γερο ντοπαρισμα απο μας για να βουλωσει στοματα. Πρωτα τα δικα μας και μετα και ολων των υπολοιπων.
Ετσι απλα για να γουσταρουμε να λεμε οτι ο Κλαους τους κλεινει τα σπιτια.
Και στην τελικη αν εμεις αποφασισαμε οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να αποκτησει ενα κορυφαιο παγκοσμιως φορ, απλα πρεπει να το αγορασουμε, οχι να τον βριζουμε που αυτος δεν μπορει να γινει τετοιος..
Στην περιπτωση του Κλαους τα δεδομενα ειναι αρκετα. Ειναι Ελληνας παικτης βγαλμενος απο μεσα απο την ομαδα. Ειναι παικτης, αρχηγος, οπαδος και συγχρονως φορ του ΠΑΟΚ. οπως και να το κανουμε ο φορ ειναι ας πουμε η βιτρινα το αστερι ο προβεβλημενος παικτης σε καθε ομαδα.
Ως τετοιο ολοι μας απο τον προεδρο της ομαδας μεχρι τον τελευταιο οπαδο ειχαμε και εχουμε απαιτησεις απο ενα τετοιο παικτη.
Απαιτησεις και μαλιστα δικαιολογημενες λογω του ταλεντου του και της ιστοριας του, οχι μονο στο γηπεδο αλλα και στα αποδυτηρια, στην συμπεριφορα του απεναντι στους αρδ ακομα και στην προσωπικη του ζωη.
Θελουμε να ειναι οτι πρεπει για μας να ειναι η σημαια του ΠΑΟΚ συμφωνα με την ιστορια, την ιδεολογια και την αγωνιστικη θεση που ολοι μας πιστευουμε οτι πρεπει να εχει η ομαδα μας. Και συγχρονως ολοι μας γουσταρουμε τρελα να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο για την θεση του φορ για πολλα χρονια ειδικα σε μια τετοια περιπτωση
Για να τα καλυπτει ολα αυτα ενας παικτης δεν φτανει το αγωνιστικο ταλεντο ετσι δεν ειναι? Θελει δυναμη ψυχης θελει χαραχτηρα θελει μια τεραστια προσωπικοτητα.
Δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να κρινει αν ο Κλαους τα χει ολα αυτα, αν μπορει η αν θελει να σηκωσει αυτο το βαρος. Εγω προσωπικα πιστευω οτι και μπορει και θελει.
Τα δυο ας πουμε τελευταια χρονια εδειξε να "λυγιζει" απο αυτο το βαρος. δεν πιστευω οτι ειναι χειροτερος πιστευω απλα οτι εχει μεινει στασιμος. για μας αυτο δεν ειναι αποδεκτο και εχουμε δικιο.
Δεν μπορω να ξερω σε τι οφειλεται αυτη η στασιμοτητα.
Ειμαι ομως σιγουρος οτι σε καποιο βαθμο φταιμε και εμεις.
Ρε παιδια οταν βαζεις ενα μεγαλο βαρος στην πλατη καποιου δεν μπορεις, δεν εχεις το δικαιωμα να του βαζεις τρικολποδιες συνεχεια και μετα να τον βριζεις γτ σκονταφτει. θελει στηριξη, θελει σπρωξιμο θελει χειροκροτημα. Και ειδικα οταν κανει μια στραβη (γτ ειναι δεδομενο οτι θα την κανει) δεν θελει κρεμασμα στην πλατεια Αριστοτελους. εκει ειναι που θελει παραπανω στηριξη να του πεις "δεν πειραζει μεγαλε παμε τωρα πιο δυνατα"
Εμεις κατσικι τον ανεβαζουμε, αμπαλο τον κατεβαζουμε, κλαρινογαμπρο, τατουαζακια, μπαροβιο και ολα τα σχετικα και την επομενη εχουμε τις ιδιες απαιτησεις και ακομα περισσοτερες.
Εκανε κανεις το κοπο να μπει στην θεση του τις τελευταιες μερες? εμεις τι θα καναμε αν διαβαζαμε οτι γραφεται εδω και ενα μηνα για αυτον αν ειμαστε στην θεση του?
και ολα αυτα για εναν παικτη Ελληνα δικο μας 1000%
Και οκ δεν ειναι ο ανθρωπος φορ παγκοσμιου εμβελειας. Ειπε αυτος οτι ειναι?
Ειναι ομως για μενα ο καλυτερος εν ενεργεια Ελληνας επιθετικος. (για να σε προλαβω Μανι οκ εκτος του Ματζιου

Ειναι ενα κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
και ειδικα αυτη την στιγμη (που δεν μπορει να μην σκυλιαζει μεσα του) θελει ενα γερο ντοπαρισμα απο μας για να βουλωσει στοματα. Πρωτα τα δικα μας και μετα και ολων των υπολοιπων.
Ετσι απλα για να γουσταρουμε να λεμε οτι ο Κλαους τους κλεινει τα σπιτια.
Και στην τελικη αν εμεις αποφασισαμε οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να αποκτησει ενα κορυφαιο παγκοσμιως φορ, απλα πρεπει να το αγορασουμε, οχι να τον βριζουμε που αυτος δεν μπορει να γινει τετοιος..
K_geo εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οτι πολυ λιγοτερη κριτικη θα δεχονταν ο Κλαους και πολυ λιγοτερη κουβεντα θα γινοταν γενικοτερα αν δεν ειχε ανεβαστει στα ουρανια απο καποιους τα τελευταια χρονια. Οταν καποιος εγκαθηστατε (με το ετσι θελω) ως παικταρας ε τωτε θα δεχθει και ποιο αυστηρη κριτικη. Αν για τον Κλαους ειχαμε διατηρηση μια μεστη αποψη ως ενα καλο παιδακι απο τις ακαδημιες τοτε θα υπηρχε λιγοτερο προβλημα (γιατι οι εμπαθεις και οι στρβοστομηδες που βριζουν τους παντες θα υπαρχουν παντα)K_geo έγραψε:για αυτό είπα "ξερω γω". γιατί το θετω ώς τυχαίο παράδειγμα. ουσιαστικά αυτό που θελω να αναδείξω είναι ότι ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι όχι απο τον Στέφανο οπότε δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κατανοήσω ορισμένες κριτικές προς το πρόσωπο του.
Οπως ειναι "αδικη" (για τον παικτη) η υπερμετρη κριτικη, αλλο τοσο κατα την αποψη μου ειναι "αδικη" (για την ομαδα) η υπερμετρη κολακια.
Συμφωνω να μας ενοχλει το κραξιμο, η αδικη κριτικη κτλ ΑΛΛΑ...να μας ενοχλει και το γλυψιμο ετσι?
- The_Stalker
Αδερφέ εμείς δεν πρόκειται να γλιτώσουμε. Εδώ είμαστε και θα το δεις, αν φύγει ο Κλάους σε μια μέρα θα έχουμε βρει τον επόμενο. Φραγμένο.Kostomanolis έγραψε: Να γλιτωσει και ο Κλαους να γλιτωσουμε και εμεις.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αδερφέ στο κόκκινο που σημείωσα διαφωνώ. Δεν δέχομαι το έτσι θέλω δλδ. Το γλύψιμο μ' ενοχλεί κι εμένα, αλλά γιατί να τα βάλω με τον παίκτη; Και στην τελική, ο μόνος νομίζω που υπερέβαλλε για τον Κλάους είναι ο κόλκας. Ε, είναι δυνατόν να διαμορφώνει την άποψή μας και το επίπεδο της κριτικής μας ο κόλκας; Ο κόλκας; Ήμαρτον.CCCP έγραψε: K_geo εχω ξαναπει και θα το ξαναπω οτι πολυ λιγοτερη κριτικη θα δεχονταν ο Κλαους και πολυ λιγοτερη κουβεντα θα γινοταν γενικοτερα αν δεν ειχε ανεβαστει στα ουρανια απο καποιους τα τελευταια χρονια. Οταν καποιος εγκαθηστατε (με το ετσι θελω) ως παικταρας ε τωτε θα δεχθει και ποιο αυστηρη κριτικη. Αν για τον Κλαους ειχαμε διατηρηση μια μεστη αποψη ως ενα καλο παιδακι απο τις ακαδημιες τοτε θα υπηρχε λιγοτερο προβλημα (γιατι οι εμπαθεις και οι στρβοστομηδες που βριζουν τους παντες θα υπαρχουν παντα)
Οπως ειναι "αδικη" (για τον παικτη) η υπερμετρη κριτικη, αλλο τοσο κατα την αποψη μου ειναι "αδικη" (για την ομαδα) η υπερμετρη κολακια.
Συμφωνω να μας ενοχλει το κραξιμο, η αδικη κριτικη κτλ ΑΛΛΑ...να μας ενοχλει και το γλυψιμο ετσι?
Το ίδιο επιχείρημα είχε ακουστεί και για τον Σάλπι. Εκεί όντως ένα κάρο αρδ του έκαναν αγιογραφίες. Και χάνονταν τα άρθρα που τόνιζαν τα θετικά του Σάλπι (γιατί είχε και τέτοια) μέσα στο γενικό χαμό. Για τον Κλάους δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό.
Και ο Κλάους να φύγει θα βρούμε άλλο θύμα συμφωνώ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk