Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εκπληξη ξανά η 11αδα, δεν προβλέπονταν και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο . Νικητής με μόλις 9/11 και 1 αλλαγή, δηλ. μόνο 29 πόντοι, ο:
che4 ,
o
Makrin18
και ο
sn0ufel4
Όπως έγραψα παραπάνω οι αργοπορημένοι μας, δεν στέρησαν την νίκη από τον Makrin και αφού απείχαν αρκετά και από την πρόβλεψη 11αδας, εκ του αποτελέσματος ένσταση ακύρωσης δεν καταθέτω.
Οι βαθμοί του αγώνα με ατρόμητο: -------------------------------------------------------------- che4.............29 Makrin18........29 sn0ufel4.........29 dim72............27 K_geo............27 obanebane ......27 stelyk............27 Ekatnetworkltd..26 Kostomanolis....26 Paoknetworkltd..26 GiorgosAtha......24 john4serres.......24 Kronou18.........24 Mapogo...........24 sourmenetes.....24 theo86............24 tzelas.............24 VictorAK47 .......24 παοκαρα23......24 Dinos_Liverpool .23 nothu.............23
Κύριοι, ΦΙΝΑΛΕ στον ξερόλα για φέτος. Τελευταίο μάτς και θα ακολουθήσει ξερολοσταλίαση μέχρι να αρχίσουμε τα επόμενα μάτς με νέους παίκτες και νέες συνθέσεις.
Φαίνεται πως κάποιοι παίκτες αποδίδουν καλύτερα απέναντι σε συγκεγκριμένες ομάδες και όσες φορές τις βρήκαμε φέτος κερδίσαν και τον αντίστοιχο αγώνα του ξερόλα. Αυτοί είναι:
Ekatnetworkltd με Fiorentina και Ξάνθη obanebane με Guingamp και Ξάνθη gvpaok89 με Καλλονή dim72 με Ξάνθη astronaut με Πανιώνιο.
ΥΓ: Να δώσω με τη σειρά μου τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υπερξερόλες της χρονιάς nothu και kgeo! Και να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας Πώς θα επιστρέψω δριμύτερος! Μουααχαχαχαα!!!
Σαν συμπαίκτης να υποβάλλω τα σέβη μου στον nothu και K_geo για την βαθιά γνώση και αντίληψη στο στήσιμο της φετινής 11αδας. Πάντα επιτυχίες να έχετε στη ζωή σας παιδιά.
Επιφυλάσσομαι για καλύτερες επιδόσεις στις 11αδες μου του χρόνου.